Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Na cem nejradeji balite??? - Klikni zde pro originální téma
La Grand
zdravicko tak se mi tento vykend podarilo najit asi ten nejlepsi podklad na motani speku. no posudte sami :)
zaroven bych chtel zalozit tema na tema muj nejlepsi podklad takze
Na cem nejradeji balite???
Ja osobne na brisku :) :) :)
Phyrius
Zdarec La Grande, mas vychytanou podložku, taky si musim nějakou takovou sehnat:frog: Jináč nejraději...??? No, abych pravdu řek, tak ze všeho nejradši "na světle" Zatim jsem neobjevil nic až tak zajímavýho, ale nejčastějc asi v energitce. Je to taková moje krabička... :slizoun: ... Nemáš náhodou ještě nějakou podložku navíc na půjčení?:D
Ant
No nejraději asi na stole u pivka to mi docela vyhovuje ale nepohrdnu ani energitkou a když se nenajde ani papír tak sme vychytali že vlastně každej má u sebe většinou nějakej mobil tak odendat zadní kryt a smotat to na něm to je docela pohoda a jde to u většiny telefonů... :D :)
TheKeptn
v aute na smirglu aneb smirgl rulez...hehe
bolehlaf
obal od cd......?
Rude
kdyz je lahvac dopitej, sup ho votocit a tocit .......aebo v ruce...........ebo proste kdekoliv
rajce
Manzelcino zrcatko (kabelku ma totiz dycky pri ruce;))!
hurvajs.j
skousel sem taky ten kryt z mobilu ale jinak skoro vzdycky v energitce
La Grand
to rajce : tak to je husty, ale ty musis mit vzdy po ruce manzelku :)
ja kdyz motam tak prece jenom potrebuju trochu toho prostoru :) ale kdyz neni nic vetsiho tak balim na ridicaku nebo i na stovce
tofi
já mam svoji energitku zmalovanou od hlavy k patě barvama na kterou nedam dopustit,už ji mam fakt dlouho.Občas jí přestříknu novou barvou aby nebyla moc zašlá a jedeme dál holka....
mesr
Balim vsude kde to je vhodny treba hned z drticky ale nesmi hlavne foukat vitr.

Vitr=nepritel speku
blek
Balit se dá na všem ale. Venku vítr vzdycky foukne zrovna když nemá nebo spadne kapka vody tam kam nemá nebo hrozně praží slunce.Takže poslední dobou když du ven tak se radši připravím o ten rituálek a nějákou tu raketku si ubalim předem v pohodlí.Balit na vrcholku skály je sice hezký,ale ja chci kouřit jointy takový jak mam rád a v divoký přírodě to někdy nejde ubalit podle mejch představ.Nebo de?
Phyrius
Když brčko, tak i motání. To k tomu prostě patří:smoker: Motánim předem se právě připravuješ o hustý zážitky, protože když pak někde smotáš brčko na vrcholku hory za větru, tak si můžeš říct, že jsi fakt dobrej o oto jde!:p: A většinou ho smotáš, nějaký závětří si vždycky najdeš nebo uděláš. Nevim, zatim jsem smotal brčko pokaždý, když bylo zapotřebí. Občas s problémama, ale dá se to:sun: Je to prostě takovej náš rituál:punk:
vriter@cz
brcko balim na totalne popsanem solu. Takovy kalirsky stul.
CannaSmoke
Já balím na sešitě do bioly :), nebo taky v energitce. Ale jinak se dá balit fakt na čemkoliv ;) Třeba na bříšku...
blek
:Phyrius
Jo ja sem driv taky nesnášel nabalený brka předem právě kvůli tý ztrátě rituálu,ale já uz něco ubalil a to i pod vodou na špičce jehly, jenže přes všechnu snahu z toho je pak někdy pokroucená raketka,nějákej ten materiál rozfoukanej po okolí a absence radosti z krásnýho stejněhořlavýho a obvyklenaplněnýho jointa mi tu chvilku vzdycky trochu pokazí.Ja nechodim po světě z krabkou vod Malborek plnou nabalenejch brk(jak uz sem taky videl) a klidně vobčas ubalim v tornádu,ale když se škrábu na skalní plošinu pod vodopádem tak si to fak radši připravim předem.Asi sem uz línej
z3zzz
2 : la grand : :) to je teda supr ... takovej badysot :) .... ja asi nejradejc na obalu od cejda ... ale jak tady negdo psal ... u pifka na stole je to taky mooc priima :))) daa se samosebou na fsem "trosku" rovnym :)
litlle stoney
Ale rozhodne nejlepsi baleni je na rubu letajiciho talire... Ma to krasny lemy kolem dokola takze se huleni nevysype okolo a nejlepsi je, ze to funguje jako dokonaly odstranovac seminek. Ryzovacimi pohyby oddelujes semena a baleji je pohodlnejsi a rychlejsi. Taky si muzes zhulenej pekne zahazet...
acidrop
na knize od Tima Learyho :) jinak balim vestoje na zastavce..pricemz fouka ja to drolim..vybiram semena..vytahnu tabak a kolem je kopec lidi..vyslednej spekoun neni na kanabis kap ale hulit se da ;)
seby
ja u sebe nosim special dopis od kamaradky .. uz ie celej usmudlanej nazelenalej a ted zrovna ho nemuzu najit ... ale jedine na nem ..
Phyrius
To: Blek
Tak to jo, je pravda, že já nebalim zase tak dlouho, takže zatim proč ne... třeba mě to časeeeeeem omrzí :D Zatim pořád ještě sbíram zkušenosti.

To: Litlle Stoney
Rub talíře je fakt naklid a to s těma semínkama musim někdy vyzkoušet. Jinak let´s have FRESBO :jumper: :jumper: :jumper:
FaLda
Ja jsem balil na stolibrovce z egypta v cr..to bylo asi tak to nejzajimavejsi na cem sem kdy balil..jinak tradicne kde se da!
Dýmy
Co treba baleni na ruce ve stoje.
Kripix
jasna paka DÝMY!!! nepotrebuju najaky serepeticky si srack* na to abych zkroutil.takze asi jediny na cem protrebuju balit je vzduch.to mi staci...
Softly
Já nejradši na stolku někde uvnitř kde nefouká, ale to je málokdy. Takže bud když mi někdo pujčí enrgitku nebo na i na krábě od cigár a taky občas rovnou z drtičky.
nejraději ballím doma...nebo někde kde je klid.... no ale nejčastěji balím v autě na manuálu škoda-auto :D
viz.: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=632437
danihel
na stole :)
doma nebo v krčmě na stole..ideál:D
PERRO
většinou když balim venku někde mezi lidma tak motám z ruky...jinak nejčastěji z energitky..s větrem je to občas peklo tak si někdy s sebou ven nabalím třeba pět brk a klidně se o ten pocit balení venku připravím...joa nejdivnější věc na který jsem balil byl asi rozpis konzultačních hodin našeho docenta, který mu visí na dveřích :angel:
faqer
Najradsej balim doma na notebooku, popri tom ako som na groweri. Akurat ma to nevyhodu, ze mi sem tam padne nieco medzi klavesy. A ked pojde do servisu, tak si tam asi ubalia speka aj oni:D
straslivy_vlk
na ruce, v ruce... bez podložky... na co podložky?? :D.D:D:D ;);)
freeriderdave
straslivy_vlk: to je nejjistější,ale když chceš ubalit něco většího,tak se nějaká docela hodi..
Ja teda nejradsi balim nekde u stolu v pohodlnem kresilku, nepohrdnu ani zidli, mozna i lavicku obcas snesu. Ovsem nekdy cloveka okolnosti prinuti balit v podstate na vsem.
Syst3m_t3r0r
samozřejme z drtičky přímo do papírku, na co se zdržovat s odkladaci plochou:D
lysina
Doma na stole!a k tomu me spiva bob nadhera to se ten joint proste musi povist
Vyhulda
Balim načem se dá papír,stůl,prachy a nebo třeba jen dlan taky vychytaný
jov... kedze si balim aj cigosky... "hmmm jaavansae :)", tak mi je to uplne jedno aj postojacky bezpodlozky...
HERBSMAN
já balim na řádu na vlaky. vždycky vytáhnu z peněženky a balim.luxus.nic nespadne
ty vole ja balim na ucebniciach a ked neni papierik na slimak tak proste otvorim nenapadnu strnku vytrhnem a zaroven s hulbou sa aj ucim ne! :D
Softly
Tedka na obrácenym lítacim talíři, je to fakt nejlepší všechno tam dřží
growe-KH
nejradši na svim podkladu z něakýho tekk plagátu..:-D
danihel
A z lenivosti je to z drticky rovno na papierik :)
na drevenym prkynku, bo keramickym talirku
p124
balím v ruce kdekoliv a kdykoliv když už je moc vypito tak je to občas horší ale pokud chceš hulit vždycky si musíš poradit:-)
johny_cz
přesně tak, kdo chce hulit, podklad si vždycky najde ´=o)
Sici
ja nejvic balim na podlozce, ale jinak se to da skoro na vsem :D
pospáč
na misli akorát do dlaně v které to i katruju
na učebnici čejaku
biohazard
To já balim hlavně v Energitce už od tý doby co hulim cca 7 let :-))

To už je hold nostalgie:punk:
prchy
take nedam dopustit na moji energitku tak uz sem mnou zazila,taky podle toho vypada:)
Loopuch
Nejraději balím na 3pivkách a 2vodkách na kuráž...pak to de samo.néé.... nejlepší sou ůřední dopisy,vysvědčení atd.,ale balil sem snad na všem
Bandita
na šeku,ktory nosim v penaznke uz asi mesiac a stale som ho nevyplatil
Spejsek
Tak normalne v krabicce kovovy od tabaku kterou mam uz hodne dlouho. Ale kdyz sme nekde kde je stul tak normalne na stole. Kdyz uz neni zbyti tak na jakymkoliv papire nebo tak nekde. Proste kdyz je nouze tak se vždycky něco najde :rasta:
MojeMalickost
Mame doma takovyho slona, vyska zhruba do kolen , keramika. Je uz tradici ze se bali na nem. Vtip je v tom ze ma na hrbete asi pul centimetru hlubokej relief :) prvni kdo probudi to vyskrabne a mame na gramovyho vyprostovaka :) :)
Pflusik
Nejradši balim na stříbrnym podnose, kterej je na požádání k dostání v naší oblíbené knaipě... jenom si řekneš: prosim prosim a dostaneš tác s ocbčkama drtičkou a nůžkama. Co víc si přát?
crackonos
na cestovním pase
Kuchtik
Nejradsi pekne v klidku doma nebo v aute;)
papaOUT
na cestovnom lístku z vlaku,...rarita
Tibeth
...na kolenech...
73huli
čus, tak krabičku od energit a nebo kus papíru, stravenky, občas nějakou tu bankovku( pokud je:-) )
kawi
čus,,ja to tam sypu rovnou z drtičky.....
SK3R0
kus papiera, listok z vlaku, obal od CD, to je jedno, jednoducho Ať to frčí :D
PikoGrow
Nejradši balím ve svě energitce,mám k ní celkem vztah,ale dá se na papíře či stole,je to celkem jedno,hlavně,že se joint ubalí :-)
hermelín
klasika na niečom tvrdom, no v poslednej dobe brka furt balím v kamošovom aute na jeho techničáku alebo živnostenskom liste :)
Na tom co je zrovna po ruce, v hospodě většinou účtenka nebo tácek, suchej samozřejmě :D
gallop
no většinou si s sebou beru na balení špeka klasickou A4, popřípadě v ruce...ale ta energitka by taky nemusela být marná :)
ween
páč jsem perfekcionista, potřebuji k balení suchou čistou plochu cca velikosti obalu od CD - tedy 12x12 cm. pak jsou výsledky přímo soutěžní .)) ween
BloodyBeer
ja pouzivam vetsinou kdyz jsem doma papir A4, kdyz na vylete, tak se to sype rovnou z drticky ...
drtka to vše zařídí...
ween
ale tohle jsem ještě nezkoušel!
MORZIK
tak to je mazec hned to bezim zkusit...
rasty
Ve Spanelsku jsem se naucil balit speky ve stoje a jen v rukach. U oceanu na plazi je takovy vitr ze nejaky papir nebo podlozka hned odleti. Kluci to tam bali opravdu luxusne...Me to trva trochu dele ale kdyz buli tak se da vyhulit i pekny smotanec :-)))
Taky jsem si "předbaloval" a někdy to ještě dělám když se jde na nakou extra velkou kalbu kdy se po 1 hodině už nikdo nepozná, tak vždycky jen tasim a pálim, ale z 99% na místě ať je to kde chce.
V peněžence vždycky nakej ten podklad je, nebo mám mojí krabičku ;)
A někdy to vyjde pod parou a venku za fučáku 100x líp než někde indoor.... :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma