Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Gavita PRO Line 1000W Complete Fixture - Klikni zde pro originální téma
Kovar
Zdravím
Co říkáte/Slyšeli jste o nových lampách Gavita 600W a 1000W?
http://www.gavita-holland.com/index...pro-600-eu.html
http://www.gavita-holland.com/index...1000-de-eu.html
Ja to pochopil jako set předřadníku s převodníkem na napájení philips výbojky 600W 400V

Hodně vysoká efektivita, vyšší výkon, a zpracování údajně perfektní, reflektor velice snadný na výměnu (jenom ten plech samotný). Stojí to v českých shopech okolo 9000, což mi přijde jako adekvátní, jen o něco méně pěnez dám za set klasického el.předřadníku,reflektoru a lampy.

Teď uvažuju, chtěl bych postavit box, no a otázkou zůstává jestli 150x150(120x120?) a tohle řešení, nebo rovnou 240x120 a pojezd, stál by ten výnos za to? i vzhledem k době celkového pěstu, není investice 7000 do pojezdu zbytečná? Díval jsem se tady na zkušenosti lidí na fóru, moc moudrý jsem z toho nebyl. Do te Gavity 600 pujdu urcite, z te jsem nadseny, ani poradne zadna recenze nevysla, co na ten system rikate?
Čau, díval jsem se na nějaká videa na youtube a něco jsem si přečetl a myslím, že by gavita stála za to, ale nenašel jsem žádné recenze. Já mít ty peníze a využití pro tak velkou wattáž, tak neváhám a beru to. Otázka ten box. Kdyby jsi si udělal 240x240 není zbytečné dávat dalších 7k do pojezdu a svařit si ho doma?
NORM
Gavita sety jsou udajne momentalne nejlepsi domaci sety na trhu, hodne se o nich pise jak na opengrow tak i na icmagu, kde je primo clen Whatssup, ktery zastupuje firmu gavita, ale zaroven je grower i breeder, prodava u sanniho..
jinak ja kdybych jel horizontalne, tak kdyz uz chces 150cm box, tak bych tam dal zrovna ten 1000W set s doble ended lampou.. Pojezd je zbytecne drahi a cim mene pohyblivich casti, tim lepe..
citace:
Původní příspěvek od EDA45


Čau.Ten system vypadá moc pěkně,jen ta cena mi nepřijde až tak skoro stejná jako u klasiky..Hodně tedy záleží jaký zvolíš stínítko,ale elektron. předřadník + 600W výbojka + třeba xpapouškovo topspin (nabízel mi ho přes pm za litr) nebo stucco A-wing ,je cca 5000Kč,což je jen něco přes polovinu pořizovací ceny Gavity..
Co se týče pojezdu,tak PowerPlant Solarolu pořídíš za cca 5000 Kč a u šestikila máš za jedno kolo vloženou investici zpět,vezmu li v úvahu,že jedním šestikilem osvítíš s pojezdem plochu cca 120x240cm..(2metrová kolejnice),tedy přesně tvůj box..,na kterýžto prostor bys u statiky potřeboval výbojky dvě.. ;)



Zahraniční fórum, vypadá to že to opravdu roste: https://www.thcfarmer.com/community...sma-test.41238/
jede to normal :)
Tím peklo, myslíš že je to super? :D
extrem112
Zdarec mate nekdo zkusenosti s Gavitou,libi se mi prepinani 600/660/750/825/1000/1150 wattů...,pochopil jsem ze je to nastaveny na 1000 a ten muzes prepinat na tyto hodnoty....Diky za odpovedi :-)
jo funguje to bez zavad a prepinani moc nevyuzijes,to je jak mit rolls royce a jezdit na spotrebu :) je to spis jen tak kvuli teplote kdyz ma nekdo problem na startu,pak jim nasolis stejne plnou nezavisle na velikosti boxu!:D
františekzeleny
Nazdar draci,pořídil jsem si tuhle tu hračičku,máte někdo s tím zkušenost?
NORM
Mám ji zhruba týden a zatím paráda! uvidíme za 50 dní pod tím vyroste...
místnost mám vylepenou Orca folií a bez Method7 brýlí se tam ani nedá vejít a náhodou se do ní trochu podívat je jak na slunce:)
Hlava
https://www.opengrow.com/topic/4682...gavita-proline/

https://www.opengrow.com/topic/4350...0w-plasma-300w/

http://www.youtube.com/watch?v=-zxG9O2Hlhs

Sem to spojil , tady nejaky odkazy ......ten typ v ty kravate a brejlich mi to cpal tady na cannafestu , v pohode :D
františekzeleny
Mám gavitu1000 u manželky ve skříni 100x120 a je to zatím peklo.
Hodím trejd at se pokocháme
Majky-man
Tak sem se vás chtěl zeptat zda je ta gavita skutečně takový zazrak protože mám v plánu box 120x120 a docela bych do té 600w verze šel ale zajímá mě jestli je to velký rozdíl oproti nománímj setu dig. Předřadník a lampa
extrem112
Zdar ve spolek mam takovy problem.Mam Gavita PRO Line1000w Complete Fixture celkem skoro rok funguje bez problemu,posledni dva mesice sleduju ze lampa nenanstartuje.Nejdriv jsem myslel ze budou spatny spinaci hodiny,nebyli protoze druha lampa se zapne.Pro jistotu sem vymenil spinaci hodiny a nic se nezmenilo.Zkontroloval sem kabel a kouknul na vybojku zda je spravne usazena.Vse je ok.Posledni dobou sleduju ze spinaci hodiny cvaknou a Gavita nerozviti ani za dve hodiny i kdyz spinaci hodiny bezej,vezmu privodni kabel od Gavity vyndam ze spinacich hodin a znovu zastrcim a Gavita nesviti ,i kdyz by mela nekdy se stane ze po chvilce cvakne a sviti a nekdy ji musim 3 vyndat a zandat do zasuvky a pak se rosviti..Myslite ze to bude predradnik?Je zvastni ze to nekdy udela a nekdy bezi treba dva mesice bez problemu..Chci se nejdriv zeptat nez to budu reklamovat..Diky za odpovedi
j4g
Ahoj, a co toto řešení na místo Gavity? Máte s tím někdo už zkušenost? Cenově to vyjde o něco málo či více levněji a hlavně se mi líbí že o proti gavitě to nezabírá tolik místa. http://www.grownature.cz/cs/regulov...ht-pro-max.html
celek
extrem112 jak je to aktualne?
toomuch4crack
Uvazuju o 600W verzi, nekdo zkusenosti se vzdalenosti od kytek? nizky strop....
jackherer
mám pocit že jsem viděl že plasma do matkárny super ale květ horší než hps


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma