Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teď sem dojel 3 její crossy, Killing fields F2x SQf3, SQf3xMs.Universe a SQxSativa queen, první dva crossy byly to nejfijalovější co sem kdy viděl, na konci květu až do černofialova, pěkně orosené, rychle kvetly a úroda taky pěkná..
bohužel to byly jednorázové freebees od dynasty genetics..
zdar..v dobe nejvetsi slavy jsem mel pakl semen od subcoola, jako vsechny geny od nich krasna ovocna vune a chut, tady tresne ananas, proste jak cherry cinderella99 vynos jako vzdy maximalne prumer, co do ucinku idealni material do spolecnosti. Jel jsem to venku i vevnitr, venku to dozraje, ale tak tak, fialova barva; indoor je to parada jeden z nejorosenejsich modelu od tga, pokud clovek jede na kvalitu tak se vyplati zkusit prakticky cokoliv od nich, je pravda ze SQ dominuje ve spouste crossu a taky to urcite neni nahodou
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Já mám od TGA Agent Orange což je hybrid- Local Orange Skunk x Jacks Cleaner X Space Queen..Jak už tu je psáno,super jemná ovocná vůně,mraky pryskyřice-výrazný společenský high,ovšem při větší konzumaci nebo kombinaci s chlastem může přijít výraznej gauč.. Je to silný hulení..
Cus
Ja jsem dostal k objednavce 2 reg semena DAIRY QUEEN od TGA subcool ale jak sem koukal tak v sobe nema ze Space Queen vubec nic.tak snad nebudou 2 samci
Hele SQ co je v odrudach od TGA je tam pravem. 90% jejich odrud sou chutove spicky. To se jak uz to byva miji s potenci ktera je medium az low stejne jako finalni vaha.