Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Pyramid Seeds - Klikni zde pro originální téma
rasty
Ahoj. Ma nekdo z Vas zkusenost s Pyramidseeds?
D..
http://www.google.com/search?client...channel=suggest
Romulan
jasan sou v pohode jen to neni tak stabilni banka podle me
mel sem tutankhamon a wembley ty sou super.takze ja sem spokojenej
rasty
Romulan: A nemel jsi problemy s klicenim? Celkem z 8 semen mi vyklicily jen 4. Jo a tutankhamona jsem mel taky. Hodne dobry!
Muminex
Ja jsem mel od nich jenom Galaxy, ale taky dobry model. Daji se koupit u nas v g-shopech, prodavaji po jednom, coz je nekdy vyhoda. Jinak jsou to spanělé myslím.
cerzyn
já měl letos model Annesthesia https://www.pyramidseeds.com/FEMINI...ESIA_FEMINIZADA
a byl jsem s ním maximálně spokojen jak stavově tak hlavně výnosově ( měřil jsem jen na kuch.váze),celkem toho bylo 448 g. z jedné kytky. velké keře a hlavně spokojení kamarádi a známí co spolu pokuřujeme - což je si myslím to hlavní ......příští rok(tzn. letos) ji jedu určitě znova
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=440858

powerflower
čaues, prosím tě kolikrát si to zastříhnul do takového keře?
Ikopiko
ja som mal od pyramidy shark 3metre kosaty white widou,galaxy a NYC diesel este rastie nastastie ten som presadil ostatne corly:(hold smola
Assasin
Ja mam od nich momentalen white widou no som ju neskoro zasadil a uz u aj dost mrazy akurat ma 60 den kvitu a na tie podmienky co mam som celkom spokojny este tyzden a ide dole
Vedel by mi niekto povedať niečo bližšie o seedbanke Pyramid Seeds ? Doporučily by ste mi túto seedbanku ? Ktorú odrodu na out poprípade indoor máte odskúšanú a doporučily by ste mi.
Pyramid Seeds ma zaujala hlavne cenou, balením po 1ks a veľkým výberom.
frek
Čau.
Pyramid seeds Ti mohu doporučit. V roce 2011 jsem měl jednu Anesthesii vemku na zahradě a druhou na balkoně. Krásně se větví, celkem brzo začíná kvést a je dost odolná vučí plísním. No a účinek je superultrabrutálně stoned. Takže bacha

V roce 2012 jsem jel opět Anesthesii. Tentokrát v lesní školce, ale byla dorbet zaseklá ze začátku a když se rozjela, byl už konec července, takže do sklizně moc nenarostla. Ale i tak to bylo fajn.
Dále jsem měl Tutankhamona a Northern light. Obě na balkoně. Rostly solidně, hezky se větvily. Ale jsou náročnější na hnojiva. NL jsem sklízel v půlce řijna, krásný, tvrdý palice, které byly uplně všude. Učinek ne moc silnej, takovej akorát. No a Tutankhamon. Při květu se hodně vytáhne (je to sativa). Rád tvoří spíš centrální palice. Stavbou je to typická sativa. No a účienk se silnej, povznášející, vysmátej.

Genetiky jsou super, mají je ustálené, jen je trochu problém z klíčivostí. Moc se jim ven nechce, a u všech modeů jsem měl zhruba 50% úspěšnost.

Ale jiank Ti to mohu vřele doporučit. Letos pojedu ještě jednou NL a na příští rok zkusim něco nového.

Jiank mám v podpisu odkaz, tak se když tak můžeš mrknout na fotky.
A ta cena...Když si vynásobíš 5*175 = 875. 875,- za 5 semínek. No, znám i levnější. :D

Hodně zdaru.
frek
Díky moc si po pomohol. Ja mam problém s vybraním seedbanky raz som presvedčený že kúpim od dutch passion potom si prečítam par negatínych thredov a dalšie obdobie som rozhodnutý pred Sensi Seeds. Vlastné skúsenosti nemám a tak neviem čo je najlepšie zvoliť. Asi fakt treba len vyskúšať :)

Pyramid Seeds ma zaujl pretože v našom meste growshop snimi spolupracuje a majú rúzne výhody a akcie.
Cena mi príde dobrá pri balíčkoch 5 semen sú ceny lepšie niektoré odrody za 25€,30€,35€ za 5 semen.
frek
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Díky moc si po pomohol. Ja mam problém s vybraním seedbanky raz som presvedčený že kúpim od dutch passion potom si prečítam par negatínych thredov a dalšie obdobie som rozhodnutý pred Sensi Seeds. Vlastné skúsenosti nemám a tak neviem čo je najlepšie zvoliť. Asi fakt treba len vyskúšať :)

Pyramid Seeds ma zaujl pretože v našom meste growshop snimi spolupracuje a majú rúzne výhody a akcie.
Cena mi príde dobrá pri balíčkoch 5 semen sú ceny lepšie niektoré odrody za 25€,30€,35€ za 5 semen.

Já, když jsem si před dvěma rokama poprvé chtěl koupit nějaký semínka, tak sem nad tim přemejšlel hodiny a hodiny. Měl sem vybraných nespočet variant, ale pak nakonec přišla akce v G shopu, kde dávali k semínkům nad 1500,- 10 semínek La Blanca zadarma. A protože neměli moc na výběr, tak jsem sáhnul po Pyramid seeds a WW od RQS, která ovšem stála za hovno. Ale vůbec toho nelizuju, protože se mi z nich vždycky povedlo vypěstovat super kytky. A mastička z Anesthesie je taky skvělá. :)
Mr.Klo
No kdyz pujdes do Sensi seeds, tak by nemel byt problem, ale vzdy je to haluz..nekdyi treba od Serious seed se muze neco pojebat a je to dobra banka!to sami i u dutch a jestli jde o venek tak muzes i jebnou g-seed atd!good luck
koles
Jurgiano: Píšeš, že nemáš zkušenosti, tak bych - být tebou - pro začátek vybral nějakou levnější seed banku, třeba Nirvana. Ale záleží, jak moc tě bude mrzet, když utratíš třeba 100 € a výsledky nenaplní tvá očekávání...
Slick-ace
Souhlas, pro začátečníka ideál třeba:
http://www.5semen.cz/shop/zbozi/18/...zovana-Mix-6-ks
Já měl od nich Tutankhamona a opravdu super! Palice byly sice trošičku řidší ale stav neskutečná high!
DOPORUČUJI
Skúsenosti čo sa týka praxe nemám skoro žiadne, mal som len jednu rastlinku aj tu mi ukázal a daroval kamarát na konci leta keď odchádzal do zahraničia. Ale čo sa týka teorie, tú si myslím že mam fakt dobrú :) Prečítaného a pozretého mám strašne veľa.

Ktej nirvane tak ceny sa tam pohybujú okolo 25€-30€ za 5 semen u pyramid seeds sa pohybujú ceny rovnako a ako som spomínal v našom meste growshop spolupracuje s pyramid a ceny sú tam 20€ + bonusy.
Nad mixom od Dutch Passion som dlho rozmýšlal pekné odrody 6ks za 45 € není také zlé ale posledné ohlasy na dp sú dosť negatívne.

Tak či tak sa na poslednú chvíľu rozhodnem pre najakú mongoslkú alebo čínsku seedbanku a dopadne to veľmi zle :D

A ešte za ospravedlňujem teraz som si všimol že istá téma tu je. No neviem prečo nejaký fešáčik názov tématu napísal bez medzery Pyramidseeds. To ma fakt nenapadlo dať do vyhľadávania :)
frek
citace:
Původní příspěvek od Grenes
Já měl od nich Tutankhamona a opravdu super! Palice byly sice trošičku řidší ale stav neskutečná high!
DOPORUČUJI

Mohu jen souhlasit. Rád tvoří centrální šišku, která je fakt masivní. :) Takže nedoporučuju ho moc zastřihávat. Bude to pak řídký.
Tak Anesthesia a Tutankhamon ktorú zvoliť radšej ? :) A ozaj klíčivosť je vraj špatná akú ste mali vy ?
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Tak Anesthesia a Tutankhamon ktorú zvoliť radšej ? :) A ozaj klíčivosť je vraj špatná akú ste mali vy ?


Podle toho co vyhledáváš, tutanhkhamon je prevazne sativa a anesthesia zase skoro čistá indika. Pokud mužu doporučit tak byhc volil tutanhkamona stav je fakt neskutečně euforický!!! :)
Naopak Anesthesia je gaučák, jeden maličkej joint a nehneš se z místa, totální stoned a odpis na pár hodin :D!!!

a klíčivost jsem měl zatím u všech semen na 100% :_)

Letos pojedu Wembley a NL, tak uvidíme co se z toho vyklube abych pravdu řekl tak mám špatný pocit z NL, jeslti má někdo zkušenosti s touto odrůdou od Pyramid seeds, nechť napíše :)
frek
citace:
Původní příspěvek od Grenes


... abych pravdu řekl tak mám špatný pocit z NL, jeslti má někdo zkušenosti s touto odrůdou od Pyramid seeds, nechť napíše :)

Tak z touhle odrůdou mám jen dobrý zkušenosti. Mrkni do mýho podpisu, mám tam report. :)
Letos ji pojedu určitě znova. Zbylo mi semínko.
frek.
kammo
Cize tutankhamona a anesthesiu odporucate aj na outdoor...??
frek
citace:
Původní příspěvek od kammo
Cize tutankhamona a anesthesiu odporucate aj na outdoor...??

Ano, ale u Tutankhamona očákávej sklizeň o něco později. Přeci jenom je to Sativa.
Tak tak :) nakonec letos zkouším Galaxy, Anesthesiu a Wembley :)
Co tipujete za nejlepší model? Nebo Vám nejvíce chutnal :)
HujerII
Tez zkousim galaxy i anesthesii, mam od nich i WW a Nothern lights, tak jsem zvedavy:-)
HujerII
Zdarec, dal jsem klicit od pyramid seeds WW, galaxy, anesthesii a nothern lights....galaxy roste krasne, ale anesthesie a ww jsou na tom teda bidne a to jak v kliceni, tak v kvetinaci, nechce se jim rust...doufam jen, ze jsem se netrefil do bidneho phena
Hey! Já dal klíčit cca 15. dubna wembley, anesthesii a galaxy, po 10 dnech nahodily klíčlíček pouze 2 semínka a to galaxy a wembley. Zanedlouho wembley vykoukal ze země a galaxy více méně taky ale anesthesia stále nic ani nepukla proste nic zčernala a uhnila. :/ A TO JSEM NA NÍ VSÁZEL SNAD NEJVÍCE! SHIT!!!!!
!!
Near
Ja mam od nich prave Tutankhamona asi v 5. tyzdni kvetu, pouzil som na 3 FIM tenchinku ale len 2x na hlavnej palici a krasne sa mi rozvetvil a jednu som nechal bez zastrihavania aby som videl rozdriel - ma kopec malich konarikou a jednu strednu palicu ktora je fakt zanedbatelne vacsia od ostatnych co som pouzil FIM, takze by som ho urcite zastrihol aspon raz, krasne sa to natiahne.
Inak geny naozaj silne vela znesie, lamem trham supercropujem a ona sa furt len zvacsuje. Hnojim biobizz hnojivkami (Grow, Bloom, TopMax, BioHeaven) a substrat mam taktiez od biobizzu lightmix). To ze sa krasne natiahne pri prepnuti je pravda netreba potom taku dlhu vegetativnu fazu (ja som dal osobne 28 dni nevedel som este kolko potrebuje, ale nelutujem toho su krasne tvrde a dlhe cca okolo metra)
kammo
Tuth je stale vonku v kvetinaci,plesen ziadna,palky solidne,no nieje to az tak pocukrovane,vona paradnaale ochutnavka spodnych minipaliciek ma sklamala..rychle vystrelenie,citit sativnu energiu a po hodke skoro v normale,intenzita priemerna...cim to bude?..zeby potreboval este par dni slniecka?
Pohroma
jjj
HujerII
Zdravím, tak jsem letos dojel několik kytek od pyramid seeds a to galaxii, anesthesii a tutankhamona...vše sklizeno asi v půlce října, palice na všech kytkách byly malé a řídké, ale to připisuji z větší části špatnému počásí v květu.

Tutankhamon rostl pomalu, kytka byla dost malá , ale zkuřuje dostatečně takže na síle to má a stejně jak tu někdo psal, tak nakouřenost z něj trvá poměrně krátce a dojezd skoro někdy ani necítím. Jako sativa určitě nevypadá, menší vzrůst a klasicky plné indikové listy...to mě překvapilo.

Anesthesia, od níž jsem očekával nejvíc, byla z těch kytek asi nejslabší. Krásně košatá kytka, ale palice řídké (snad jen kvůli tomu počasí). Zkuřuje vcelku dobře ale čekal jsem víc podle toho co uváděla seedbanka, místy i plesnivá.

Galaxie byla ze všech kytek jednoznačně nejlepší. Rychlý růst, krásně se větví, z kytek měla největší palice a i nejlíp nakuřuje. Palice jsou dosti tvrdé a zalité pryskyřicí, takže u této kytky spokojenost.. Jedno brčko z téhle kytky jsme měli problém zkouřit dva:-)
bruno.kudrna
Zdravím
Už je to pár let,ale někdo další nějaký info co ste od nich měly a jak to dopadlo??
Letos mám anesthesii tak mě zajímá asi nejvíc,ale rád si počtu i o jiných modelech pro inspiraci na další rok.Díky
Zdárek:sun:
tominus 333
zdar ja sem se teda rozhodoval mezi anesthesiou a super hash a nakonec sem vzal ten super hash...kytka zatim vypada hezky ma tak dva metry a dobre rozvetvena ale zatim teda nekvete i kdyz nektery modely od jinych bank uz startujou na kvet...tak se zacinam bat aby to stihla...o super hasu sem tu nasel myslim jen jedno vlakno a myslim ze bylo nedokonceny tak sem zvedavej dost... pozdejc sem muzu prihodit fotky a nejaky info jak to dojelo...nejel ho nekdo venku tady? je to moje prvni zkusenost s pyramidou tak nevim
schutzesan
Ja od nich loni na veletrhu koupil jednoho tutankhamona a ted mi roste v 25l kvetinaci... Zatim se jeste moc nerozjel v kvetu jako outdoor od dp, tak se teosku bojim ze bude pak zrat jeste dlouho... Jinak genetikou vypada ok...
tominus 333
zdar borci,me hodne zajima na sezonu 17 na out ALPUJARREŇA ale nikde tady jsem nenasel ani slovo o ni...trochu se divim protoze Anesthezia nebo Tutankhamon jsou uz dost proflakli a pujarrenu nikdo nejel?budu rad za info....jinak muzu taky napsat neco o SUPER HASH kterej sem dojel out letos...:takova stredne velka,pekne rozvetvena,asi dvoumetrova kytka.vynos nejakych 330 toho nejlepsiho od vrchu:D (zbytek nevazenej...na hash)....dozral nekdy prvni tyden v rijnu ale spodky tam valily skoro do listopadu :D zhuluje to zajimave napred se par minut nic nedeje a pak to pride najednou...jako da se to ale zadna slava znova uz ho asi nepojedu.vune a chut taky nic extra takova zemita nevyrazna... rostlo to v diře u slipek do ktere sem napodzim nasipal pul na pul konskej hnuj a zahradnickej substrat...tohoto specialniho mixu ta dira spolkla dve kolečka na čepicu :D todle se mi dost osvedcilo mel sem takovy diry dve a v te druhe byla nejveci kytka co sem snad kdy videl...Ice kush od Advanced seeds a vynos hodne pres pul kyla kdyby mi ju tak v tretine kvetu nesundal vitr :D zbyla zni tak jedna tretina a z te bylo 360g palic suchych ocistenych...skoda ale tak jeste jednou poprosim info o ALPUJARREŇA dik
nikola3
Neměla poslední dobou tato banka menší problémy?
schutzesan
to by me zajimalo co jsi slysel ze meli za problemy? chystam se od nich kupovat neco na out po lonske spokojenosti s tutankhamonem..
kostakosta88
citace:
Původní příspěvek od schutzesan
to by me zajimalo co jsi slysel ze meli za problemy? chystam se od nich kupovat neco na out po lonske spokojenosti s tutankhamonem..

prosím tě kdy ti dozrál ten tutankhamon dík
schutzesan
dozral tak koncem zari/1 tyden v rijnu... ale sklizel jsem ho s mlecnymi trichomy ne nahnedlymi....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma