Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar kluci mam prozbu udelal sem uz po treti hash za pomoci ledu.ale pokazde smrdi jako rybyna nemohl bi mi tu nekdo poradit jak na to aby to tak nesmrdelo jako ryba?diky za pomoc
mam stejnej problem, nakonec jsem to vyhodil. I po rozpusteni v alkoholu tam ten smrad furt byl. Jediny reseni je nenechavat to dlouho namoceny a hned vzit pres sito, vysusit
Zdar a co klasické kulinářství? Teda rozpustit spolu z tukem a nechat navázat thc na tuk. Zbylou hmotu pak vyhodíš. V jídle jde vůně docela zamaskovat. Každopádně to bude tou vodou. Btw někdy si v práci napustím sklenku vody a chutná to jak voda od kapra (a hlavně tak smrdí). Přitom je to nezávisle na denních dobách nebo četnosti používání. Tak jestli se ti to nepřihodilo taky.
no voda tu je docela bez zapachu jen ma strasne velky PH neco kolem 8-9 takze na kytky taky nic moc.zbiram tu rady taky jak snizit tak velke PH abych ale zas neuskodil kytkam
Voda s hasem ti nesmí zasmrádnout. V pokojové teplotě stačí den a je to v hajzlu. Taky mě to dělalo. Ted jak si udělám has tak tu vodu s hašem dám do ledničky a a spoň 5x dekantovat a pak je to ok.