vondris |
zdar kluci mam prozbu udelal sem uz po treti hash za pomoci ledu.ale pokazde smrdi jako rybyna nemohl bi mi tu nekdo poradit jak na to aby to tak nesmrdelo jako ryba?diky za pomoc |
|
|
|
mam stejnej problem, nakonec jsem to vyhodil. I po rozpusteni v alkoholu tam ten smrad furt byl. Jediny reseni je nenechavat to dlouho namoceny a hned vzit pres sito, vysusit |
|
|
vondris |
jasny o ale co s hashem?mam toho asi 50 g a nak se mi to nechce vyhazovat :( |
|
|
chuck53 |
vondris:
Zdar a co klasické kulinářství? Teda rozpustit spolu z tukem a nechat navázat thc na tuk. Zbylou hmotu pak vyhodíš. V jídle jde vůně docela zamaskovat. Každopádně to bude tou vodou. Btw někdy si v práci napustím sklenku vody a chutná to jak voda od kapra (a hlavně tak smrdí). Přitom je to nezávisle na denních dobách nebo četnosti používání. Tak jestli se ti to nepřihodilo taky. |
|
|
vondris |
no voda tu je docela bez zapachu jen ma strasne velky PH neco kolem 8-9 takze na kytky taky nic moc.zbiram tu rady taky jak snizit tak velke PH abych ale zas neuskodil kytkam |
|
|
dalas |
Voda s hasem ti nesmí zasmrádnout. V pokojové teplotě stačí den a je to v hajzlu. Taky mě to dělalo. Ted jak si udělám has tak tu vodu s hašem dám do ledničky a a spoň 5x dekantovat a pak je to ok. |
|
|
yara |
V tom případě bych to zkusil za sucha nebo s použitím suchýho ledu. |
|
|
|