Bylinkář |
Zdar jak sviň!
Fáze - 35. den květu
Zálivka - voda + hnojky (PH zálivky 5,5, výtoku 6,8)
Lampa - 17cm nad vrcholky
Dnes jsem zastříhal další nepotřebné listy a neperspektivní palice (takové ty malé paličky, které vyrážejí hluboko pod sítí).
Udělal jsem menší prohlídku listů a kromě toho popálení od světla přímo pod lampou nic nenacházím.
Takže jsem docela spokojen.
Podle seedbanky je doba květu pro WW 56 dnů -> tzn., že by jich mělo zbývat cca 21 dnů.
Za týden bych měl asi začít s proplachem, co si o tom myslíte?
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení?
Předem díky za reakci.
Peace |
|
|
sailinder |
citace: |
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení? Předem díky za reakci. |
zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu... |
|
|
Bylinkář |
to sailinder:
Ahoj, díky za reakci!
Sice už se hrozně těším, až to pověsím vzhůru nohama, ale na druhou stranu jsem rád, že mají před sebou víc času -> mají víc času na kvetení :bravo: |
|
|
yabasta |
Původní příspěvek od sailinder
zdarec,jak uz je znamo,doba kvetu sa pocita od prveho naznaku kvetu,nie od prepnutia na kvetovu periodu 12/12,a ked si chces byt na sto pro isty tak si kukni trichomy pod mikroskopem,daju sa zehnat za facku: http://dx.com/p/160x-200x-zoom-micr...t=1&u=106844 a co sem sa kukal na poslednu fotku,tak mas este hodne casu... |
tak to asi delam spatne :D ale ja pocitam dobu kvetu od prepnuti na 12/12
a to moje prvni kolo bylo good po 54dnech po přepnutí.+-jak psali na seminkach. |
|
|
yabasta |
Původní příspěvek od Bylinkář
Zdar jak sviň!
Fáze - 35. den květu
Zálivka - voda + hnojky (PH zálivky 5,5, výtoku 6,8)
Lampa - 17cm nad vrcholky
Dnes jsem zastříhal další nepotřebné listy a neperspektivní palice (takové ty malé paličky, které vyrážejí hluboko pod sítí).
Udělal jsem menší prohlídku listů a kromě toho popálení od světla přímo pod lampou nic nenacházím.
Takže jsem docela spokojen.
Podle seedbanky je doba květu pro WW 56 dnů -> tzn., že by jich mělo zbývat cca 21 dnů.
Za týden bych měl asi začít s proplachem, co si o tom myslíte?
Rád bych se ještě zeptal, zda mi někdo osvětlí, od kdy se počítá doba květu -> je to od přepnutí na 12/12 a nebo od prvního náznaku kvetení?
Předem díky za reakci.
Peace |
ja osobne si myslim ze ta doba bude +- realna, ted ti to zacne kynout vsak uvidis.21 dní to je skoro pracovni měsíc :D
White Widow od Fair seeds jsem jel v tom prvnim kole a 54dni po přepnutí opravdu stacilo.paldy jsou tvrde jak cyp,a chutove se mi to taky povedlo |
|
|
yara |
Přidal bych tak týden, kytky začínají většinou kvíst 7-10 den po přepnutí, mimochodem jak zjistíte u OUTu kdy vám to začlo kvíst? Podle sluníčka?
Pokud je k dispozici mikroskop tak to bude určitě přesnější. |
|
|
Bylinkář |
Ahoj!
Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dneska 42. den; od začátku květu je to 34. den.
Zálivka - proběhla 01. 06. 2013 -> pouze voda s enzymy a upraveným PH
Na fotkách jsou vidět listy popálené od světla.
Žádný jiný problém v boxu myslím nemám.
Kdybyste měli nějaké dotazy, rád odpovím.
Mějte se. |
|
|
gravedigger |
cauvec, no z tech mrzaku co si mel na zacatku to vypada nakonec v celku fajn . napoprve ok K+ |
|
|
Bylinkář |
Ahoj!
Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dnes 48. den; od začátku květu je to 40. den
Banka uvádí dobu květu 50 - 56 dnů.
Ve středu dostanou poslední zálivku s hnojkama a pak už bude čistě proplach.
Zatím pic! |
|
|
alal |
co im vlastne davas na kvet, bo som to tu asi nejako nepochytil. podla fotiek sa mi zda, ze by to este chcelo, ze je skoro na zber a cistenie pred tym.Ci asi aj nepisem neskoro. ;) |
|
|
Bylinkář |
To alal:
Ahoj!
Dávám jim hnojiva od JungleInDaBox -> tam se mění akorát poměr pro růstovou a květovou fázi.
Taky se mi zdá, že se doba kosy už neúprosně blíží, tak jsem ve středu už hnojiva nedal a jedu už jenom proplach. :chef:
Chlupy už pořádně hnědnou, ale sháním nějakou lupu nebo mikroskop, abych mohl ještě mrknout na trichomy.
Zítra nahodím další fotky.
Zatím pic! |
|
|
Bylinkář |
Ahoj všem,
Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dnes 55. den; od začátku květu je to 47. den
Zálivka - dnes pouze voda s upraveným PH
Dobra kosy už se neúprosně blíží :leaf: :chef: :leaf:
Za případné dotazy budu jenom rád.
Peace! |
|
|
Bylinkář |
Zdravím všechny přátele zeleného listu,
Fáze - od přepnutí na 12/12 je to dnes 61. den; od začátku květu je to 53. den
Dnes už světlo nebude a za dva dny tzn. v pondělí večer, bude kosa.
Kontroloval jsem trichomy a naprostá většina je zakalená, chlupy už jsou také z převažující části zahnědlé.
V pondělí nahraju fota!
Zatim peace! |
|
|
Bylinkář |
Ahoj všem,
dnes jsem pokosil a ostříhal všechny kytky z boxu.
5x WW
1x Cheese
Pověsil jsem je vzhůru nohama a teďkon se budou cca 10 dnů sušit.
Můžete začít odhadovat, kolik tam asi bude a ten nejlepší dostane K+.
Peace! |
|
|
alal |
Super, zatial velmi uspeny zaver. (uz len dosusit) :)
Zacnem tipovackou 75g. :) Vyzera to paradne. |
|
|
sailinder |
pekne,pekne mne sa to vidi na 92g. |
|
|
JohnyK |
tak tipnem aj ja teda :P 82gé |
|
|
"Piece of s**t" |
Ahoj. To je jasnejch 114 geček :D |
|
|
Bylinkář |
Ahoj všem,
včera jsem nevydržel a šel jsem to testnou.
Odebral jsem malinkou paličku, nastříhal, osušil v troubě a vyhulil.
Musím, říct, že jsem byl velice mile překvapen jak účinkem, tak i vůní a chutí.
Jestli to bude ještě lepší, až to doschne normální metodou, tak to bude velká paráda.
Tak zatím tipujte a ve středu dám vědět, jak si to stojí a jestli to už stihlo uschnout :)
Zatím peace! |
|
|
mikael |
tipuji 57,5g suchého bez stonků |
|
|
Bylinkář |
Ahoj,
ještě to není suché, jak bych si představoval.
Vážení a následné vyhlášení vítěze proběhne tuto neděli.
Jestli chcete, můžete dál hádat.
Peace |
|
|
Bylinkář |
Zdravím všechny!
Hlásím, že mé 1. snažení pod 150w žárovkou je u konce.
Vše je řádně usušené a zvážené.
Nemám setinkovou váhu, pouze gramovou, ale myslím, že pro tyto účely to bude dostačující.
Bylo to celkem 5x WW a 1x Cheese.
Celková váha byla 57g + cca 1,5g padlo na průběžné košty.
WW -> 51g -> 10,2g na kytku
Cheese -> 6g
S výsledkem jsem spokojen, na začátku jsem si dal cíl, že bych chtěl sklidit nad 50g, což se mi povedlo.
Co si s sebou vezmu do příštího kola aneb co udělám příště jinak?
1) Pořídit kvalitní značkovou hlínu
2) Pořídit řezy -> nějakou kvalitní genetigku
3) Pořídit lepší stínítko.
Děkuji všem za cenné rady, hodně mi to pomohlo.
Výherce tipovačky je mikael a tímto mu zasílám K+.
Peace |
|
|
alal |
Vyziera to exlusiv. ;) Vela zdaru, do dalsich reportov. :) |
|
|
|