Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak se stavite k drogam??? - Klikni zde pro originální téma
ten co moc hulí
Zdravim

Mam takovej dotaz na vas vsechny tady na te krasne strance....

Co si myslite o jinejch drogach???A o ganje???
muj nazor je ten ze jiny drogy jsou svinstvo zasrana chemie ktera te nici (nepocitam rostline drogy:)).
A proc hulim???protoze ganja je rostlinka ktera roste aby nas obveselovala!!!Nebo snad ne???
Nesnasim pohled na uplne vyjety lidi to je des nechutny ozivly mrtvoly....

sorac jestli to nedava smysl nevidim na to :)

TAk se tesim na vase nazory diky za ne!!!!

---------------------------------------------------------------------------------
Hulim dal a taky budu!!!!

Travu vsem!!!:flamer:
olo
No ja preferu jen ganju a has vostatni sou pro me sracky chemicky
ten co moc hulí
Jak sem rekl tak to vidim i ja......A co vy ostatni nemate nazor???


------------------------------------------------------------------------------------------
Hulim dal a taky budu!!!
CannaSmoke
Stejně jak vy. Ganja, haš jo. Tvrdý ne.
Los_Meskalinos
to mi chcete říct že jste si nikdo nedali tripa, nebo někde na akci kolco. tomu moc nevěřím dyť takovej tripík s kámošema někde do lesa je něco úplně nádhernýho. a na to že je to chemie seru mě zajímaj stavíky a to že si zaprasím játra?. na to ho tak často nedávám. to je spíš zaprasím alkoholem. toť můj názor jo a fuck of peří a háčku :flick:
ten co moc hulí
los_Meskalinos:Abych rekl pravdu ja tripa nemel a stavim se k tomu tak ze zatim jeste nechci,moznost sice mam ale s osobnich duvodu nechci jinak alkac taky nemusim ten nici hodne moc max pivko trdej nenavidim....

Jo a jak se stavite k alkoholu???

------------------------------------------------------
Kdo umi ten huli kdo neumi akorat debilne cumi....
Hulim dal a taky budu!!!
Maroqs
Mám podobnej názor jako los meskalinos, akorát sem ani toho tripa neměl a ani se nechystám, asi to neni moc škodlivý pro tělo ale asi je pro mozek když se to přežene - na to bacha. Slyšel sem co se stalo kámošovi na czechteku - úplně se z toho zbláznil.

A alkohol ? piju jenom pivko a vínko přes 2 roky a tvrdej chlast mi fakt nechybí... toť muj názor:jumper:
drinker hulič
travicka, hasik, lsd, houbicky... posledne jmenovany jsem nezkousel ale toleruju je a pak hlavne vinko a pivo, ktery jsem zkusil v poslednich dvou dnech vic nez dost :D
fasmos
chemie je svinstvo........neni nad pěknou kytičku a paličku
Morgan
-od kavy pres cokoladu,konopi,lysohlavky,durman,vlci mak a salvej po slupky od bananu -schvaluju(i kdyz ten mak...:)
Yennefer
Tak to je idealni misto na upozorneni, ze Grower neni o tvrdych drogach, ale o necem uplne jinem, napriklad o tom, co mi roste na zahradce..... Mne osobne tu nekteri lide otravuji s extazi a podobnym svinstvem, ale proc se rozcilovat, kazdy podle sveho.
CannaSmoke
Přesně tak, Grower je o ganje. Já osobně drogy neberu. Občas zahulím, dám si pivko, zapálím si, ale nemám potřebu brát tvrdší. A lidi kteří tuto potřebu mají jsou buď chudáci, nebo blbci...
fasmos
no ten durman fuj fuj...............
kolumbijec
se vsim co se prehani je to na shit. a nechapu co ma Yennefer proti E???? ja osobne sice radsi preferuji houbicky ale E si taky vyjimecne dopreji. a nepripada mi to jako svinstvo. (jasne pokud se to neprehani). trochu mi pripominas moji mati ktera za svinstvo povazuje travu. kazdyho vec.
Rude
drogy tu byli driv nez mi a budou i po nas, proto nema snad vubec zadnej vyznam neco jednoznacne a hned odsuzovat, pokud vo tom nema clovek maximum informaci. Ja osobne si myslim, ze to, ze sou nektery latky(at uz prirodni nebo chemicky) na nakym seznamu zakazanejch latek je uplne spatne, je to zacarovanej kruh kterej resi uplny HOVNO, akorat se na tom tocej prachy a prinasi to s sebou dalsi korupci a vyuzivani nevinejch lidi.
- mam k drogam pozitivni vztah, coz ale kurva neznamena ze sem uzivatelem vsech drog!!!
Je to stim štírem musí bejt nádhera sedíš si někde na kopci z batohu vytáhneš to roztomilý zvířátko a přimáčkneš si ho na břicho mhhhhhhh pohodička.
ten co moc hulí
To Rude: ok ale ja mam svuj nazor ze proste tvrdy drogy te nici jasne nici te i ganja ale je to v nehoroznam pomeru proti vsem ostatnim neni nad peknou kyticku a tvrdou vonavou palicku.....tot muj nazor.:)

------------------------------------------------------------------------------------------
a ted jedna fraze kdyz uz je pozdni vecer.....Nedrzto a HUL!!!!...........
Legion
Já myslím že je každýho věc co má rád já osobně převážně konzumuju travičku nebo shitík:smoker: ale nemam nic proti chemii dyt dat si jednou za čas kulatou nekde na akci je fakt super prožitek. Dříve jsem si říkal ganja to je pro mě, nic jinýho ne! Ale čas šel dál a lidi se mění. Ted si říkám že nepudu do žádnejch tvrdejch maximálně tu kulatou, tripa, (speed) tak jsem zvědavej jak to vyjde. Ale peří je fuj. :slizoun: Jinak je to každýho názor.
HeawyFuck
Jenom Hulim.Nesnášim když někde vydim použitou jehlu a nějákej týpek má celej život v píče protože se na pískovišti píchnul.Příroda má moje simpatie houbičky,Kaktusy,Ganja ale chemie Fuckovat!!!!
Dejva
no tak ja taky jenom hulim vobcas naky ty houbicky:D
jinak me drogy nevadej pokud nejsou podavany nitrozilne to fakt nemam rad


ps. dal bych si kokain:D:D:D:D
Rude
2tencomochulu: mno dyk ja si myslim ze 90%lidi co je nagrowru taky neda dopustit na peknou tvrdou palicku, to je ale myslim uplne jasna vec ne?
Vyhozeney
Drtivá většina drog zapadá do nějakého kulturního kontextu.. naše moderní vynálezy (péro, héro a spol.) nezapadaj nikam, je to výrobek pro excentriky. Takhle se dá koukat i na LSD, ale Timorhy Leary ho dost zprofanoval jako alternátor vědomí.. nemůlžu si pomoc ale furt se mi na tom něco nezdá.
Pokud intoxikaci předchází seznámení s kulturním kontextem drogy tak nemám nic proti, ale cpát do sebe cokoliv jenom abych byl sjetej... to snad neni nutný.
pan dan
imho at si kazdej do sebe rve co chce, jen kdyz nedela bordel. Kazdyho vec, kazdyho svoboda, kazdyho zdravi a zivot.

a taky si myslim, ze takovej prirodni durman je mnohem vetsi svinstvo nez zatracovana chemka lsd. (nemysleno zatracovany lsd ale zatracovana chemie)

zkratka jsou drogy na kterejch se da fungovat a jsou takovy, na kterejch ne (taky to hodne zavisi na lidech a okoli). A jak se cim kdo sjede mi je jedno, kdyz neni neprijemnej, ale to se opakuju.

Vztahy:
Rozhodne pozitivni vzah mam ke konopi, psilocybinu, lsd, meskalinu (rad bych jednou...), ethanolu (pod kontrolou a sebekritikou) a nikotinu (s vedomim, ze me stejne jako ethanol zabiji) - ty si sam rad dam

po nekolika selftestech nevim co si mam myslet o MDMA a uz me fakt nebavi. Asi rostu :baby:

pokud si nekdo sjede koks, budiz, sam bych si ho nedal, ale mam k nemu mirne (velice mirne) pozitivni vztah.

amfetaminy a (polo)synteticky opiaty fakt nemusim.

a toluen a ostatni organicky rozpoustedla a jiny ropny produkty jsou pod lidskou uroven. To radsi fetovat stary ponozky :mutant:
i_oNe
... zásadně ze předu, páč jinak se mi blbě připaluje šlukna. :jumper:
Jinak : co nevyroste ze země není dobrý zožrat´ resp. vyhulit. Z chemie jedine Ibuprofen na velky kocůry po ránu (kocoviny).
No a samo, že kaféé a cigo! (dyt´ je rok 2003 :satan: )
grow
mojou drogou je hudba:)-......ale vazne,,,,,, na 1.mieste je trava,,,,,lsd je super hlavne preto, ze mi pripomenul zabudnute stavy ked som este zacinala hulit....ale trip ssom skusila len parkrat..asi 2:)) ani proti ecku nic nemam..ak si niekto neda nejakych 5 naraz.......to uz prehanajju,,a huby,,,tie by som chcela vyskusat...
......odpor mam voci pervitnu a ostantym vnutrozilnym..FUJ
[M]@r!hU&nA
Heh..Spousta zajimavych nazoru.:wink:..Muj nazor je tento...Nez jsem zacal
hulit tak jsem si zjistil vsechna mozna rizika-nepripadala mi az tak vel-
ka jako ryzika z jinych drog.:jumper:..At jsou chemicky nebo jakykoli(koka,tripy,atp..)...Co to sou za svinstva.:rocket:.Clowek to nepozna hned...
Ale po par letech..Jakoz to i hulenicko ma svoje (male) nasledky,tak prave tyhle svinstva kazi spolecnost...Nase rostlinky nam vyrostli,aby nam obohatily zivot o nakou tu radost...Ale naky komaty s LSD...Vopravdovej hnus..:death:.Vyvaruju se tomu na celej zivot...Takhle skurWit zivot si muze opravdu jen nekdo hodne tupej a bez zajmu.:rolleyes:..Proto GanJa je tim nejlepsim,co muze byt pro sqely a radostny ziwot ;)


.*.*.*.*.*.*.*.*.*.:bounce:$urWive with j0inT:bounce:.*.*.*.*.*.*.*.*.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma