Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
KRITICKÉ!ŠKÚDCI!ZŘEJMĚ VÍCE DRUHÚ!broučci i mušky!POMOC RYCHLE - Klikni zde pro originální téma
BigBangCannabis
ZDravím všechny, měl jsem podobný problém i minulou sklizeď a taky dopadla na prt.Dával jsem to za vinu špatně připraven místnosti,moc kytek na málo světel,špína prach,špatně regulovatelná vlhkost i teplota a samozřejmě i těm Ku*vám co mi všude poletovai! Ale popořadě...tuto sklizeň jsem vše zajistil dával si pozor...měl jsem obědnané řezy...v místnosti čistota všechno cajk, řezy jsem měl chvíli v boxu v 10x10 květináčcích, před přemístěním jem zahlédnul mušku....říkal jsem si že to snad nemůže být ta mrdka co minule, měl jsem ten box v pokoji. Po nějáké době začlo po přemístění much přibývat, dal jsem mezi kytky lepové desky i mucholapky, ty jsem pořešil i při minulé sklizni ale tentokrát těch much bylo daleko více, dokonce se mi lepí i na LAMPY!!! dneska mi jedna odešla, vždycky cítím smrad když se ta kurva usmaží. No nic všechno ukazovalo na smutnice, malé černé mušky hodně se podobá fotkám ale je malá nedokážu rozeznat výraz její tváře...no dneska jsem objednal hlístice....pak mě ale napadlo rozpitvat kořeny jedné kytky abych se ujistil že tam jsou larvy co žerou kořeny takže se bude jednat s jistotou o smutnice ALE !!!rozpitval jsem kytu a po důkladném marném hledání larev jsem zaostřil na MINI bročky!!ze začátku jsem jich viděl málo ale později jsem zaostřil a byly jich tam HROMADY!!! mezi nimi sem tam proběhla ta kurva muška...nemůžu přijít na to co to je co je to za brouka co se vylíhne v mouchů a běhá mi tam v tisících! NUtno dotat že část klonů jsou zabržděné oproti ostatním některé kytky vypadají zdravě a jsou rozrostlé oproti ostatním!Při přesazování jsem aplikoval mykolízu symbivit, je to podobné jako trichoderma kterou jsem dal taky části kytkám ale bez ohledu na to mi příjde že ty kurvy budou všude hlavně u těch malých kytek. U pár kytek jsou taky zelené listy jak popisuje internet vypadá to jako by z nich neco vysávalo chlorofyl a kolem jsou mini hnědé hovna. A na všech kytkách je jakoby sliz na některých míň na některých víc,a po zaostření jsu v něm mini černé tečky, bylo to i u minulé sklizně myslel jsem že to tam serou ty mouchy...PROSÍM POMOC!pomůžou hlísice?? nebo na ně mám dát chemku nějákou???
BigBangCannabis
A ještě prosím radu!Od doby co jsem dostal řezy je teď 11. den, odrudy wonder woman-některé měly i 5 pater už hned jsem zastřihával tyto kytky odolávají podle mě nejlíp mají hodně listů nových výhnků a jsou prostě Wonder, pak mám Big Budy, ty jsou jakš takš, a pak mám Rosental, a ty jsou nejmenší tvoří nejmíň nových výhonků listů podle mě chutnají tem kurvám nejvíc...... rostliny které jsou napadené kurvama nejvíce podle mě mají tak 10-15cm ty větší tak 20-25cm chystám se je teď přesazovat do 7 L květináčů mám ty kurvy nejdřív vyhubit chemkou, pak přesadit, nebo vyhubit-přesadit pak znova vyhubit?
BigBangCannabis
chtěl jsem je nechat růst max 15 dnů! a chtěl bych aby měli v květu klid! Minulou sklizeň dostávaly ty kytky mordy furt ale teď mají klídeček všecko teplo vlhko ale o to víc je tam těch sviní, pamatuju že jsem minulou sklizeň taky zahlídnul broučka jak leze po hlíně a říkal jsem si tyjo doufám že jich tu není víc ale nezkoumal jsem to teď vím že jich tam muselo být kupyy..
BigBangCannabis
A dalsi dotaz muzu z techto klonu udelat matky kdyz jsou napadene kurevstvem?
asfalt
z klonů se matky nedělaj, z napadenejch už vůbec ne....
doporučuju všechno, hlavně hlínu vyhodit, prostor vystříkat savem :D
nafoť to..
BigBangCannabis
Kamo ty male svine co jsou v hline nemam sanci vyfotit jsou fakt mali a splivaji i ja jsem nechapal po chvili kdyz jsem okem zaostril, jako ty mouchy ti vyfotim na lepovych deskach je jich moc ale opet neudelam takovy detail fotakem, nemůžu nechat jako vykořenit řízek z kytky co je zdravá? když to udělám v odděleném prostředí, jiná hlína všechno tak tu matko normalně vypěstuju ne?Samozřejměse tam zbavím těch kurev
BigBangCannabis
DURSBAN 10g vyhubí to všechno co leze v hlíně zaručeně?Pomoc prosím, zvolím asi chemku, zbytek much mucholapky, když tam dám tu chemku zabije mi to aji trichodermu a simbivit? můžu tam pak dát ty hlístice?
BigBangCannabis
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52678 - tady ten týek udělal fotku a má podobný problém, kdyby se podíval na kořeny tak nejspíš zjistí že toho tam měl MORDY
EDA45
Chtělo by to sice fotku,ale podle toho,co píšeš tam máš sviluše a smutnice a larvama smutnic zaneřáděnej substrát..
Kytky stříkni Vertimecem a do hlíny je Dursban super,je to fastkiller,ale asi se ti bude blbě shánět,skončila licence na dovoz , tak snad někde budou mít ještě nějakej zbytek..
BigBangCannabis
sviluše to nejsou, zase jsem hledal dnes jsem viděl toho brouka byl větší byl hnědozelený 6 noh tikadla prostě zmrd, vypadá to na KOMÁRKA HOUBOVÉHO jsou na přelitých szbstrátech, zamlada žerou kořeny a pak jsou z nich létající kurvy, doporučen mi byl písek, a dursban jsem sháněl no ale marně:-/ koupil jsem nějáké chem kurevstvo, zabije to prý všechno včetně trichodermy i živin jmenuje se to KARATE se ZEON technologií 5 CS ale mám strach jak to vemou kytky....ale než to použiju rád bych našel něco šetrného...hlavně poznat co to je, dal bych fotky jak vypadají listy co jsou napadené ale včera jsem tu tek když jsem se snažil přijít na to jak tu mám dát foto
Samulele
Podla mňa tam nahánaš mušky octomilky , ktoré sú npr. u kokosu normálne a celkom neškodné, pomáhajú žlté lepové dosky.
Ale každopádne bez foto ti asi nikto neporadí..
Matie ma ten sliz čičo, a čierne tečky aka trus..
Skús to blisnúť + bližsie info, substrát , teploty atd


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma