Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nenáročná odrůda na začátek - Klikni zde pro originální téma
Murph
Zdravím,mohli byste mi prosím doporučit nějakou né tolik náročnou pro začátečníka jako jsem já?Chci začít indoor.Box má rozměry délka:50cm šířka:110cm,výška:150cm.Svítil bych 400W HPS,nebo by na tyto rozměry stačila 200W?Hnojiva bych měl základní Bio Grow a Bio Bloom.Zatím jediné,co jsem našel,tak je Orange Bud od Dutch Passion.K tomu plyne další otázka,kolik tak cca. se mi pod 400W vejde kytiček. Omlouvám se,pokud s tou nenáročnou odrůdou se již opakuji,ale zde ve vyhledávači jsem nic nenašel.Budu rád za každou radu.
jo oranz bad je paradni a myslim ze 2-3 lidi ho maj ted v bazaru jako rezivo coz by ti asi na zacatek doporucila vetsina lidi,s tema semenama je to takova vetsi "prcacka",6-9 no podle chuti ti bude urco stacit hlavne at se ti to dobre zaliva jinak si jich tam muzes narvat treba i 30
koles
Těch 400 W bych si asi rozmyslel... na ten rozměr mi přijde vhodnější spíš 250 W a i tak si dobře pořeš odtah, jinak tam kytky upečeš.

Odrůda... s Orange Bud nic nezkazíš, nebo alternativa - jestli už budeš objednávat něco od DP - Skunk#1, Euforia. Hnojiva stačí ty dvě složky, zainvestuj do kvalitního substrátu - třeba grow mix od Plagronu.
Murph
Neměli byste ještě nějaké další návrhy na odrůdu,díky !
smoke85
Ahoj,
např. ještě Skunk#1, SuperSkunk, MapleLeafIndica od SensiSeeds. Prostě IMHO ty základní genetiky jsou stabilnější, jednodušší na grow. Takže Afgháni, Skunky#1, MAZARy :teef: silný a můj oblíbený, Cheesy, Durbany atd. A taky je lepší vzít kvalitní banku, než nějaký přeprc. (Mr.Nice, Sensi atd. dobré jsou IMHO i SweetSeeds, Paradise)

edit: možná tě tam něco zaujmě:
statistika OG http://grower.cz/forum/showthread....5126#post285126
játrova statistika co se na G pěstuje:) http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
a nejlepší, nejpopulárnější genetika http://grower.cz/forum/showthread....t=%2Bstatistika


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma