Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Další můj počin 9x Super silver haze pod 400W - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdravím vás všechny. Po malé pauzičce jsem z5 :-)
doxenon
Jak jsem psal výše, po pauze jsem zjistil že bez kytek je to nuda, tak se pouštím do dalšího kola v menší skříni 400 W ale uvažju že rozjedu i druhou 600 W protože mě nebaví jen chodit do práce a válet se u televize a noťasu :-)

Výbava úplně stejná jako v předcházejících kolech, jen navíc zvlhčovačka koupená spíš jen ze zvědavosti (nikdy předtím jsem ji neměl). Po váhání které matky si vyrobit nakonec zvítězily tří krasavice. 1:Super silver haze 2:The Ultimate 3:Jack Herer.

V almaře jsou právě moje nejoblíbenější zmašťovadla Super silver haze z vlastních řezů.
kou69ta
Zdar Bejku:)
gratuluju,krásný šnycle:leaf: tak ať to frčí;)
Zdenda89
opět budu sledovat tvoje počínání...;-) a moc pěkný šnycle, jestli jsou vlastní...;-) nemusím psát, ať to roste, když si všichni můžeme prohlédnout tvoje počínání ;-) tak přeju standartní grow ;-)
HelpYeHard
Nechápu ty kořeny... Luxus. Asi to bude genama...
doxenon
Díky chlapáci za pochvalu i karmy. Ještě nějaká fotka matkárničky + řízkovnice.

Jo, ještě k hnojkám Jungle indabox, naprosto úžasná věc, doporučuju všem a jsem s těmito hnojkami velmi mile překvapen.
rasty
Ahoj. Tak to mas pravdu. Taky ted mam poprve JIDB a jsem mile prekvapen. Jedu kokos a taky SSH a hnojivo jin evidentne chutna:-)
doxenon
Zdarte všichni :-) Holky dnes čtvrtej den od přesazení do finálních květníků a vedou si skvěle, žádná známka stresu a rostou jako z vody, vidíte sami nový zeleňoučký přírůstky.

Teplota den: 25 - 27°C, noc: 22 - 24°C. Vlhkost držím mezi 80 - 90%, jak jsem odsuzoval zvlčovačku, tak beru zpět, díky ní jsem já pánem vlhkosti :-)

Přítah + ofuk + odtah jede nonstop.

Dnes ráno poprvé hnojeno, holt kokos je hladovej. Dal jsem každé něco málo přes půl litru. Zálivku na takto velký sazenice (20cm) dělám takto: Je to psáno na pět litrů. Hnojky JIDB. Složka A - 6.5ml, M - 4.0ml, B - 2.0ml. Ph - 5.8 EC - 1.4.

Tož tak kamarádi.
doxenon
Ještě dvě fotky.
doxenon
Salam alejkum. Holky mají právě dnes devátej den 18/6. Mají 29 cm, takže je nechám do neděle slunit 18 hodin a přepínám na květ.
Trošku proberu spodky a jinak nic. Tenhle model jedu jen a pouze na vrcholovky protože mají neskutečný salámy (viz můj jinej thread).

Takže zatím zdar, po náročném pracovním týdnu mě čeká totální reset hlavy u nás v hospodě :-)
funec
krása, nad SSH uvažujem na ďalšie kolo, ale budem mať nízky strop (180 + NFT cca 55cm) tak sa bojím toho, aby neprerástli. Ako reaguje ten model na zástrih? Vyplatí sa strihnúť a vytrénovať?

Každopádne sledujem! :) K+
doxenon
to funec: Se záštipem SSH ti neporadím kámo protože nevím :-(

Bylo mi doporučeno tenhle model neštípat kvůli proslavenejm vrcholovkách a loni to fakt byli krásný salámy ale že jsi to ty, tak do druhé skříně zkusím jednu ssh štípnot a budu tady informovat.
funec
to si teda frajer! díky moc! Mám z toho nočné mory, lebo chcem dobrú sativku a nemám na ňu výšku a momentálne ani fin. prostriedky na vyšší box. Ak by si náhodou v Prahe a okolí mal nejaké klony ready okolo 10-15.3., neboj sa poslať PM :)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od doxenon
to funec: Se záštipem SSH ti neporadím kámo protože nevím :-(

do druhé skříně zkusím jednu ssh štípnot a budu tady informovat.


Zdar,SSH sem štípal,je to tak 4 roky zpět,co si vzpomínám tak to bylo docela dobrý,trochu to na kytku zvedlo výnos...
doxenon
Dnes 11 dní na růstu ve finálních květnících, výška 35 cm, večer přepínám na květ. Jeto úžasná jízda tyhle SSH :-)

Fotky před oholením spodků (právě teď jdu na to).
Jen co poleví mrazy, rozjíždím druhou skříň 600W se stejnou posádkou, tedy SSH.
Mám 10 ks. přebytečnejch 25 cm řezů prokořeňených v kelímcích (na foto) je to mix SSH + Power skunk. Původně to bylo pro kreténskýho bratránka kterej se na to ve finále vysral a radši chlastá protože dostal kopačky od nějaké kundy a nemůže se srovnat :-). Pustím je levně po dohodě přes pm. Přijímám taky soukromý objednávky na řezy SSH prokořeněný v malých rw kostkách.
Jsem od Olomouce, do padesáti km mohu přivézt za cenu projeté nafty.
doxenon
Tady je ještě foto těch vzrostlejch řezů.
doxenon
Aloha, kytky dnes 15 dní 12/12. Krásně se táhnou, jsou všechny stejně vysoké, teď 43 cm.
Pěkně papaj, už pápnou litr každá a dole prosákne jen pár kapek. Hnojky jen JIDB, zálivku dělám na deset litrů A - 8ml.

M - 16ml.

B - 24ml.

EC držím vyšší protože jim fakt chutná a to v rozmezí 1.8 - 2.0. PH - 5.8
Ideální teplota den max 27°C, noc 24°C. Vlhkost na nejnižší výkon zvlhčovačky držím na zhruba 65%, jak začnou nakvétat, zvlhčovačka letí do pryč a to mi pokaždé vlhkost spadne na max. 35% a tak drží až do konce.
Přítah + ofuk + odtah nonstop na 2/3 výkonu, po nakvetení pouštím naplno.
Včera vyměněná výbojka pro růst Philips Master Son - T - Pia 400W za květovou výbojku Osram Plantastar 400W.
Tož tak.
doxenon
Ještě pár fotek, pořídil jsem si lepší foťák, už se nemusím vztekat se zasraným kompaktem :-), koupil jsem Konica Minolta Z2.
doxenon
Dnes hotový řezy SSH, zítra putují do kelímků a cca za čtyři dny přesazení do finálních květníků a šup s nima do druhé almary :-)
doxenon
Zdarte, 18-tej den 12/12, výška rostlin je 50cm a pořád se ještě táhnou. Lampu mám necelejch 40cm nad vrcholkama. Všechny hodnoty pořád stejný.
Omlouvám se za kvalitu fotek ale s novým foťákem ještě moc neumím a nevím jakej režim nastavit aby to nebylo tak přesvícený :-)
doxenon
Tak ještě dvě fotky krasavice SSH focené před chvílí :-). Dnes jsem objednal semena na selekci novejch mamin a to: Jack Herer a White Widow od Fair seeds a Critical Jack od Dinafem.
toketoy
krasny kytky, k tobe je dycky radost nahlidnout....a model zavidim moc, ssh je muj holandsky favorit, ale bohuzel ve stredoceskym kraji s nim zadnyho matkare neznam
EDIT: tak bohuze mi to napsalo, Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli. a to ani nevim ze bych ti ji nak v posledni dobe daval, naposled si pamatuju tak na pul roku zpatky ze sem ti dal karmu tak nevim....
rasty
Zdarec. Takove pekne krasavice mas. Ja jedu taky ted SSH ale nejak ne a ne je zastavit v rustu. Prepinal jsem kdyz mely kolem 30 cm a ted maji uz metr. Jsem zvedavy jak to poroste Tebe:-))) Jinak pekny grow. Rasty
doxenon
Díky vám všem za káčka, jsem rád že někoho můj pěst zajímá, vážím si toho.
Dávám nějakou fotku z dneška těsně před sepnutím lampy. Už by se ale mohli přestat táhnout, do 60-ti cm moc nezbývá, mám obavu že dopadnu jako rasty :-)
Kytky jsou naprosto zdravý, v boxu čisto bez jediné známky nějaké hmyzí verbeže.
Žerou neuvěřitelným stylem a já jim rád dopřeju :-).
Příští týden rozjíždím druhou skřín 600W, nachystanejch 16 prcků SSH ať taky těm kurvám z ČEZu udělám nějakou tržbu :-)
doxenon
Zdarec všem, 21 dní 12/12 a kveteme :-). Výška se ustálila na 68 cm. EC zálivky 2.3, vyteče 1.9, takže jim šmakuje. PH 5.8, na výtoku dnes naměřeno 6.1, zítra trošku uberu ať to nerozhodím.
Teplota den 25 - 27°C, noc 21 - 24°C. Vlhkost 37%.
Hnojky jen JIDB A,M,B, nic jinýho a tak to i zůstane. Tož se všichni opatrujte zahrádkáři :-)
doxenon
Jenom ukázka, další thread zakládat nebudu. Druhá skříň připravená, od včerejška jsem zkoušel teploty protože ji mám v kotelně ale přes den vycourám dost tepla když chodím přikládat a taky tam chrní zatím pes, nemám srdce ho nechat v tomhle počasí venku :-)
Když jede lampa, tak teplota ideální kolem 25°C, v noci jsem to musel pošéfovat závěsným přímotopem co zapíná a vypíná v půlhodinových intervalech a navíc je nastaven termostat na 24°C a po odskoušení všeho je to funkční a drží to hodnoty jaké chci.
No nic, jdu sázet :-)
Na fotkách skříň 600W a zakořeněné krasavice SSH v kelímcích, výška cca. 20cm.
doxenon
Večer rozjíždím druhou almaru 600W, posílám fotky skříně a 16 ks kytek SSH. Měl je objednaný jeden nováček tady a ve finále se na to vysral, takže mě donutil začít o něco dřív ale mě to nevadí protože to bylo už podle psaní nějaký děcko co sem tam dostane dvě kilča kapesnýho a asi se nechtěl ztrapnit. Z toho plyne že od teď jen stálým a prověřeným členům a mlaďochům nad 18 let :-)
doxenon
Aloha zahradníci ! 24 den 12/12, všechno bez problémů, jen mají pořád hlad mrchy :-)
Zalívám každý tři dny s hnojkama JIDB a už si každá řekne o litr a půl a dole prosákne opravdu troška, takže kořeny musí být monstrózní.
Jelikož SSH v kombinaci s kokosem znamená neustálý hlad, tak jsem jim včera zvedl ec na 2.7. Ph 5.8, teplotý pořád stejný.
Nějaké aktuální foto.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Aloha zahradníci ! 24 den 12/12, všechno bez problémů, jen mají pořád hlad mrchy :-)
Zalívám každý tři dny s hnojkama JIDB a už si každá řekne o litr a půl a dole prosákne opravdu troška, takže kořeny musí být monstrózní.
Jelikož SSH v kombinaci s kokosem znamená neustálý hlad, tak jsem jim včera zvedl ec na 2.7. Ph 5.8, teplotý pořád stejný.
Nějaké aktuální foto.

Jedeš to pěkně :-). Asi Tě čeká rekordní výnos z toho meho SSH , BoBAN ted udělal pod 300W kolem 420g ! Myslím, že budeš mrkat :-) , držím palce kolego.
doxenon
Jen ať vidíte rozjetou druhou almaru :-). Posádka stejná jako v první, tedy SSH, lampa MH-áčko 600W, momentálně přepnuto na Lumateku na 400W SL.
doxenon
Tak semínka na maminy jsou doma :-) zítra začínám, teď jedu do práce a jsem nasranej na celej svět.
woodman
Ahoj pěkně ty, zrovna jedu apollo od bárta a na příště mám v plánu taky ssh. Tak budu sledovat a držet pěsti. Máš to good jako vždy.
doxenon
Dík woodman: Trošku jsem se nudil, tak jsem se pokusil nafotit nějaký makra SSH, doporučuju plný rozlišení :-)
doxenon
28 den 12/12. Holky už sezačínají zakulacovat a taky pěkně vonět. Všechny hodnoty naprosto perfektní a pro mě další bezproblémová jízda, tak to mám rád ale zároveň to i trošku nudí, takže se soustředím na druhou skříň kterou budu zítra přepínat, tyhle kytky rostou naprosto neuvěřitelně a i po přesazení není ani náznak po nějakým zbrždění, prostě fantazie !!!
doxenon
31 dní 12/12, už jsem skoro v půlce, kytky jedou jedna báseň, krásně už se třpytí pryskyřice, zkoumal jsem i pod mikroskopem.
Začínají žloutnout spodky, dobrý znamení na cestě k finiši :-)
doxenon
Ukázka jak se daří kočenám v druhé almaře (16x SSH) v hlíně Light mix.
doxenon
34 den 12/12, paldy pěkně kynou a už se formují nádherný vrcholový salámy :-)
doxenon
Zdarec palec, dávám sem fotku na přání jednoho člena zaštípnuté SSH. Jen už nevím kterej to byl :-), vím jen že to byl Slovák.
funec
krasna praca, bol som dost busy posledne dni, ale sledujem to, si blazen doxenon, uniformita pestovania na urovni profika :)

Diky moc za ten zastip, vypada to celkom dobre, otazka, ci tie spodky dobehnu hore, alebo to bude treba prestrihat? Len si to zastipol a nechal tak? Ci si aj zviazal 2 hlavne vrcholy dole na chvilu? Diky, diky ;)
doxenon
37 dní 12/12 zatím všechno v klidu, hodnoty všeho tak jak mají být. Omlouvám se za kvalitu fotek, digitální zrcadlovka asi není pro mě :-). Pilně studuju fotofóra.
doxenon
Kočeny 16x SSH ve druhé skříni 600W dnes přesně 14 dní od přepnutí na 12/12 a pomalu začínají startovat na kvetení :-)
Tohle jsou snad nejkrásnější kytky co znám, miluju je !
doxenon
Něco právě teď...
doxenon
Něco pro srovnání velikosti :-)
doxenon
Dvě fotky z dnešní nudy. Marodím a tak se léčím loňskou halůzkovicou a jsem v mojí miloučké kotelničce kde je teploučko. Popíjím, pokuřuju, poslouchám bigbít a hukot ventilátorů a dumám :-).
V pozadí skříň 600W + matkárnička a na stole ukázka z loňskýho skleníkodooru :-) život je krásnej kamarádi....:mutant: :beer:
doxenon
Zdarte, dnes 42 den 12/12. Hádám tak 20 - 25 dní a konečná. Teplota den 25-27°C, noc 21-23°C, vlhkost 31% veškerá ventilace jede nepřetržitě.
Ph zálivky 5.8 na výtoku 5.9. Ec zálivky 2.1, na výtoku 1.8 - 1.9.
Hnojky JIDB (poměr míchán na množství deseti litrů) A - 8ml. M - 16ml. B - 24ml. Je to opavdu jeté jen na těchto třech složkách, nepřidávám a ani nebudu vůbec nic jinýho.
Zalívám každej třetí den až je kokos skoro suchej a každá pápne litr a čtvrt.
Řeknu vám že tahle vůně nemá chybu ! Ostrá intenzivní taková nasládlá vůně že má člověk chuť sežrat paldu syrovou :-):guitarist
doxenon
Tak ještě dnes naposledy fotky z druhé bedýnky a opět lesíček SSH a potom už nebudu otravovat. Mám už trošku nakoupíno ze šlihovice, tak mě pochopte :-)
Stačí že se zloobí paňmáma že jsem se trošku rupnul:shots:
doxenon
Zdarec, holky dnes 46 den 12/12. Trichomy se začínají kalit, pestíky pomalu hnědnou, hádám max. 20 dní a kosa.
Přesto že mají krásný silný stonky, centrální paldy opět nezklamali a holky se pomalu kácí do stran, proto jdu za chvíli zase drátovat ať drží nějakej tvar :-).
Vůně nemá chybu:D
doxenon
Ještě nějaká fotka z druhé skříňky, už krásně kvetou:winner:
doxenon
Zdar kamarádi, aktuální foto právě teď. Děvčata jsou dnes ve 49 dni kvetení a neuvěřitelně pořád žerou ! Krásně se nafukují a smradu že by jeden pad :-) (samozřejmě překrásná vůně).
PH, EC, Teplota + vlhkost pořád stejná, tudíž bez problému.
Ještě jim tak deset dní dopřeju JIDB a začnu průplach, kosa bude tak v 65 - 70dni.

Tak zatím páček.
funec
luxus :) co vyska? typujem 120-130cm?
doxenon
funec: ne, ne kámo, výška přesně 87 cm. Přepínal jsem na 30 cm.
doxenon
Makro foceno právě teď.
doxenon
28 dní 12/12 SSH 16x ve skříni 600W. Dnes přepnuto na 600W super lumen. Kočeny o5 parádní !
doxenon
Finále se blíží:winner:
doxenon
Ještě fotka čerstvejch prcků. Dnes jsem je přesadil do kelímků s lightmixem, zalito upavená voda + kapka Rhizotonicu.
Asi v neděli putují novému tátovi;)
doxenon
Pravá květová šou začíná i ve druhé almaře 600W :-)
400W holky ode dneška proplachuju (voda + enzymy) a příští týden v neděli kosím.
Těšte se na další thread 9x Medicineman:dance:
doxenon
Zdarte zahradníci. Holky dnes 57 den 12/12 děvčata už se kácí na všechny strany, asi mají z něčeho těžkou hlavu :-)
Příští týden je čeká kosa. Od včerejška proplachuju a příští týden fičím pro mimina Medicinemana.
Nechci dělat reklamu ale lidi co namíchali hnojky JIDB jsou prostě borci ! Celý kolo odjetý jen na těchto třech složkách a fantazie, za málo peněz hodně muziky.
Omlouvám se za kvalitu fotek, byl jsem nucen fotit při světle bo nestíhám:winner:
doxenon
Dnes 61 den a poslední foto před kosou. Dnes vypínám lampu a jedou do čtvrtka po tmě, potom zatlačím slzu a šmik, šmik.
doxenon
Tady je ta fotka, nějak jsem se uklikl
doxenon
Zdar všem. Poslední fotka (už opravdu) zítra ráno jak přijedu z noční skrčím chvíli oko a jdu na ně :-)
Kosa proběhne 64 den 12/12 a holky jsou už krásně nahnědlý. Škoda že sem nejde nahrát vůně, to se nedá popsat ale nemusím smutnit protože mě to čeká co nevidět i ve druhé skříni 600W z níž dávám taky nějakou fotku ať víte jak se kočkám daří.
doxenon
Tak holky to mají za sebou, na květu byli 64 dní. Za celou dobu pěstu nenastal naštěstí jedinej problém.
Posílám nějaký fotky, dvě visí v komoře a zbytek jsem musel pověsit do ložnice kvůli místu, paňmáma řvala jak Flanderskej lev :-)
To budou panečku sny ! Zítra frčím pro prcky Medicineman, tož zatím zdar.
fisHunter
pěkná práce, tipuju 345 gééček :) ale přeji více
doxenon
Ještě fotka jak to vypadá s 16 - ti kytkama SSH ve skříni 600 W. Začínají se tvořit krásný vrcholový rakety jak již je u tohohle modýlku zvykem. Včera jsem dovezl řezy Medicine man od mistra Bárta. Hned jsem je přesadil do kelímků s light mixem ať prokoření a trošku se vzpamatují a vy se těšte na novej trýdek 16 x Mecineman na ploše 1m2 pod 400W. Bylo mi doporučeno více kytek i když na tuto plochu já dávám max 9 ks. a teď mi bylo od matkáře doporučeno dát 16 ks protože se moc nevětví, takže pojedu jen na vrcholovky.
doxenon
Tak je nasušíno, přesně 367g, což je můj průměr, takže jako vždy spokojenost, ještě nějaká fotka jak to vypadá se 16-ti kytkama SSH ve druhé skříni, kosa se pomalu blíží.
Dlouho jsem nepsal protože mě zradila technika ale už mám novej noťas.
doxenon
Zdarte všichi. Ve druhé skříni 600W (16x SSH) začíná pravá šou, paldy se den ode dne nafukují a krásně jim šmakuje. Pro ty co by třeba nevěřili držím ec hodně vysoko až na 2.8 a ph mám stále krásných 6.2 na výtoku, takže se ani nezasolují. Už jsem si zvykl že tohle jsou zkrátka velcí jedlíci.
doxenon
Dávám jim maximálně týden :-)
yabasta
Je to hold narodni poklad ;-)
doxenon
citace:
Původní příspěvek od yabasta
Je to hold narodni poklad ;-)

Myslíš ten Budvárek?:D
yabasta
citace:
Původní příspěvek od doxenon

Myslíš ten Budvárek?:D



Obojí :D
greenlight
Zdravím tě sleduju od začátku do konce a musím ti to samozřejmě pochválit , chci se zeptat nikde jsem si nevšiml smoke reportu je možný že sem to přehlídl? nebo zatím není ?
doxenon
citace:
Původní příspěvek od greenlight
Zdravím tě sleduju od začátku do konce a musím ti to samozřejmě pochválit , chci se zeptat nikde jsem si nevšiml smoke reportu je možný že sem to přehlídl? nebo zatím není ?


Na mě má jakýkoliv bejlí zdrcující účinky, takže koštuju minimálně a z tohohle legendárního zmašťovadla mám přímo panickou hrůzu ale kámoši si to pochvalujou. Já tím dopuju manželku která má RS ale ta to používá téměř výhradně do jídla protože po zahulení má stejně divný stavy jako já:D
ramsta
ahoj jen dotaz pestuje klasika v hline nebo hydro dik a pouzivaj JIDB )
ushakkk
ramsto, co si to takhle procist a zbytecne to ...........

Hned na prvni strance je to napsany, akorat ze ne v prvnim prispevku:) cituji: "holt kokos je nenazranej". Muze to byt krapet zapadle, to jo. V druhe almare pise (prispevek 36), ze to ma v hline light mix. Doporucuji precist.

Takze odpoved na tvuj dotaz: Jede hydro a uz i klasiku v hline, (doufam, ze jsem tvuj dotaz dobre pochopil, vypada jak z googl translatoru) pricemz jeho vysledky jsou vzdy paradni. :D
ramsta
dik poho procteno omluva sem moc hrrr)
doxenon
Tak dnes sklizeno 16x SSH pod šestikilem. foto právě teď prvních holek (s ostatníma se budu srát ještě pár hodin :-))
Pro srovnání vlevo nezaštípnutá, vpravo štípnutá. Jednoznačně váhově vítězí nezaštípnutá.
Fotky všeho dodám později až bude hotovo.
Saaho
zdravím,
moc hezký šišky. JIDB sou vcelku zázračný hnoje za tu cenu :D ...

- mohl bych se zeptat kolik centimetru měli kytíz na výšku ? SSH už plánuju delší dobu, ale mám problém s nedostatkem výšky, tak nevím jestli to vůbec hrotit
- a druhá otázka: kolik dní si to nakonec proplachoval čistou vodou ?

thanks
doxenon
Tak tady ještě na přání další fotky už všech kytek.
Saaho: Jestli máš problémy z místem, radím ti přepnout co nejdřív, jsou to čahouni a metr mají než bys řekl švec.
Bárt
citace:
Původní příspěvek od Saaho
zdravím,
moc hezký šišky. JIDB sou vcelku zázračný hnoje za tu cenu :D ...

- mohl bych se zeptat kolik centimetru měli kytíz na výšku ? SSH už plánuju delší dobu, ale mám problém s nedostatkem výšky, tak nevím jestli to vůbec hrotit
- a druhá otázka: kolik dní si to nakonec proplachoval čistou vodou ?

thanks

Koukni na SSH v aeru, http://grower.cz/forum/showthread.p...69&pagenumber=3
celkem v pohodě a kamarád hodil klon hned na 12 a měl to v kokosu asi 25-30 cm pod 250W. Zas tak hrozně se to netáhne, když jelo SSH s jiným modele 50% sativou-indikou, tak je vyšší asi o 15% a http://grower.cz/forum/showthread.p...26&pagenumber=4 zrovna byla jen o trochu vyšší, ale ohýbání vrcholků ji svědčilo. Tak stačí brzo přepnout a zase ušetříš el. na rustu. Nevím jak Doxeon, ale mám odzkoušené jen 7-10 dní zalévání čistou ph upravenou vodou, bez spodního vyplavování a naprosto v pořádku. Po asi 4-5ti dnech takto začnou žloutnout listy, jak začínají mít nedostatek živin.
doxenon
Zdar všem tady, tak je nasušíno, hotovo. 565g čistá váha + docela dost spodků, takže kolem 600, možná i přes tam bude, spodky ještě nemám zpracovaný, takže potom doplním přesně.
Takže tohle je zatím můj nejlepší pěst jakej jsem měl a jsem naprosto spokojenej.
Tady máte nějaký fotky mýho počinu :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma