Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Kaktus s poruchou erekce - Klikni zde pro originální téma
Seky
Zdravím zahrádkáři. Takto dopadl můj dlouhodobě zanedbávaný kaktus se kterým sem se rozhodl už konečně něco udělat, jenže co? Natáčel se tak dlouho za světlem až si úplně lehl a já teď nevím jak ho mám přimět se postavit.
Je to můj nejstarší exemplář, mám ho už dobrých 12 let a několikrát do roka krásně kvete růžovými květy. Kdyby někdo věděl co se s ním dá dělat, nebo třeba co je to za druh, prosím pište. Díky
Salatos
pic já bych řek že to je mammilaria a takhle blbě ti roste proto že ji máš v zimě v teple a ona se vytahuje máš 2 možnosti bud ji necháš být a nebo ji odřízneš třeba 10cm od vrchu vezmeš stimulátor a zaprášíš nech ji pár dní zaschnout řez a pak dej do tepla vem třeba talíř perlit nebo písek a zvlhčuj podle podmínektak do měsíce pustí kořeny pak ji zasad nasucho a tak za 14 dní zalej a uvidíš jak pojede a ten spodek nevyhazuj podle fotky to nepoznám ,ale mohl by to bejt tip co odnožuje .tady múžeš kounout na mý kaktusy.http://grower.cz/forum/showthread.p...3782#post913782
Seky
Čauky, Tvou nádhernou sbírku kaktusů sem už viděl, fakt krása. I když kaktusy patří k těm méně časově náročným rostlinám, při takovým množství to musí dát dost práce se o to všechno postarat. Dřív sem měl taky dost různých kaktusů, barevných i roubovaných, ale když zaplnily celý parapet a už je nebylo kam dávat, tak sem většinu porozdával. Zbyl mi pouze tento a ještě jeden takovej chlupáč.
První možností něco vyřeším? Řezat se mi teda fakt dvakrát nechce.
Seky
Hmm, víc toho z tebe asi nedostanu. Má ještě někdo nějaké návrhy jak by se mu dalo pomoct?
Salatos
já bych ho nechal tak jak je a přes zimu ho dej do chladu at se netáhne a nezalejvej ideál 12 stupnů jinak nevím řezat nechceš tak ti moc neporadím určo už se nezvedne celej jen vrcholek se stočí nahoru a bude vypadat dobře ono to není jen tak s tím něco udělat když je blbě rostlej .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma