Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Jak to dělá Pan Pampalán, aneb 250W HPS. - Klikni zde pro originální téma
PanPampalán
Tímto bych chtěl pozdravit celou Grower komunitu, a zároveň poděkovat za to obrovské množství informací a desinformací se ke mě díky jim dostalo :faq: :D . A nedávno jsem se rozhodl že i já se s vámi podělím o své zdary i nezdary a třeba někoho i inspiruji. ;)
A teď něco málo o mě: :afro:

Věk,pohlaví, zaměstnání : Je mi 19, pohlaví mám tak akorát :D a zatím studuji SŠ.


Moje pěstitelské začátky? :baby: : Začínal jsem s 125 dual CFL, zádnej odtah ani ofuk, prostě světlo a 10 kytek ( Sklizně se dožily 2 a půl :D , protože 2 semínka nevyklíčila, jeden klíček jsem zlomil, 2 jsem přelil, a nakonec jsem musel na 8dní pryč a o holky se neměl kdo postarat, takže zbyli 3 :rip: a jednu jsem zlomil, a vyrostl z ní takovej mrzák (cca 2g) :D ).Prostě mučírna jak se patří :D. Naštěstí jsem si sehnal 100w sodík a dojel jsem to s ním. Jenže 100w sodík to už je něco jinýho než úsporka a já musel investovat do ventilace. Jako vhodný řešení se mi zdál Ventilátor 125VKO 185m3 a jelikož se jednalo o secret grow, musel jsem instalovat i koncový filtr 160m3/hod Home, stím že firon šel dovnitř a filtr nakonec :D . Cca v prvním týdnu květu jsem koupil Alga Bloom od Plagronu a o týden dýl Bloombastic od Atami a enzymy od AH.
A jako poslední upravu jsem instaloval přítah . S touhle sestavou jsem dojel pěst a i přes to všechno co jsem holkám provedl jsem ve finále měl cca 55g slušnýho kuřiva. ( Přeci jen přežili to jen ti nejsilnější jedinci, takže kvalitní genetický materiál :D )
Oblíbený model? :drools: : No jelikož za sebou mám pouze dva modely a to WW a Cheese oboje od fair seeds, tak nemohu moc vybírat :D , proto říkám Cheese.

Aktuální setup? : No po osvojení si základních věcí o pěstování, jako že třeba v malým květináči to fakt neporoste, nebo že hnojivo je základ, 10kytek je moc a spoustě dalších duležitejch poznatků :einstein: a jsem se pustil do 2nd kola, které je právě ve fázi 28 dní 12/12. 3x Black Domina, 3 a půl x Jack Herer obojí od Fair seeds.

Prostor 55 x 80 x cca 130, bývalá šatní skříň.
Výbojka 250W Gib Growth Spectre
Výbojka 250W Gib Lighting Flower Spectre
Předřadník 250W GIB PRO-V-T
Stínidlo Cooltube
Odtah Ventilátor 125VKO 185m3
Filtr Koncový filtr 160m3/hod Home
Přítah ARCTIC Fan F12 PWM CO Continuous Operation 3x ( 1x přítah a 2x jako chlazení CT )
Odrazová folie Diamantova folie

Edit: Konečně jsem doplnil fotky.
Takže 1 je skříň před upgreadem
2 je zlomenej mrzák
3 je skříň po upgreadu
4 je Cheese pro porovnání
5 je Cheese celek
Pěstu zdar, přeje Pan Pampalán :rasta:
PanPampalán

Tak ještě něco pro potěchu oka... :D
1 Cheese hlavní pálka
2 Cheese detail pryskyřice
3 Mrzák celek
4 Mrzák detail
5 Mrzák detail ( pro větší názornost foceno pod modrým světlem) :D

Docela jsem koukal co z mrzáka vyrostlo, ve finále to bylo docela slušný kouření, sice trochu listnatý ale zase brutálně obsypaný :frog: .
Z Cheese bylo tak cca 20g. Ale výsledný material se mi dost líbil, vůně byla opravud jako po sýru ( pokud se ovšem nejednalo o sílu sugesce :D ). Kouř jemný první 3 šluky docela chutný, pak to šlo z kopce, ale stavy dobrý, řekl bych spíš takový sedativnější na večer se uzemnit do gauče :bandit:
PanPampalán

A teď k aktuálnímu vybavení:
1 Celkový pohled ( je to trochu amatérsky poslepovaný, ale nejsem žádný kutil a navíc nedisponuji žádným vybavením, dokonce i pilník jsem si musel pujčovat od kamaráda :D )
2 Takový menší sklad vybavení :D a je tam vidět i přítah.
3 Strojovna
4 Detail ventilace
5 Jediný otvor co je z venku vidět, přítah k CT. Množství světla vycházejícího ze skříne jsem omezil díky této kritce z hornbachu za nekřesťanských 150kč :mad:
Edit: Na kryt bude v nejbližší době instalován firon kvuli znečištění CT prachem. :chef:
fananek7
No celkem zajímavé a srandovní povídání :D
Až tu dáš fotky tak se ti to rozjede ;)
PanPampalán

Aktuální pohled na holky 30dní perioda 12/12 a cca 25 den květu

1 Dvě nejhezčí holky pohromadě Black domina ( Myslím že i bez sítě se mi to podařilo jakštakž srovnat do roviny) :D
2 Krmení pro holky ( jen to nejlepší :cheef: )
3 Jedna šištička ( už se to začíná obsypávat :frog: )
4 a 5 Detaily větvení ( na toto jsem obzvlášť pyšnej, postupnám přivazováním nejvyšších větví k zemi tvarováním, kroucením, přemlouváním a bůch ví čím ještě... :whip: se mi podařilo dosáhnou řekl bych hezkého keřovitého vzhledu. :cheff:
PanPampalán
A pár dalších fotek
Tentokrát bez komentáře :rasta:
max.jakub
máš to už rozhodně lepší než to 1.kolo ale nepřemýšlel si o SCROG metodě?? na tyhle 2 krasavice by to podle mě nebyl špatný nápad :-)
PanPampalán
Jakub: No SCROG jsem měl původně v plánu dokonce už jsem měl hotovou síť, ale nakonec jsem se rozhodl ji nainstalovat kvůli manipulovatelnosti s kytkama (byl by opravdu problém dostat se ke dvoum vzadu ) . Ale tuhle metodu rozhodně nezavrhuji, dokonce bych rád v příštím kole zkusil mobilní scrog ala ( můj velký vzor) Scrooga.
Ale myslím si že zrovna tyhle dvě holky jsem zohybal tak že se mají jako v síti.
PanPampalán

Zdravim všechny growers, :winner:
je tu středa a já jsem se rozhodl že se s vámi podělím o tom co nového se děje ve skříni... :chef:

Takže holky se nám pomalu začínají zakulacovat a příbírat na oběmu čehož si na nich nesmírně cenním :drools: .
Taky se tu vyskytl problém s popálením od výbojky :( , jelikož jak jste si všimli tak ve skříni není instalován ofuk kytek, tudíž jediné proudění vzduchu probíhá mezi přítahem a odtahem a jelikož jsem omylem vypojil přítah a dva dny jsem holky neviděl tak jsem našel 3 šištičky popálené... Naštěstí jen drobná zranění a holky to ustojí a snad to nebude mít významný vliv na výnos.

Co se týče hnojicího plánu tak zalévám jednou za dva dny 500ti mililitry odstáté vody smísené s 0,5ml Green Sensation a 2ml Alga Bloom . Jednou týdně probíhá zálivka pouze za použití 0,5ml Enzymes .
V následujicím týdnu hodlám postupně všem Black Dominám vysadit hnojiva a začít provádět rytuál zajišťující plné a vyvážené chutě zvaný Flushing. :drools: Nejprve 1 zálivka odstátou vodou pak 3 s Final Solution .

Jack Herrer, to je kapitola sama pro sebe...
Nejprve jsem podcenil přípravu a koupil jsem semínka Jacka o 10dní dýl než dominu, protože ze dvou domin byly takový mrzáci. :injured: . A i přes to, že jsem Jacka opravdu pečlivě ohýbal,svazoval,přemlouval,lámal,kroutil.... :whip: stejně přerostl.... :mad:
Myslím že to bylo způsobeno jeho explozivním růstem po přepnutí, prostě zatím co vdova házela opravdu malé mezery mezi patry, Jack střílel patra jak ožralej tankista :D . Ale i přesto nepřestávám být optimista a věřim že vše nakonec dopadne jak má :) .

Dále co se týče oprav, úprav a rekonstrukcí skříně :einstein: , tak v nejbližší době se chystám pro firon aby se mi našpinila Cooltuba prachem protože za těch 30dní co to tam běží, se docela zašpinila, a jelikož vše je řešeno izolepou :chef: tak čištění je poměrně složitá záležitost. :D
Další věcí která se změní bude zavěšení Cooltuby protože jsem si všiml že není ůplně na středu a tudíž na jedný straně pálí fotony do folie a tem je jich škoda :sun:

FOTKY: 36 12/12 a tak 32 dní of zacatku květu

Na první fotce je krásně vidět že i bez sítě jsou paličky vysklánané jedna vedle druhé a navzájem si nebrání v opalování. :sun:

Na druhé fotce je palička z Dominy číslo 2, pro porovnání s tužkou.

Na třetí fotce je viděl že kytka je nečím dole slepená. Pro ty co si říkají co to je??? Budu mít jednoduchou odpověď jedná se totiž o malířskou lepicí pásku díky které se mi podařilo větve rostáhnout více od sebe a poskytnout tak paličkám trochu více místa. A proč lepicí pásku? Jednoduché, nebyl drát :D .

Čtvrtá fotka přesně vystihuje proplém o kterém jsem mluvil, je krásně vidět jak Jack "přeskočil" Dominu.

Na páté fotce je pohled na Dominu číslo 1.No není k sežrání ? :jerk: :D

Myslím že to bylo vše co jsem vám chtěl dnes napast, tak se tu mějte a sledujte :popcorn: .

PanPampalán
Konečně dorazila semínka na příšsí kolo, tentokrát nehodlám nic podcenit.:chef:

OG kush a Pineapple chunk je pro mě, a 8 Ball kush si bere kámoš k sobě pod můj starej sodík. :sun:
PanPampalán
Co takhle nějaký komentáře, rady, postřehy, nápady a přání... Ať nemám pocit že to píšu pro sebe :D .
grady589
Jo nekdy se to zda i mne ze pisu do threadu sam pro sebe :D Ale mas to moc hezky ;)
sailinder
zdarec,v mikropestovani jak keby to bylo zacarovane,na par starych pardalu si povecsinu piseme trydy sami pre seba,ale je tu strasne moc sedych mysi co pozoruju bez komentarov,a len nasavaju info...
mas ich pekne potrenovane,vyzerju stastne a vyrehotane...
jake mas skusenosti dinafem seeds?to O.G.-čko ti docela zavidim,na sk sem to este nikde v grow shopoch nenasel,ty si to objednaval z cz stranky?ked tak hod link odkial si objednaval...
Deluxko
Ahoj PanPalán :P na ten O.G. Kush sa tak isto teším určite budem sledovat :P
PanPampalán
citace:
Původní příspěvek od sailinder
zdarec,v mikropestovani jak keby to bylo zacarovane,na par starych pardalu si povecsinu piseme trydy sami pre seba,ale je tu strasne moc sedych mysi co pozoruju bez komentarov,a len nasavaju info...
mas ich pekne potrenovane,vyzerju stastne a vyrehotane...
jake mas skusenosti dinafem seeds?to O.G.-čko ti docela zavidim,na sk sem to este nikde v grow shopoch nenasel,ty si to objednaval z cz stranky?ked tak hod link odkial si objednaval...


Semínka jsou ze stránky 5semen.cz No a co se týče zkušeností se seed bankama, tak můj jedniný dodavatel byl zatím jen Fair seed a nemohu si stěžovat. Ale jelikož jsem sem rozhodl posunout tento koníček někam dál, zvolil jsem dražší semínka a rozhodl jsem se z těchto semínek vybrat 6 nejsilnějších slečen které se semnou podívají do klubu 12/12. :whip:
PanPampalán


Zdravím všechny zahrádkáře, :winner:
máme tu pátek, a to znamená další zprávy ze skříně, tak se pěkně usaďte, hoďte se do pohody jako já :leaf: a sledujte jak to pokračuje. :chef: :D

Proces bobtnání stále pokračuje závratným tempem u Dominy #1. Připadá mi to že už teď na ní je tolik materiálu že víc už neunese :D . Domina #2 se rozhodla že bude většinu své energie věnovat tvorbě pryskyřice takže je v ní doslova zalitá :drools: je škoda že nepřibírá na váze jako její kolegyně, ale jak říkal můj děda: "život to znamená kompromis" :D . A pokud pro mě z tohohle kompromisu vypadne šiška jak krystal hašiše, :frog: budu spokojen :D

Mám taky, trochu dilema co se týče doby květu? :faq:
Jelikož jsem si nepsal žádné poznámky tak jediné co vím je že jsem to 24.12 přepnul tzn pokud to začalo po 4 dnech kvést, tak dnes by to bylo přesně 38den 12/12 a 34den kwětu. Banka uvádí 60-65dní ale zdá se mi že kytky už se chystají dozrát, chloupky už začínají hnědnouta celkově se mi nezdá že za sebou mají teprve polovinu. Proto bych se na vás chtěl obrátit s dotazem na kolik dní to tak ještě vidíte. :rasta:

Další věc co mě v minulých dnech potěšila je, že se konečně vzchopil aspoň jeden Jack a začal taťkovi dělat radost :banana: . Rostou na něm dva krásný centráky a jeden takovej poloviční. I listy a celková stavba je jiná než zbývající dva, takže nám z něho roste krásná kytička :love: .
Škoda že se to samé nedá říct o jeho dvou vytáhlých brášcích, nejenže jsou hodně vytáhlý ale nerostou na nich ani pořádný paličky a vypadají dost zuboženě. :( A to jim věnuji veškerou péči.
Proto jsem se rozhodl že z 10ti semínek do příštího kola vyberu 3 nejlepší OG kushe a 3 nejlepší Ananasy a zbytek nás opustí. Bude tedy větší šance na kvalitní genetický materiál. :banana:

Co se týše upgreadů tak příští týden bych si rád našel čas na celkovou rekonstrukci skříně.
Mám v plánu strhnout bílou folii a skříň polepit diamantovkou.
Dále bych rád přesunul přítah na bok skříně, jelikož teď mi ta díra v podložce vadí. Fouká studený vzduch rovnou vzhuru na jednu z kytek. Proto přítah přesunu a instaluji ofuk z malého USB větráku.
Ano firon jsem stále nepořídil... :D Ale rozhodně ho příští týden koupím a konečně přidělám.
Další věcí kterou bych rád vyřešil je těsnost celého systému. Dosavadní řešení zavírání dveří je značně nevyhovujicí a moc netěsní. Proto jsem přemýšlel jak jinak to udělat a napadlo oblepení skříně těsněním a instalovat něco jako západku, která by dveře držela zavřené.
A poslední věc kterou bych chtěl určitě udělat jsou malé rámečky z polykarbonátu jako měl Scrooga. Je to podlě mě geniální řešení využití prostoru, manipulovatelnosti a zároveň to nestíní. Co víc si může mikropěstitel samouk přát :chef: :D . Snad jen geneticky upravenný anglický trávník skřížený s Ed Rosenthal Super Bud :frog: :D

Jinak děkuju Vám všem za projevenou podporu a zanechání komentáře, člověka to potěší a netrpí takovým pocitem samoty :D . Ale i přesto si myslím že mikro je takové trochu odstrčené a moc lidí sem nazavítá. :( A to je škoda, to že člověk nemá 600W neznamená že to nemůže dělat dobře a kvalitně. A o kvalitu tu jde v první řadě :goldcup: .

Myslím že je to vše co jsem dnes chtěl říct, takže se s vámi rozloučím. Pěstu zdar :rasta:
PanPampalán
:frog: Fotky: :frog:
1. Domina # 1
2. Domina # 2
3. Domina #1
chlapeczlesa
Zdar! Gratuluju k výběru ananasovýho čanku! Je to výbornej silnej model, po kterým se mi podařilo i po 12ti letech hulení "zezelenat". Kouni na muj thread o pineapple chunku. Zasadil jsem 4 a 2 byly jiný než ty další dvě...zvláštní, ale dobrý. :)
PanPampalán
Nabíječka na foťák úspěšně nalezena. Doplnil jsem fotky :leaf: :D
PanPampalán
700 zhlédnutí :banana:
Díky :rasta:
já snad prasknu xD
omluvte mou nevyspalost :)
Ale máš to hezký
Mám vizii o 137g :) přeju víc, tak se s tím pěkně poť ať to stojí za to. (toť můj tip dobudoucna)
Takže zatím čus
PanPampalán
citace:
Původní příspěvek od Classic
já snad prasknu xD
omluvte mou nevyspalost :)
Ale máš to hezký
Mám vizii o 137g :) přeju víc, tak se s tím pěkně poť ať to stojí za to. (toť můj tip dobudoucna)
Takže zatím čus


Díky moc, to víš snažím se co to dá. :chef: :D .
No kdyby toho bylo přes 130 budu maximalne spokojenej, pro moji potřebu by to stačilo a a kdyby toho bylo moc, pozvu kamarady :rasta: . Takže mi jde hlavne o kvalitu materialu nikoli o kvantitu :goldcup: :winner: .

Peace :rasta:
PanPampalán

Zdravím všechny spolupěstitele :winner: ,
po vydařeném víkendu jsem tu zpět se zprávami ze skříně. :rasta:

Tentokrát to pojmu spíše jako takový krátký fotoreport, kecy si nechám na zítrek :D


Bylo provedeno opatření ( obr.1 ) které všechny květinky srovnalo do jedný řady. Jedná se důmyslné řešení z hlav programátorů oblíbené hry tetris :einstein: :D .
Dále jsem pro vás vyfotil Jacka #2 ( obr.2 ) , je vidět jak je pozadu ( obr.3 ).
A nakonec dva záběry na celek skříně abych Vás nalákal na zítřejší plnohodnotný díl obohacený o můj skvostný komenář :D ( obr. 4 a 5 ) .

Omlouvám se že dnešní díl jsem trochu sestříhal ,ale vsadím se že stejně moc lidí nečte co píšu, tak užívejte aspoň fotky. :D

Pěstu Zdar :rasta:

Mmm já to čtu, díky kámo za nápad, jak jsem koukl na tu poslední fotku mám v plánu udělat z obyč hammered stínidla otevřenou CT s e střechou normál vytvarováním, s odvodem sonnoflexem, doufám že to výjde :)

Jinak bych řek spíš 150 a asi i víc :D zezačátku to klame.
fananek7
Taky to čtu a K+ ti už snad dorazilo fandim ti a neni to určitě tak jak pisal kamo zo Slovenska ;)
I když jsou tu taky tací ;)
PanPampalán
citace:
Původní příspěvek od Classic
Mmm já to čtu, díky kámo za nápad, jak jsem koukl na tu poslední fotku mám v plánu udělat z obyč hammered stínidla otevřenou CT s e střechou normál vytvarováním, s odvodem sonnoflexem, doufám že to výjde :)

Jinak bych řek spíš 150 a asi i víc :D zezačátku to klame.


Tak mi pak pošli PM jak to dopadlo, původně jsem chtěl taky CT vyrábět, ale nakonec jsem se rozhodl pro jednoduší řešení.
A myslím že toho 150 nebude i když bych byl šťastnej jako blecha :banana: , ale když toho bude přes 150 máš u mě K+ za věštící schopnosti :D

Peace :rasta:
PanPampalán
citace:
Původní příspěvek od fananek7
Taky to čtu a K+ ti už snad dorazilo fandim ti a neni to určitě tak jak pisal kamo zo Slovenska ;)
I když jsou tu taky tací ;)


Tak to jsem rád že to někdo i čte a nejenom sjíždí fotky. :winner:
Jinak díky za K+ ;) .

Peace :rasta:
chlapeczlesa
Pic Pampale! 150g musíš dát pod 250w, ne??? :)
PanPampalán
citace:
Původní příspěvek od chlapeczlesa
Pic Pampale! 150g musíš dát pod 250w, ne??? :)


No je to terve druhý kolo, tak jsem raději trochu skeptik. Nechci to zakřiknout ,ale je jasný že jestli teď udělám 150g tak se z toho OG a Ananasu poserete :goldcup: :D
PanPampalán

Zdravím všechny čtenáře, :winner:
Nebudu vás již déle napínat, máme tu další díl Receptáře prima nápadů pana Pampalána :einstein: :afro: :D
Včera jsem udělal nějáký fotky, ale už jsem neměl moc sil se tu rozepisovat, tak jsem tu dnes.


V první ředě bych chtěl poděkovat pár jednotlivcům kteří se zapojují do diskuze v tomto skromném threadu. Dál bych rád poděkoval i těm ostatním, jelikož jsme nedávno překročili hranici 1000 zhlédnutí !
Díky moc :winner:

A teď k holkám, :leaf:
takže Dominy pořád přibírají na váze, rostou stále nové chlupy a celkově vypadají spokojeně.
Domina #2 je stále trochu pozadu s objemem ale zase je na ní více pryskyřice. Je zajímavé že až do popálení výbojkou rostla uplně stejně jako Domina #1. Myslíte si že je to shoda náhod nebo to na ni opravdu mělo takový vliv? :faq:

Jack #1 mi dělá pořád radost :banana: . Je sice drasticky pozadu za dominou ale šišky se na něm začínají dělat parádní. :afro: Předpokládám že domina půjde pod kosu dřív než Jack, takže ho nechám ve skříni dýl aby se pořádně dopekl :leaf: :drools: . Máte někdo s touto odrůdou zkušenosti? :faq: Podotýkám že se jedná o Jacka od Fair seeds a ne o original od Sensi.


Jack #2 a#3 jsou jak jste včera viděli pozadu jěště víc, proto mám strach abych udělal aspoň těch 130g . Navíc proběhla operace nazvaná holení spodku :einstein: , která sice zlepší kvalitu ale naopak sníží množství. Je to kompromis, a jelikož produkt mám pro vlastní potřebu tak upřednostním kvalitu nad kvantitou. :leaf: .


Domina #3 se mi zdá taky pozadu proti domině #1 a#2. Já vim mám to tam celý nějáký zpřeházený :D , ale dávám to za vinu levnějším semínkám. Nebo tím jak na ní foukal celou dobu přítah.
Domina #3 tvoří takové malé paličky na konci každého vrcholu je předoklad že šištičky jěště porostou ale i tak je na ní polovina materiálu než na jejích kolegyních. :(

Takže na 150 to bohužel nevypadá :(

A touto smutnou zprávou se s Vámi pro dnešek rozloučím, a určitě sledujte jak to celé dopadne :titanic: :afro:

Fotky: 43dní v klubu 12/12

1 Domina #1 a#2
2 Pohled do Pandořiny skřínky :frog:
3 Šiška Jacka #1
4 Šištička Dominy #1
5 Krystal hašiše z Dominy #3 :drools:

Pěstu zdar :rasta:

PanPampalán
Další díl v Sobotu :popcorn: :rasta:
iabek
Hoho, nemohu nedat K! Líbí se mi jak ohýbáš bez sítě, taky mi to přijde lepší, rád si kytky vyndám, prohlídnu a to se sítí moc nejde. Přeju 150g a klidně i víc, teď jedu taky jenoho OG od Dinafemu (spolu se třema OB), chtěl jsem dva, ale jeden nevyklíčil, tak snad ti vyjedou všichni :-)
PanPampalán


Zdravím včechny přátelé zeleného listu :leaf: :winner: ,
měl jsem trochu nadupaný víkend a proto jsem se s novinkami ze skříně opozdil. A teď k věci... :rasta:

Předpokládám že Dominy čeká tak maximálně 14dní života, a holky vypadají fakt šťavnatě :drools: :D . Co se týče růstového charakteru tak beze změny, tzn. Domina #1 jede pořád na hmotnost, a jsou na ní fakt ohromný šišky, Domina #2 se pořád obsypává. Trochu mě to mrzí, protože jestli Domina #2 bude tak kvalitní kouření, tak ho bude dost málo :( .


Co se týče vůně Domin...
Nikdy jsem necítil tak líbivou vůni , je slaďoučká , trochu ovocná, jako nějáký ovocný lízátko nebo něco takového. :drools: Ale hlavně hrozně návyková :frog: , včera tu byl kámoš a nemohl se odlepit od skříně :D . Hrozně moc doufám že bude taková slaďoučká i po sklizni, protože miluju ovocný pokouřeníčko :leaf: :rasta: .



Jack #1 pořád roste jako z vody. :banana:
Jak jsem si ze začátku myslel že jsem natrefil na špatkný semínka a ze všech Jacků bude shit, tak tenhle kluk mě přesvědčil o opaku. :frog: Ty dvě hlavní šišky v sobě mají veliký potenciál přerůst v něco podobného živému plotu :D . Doslova nabívají před očima. Ale jelikož se mi zdá oproti Dominám trochu pozadu, čekají ho tak ještě tři týdny ve skříňce.
To Jack #2 mi takovou radost nedělá, ale i tak není úplně špartný... Je sice fakt že na něm roste polovina materiálu ale oproti Jackovi #3 se stále jakžtakž drží :titanic: .

Co se týče vůně Jacka...
No řekl bych že svůj voňavý potenciál ukázal zatím pouze Jack #1 , který voní trochu jako borovice, les, země. ( Omlouvám se za neurčitý popis pachů, ale popsat něco tak komplexního jako je vůně cannabis je nesmírně těžké :D . ) Jack #2 a #3 zatím moc nevoní takže na ně si budete muset počkat.

A na závěr bych se rád pochlubil že byla provedena první z mnoha rekonstrukcí, oprav, předělávek, udělátek a vychytávek které tuto skříň jěště čekají :D . Jedná se o nalepení diamantové folie z GS. Folii jsem nejprve naměřil rozstříhal a poté oboustrannou lepicí páskou přidělal na předem naměřené a nastříhané kartony z krabice od TV. Přečnívající části jsem přehnul a přilepil obyčejnou lepicí páskou z druhé strany. Takto polepené desky jsem již pouze vložil do skříně a v rozích slepil. Geniálně jednoduché řešení :einstein: :D.
Ale chtěl bych se zeptat jak o svoji folii pečujete, jelikož vím že hlavním parametrem pro dokonalý odraz je její čistota, tak se ptám čím folii čistíte? A jak často? :faq:

Fotky:
Domina #1
Domina #1
Domina #2
Domina #2
Domina #2

A na závěr bych vám rád poděkoval za podporu, karmu, komentáře i za pouhý fakt že si najdete 5 minut volna abyste se podívali Jak to dělá Pan Pampalán. :einstein:
Díky :rasta:

To je vše, uvidíme se u příštího dílu.

Pěstu Zdar přeje Pan Pampalán. :rasta:

PanPampalán
To mi neříkejte že z 200 lidí co si to přečetli, nikdo nečistí folii, že vy jste jen líní zanechat komentář :D
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od PanPampalán
To mi neříkejte že z 200 lidí co si to přečetli, nikdo nečistí folii, že vy jste jen líní zanechat komentář :D


leštidlo na folie z GS . . . . ? :D
PanPampalán
Něco.takovýho existuje jo :D . A není to jenom hezky zabalenej čistič na okna?
WAMParjan
ne neexistuje to byl vtip . .
PanPampalán
Aha, takže jsem za vola :D . Ale nedivil bych se kdyby něco takovýho existovalo, GS furt vymysli jak z nás dostat nějakou tu korunu. :D

A teď zpět t věci. Co si myslíte že je na údržbu fólie nejlepší?
mumuk
Nebal bych se použit nějaky prostředek do koupelen na vodni kamen (nějaky cilit)
PanPampalán

citace:
Původní příspěvek od mumuk
Nebal bych se použit nějaky prostředek do koupelen na vodni kamen (nějaky cilit)


Já docela jo, přeci jen vodní kámen je prevít, tak aby mi ten cilit nesežral folii i se skříní :D

A tady pár fotek který jsem minule zapoměl přidat. Tak přeju příjemný pokochání se. :rasta: :D ( cca 38dní 12/12 )

3. Jack #1
4. Jack #1
5. Jack #2

Eclips
Zdravíčko Pampaláne ...
Nějaký UP? :)
Kytky jedou super, takže jen tak pro doplňení (když se Ti bude chtít) jaké máš pH, teploty D/N, vlhkost a jaký máš substrát (asi jsem přehlédl).
Koukám na ty ohybačky-slušná práce!
Občas vtipné počtení.:teef:
Jsem zvědavý na final, takže budu sledovat (možná i něco napíšu :wink: ). Ká letíí..

Měj se E.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma