Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam takovej dotaz na vas vsechny tady na te krasne strance....
Co si myslite o jinejch drogach???A o ganje???
muj nazor je ten ze jiny drogy jsou svinstvo zasrana chemie ktera te nici (nepocitam rostline drogy).
A proc hulim???protoze ganja je rostlinka ktera roste aby nas obveselovala!!!Nebo snad ne???
Nesnasim pohled na uplne vyjety lidi to je des nechutny ozivly mrtvoly....
sorac jestli to nedava smysl nevidim na to
TAk se tesim na vase nazory diky za ne!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
Hulim dal a taky budu!!!!
to mi chcete říct že jste si nikdo nedali tripa, nebo někde na akci kolco. tomu moc nevěřím dyť takovej tripík s kámošema někde do lesa je něco úplně nádhernýho. a na to že je to chemie seru mě zajímaj stavíky a to že si zaprasím játra?. na to ho tak často nedávám. to je spíš zaprasím alkoholem. toť můj názor jo a fuck of peří a háčku
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
los_Meskalinos:Abych rekl pravdu ja tripa nemel a stavim se k tomu tak ze zatim jeste nechci,moznost sice mam ale s osobnich duvodu nechci jinak alkac taky nemusim ten nici hodne moc max pivko trdej nenavidim....
Jo a jak se stavite k alkoholu???
------------------------------------------------------
Kdo umi ten huli kdo neumi akorat debilne cumi....
Hulim dal a taky budu!!!
Mám podobnej názor jako los meskalinos, akorát sem ani toho tripa neměl a ani se nechystám, asi to neni moc škodlivý pro tělo ale asi je pro mozek když se to přežene - na to bacha. Slyšel sem co se stalo kámošovi na czechteku - úplně se z toho zbláznil.
A alkohol ? piju jenom pivko a vínko přes 2 roky a tvrdej chlast mi fakt nechybí... toť muj názor
travicka, hasik, lsd, houbicky... posledne jmenovany jsem nezkousel ale toleruju je a pak hlavne vinko a pivo, ktery jsem zkusil v poslednich dvou dnech vic nez dost
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tak to je idealni misto na upozorneni, ze Grower neni o tvrdych drogach, ale o necem uplne jinem, napriklad o tom, co mi roste na zahradce..... Mne osobne tu nekteri lide otravuji s extazi a podobnym svinstvem, ale proc se rozcilovat, kazdy podle sveho.
Přesně tak, Grower je o ganje. Já osobně drogy neberu. Občas zahulím, dám si pivko, zapálím si, ale nemám potřebu brát tvrdší. A lidi kteří tuto potřebu mají jsou buď chudáci, nebo blbci...
se vsim co se prehani je to na shit. a nechapu co ma Yennefer proti E???? ja osobne sice radsi preferuji houbicky ale E si taky vyjimecne dopreji. a nepripada mi to jako svinstvo. (jasne pokud se to neprehani). trochu mi pripominas moji mati ktera za svinstvo povazuje travu. kazdyho vec.
drogy tu byli driv nez mi a budou i po nas, proto nema snad vubec zadnej vyznam neco jednoznacne a hned odsuzovat, pokud vo tom nema clovek maximum informaci. Ja osobne si myslim, ze to, ze sou nektery latky(at uz prirodni nebo chemicky) na nakym seznamu zakazanejch latek je uplne spatne, je to zacarovanej kruh kterej resi uplny HOVNO, akorat se na tom tocej prachy a prinasi to s sebou dalsi korupci a vyuzivani nevinejch lidi.
- mam k drogam pozitivni vztah, coz ale kurva neznamena ze sem uzivatelem vsech drog!!!