Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
PACLOBUTRAZOL - karcinogen ve stimulátorech - Klikni zde pro originální téma
smoke85
Hezký den,

chtěl bych vás informovat o věci jménem PACLOBUTRAZOL - http://www.kingtaichem.com/images/pro/87.gif chemikům a znalým odkaz poslouží.

No jde o to, že je to karcinogen a proto jej nedoporučuji ke kultivaci rostlin určených pro konzumaci (jakékoliv).

Jeho účinkem dochází k zastavení růstu a dřívějšímu nasazení květů, viz. http://www.flowerbulbs.cornell.edu/...ages/finola.jpg Vysvětlivky k odkazu: 1. Kontrolní,2. 1mg paclobutrazolu/květník a 3. 2mg paclobutrazolu/květník za 16 chladných týdnů.

O nic by tak nějak nešlo. Potkal jsem na CF2012 u AN chlapíka jak rozdává letáček o této problematice, zřejmě US problém říkám si. Ale po zjištění, že FlowerDragon (FD) od GrowEnvy, Gravity od Emerald Triangle, PhospoLoad od Dutch Master a BudLoad od GeneralHydroponics jej obsahuje mě to dost překvapilo. Osobně nevlastním ani jeden z uvedených. Nad FD jsem uvažoval, o ostatních nevím, že by na českém trhu byly k dostání.

Pokud někdo z Vás vlastní tyto přípravky, zvažte jejich další užití ve Vaší zahrádce.

O FD je známo, že má účinky typu: zastavení růstu a dřívější nasazení květů. Ovšem proč v době EKO zemědělství a já nevím jakého čeho všeho BIO, pouští na trh pro konzumenty karcinogenní chemku, která je v US povolená pouze pro okrasné rostliny a ne pro rostliny ke konzumaci?

Zavání to velmi ZISKUCHTIVOSTÍ. Doufám, že se mýlím a také, že to nikoho nedojebe. Kdo by stál o rakovinu, či zničená játra. GH v mých očích trochu pokleslo, neříkám, že to nemůžou vyrábět, ale mají VELKÝM upozornit. Stejně tak všichni ostatní, včetně prodejců pokud o tom věděli.


Je mi jasné,že to není zrovna novinka, ovšem info se vždy hodí...

Klidně přihoďte nějaké zkušenosti.
Whiskey_777
To mas z letacku na cannafestu?;-)
Charon
A jak si zjistil, které produkty a od jakých firem PACB obsahují ?
tuffgong1
Bylo to napsaný v tom letáčku..... (ty konkrétní přípravky)

Nic méně Flower Dragon se snad už nesmí v USA ani vyrábět :D Řikal mi to jeden chlapík v growshopu...........

Každopádně to , že ziskuchtivci míchaj at už do jídla , hnojek , kosmetiky a nwm čeho všeho ještě.... Kdejaký svinstvo se ví už dlouho , tak by mě nepřekvapilo ani kdyby přidávali za účelem zisku karcinogení sračky do hnojek.....
smoke85
Díky, že jsi odpověděl za mě tuffgong1.

No, ono by asi nevadilo,že se to vyrábí, jen se to nesmí aplikovat do potravního řetězce, což víceméně obstarají např. včely s pylem i na oněch okrasných rostlinách, že.

Takže dle mého názoru je dobré, pokud se to již nevyrábí. Vždy je více cest k úspěchu. Jinak by to měl být i fungicid, co jsem tak letmo zjistil. A to by mohl být prapůvod vzniku této látky.

Šlo mi o to informovat. Já to do té doby nevěděl a sralo by mě, že hulím karcinogenní zelí, pokud bych používal tyto přípravky.

Si to představte nádorovité palice - no hnus, teda jako. A byť je to známá věc, tak výrobci a prodejci to kolikrát schválně, či nevědomě zatají a je na nás kupujících, aby jsme měli jasno.

Všeobecně bych řekl a předpokládám, že většina bude souhlasit: Je na každé lidské bytosti, rozhodovat si o svém bytí, či nebytí a samozřejmě i o všem ostatním. Ne na ostatních. Ostatní se mě snaží ovlivnit k obrazu svému a ten se povětšinou neshoduje s tím mým.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma