Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Při zalívání ze substrátu plagron royalty mix vÿlezli bílý broučci, jakmile voda vsákla tak se zase zašili. Vypadalo to že jsou tesně pod povrchem.Objevil jsem je pouze v jedné kvetině.Na listech mám symptomy viz foto v dalším příspěvku - může to mít spojitost? a nevíte někdo co to je za hmyz a jak se jej zbavit ?
hadatko korenove kamo! Dursbag nebo dursban 10g. Smrdi jak svina. Hubi je prave tim smradem tak 3dny je mit v mistnosti kde to nevadi. A kupuj rychle, pry ten pripravek zakazali a prestava se prodavat
koukal jsem se na to hadatko, to byl me byt spis nejaky cerv 1,5mm dlouhy ne ? Kdežto tito jsou spise takovy broučci, kteří jsou sakra rychlý.Mel jsem je problem vyfotit - dokud se nezastavili...............
Už jsem tu jednou odpovidal,leč se to nějka nezobrazilo, tak ještě raz.
Dursban jsem sehnal, avšak jsi si jistý tím hadatkem ? 4etl jsem že hadatko jest jakysi červik 1-2mm dlouhy. Toto jsou spise broučci a jsou dost hbití - měl jsem problem je vubec nafotit (nastesti se jeden zastavil).
Bude to spíš larva smutnice, ale to je jedno ten Dursban 10g sněma zatočí, však uvidíš. Počochtej substrát vidličkou, jemně posyp a můžeš zalít. Nic nesmrdí, to nevim nezdálo se. Ráno bude pokoj, je to fakt rychlý.
vecer jsem ucinil lehky posyp a malinko to zalil. Nechtěl jsem to prolivat uplně, bo potrebuji aby hlina proschla...nedavno jsem to totiž fest prolival cistou vodou, abych vyloucil mirne spaleni hnojivem biobizz.
Co myslite mužou mit ty listy spojitost s breberkami v hline, nebo tj o necem jinem ??