Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Space Queen - Klikni zde pro originální téma
growmajk3
Nemate nekdo zkusenosti s touhle odrudou?
NORM
teď sem dojel 3 její crossy, Killing fields F2x SQf3, SQf3xMs.Universe a SQxSativa queen, první dva crossy byly to nejfijalovější co sem kdy viděl, na konci květu až do černofialova, pěkně orosené, rychle kvetly a úroda taky pěkná..
bohužel to byly jednorázové freebees od dynasty genetics..
growmajk3
no já jsem si objednal Space Qeen f3 http://en.seedfinder.eu/strain-info...Genetic_Wisdom/
mela by to byt cista SQ ale nikde nemuzu najit nic moc o tehle odrude... jen ruzne krosy.
Krychle
zdar..v dobe nejvetsi slavy jsem mel pakl semen od subcoola, jako vsechny geny od nich krasna ovocna vune a chut, tady tresne ananas, proste jak cherry cinderella99;) vynos jako vzdy maximalne prumer, co do ucinku idealni material do spolecnosti. Jel jsem to venku i vevnitr, venku to dozraje, ale tak tak, fialova barva; indoor je to parada jeden z nejorosenejsich modelu od tga, pokud clovek jede na kvalitu tak se vyplati zkusit prakticky cokoliv od nich, je pravda ze SQ dominuje ve spouste crossu a taky to urcite neni nahodou;)
EDA45
Já mám od TGA Agent Orange což je hybrid- Local Orange Skunk x Jacks Cleaner X Space Queen..Jak už tu je psáno,super jemná ovocná vůně,mraky pryskyřice-výrazný společenský high,ovšem při větší konzumaci nebo kombinaci s chlastem může přijít výraznej gauč..;) Je to silný hulení..
Romulan
Cus
Ja jsem dostal k objednavce 2 reg semena DAIRY QUEEN od TGA subcool ale jak sem koukal tak v sobe nema ze Space Queen vubec nic.tak snad nebudou 2 samci
skewlers
Hele SQ co je v odrudach od TGA je tam pravem. 90% jejich odrud sou chutove spicky. To se jak uz to byva miji s potenci ktera je medium az low stejne jako finalni vaha.
Pudge
Levný a překvapivě luxusní strain :) 120 x 120 600w cca 500g :) Paliace centrální opravdu hutné, boky vysekejte, nemají smysl. (SOG)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma