Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po nějaký době jsem se rozhod,že se zaregistruju. Mám za sebou dvě kola pod úsporkama a chci zkusit pořádnou watáž... Proto i ta registrace, očekávám komplikace a taky z nudy..,tak doufám,že i někdo poradí...
Tak něco k vybavení:
stan 100x100x200cm
elektronický předřadník regulovatelný 400w a 600w
výbojka philips
stínidlo obyč
ventilátor na odtah TT 150
pacháč 420m3/h
ofuk jeden stojanový ventylátor průměr 23cm
květináče 3,5l
jeden samozavlažovací truhlík na zkoušku
medium kokos plus keramzit
hnojky growstar gold A B C
kolo už mám rozjetý,řezany jsem si dovezl 7.2.13(poprvý jsem takhle bral od někoho řezi a byl jsem zklamaný,někeré neměli ani prorostle kořínky pres tu sadbovaci kostku,někeré už byly nakvetlý,to jsem zjistil až doma) do 18.2. byly na 18/6 ted 12/12
Ahoj prosím tě jak máš v plánu zalévat takovej prales? Já mám box 90x90 a mám v něm 9 kousků a už teď jsem celkem nešťastnej musím je všechny vyndat zalejt změřit PH,EC a zase spátky do boxu. je to celkem na řepu
čau třísko,
je pravda, že tam máš docela tlačenici. Já s tím problém nemám, spíš naopak. Využil bych toho množství a když bude některá slečna pozadu nebo zabržděná, atd., nemilosrdně bych ji vyndal(to se lehko řekne....), a uvolnil místo více vyspělým jedincům. Stejně jsi limitován velikostí boxu a silou světla, počet kytek je v tvém případě nepodstatný(25 nebo 30... to je jedno), takže odstraněním slabších kusů zlepšíš kvalitu produktu, bez negativního vlivu na kvantitu.
tak ať už to kvete. K+
dnes 19. den 12/12
vcera zálivka ph 5,5,teplota pres den 26-28 v noci 21-23, dnes az 16,nechal jsem v mistnosti otevrene okno,tak snad jim ta nizsi teplota moc neuskodila. Jinak jsem ten prales trochu protrhal...