Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
9x Sensi Star 600W - Klikni zde pro originální téma
keneth48
tak dobry cvecer panove. dlho som nedaval ziadne kolo sem na grower. som trocha zlenivel a nechcelo sa mi to fotit a vypisovat. ale teraz som sa rozhodol ze je cas nejake to kolo zverejnit. moja zostavicka bude takato:
- 9klonov Sensi Star
- box 120x120x200
- nadoby na pestovanie 6,5l
- osvetlenie: na rast 250W
na kvet regulovatelny lumatek do 600W
odtah a filter si uz nepamatam:-) nieco okolo 400m/h
na rast samozrejme zvlhcovacka
hnojit sa bude grow,bloom a topmax od biobizz. + enzymy a nakoniec final solution

pripajam foto ked su klony 7 dni pod lampou.
keneth48
a zabudol som dodat ze medzi klonmi su aj 2x special kush ktore idem zo semena. tie dve pojdu do druheho boxu a budu sa zastrihavat kedze uz sa mi podarilo to ze boli vysoke cez meter ked som ich nezastrihol ale zato mali velmi dobry vynos. uvidim este ci spravim aj pre ne zvlast dalsie tema. casu je malo a roboty kopec.
userman
Tak konečně někdo kdo tu pojede Sensi Star sem na to moooc zvedavej a hlavne jestli je pravda co se o ni píše "nejsilnější Indica se kterou se v životě setkáte" to mě moc zajimá... Držim palce at to frčí...
keneth48
foto
keneth48
25den
Škopejda
na té fotce z vrchu jde hezky poznat klony a ty ze semínek, pěkné.....
Lowy
to jsem taky zvědavej ,,, mám kytky ze semen ,,, a pěkně se to hermí třeba po druhým vyřízkování ,,,, to už tady někdo psal a já tomu nevěřil ,,, sensi star jinak dobrá ale to nejhlavnější je v pr...........
keneth48
tak slecnam sa dari. foto pridam ked budu tyzden na kvete. v kvete na nich svietim 400W na zaciatok postupne budem zvysovat kedze mam regulovatelny lumatek. a hnojim bloom, topmax.
keneth48
tak ospravedlnujem sa ze trosku neskor ale praca nepusti. prikladam foto z 10 dna kvetu. od 10dna prepate na 600W-doprajem im slniecko:-) vyska idelana a nenahneval by som sa keby boli aj vyzsie. trosku mi vadi teplota pretoze ked sa na ne nesvieti tak tam jue len 15-17 stupnov. ale akonahle sa rozsvieti tak maju25-27. vlhkomer nefunguje tak sa necudujte preco tam mam vlhkost 85:-)
keneth48
tak po dlhsej dobe nejake nove foto. v kvete ide zatial vsetko hladko. plesen sa neobjavila ziadna a uz preplachujem. prikladam foto zo 56dna kvetu.
keneth48
tak prikladam foto z 63 dna kvetu. este im dam jeden den svetlo a pak 2 dni tma a kosa. na prirovnanie ake su velke som dal 1l topmax.
keneth48
tak vceraj prebehla kosa. bol to ich 65 den pod svetlom. teraz uz pekne vysia a susia sa. pocitam ze taky tyzden minimalne budu schnut. potom pridam foto susiny a vyhlasim tipovacku. a pridam aj male prekvapko ktore roste pod 250W :-)

tak ako som slubil to prekvapenie:-) toto su tie dve krasky co rastli pod 250W. boli zastrihnute a na raste okolo 35dni. na kvete 57dni.
keneth48
tak zajtra vecer prebehne oberanie a vazenie. sam som zvedavy kolko toho bude. dufam ze aspom viac ako 400g, potesi 500:-) a prekvapenie by bolo 600:-D ale to uz je ,,snivajte s nami,, :-D
keneth48
brej vecer. tak ostrihane by to bolo. aj tie dve krasavice som osmykal co boli pod 250W. ale este to neni suche na 100percent tak budem musiet pockat do pondelka a potom ohlasim to magicke cislo:-D
keneth48
tak mame tu to magicke cislo. moc nateseny som z toho teda neni:-( bolo toho pod 600W-lumatek iba 420g :-( co je zalostne malo. viem ze cez tmu mali teplotu pod 18 stupnov, niekedy aj 13 ale ze by sa to az takto prejavilo na vynose?:-(
ak sa mi zajtra podari tak zvazim este tie dve krasavice co boli pod 250W. myslim ze z tych budem asi viac prekvapeny.
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread....285#post1068285 , no tady je taky pěkná palice jako máš ty , tou zimou to je jasný , kytky se vypnou a pak zase startujou misto aby porad jely , pak to ve finále chybí , ale jinak pěkný grow , K+ , Hlava
keneth48
tak dneska som odvazil 2 krasavice zpod 250W. tie mali krasnych 143g. to je podla mna pekny vynos. je vidiet ze kvetiny ktore su zo semien su vynosnejsie a odolnejsie. mal som uz 2x klony a nikdy som nemal na jednej kvetine tolko ako ked to bola kvetina zo semena. vid treba moje uplne prve kolo (2xMAZAR) kde som mal tiez len dve kvetiny pod 250W a vynos bol nadherny aj bez zastrihu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma