Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
poprve 600W, 12ks critikal jack herer a 12ks white widow - Klikni zde pro originální téma
tříska
Po nějaký době jsem se rozhod,že se zaregistruju. Mám za sebou dvě kola pod úsporkama a chci zkusit pořádnou watáž... Proto i ta registrace, očekávám komplikace a taky z nudy..,tak doufám,že i někdo poradí...

Tak něco k vybavení:
stan 100x100x200cm
elektronický předřadník regulovatelný 400w a 600w
výbojka philips
stínidlo obyč
ventilátor na odtah TT 150
pacháč 420m3/h
ofuk jeden stojanový ventylátor průměr 23cm
květináče 3,5l
jeden samozavlažovací truhlík na zkoušku
medium kokos plus keramzit
hnojky growstar gold A B C

kolo už mám rozjetý,řezany jsem si dovezl 7.2.13(poprvý jsem takhle bral od někoho řezi a byl jsem zklamaný,někeré neměli ani prorostle kořínky pres tu sadbovaci kostku,někeré už byly nakvetlý,to jsem zjistil až doma) do 18.2. byly na 18/6 ted 12/12
tříska
.
tříska
pár dní stará fotka
Zdenda89
Od koho jsi mel rezy, jestli to byl clen Groweru, aby jsme si dali pozor? Jinak to vypada dobre a zdrave...
tříska
neni to clen nebo aspon to nevim... Bral jsem na inzerat z growbazaru..
tříska
dnešní fotka než se zapla lampa a nějaké začínající paličky :)
tříska
15. den 12/12
dnes zálivka 0,5l na květináč,ph upravuju na 5,7 ,EC neměřím
Astronaut
No priste koukni do bazaru tady a sleduj cernou listinu tam sou smelaci na bily zas provereny lidi. Jinak oekny.
growluk
Ahoj prosím tě jak máš v plánu zalévat takovej prales? :D Já mám box 90x90 a mám v něm 9 kousků a už teď jsem celkem nešťastnej :D musím je všechny vyndat zalejt změřit PH,EC a zase spátky do boxu. :) je to celkem na řepu :)
Connoisseur
čau třísko,
je pravda, že tam máš docela tlačenici. Já s tím problém nemám, spíš naopak. Využil bych toho množství a když bude některá slečna pozadu nebo zabržděná, atd., nemilosrdně bych ji vyndal(to se lehko řekne....), a uvolnil místo více vyspělým jedincům. Stejně jsi limitován velikostí boxu a silou světla, počet kytek je v tvém případě nepodstatný(25 nebo 30... to je jedno), takže odstraněním slabších kusů zlepšíš kvalitu produktu, bez negativního vlivu na kvantitu.
tak ať už to kvete. K+
tříska
Growluk. Poridil jsem cerpadlo a u kazde slecny mam kapilaru. Ma to nevyhodu,ze kdyz je chci prehazet tak je to trochu slozitejsi ale jde to..
tříska
Connoisseur. Diky za K. Je pravda,ze jich tam mam zbytecne moc,priste bude asi mensi pocet...
tříska
dnes 19. den 12/12
vcera zálivka ph 5,5,teplota pres den 26-28 v noci 21-23, dnes az 16,nechal jsem v mistnosti otevrene okno,tak snad jim ta nizsi teplota moc neuskodila. Jinak jsem ten prales trochu protrhal...
tříska
25. den 12/12
tříska
35. den 12/12
dneska jsem vsechny holky vytahl a proplach cistou vodou s upravenym pH 5,5 celkova spotreba vody na proplach byla 180l
tříska
40. den 12/12
tříska
:)
tříska
:)
tříska
49.den 12/12 od 45. dne uz zalivam jen cistou vodou s upravenym pH 5,6
tříska
par lidi to tu snad cte,tak bych Vas chtel poprosit o radu. Potreboval bych poradit s ventilaci,to TT150 co mam je docela hlucny,potreboval bych neco aby se u toho dalo spat(je mi jasny ze kazdej ventylator uslysim) a kdyz je venku teplota 25+ tak mam problem s teplotou ve stanu.
kazdou radu uvitam
travodlak
citace:
Původní příspěvek od tříska
par lidi to tu snad cte,tak bych Vas chtel poprosit o radu. Potreboval bych poradit s ventilaci,to TT150 co mam je docela hlucny,potreboval bych neco aby se u toho dalo spat(je mi jasny ze kazdej ventylator uslysim) a kdyz je venku teplota 25+ tak mam problem s teplotou ve stanu.
kazdou radu uvitam


použít sonoflex(možno ještě zabalit do další vaty)...pověsit větrák na gumy..

teplota - ve 25+ s tim má problém skoro každej :)...co svítit v noci?
tříska
Sonoflex mam a i ten ventilator mam zabalenej neco jako vata a mam tam cooltube ale moc se mi to s ni nelibi,pripada mi ze to svetlo neni pekne rozprostreny po cele plose.. V noci chci svitit dalsi kolo,proto bych chtel neco mene hlucnyho. Jinak dik za rady
tříska
Sonoflex mam a i ten ventilator mam zabalenej neco jako vata a mam tam cooltube ale moc se mi to s ni nelibi,pripada mi ze to svetlo neni pekne rozprostreny po cele plose.. V noci chci svitit dalsi kolo,proto bych chtel neco mene hlucnyho. Jinak dik za rady
Connoisseur
Použij triakový regulátor. Dá se sehnat do dvou stovek. Jestli máš nějakou korunu navíc, můžeš koupit toto http://www.e-grow.cz/products/fan-c...im-termostatem/ , je to sice dražší, ale používám již několik let bez jediného problému, větrák ti pojede na minimální rychlost a až když teplota překročí tebou nastavenou mez, sepne se na plno.
Ten ventilátor má dvě rychlosti, to asi víš, tak zapoj tu nižší.
Cooltuba je špatná, ale blíží se léto, takže možná přijde vhod, jinak bych doporučil nepoužívat.
zatím zdar
tříska
Nizsi rychlost mi doporucujes kvuli hluku??
Iwannagethigh
Když mám problém s teplotou, tak dám silnější větrák, když častěji vyměníš vzduch tím líp + odtah rovnou od světla nejlépe.
Jestli jsou love, tak si pořiď silnější větrák, třeba
http://www.pestimenergia.bg/shop/en...-td-silent.html
Někde se inzeruje, že to je zvuk srovnatelný s nočním klidem na venkově:))

EDIT: Ten hluk bude nižší díky regulátoru, na noc bys to měl tišší...Já svítím v noci, právě kvůli teplotě a raději připlatím za ventilátor:)
Connoisseur
Kvůli hluku samozřejmě taky(logicky), ale třeba mě se dá dobře, poměrně plynule regulovat nižší rychlost(mám TT160). Nevím přesně proč, ale na vyšší rychlost to jde blbě, zatímco na nižší dobře.
Co se týká ventilátoru, tak ten by měl mít dostatečný výkon, je spíš potřeba upravit tlakové podmínky, větší pasiv. přítahy, sání z chladnějšího místa, snížit délku vedení, atd.
tříska
diky za nazory a rady ;)
tříska
52. den 12/12
holky se vybarvily do fialove barvy
tříska
vcera 58.den 12/12 jelikoz v patek musim holky obratit korenem vzhuru,tak jsem provedl mensi manikuru.. Fotky pouze bohuzel mobilem
tříska
A je tu konec,dnes zvazeno a dano do sklenic. Docela to zeschlo,celkova vaha sucheho bez vetvicek byla 320g + 67g spodku. S timto kolem jsem docela spokejen,ale je se v cem zlepsovat. Do dalsiho kola planuji SSH,uz se na nej tesim :)
Zdenda89
nějaký smokereport?
tříska
Jak uz jsem psal na zacatku nebyl jsem spokojenej s matkarem,holky jsem mel oznacene podle toho jak mi je dal matkar,ale presto to bylo divny,kytky byly uplne stejny jen par bylo jinych,tak ani poradne nevim co kourim. Nejsu zadnej odbornik,ale rekl bych k tomu tohle-vune je slabsi s nadechem ovoce,kour je jemnej,vubec neskrabe v krku. Pro me idealni . K posesezi u filmu nebo na rybach... :)
a diky za to ze to tu vubec nekoho zajima
tříska
jedu druhé kolo, ale není čas to tu dávat. Jsem v 26. dni na květu a nastal problém, všiml jsem si že na pár kytkách začaly být problémi na listech světlé malinkaté flíčky a černí broučci menší než 1 mm, všechno začalo když jsem do stanu přidal dvě kytky s hlínou,jinak jedu kokos. Ty kytky jsou už mimo stan, myslím, že by to mohlo být s té hlíny. Potřeboval bych poradit jestli má někdo zkušenosti čím je vyhubím.
tříska
jedu už druhé kolo, ale není čas sem dávat příspěvky. Jenže nastal problém. Mám ve stanu nějaký breberky na listech. Začalo to asi když jsem do stanu pridal dvě kytky ve hlíně, myslím, že by to mohlo být tím proto už jsou venku. Na listech je sposta malilinkatých teček,jakoby prokousaný, ale není to skrz. A po listech chodi malincí asi broučci různé velikosti ale jsou všichni menší než 1mm. Potřeboval bych poradit čím bych je mohl zničit, jestli máte někdo s tímhle zkušenosti, rád uvítám každou radu. díky jinak holky jsou v 25. dni 12/12
VFR
cus. vypada to na svilušky - pokud se potvrdi tak hned zakroc kazdej den navíc je "osudny".

Osvedceny: Neudosan od Neudorfu (není bezne k sehnani, ale zkus to :) )
Vertimex - chemka... ale jistota! , svilostop taky

radnej postrik hlavne spod listu a po 3-5dnech znova
tříska
Diky za radu. Ale podle toho co jsem o sviluskach nasel si myslim ze to nebudou. Ale urcite to zkusim postrikat necim co sezenu.
VFR
nevim kde si hledal :) , ale zacal bych na spod listu - mrkni lupou
doxenon
Vypadá to fakt na sviluše, teď dávej bacha na míchání kytek zvenku dovnitř, zvenku přitáhneš sviluše skoro na 100%.
Určitě pořeš postřik, možností je hodně, třeba i ty co psal kolega VFR, já mám ještě B.A.C. kterej používám venku preventivně a je pravda že jsem nikdy svilušky neměl.
tříska
na ty listy jsem koukal,ale jen okem bez lupy, bohužel. Nicméně jsem už navštívil OBI a tam jsem našel proti sviluškam jen SVILUŠKA STOP s účinnou látkou NISSORUN 10 WP,tak to tím dneska postříkam.. A zítra se podívam po květinářstvích po něčem jiném.
Díky za rady
grizly
Svilušky na 100%
Doporučuju PV+ od BAC
tříska
Diky grizly. Vcera uz dostaly SVILUSKA STOP. A dneska mrknu po necem jinem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma