Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,mohli byste mi prosím doporučit nějakou né tolik náročnou pro začátečníka jako jsem já?Chci začít indoor.Box má rozměry délka:50cm šířka:110cm,výška:150cm.Svítil bych 400W HPS,nebo by na tyto rozměry stačila 200W?Hnojiva bych měl základní Bio Grow a Bio Bloom.Zatím jediné,co jsem našel,tak je Orange Bud od Dutch Passion.K tomu plyne další otázka,kolik tak cca. se mi pod 400W vejde kytiček. Omlouvám se,pokud s tou nenáročnou odrůdou se již opakuji,ale zde ve vyhledávači jsem nic nenašel.Budu rád za každou radu.
jo oranz bad je paradni a myslim ze 2-3 lidi ho maj ted v bazaru jako rezivo coz by ti asi na zacatek doporucila vetsina lidi,s tema semenama je to takova vetsi "prcacka",6-9 no podle chuti ti bude urco stacit hlavne at se ti to dobre zaliva jinak si jich tam muzes narvat treba i 30
Těch 400 W bych si asi rozmyslel... na ten rozměr mi přijde vhodnější spíš 250 W a i tak si dobře pořeš odtah, jinak tam kytky upečeš.
Odrůda... s Orange Bud nic nezkazíš, nebo alternativa - jestli už budeš objednávat něco od DP - Skunk#1, Euforia. Hnojiva stačí ty dvě složky, zainvestuj do kvalitního substrátu - třeba grow mix od Plagronu.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj,
např. ještě Skunk#1, SuperSkunk, MapleLeafIndica od SensiSeeds. Prostě IMHO ty základní genetiky jsou stabilnější, jednodušší na grow. Takže Afgháni, Skunky#1, MAZARy silný a můj oblíbený, Cheesy, Durbany atd. A taky je lepší vzít kvalitní banku, než nějaký přeprc. (Mr.Nice, Sensi atd. dobré jsou IMHO i SweetSeeds, Paradise)
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.