Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
8 strains under 250-440W 5th indoor - Klikni zde pro originální téma
panewfs
Všem zdarec:leaf:
Strains
1xAK-47(femka Serrious seeds) 11l květník
1xS.A.G.E.(femka T.H. seeds) 11l květník
1xLaughing Buddha(femka Barney´s farm) 11l květník
1xEarly Widow(femka Advanced seeds) 11l květník
1xWhite Widow(femka Pyramid seeds) 11l květník
2xSuper Skunk(femka Sensi seeds) 11l květník
1xPapas´s Candy(femka Eva female seeds) 6,5l květník
3xBotafumeiros(vlastní klony z fem.kytky) 6,5l květník
Box
Homebox Lightbox 1,2x1,2x2
Stínidlo
Adjust a Wing medium Miro9 bez tepelnýho štítu
Světlo
Philips Son-T Pia Green Power 400W
Předřadník
digitální Lumatec Superlumens 400W s regulací(250-275-400-440W)
Ventilace
Ofuk 2xklipsňák 20cm
Odtah VKO100, dle potřeby TT125
Medium
lisovaný kokos U-Grow s trichodermou
Hnojiva
Plagron- Alga grow, Alga bloom, Phytamin, Green sensation
Advanced Hydroponics - Enzymes+, Final Solution
Ph
5,8-6,2
EC
neměřím
Info
Holky 35den na růstu pod 250W, kromě Botafumeiros všechny jednou zastřihlé. Všechny zformované kolínky a ohýbáním a vypodložené tak, aby byly vrcholky všech rostlin v jedné rovině. Papas´s Candy má již od semínka poměrně světle zelenou barvu - přihnojení nepomáhá, tak zřejmě genetické a Laughing Buddha má od semínka bíle tečky na všech listech, což přisuzuji taky nějaké genetické vadě. Ostatní kytky jsou čisté.
panewfs
Poslední den 18/6
Zdar, nějaký fotky budou až příští týden, čekám na foťák. Jinak kyti jsou v pohodě, během celého růstu jsem nepoužil ani větrák ani zvlhčovačku. Vlhkost dosahovala na měřáku i 100%, takže takovej malej 1,44m2 prales.. Box je v garáži a kvůli nočnímu proudu svítím v noci. Teplota přes den je 26°C a vlhkost i již zmiňovaných 100%. Dnes nahodím odtah a ofuk..
panewfs
5.den 12/12
Tak konečně můžu fotit, tak pár na začátek. Bohužel růstovou fázi jsem díky poškozenému fotoaparátu nezaznamenal. Je jich tam 11 a je to moc:D. 1,44m2 se krásně zaplnilo. Jak vidíte, tak ta zežloutlá je Papa´s Candy. Přihnojení nezabírá, tak přemýšlím jestli ji nevyhodit ven. Myslím, že výnos by to v žádném případě neovlivnilo.
Zleva nahoře: AK-47, S.A.G.E, Laughing Buddha
Zleva uprostřed: Botafumeiros3, Super Skunk, Papa´s Candy, Super Skunk
Zleva dole: White Widow, Early Widow, Botafumeiros1,2
panewfs
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo "DOBROU" zkušenost s nějakou el. odvlhčovačkou? Nedaří se mi dole v garáži snížit vlhkost a tu tabletovou řešit nechci. Mám na mysli něco takovýho
http://www.tipa.eu/cz/odvlhcovac-vz...h-15m2/d-86668/
Díky za reakci..:smoker:
ama
Zdrávím nám Odvlhčovač vzduchu HAUSER DH-400. a spokojenost. ČAU AMA , http://www.helkon.cz/detail/domaci-...ser-dh-400.html
hostitel333
zdárec :), ama...prosím tě a jak hodně to je hlučný? díky :)
panewfs pak smáznu :)
panewfs
Zdravas mariánka:rasta:, co jsem se na stránkách dočetl, tak hlučnost udávají 40dB. Zhruba jak větrák, líbí se mi ta 2l nádoba na vodu, ale spotřeba 73W už se mi tolik nelíbí:), ale potřebuju vlhkost rapidně srazit, v růstu bylo fajn mít v boxu až 100%, ale teď už je to pěkně na prda, tudíž jí mám už objednanou a doufám, že to bude dobře fungovat.
Bostik1
Cau ja mam tenhle http://odvlhcovace-vzduchu.heureka.cz/fagor-dh-10/ a spokojenost pomerne velika, ale malinko se obavam, ze ti ta odvlhcovacka nebude stacit, u ty my pisou max 10l/24h, ale realita je trosku jina, spis tak 5-6l/24h, ale tak uvidis sam.
panewfs
Díky za reakce, hold bude muset stačit. Pořád to bude snad lepší než nic..Nemám peněz na rozhazování a toto je výdaj navíc, stou vlhkostí jsem trošku nepočítal...a aby žrala odvlhčovačka jak další lampa, to pro mě taky není úplně ideál. A kde ji využíváš? Jede Ti nonstop? Dík
Bostik1
Pouzivam ji v mistnosti 3,2x3x2,3 a pouzivam ji kdyz je potreba, nejvic na jare a i cast leta, obdobi kdy se topi je vzduch sussi, tak ji neni potreba, vim, ze trosku zere, ale nemam rad prekvapeni ve forme plisne, tak tech par korun rad obetuju.
At se dari ;)
panewfs
No já ji budu využívat v místnosti 2,5x2,5x2,2m, kde je pouze box. Kytky produkují dost vody a nestíhám to odtahovat. Kór nyní, dole v garáži je vlhkost celkově větší a nevytápí se tam jako v pokoji že:). Hauser se z těch levnějších tváří good . Přesto dík za příspěvky, později napíšu recenzi jak faká.
Jinak dnes další pecka:D. Mladá mi ztratila klíče od baráku - tím pádem klíče "od sklepní místnůstky, s tekoucí vodou ze stropu", tak mě v devět večer čekala devastace:D. Dveře sem nakonec přes páku vylomil a naštěstí docela dobře. Vyměnil jsem pajšl, stáhl je vruty a tradá, zase funkční:D. Dýmka z letošní out Psycodelicie mi docela helpnula:drools::leaf::rasta:
Takže paráda, zítra fotky
panewfs
14.den 12/12
Zálivka 2ml/l Plagron Alga grow + 4ml/l Plagron Alga bloom na střídačku s 1ml/l Advanced Hydroponics Enzymes+ a čistou vodu. Dnes ráno naposled 5ml/l Plagron Phytamin postřikem. Jinak toho mrzáka žlutýho:D jsem tam nechal. Uvidíme co se zněj vyklube, ale nic převratnýho nečekám. Jde mi o různorodost, kdybych měl etě jeden kus, tak letí hodně daleko. Kyti nakvétají pomaleji mi příjde, ale dalo se to čekat. Ve sklepě je 16stupínků, když mají tmu a ve dne 24-25. Odvlhčovačka zatím nedorazila, takže vlhkost je na čísle mocfujtajbl.. Příští update snad už bude na pokoukání zajímavější. Zatím:rasta:
Tak tady je pár fotek, těsně před východem slunce a při východu.
panewfs
Zdravím, řeším teďka problém se spínáním. Přišel jsem do boxu a místo světla tma, tak sem koupil nový spínačky, ale kok.. o5 mechanický. Příjdu druhej den a o5 tma. Zásuvka v garáži je natažená, jak jsem zjistil ze světelnýho okruhu, nemůže to být třeba tím? Koupím dig.spínačky, ale jestli to bude o5 na pytel, tak už zbývá hledat problém u předřadníku... Ani nevím jestli sem budu ještě přispívat fotkama:(, protože ani nevím kolikátej bych měl počítat den květu a kytky ztoho maj asi pěknej guláš v hlavě. Ještě hrozí, že to začne hermit a je konec...To pomalejší nakvítání je zapříčiněné určitě tímhle a né noční teplotou 16stupňu, která tam předtím byla - teď už tam mám přes den 28stupňů a v noci 20stupňů.. Popřípadě díky za reakce..
Scroo
mel sem uplne to same ... stykac a od te doby klid (mam uplne stejnej predranik i vybojku ) digitalky ti udelaji uplne to same ......
panewfs
Sem koupil dig.spínačky a myslel jsem si, že se problém vyřeší, jenže dojdu dnes domů a o5 v boxu tma místo světla. Tak to tady pročítám a zjišťuju, že relé v dig.spínačkách není totéž jako stykač, který mi byl doporučován:D. No nic, má blbost a zítra budu o5 řešit...
VFR
zasuvka ze svetelnyho okruhu urcite nevadi - to by padal jistic.
S mechanickyma spinackama je obcas problem mno - ale s digitalnima je to v cajku - kazdymu to facha.

Stykac - ANO - ale je to zbytecne nakladny..

Vis urco, ze to jsou spinacky? je pred nima a za nima napeti, kdyz vsechno za nimi odpojis?
Scroo
nechci te strasit .... ale :D mozna ani ten stykac nepomuze ... sam sem ted prisel a tma pomalu to prisuzuji vybojce green power mozna ji ten lumatek nema rad :)
panewfs
To VFR: No když byli kyti na růstu, tak jsem měl předřadník přeplej na 250W a pak na 275W a ani jednou jsem si nevšiml, že by byla tma, když se mělo svítit. Až při přepnutí na 400W jsem to zjistil.. Starej předřadník na 150W valil přes mechanický spínačky bez problému. Tady sem pročítal:
http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=1, a to že nad 400W by měl být stykač. Spínačky mám troje mechanický a teď už i jedny digitální a na všech problém se 400W HPS. Odvlhčovačka a ofuky fungujou parádně..
To Scroo:
píšeš, že máš stejnej předřadník:):D. No až bude stykač, tak to sesumíruju, ale až v pondělí. Zatím se snažím zajistit, aby každý den včas vylezlo slunce..
Scroo
drzim palce a sleduju :) ja v pondeli snad otestuji s jinou vybojkou pac je to dost zajimave ze zrovna stejnej probelm se stejnyma vecma takze ....sem zvedavej jestli na to prijdes :) pokud to bude tou vybojkou dam ti vedet (stykac normalne cvaka ale proste nic :) tma )
VFR
jako stykac je jistota.

Ja treba mam 400w + ufo + nejaky ty vetracky atd uz dobrych 5 let a nikdy nebyl problem.. Na spinackach je to vse napsany - problem nastava pri indukcnich spotrebicich - treba motory atd, kde pocatecni prikon je ve skutecnosti vyssi, nez udavany prikon spotrebice, ale u 400w..,.

treba ja ted dobry 3 mesice spoustim prez dig. spinacky 1kw topeni a vse v poho.

Ale jak jsem psal, kdyz prijdes a mas tmu (a pokud ma byt svetlo), tak si zjisti jestli je napeti pred a za spinackama - tim pripadne postoupis v urceni zavady
panewfs
Dnes smáklej stykač, čekají mě 3noční, takže 3dny po sobě uvidím jak vše funguje..díky za reakce:)
hostitel333
zdárec panewfs, prosím tě, pořídil si tu odvlhčovačku? šlo by napsat nějaký info? mám totiž místnost, kde mám vlhkost 60% a uvnitř skříně 76%, musím to nějak vyřešit, díky za odpověď a ať se daří :)
panewfs
Zdar, a to máš i s odtahem z boxu takovou vlhkost? Odvlhčovačku jsem pořídil toho hausra, vlhkost mě to srazilo cca o 20% a ta dvoulitrová nádobka se naplní cca za 5dní. No samozřejmě, že bych bral výkonější, ale ty začínaj někde kolem 3-4tisíc.... Myslím, že za tu cenu to funguje dobře, taky jsem kytky prostříhal od spodků a zbytečnýho listí, což by mohlo taky pomoci k dalšímu snížení.
hostitel333
no něco objednat musím, máš doma vlhkoměr? Kolik si měl hodnoty a na kolik to slezlo? díky :)
panewfs
No v noci sem měl 100%:D a přes den 80%, teď mám v noci 80% a přes den 60%. Ještě budu dávat silnější odtah z boxu, tak uvidíme..
hostitel333
takže by mne mělo stačit, to co máš ty...když mám v noci do 80%, já jsem totiž chytil v prvním kole pod 600w plíseň, takže se toho obávám...jinak jak často to máš zaplý a jak je to hlučný? díky
panewfs
No zaplý mám nonstop a řekl bych, že ofuk je hlučnější, žere 73W
hostitel333
ok, díky za info, gl :)
panewfs
Tak člen Scroo něco našel, jelikož má totožný problém jako já. Stejný předřadník i stejnou lampu.. Taktéž jsem hledal, ale asi málo:D
http://www.growell.co.uk/philips-greenpower-lamps.html
Píšou zde, že není vhodná pro většinu dig.předřadníku, tak ten problém by mohl být přesně tohle...
Alexej Bugs
To čumím,s identickýma součástkama sem sezhledal nic co by se dít nemelo..
panewfs
Zdravím, před pár dny jsem měl na 2dny pujčenou GIBku a vše v pohodě, tak zřejmě fakt výměna výbojky pomůže a problém vyřeší. Včera sem našrouboval novou květovou sodíkovou výbojku Osram NAV-T 400W SUPER 4Y. Původně sem měl objednanou GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output 400W, ale growshop co je poblíž teď nesehnal. Tahle mě stála 430ká v krámu s osvětlením, parametry dobrý(56500lm,141,5 lm/W)-nechápu jak můžou některý shopy nasadit cenu jak blázen..nejl.growshop 613ká..no hlavně, že sem chtěl dát za GIBku litr:D Tak odvčerejška první zkouška s jinou HPS, do té doby sem zajišťoval, aby v boxu svítilo a když nesvítilo, tak sem rozsvítil:D. Na poprví zažehla parádně. Na kytkách se to vše projevilo, výnos jako naposled to snad dá(pod 150W):D,ale tak uvidíme co ztoho dostanem..
panewfs
No tak nato, že má dnes být 43.den 12/12, tak kytky vypadají jak pod 150W:D. Early Widow a White Widow začaly žloutnout, tak jim zvednu trošku dusík, jinak jeden Super Skunk mi napadly svilušky, to sem ještě potřeboval...
Nová lampa spíná jedná báseň.
Teplota den max.26, noc min 19., vlhkost den max 51%, noc 72%, střídám zálivku čistá voda s enzymama a 4ml bloom, 2ml grow, 1ml green sensation/l. Kyti vykalej 20litrů za 3-4dny, každá rostlina se vyrovnala se stresem po svým. Třeba AK-47 a Super Skunk valej hmotu jak prase, S.A.G.E. a Laughing Buddha sou takový chudý, ale maj oproti jinejm modelům mnohem víc času, tak třeba ještě nasaděj. řízky Botafumeiros se rozjížděj mi příjde až posledních deset dní, Papa´s Candy, tak to sem měl vyhodit hned no - fakt trapárna. Už sem od Eva female měl Jamaican Dream(nebyl vůbec špatnej), ale tohle je ubohej pokus. Asi dlouho od nich nic:D
Tak tady je pár aktuálních:
1. Tak nějak celá ta bída..
2. AK-47, jede si nejlíp
3. AK-47 - líbí se mi, a ta vůně je oprostě omračující
4. Super Skunk, dobrá stavba, spousta sladce vonících palic
5. Super Skunk
Hned další..
panewfs
1. White Widow - sic trocha žloutne, ale není k zahození
2. White Widow
3. Early Widow
4. Laughing Buddha
5. S.A.G.E.
panewfs
Tak dnes by měl být 67den, avšak né všechny tomu odpovídají. Sklidím všechny až na Laughing Buddhu a S.A.G.E., které ještě potřebují min. týden. Momentálně jsou všechny už 2týdny na průplachu. Střídání čisté vody a final solution. Naštěstí jsem nezaznamenal po těch stresech žádný známky hermení, tak aby tomu už byl konec:D, jsem poměrně zklamanej z toho všeho jak se to sralo..
1.celek
2-AK-47
3.Early Widow
4.White Widow
5.Laughing Buddha
panewfs
Zdravím, tak tady je první strain z těch mrzáků vystresovanejch:D. No byl jsem ztoho nejprv zklamanej, ale rychle sem se otřepal a jsem rád, že znich něco nakonec i přes všechen ten stres vykvetlo a nezhermily:rasta:
Dnes po třech dnech tmy visí uřízlejch v celku prvních 5kousků, celkem tedy 72. 12/12...Většina modelů by se za jiných okolností sklízela dřív, ale byly hold zbržděný, tak jen tak ktomu, kdyby se někdo divil třeba mýmu Super skunku72.12/12:). Hulitelný si myslím, že to bude a pokud to bude velká síla, už přeci jen něco vydržíme né:),tak mast to jistí.
K jednotlivým strainům něco napíšu až s hultestem.
panewfs
Takže taktéž celkem 72. 12/12:)
panewfs
72. 12/12
panewfs
72. 12/12
panewfs
72. 12/12, no musím něco napsat. Oproti zbytku neuvěřitelný, stejně špatný podmínky a pecka. Mnohem mohutnější než zbytek. Konkurence už jedině Buddha.Velice silná a odolná genetika, se silným aroma přesně jak uvadějí.. Naposled mě takhle okouzlila přítelkyně, sakra zase sem se zamiloval do další:drools:
No zbytek zítra večer..
panewfs
73. 12/12. Nebyl čas:D
panewfs
72. 12/12
No poslední kyti Botafumeiros, tak knim celkem něco napíšu. Moc sem si od těchhle nesliboval, byly z fem.matky(která byla moc dobrá:drools: ) a kvetly outdoor, ale byly v ubohým stavu, tak jsem je příjmul za své, ostříhal, poohýbal a hodil k ostatním na růst. Jel jsem Botafumeiros v minulým kole a pro mě je to super model.
Indica/Sativa: 25-75%
THC: 18-20%,CBD: 0,3%,CBN: 0,1%
květ: 10 týdnů
Mám ještě jedno sémo, takže příští indoor nebo outdoor je jasná volba. V podstatě nejvíc stresovaný strain ze všech. Pěkně se stím poprali myslím, Už se těším na ochutnávku
panewfs
72. 12/12
panewfs
72. 12/12
Tak to snad né, to je mi ale mrcha:D. Tak toto je největší zklamání, vše dávám za vinu sobě a malé odolnosti tohoto strainu. Pravděpodobně už pěstovat nebudu:). No neva, když to tak vidím, tak to budou 2špeky a rychle na to zapomeneme:D
panewfs
72. 12.12
Tak a tady je druhé zklamání, v růstu nádherně větvící se rostlina, ale květ fakt slabota.
panewfs
72. 12/12
No tak tohle je luxus, semínko sem měl od kéma, kterej mi říkal, že mu hermil, ale tohle je naprosto bez problému. Spolu s AK rozhodně nej kytka tohoto kola. Silná, odolná, výnosná a aromatická rostlina. Jestli i chutná, tak jak vypadá a voní, tak sme se neviděli naposled..:smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma