Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Swet cheas Radium RNP-T 150 W - Klikni zde pro originální téma
Mahnee
Ahoj lidi,pridavam sve první indoor pestovaní pod sodíkovkou Radium RNP-T 150W. Je to na zkousku jaky kyticky z toho udelam ;-)
Mahnee
foto
Mahnee
Foto2 14den rustu
Mahnee
Kocky pohromade
Mahnee
Muzete mi prosim poradit jedu od klicku nejakej cca 17den 18/6. Po kolika dnech bych mel prepnout a 12/12?Dekuji za odpoved;-)
rasty
Zalezi jak mas velkou skrin.....ale max 25 dnu na tu tvoji 150 w zarovku. Vic bych tomu nedaval. R
fiste
Caw, vypadá to, jako by neměly dost vzduchu u kořenů, co je to za hlínu?
Mahnee
Podle ceho jde poznat spatna hlina?;-)mam tam hlinu ze zahrady smichanou ze hlinou na domaci kytky:-Dco mam udelat aby koreny byly lepsi? me prijde ze rostou dobre
fiste
No pozná se to podle těch pomuchlanejch listů, chtěly by růst, ale kořeny je v tom nedokážou plně podporovat. Nevim jak jinak to zjednodušit.

A co dělat.. Teď už asi nic, ale příště bych tam přimíchal třeba kokosovou drť nebo písek aby to po zalitílíp proteklo a nasálo trochu vzduchu.. Taky je dobrý začít v malym květináči a pak přesadit do většího, to maj pak kořeny taky lepší přísun vzduchu. No a jako poslední ti poradim zalejvat pořádně, ale ne moc často, nedržet ty kořeny v bahně, ale nechat je taky nadechnout.
Mahnee
Ty kytky jsem pred 3 dnama prave presazoval z mensiho kvetinace do vetsiho mel jsem 3l a tedkon mam 4,5l. A zalevam ob den a kazdej jen diky tomu ze nemam zavlazovac tak to pokazdy co jdu okolo tak postrikam klasicky postrikovacem. A kvetinace maj ze spoda 32 mnou udelany diry o rozmeru spejle.. tak doufam ze to bude stacic
sk8
Ta půda nevypadá vůbec vzdušně, to si myslím bude problém i v dalších fázích růstu a květu.
Mahnee
Premejslel jsem ze bych udelal jako by jeden velkej kvetinac pridal tam lepsi hlinu a zasadil vsechny tri kytky do toho to by neslo?
teatree
Ty kytky bych nechal každou ve vlastním květníku,už jen pro lepší manipulaci..nech je proschnout, pak opatrně prokypři třeba vidličkou,ale bacha na kořeny, a přimíchej trochu písku, zalej řádnou výživou a povalej jak zběsilý..
Mahnee
teatree. Dík zítra to udělám a napíšu jak jsem dopadl
Mahnee
Tak dávám 20 den růstu a vypadaj o neco lépe tedy doufám :-D
Mahnee
Tak přídávám foto 20růst vypadá to lépe aspoň si já myslím :-D
sk8
No ta hlína nevypadá pořád moc vzdušně a ani kvalitně, snad to holky nějak přežijou. Příště si pořiď pořádnou hlínu.
Mahnee
První pokus snad vydrzi. Dik za rady ;-)
sk8
Nenadavam ti nejak nebo neco ;). Urcite to nejak dojedou, jen v tehle vecech se nikdy nevyplati setrit, vim to sam z prvniho kola. Kaslal sem na PH, objem kvetinacu.. A kytky mi to taky daly pekne sezrat na hotovym produktu.
Mahnee
V pohode ani jsem to tak nepochopil ;-) jsem rad ze mi lidi radi abych vedel cemu se vyhnout pro priste nebo zda nejde neco zachranit i tedkon ;-)
Mahnee
Tak přidávám tofo po necelích 2 dnech a myslim si že jde vidět menší změna.
Půdu jsem provzdušnil a vypadá to že zacli dýchat.
Mahnee
:-)
sk8
Vypadají o moc líp, hlavně ty poslední 2. Jakej máš objem květináčů?
Mahnee
mam 4,5l ale do kruhu coz uz mi bylo receno ze neni nic moc ale tedkon uz se to bojim presadit abych to neoddelal uplne :-D nebo myslis ze by to slo?? rovnou bych hodil lepsi hlinu obednal jsem si Plagron Bat-mix
sk8
slo by to tam kde nejsou koreny, tam kde sou tak tu hlinu nedrolit. A presad to do toho bat-mixu. Pak pridej foto ;) ale minimalne tech 10 litru jim dej.
Mahnee
Kvetinac 10 litru nebo hlinu?;-)
sk8
Kvetinac ;)
Mahnee
sk8 prosím tě potřeboval bych jestli by jsi mi nemohl jeste poradit. Mam 23 den rustu a chtel bych vedet kdy bych tak mel prepnout na kvet? a jestli mezi tim prepnutim mam nechat nejakej proces jako nechat dyl tmu a pak zapnout aby se kytky nezblaznili. Jednou jsem to tady nekde nasel jak to nekdo psal ale tedkon to bohuzel nemuzu uz najit :-( byl bych moc vdecnej za radu a nekdy v tydnu by mela prijit hlina zda nebudou v obchode nejak dlouho zdrzovat tak pak dam foto v novem ;-)dik
sk8
Ahoj, záleží jak máš kytky vysoké, a jak vysoký máš box? To jsem se nikde nedočetl, tudíž si nehodlám tipovat. 150W prosvítí cca 30cm. Neboli do 30cm je to efektivní. Tak napiš údaje a pak to dáme dohromady ;). Jinak co se týče přepnutí. Po 18h světle nastavíš 12 hodin tmy a poté naskočí slunce už na těch zmíněných 12 hodin světla. Pro kytky je to šok tak jako tak, ale nic co by jim nějak ublížilo.
Mahnee
Zdravim, tak skrin je 160v,80s, a 50hluboka. Je to udelany z klasicky satni skrine:-Dkytky dnes az prijedu z prace zmerim ale myslim ze tak kolem tech 30 uz by mohli byt vysoke. Tsk je dobry ze muzu takhle hned zmenit. A je lepsi kdyz bude svitit umele slunko odpoledne vid?aby se mi tam nedostavalo nejaky deni svtelo kdyz by to bylo ve vsedni den jak v procesu spanku . urcite chapes jak to myslim:-D
sk8
Ano asi je lepší svítit ve dne, ale záleží podle tarifu elektřiny. Jinak jestli maj holky už 30cm, tak přepínej omažitě ;). Je to spíše sativa, takže to vystřelí a spodky stejně budeš muset oholit ;)
Mahnee
O.k dnes vecer to prepnu ;-)a ze strihani spodkama mi casem taky poradis vid:-Ddelam to poprvy tak abych vedel do budoucna;-)
Mahnee
Jo a vcera jsem si odenal i mereni ph tak bych nakonec mohl i merit a udelat pro holky vic:-)
Mahnee
Tak pridavam 3.den rustu

sk8: Tak kytky jsem jeste nepresadil protoze z obchodu kde jsem si obednal hlinu a kvetinace mi napsali email ze balik bude nejdriv za 5 pracovnich dni takze z vikendem celkem 7,tak me donuti asi to nechat v tomhle nebo na rychlo sehnat aspon nejakou hlinu treba na lepsi domaci kvetiny a presadit to treba do kybliku nebo koupit v obi nejakej kvetinac. (bydlim v dire a nejblizsi shop mam 130km):-(Akorad zase po tech celkem 4dnech zase o neco vyrostli a ja se bojim abych to nepodelal kdyz bych to chtel zitra presadit. No nevim uvidim jestli zitra neco sezenu a a kdyztak to zkusim :-D zitra prijde konecne ten meric tak zmerim i ph. Tady nejaky foto
Mahnee
1
Mahnee
2
teatree
Ahoj, já mám dnes 27. den růst a protože jsem měl v květnících málo hlíny(mám 11l) a keříky se mi větvej hned nad zemí, musel jsem je podsypat a zdá se, že jim to nijak neublížilo. Udělal jsem to tak, že jsem nechal vyschnout půdu, dlaň jsem položil na povrch hlíny tak, že jsem měl stonek mezi prostředníkem a prsteníkem, otočil květník vzhůru nohama a celej bal vysunul.Kořeny už teď jsou všude tak to krásně drží pohromadě.Pak jsem jen nasypal na dno cca 7cm hlíny a vrazil tam kytky zpátky.
Jedu taky první grow, tak si to nech kdyžtak od někoho odsouhlasit:)
Jinak kvítí máš pěkný jsme asi stejně daleko,ale já ještě na růstu, jedu 400w.Přeju ať se daří a budu dál sledovat.
Mahnee
O.k zitra tedy udelam stejny technologicky postup :-D pridam foto hotoveho vyrobku.. Snad to zvladnu a pujde to dobre. Diky moc;-)
Mahnee
Měření ph ale pouze ručičkovým měřičem :-DUkazuje mi to 7 Je to uplne spodní ukazatel. Je 7 hodně??
Mahnee
Chci se zeptat zda nekdo odpovia poradi.

Mám tu jednu sodikovku 150W pod stinidlem a chci se zeptat jestli by vadilo kdybych jeste jedno dal do skrine ale bez stinidla treba vertikalne svesenou. Je to mozne?Dekuji za odpovedi
sk8
Možný to je, ale lepší by byla se stínidlem.
Mahnee
Tak holky uz jsou presazené :-) kvetnicky domaci vyroba:-D A hlinu mám také jinou ale ne tu co jsem mel obednanou ale musel jsem si koupit na domaci kvetiny. Obednanou co mam a prijde pouziju na druhe kolo musim toho jeste hodne vylepsit tak tedkon uz to necham dojed.. Ph uz mam taky pekny si myslim diky nove hline tedkon uz jen hlidat. Uvidime zda holky preziji dalsi presazeni hlinu z koreny jsem pekne vytahl celou bez jakeho koliv narusenii tak by se nemuseli ani zabrzdit..A stavim jim novy barak takze o vikendu uz pujdou do noveho..
Mahnee
Tak uz jsem si udelal novy domecek:-)stavel jsem ho tedkon takze zatim jen provizorne aby to do zitra slapalo pak jeste musim nejaky mali dodelavky a bude vse o.k.. strany mam 120cm a viska je 170cm.Černobílá odrazová folie tak snad to bude fungovat.
Mahnee
Tak uz jsem si udelal novy domecek:-)stavel jsem ho tedkon takze zatim jen provizorne aby to do zitra slapalo pak jeste musim nejaky mali dodelavky a bude vse o.k.. strany mam 120cm a viska je 170cm.Černobílá odrazová folie tak snad to bude fungovat.Teplota v boxu kdyz maj holky den je 28stupnu a kdyz spi tak uvidim az zitra. Ph uz konecne mam 6,5 malinko (+,-) mam analogovy ph meric.
Mahnee
8.den růstu
Mahnee
tak 10den růst
Docela mi přijde ze holkam se nejak nechce do kvetu. mozna je tam malinkej naznak nato ze uz by mohli ale furt nevim jestli to nejsou porad jen male listky ale nu coz snad se to rozjede :-DPh mam porad (+,-) 6,6 hnojivo mam jen Terra Max Bloom cycle mam si poridit jeste neco ktomu poradite??dekuji
Mahnee
Mám jeste otazku jsou tam hodne veliky listy u vrchu mam je tam nechat nebo je mam trosku prostrihat? dekuji
sk8
Pokud zaclanej ostatnim vrcholkum tak jemne prostrihat, napriklad jen spicky.
Anuvin
Muzu se zeptat co stál ten PH metr ?
Mahnee
Sehnal jsem ho na internetu i za skvelich 150kc:-D na strankach WWW.tipa.eu sice to neni zadnejs slagr ale meri to co potrebuju a to je dulezity;-)
Anuvin
Asi už ho tam nemaji :( Muzes mi poslat presnej link ?

Mimochodem máš to pěkný tak at to roste :)
Mahnee
tak ja tedkon nejsem doma ale kolem 9 to najdu a poslu ti odkaz. A dekuji snad porostou;-)
Mahnee
Tak jsem holkam pridal jeste jednu 150W lampu tak tedkon porostou lip maj o kousek vic slunicka:-D dohromady maj 34000lu snad to bude lepsi.

Anuvin tady to mas ;-) http://www.tipa.eu/cz/meric-vlhkost...pmh35/d-123258/

Je to super firma dnes obednas zitra mas ;-)
Mahnee
Tak dalsi foto ze slunka.
Mahnee
Ahoj sk8 prosim te mam na tebe otazku. Pomatujes si jak si mi psal ze budu muset oholit u kytek spodky?? mohl by jsi mi napsat jak presneji jsi to myslel? dekuji za odpoved..
Anuvin
Jo tak diky, dá se tím měřit i ph vody ne ?
Ktomu holení - větvičky úplně dole budou slabé a je lepší je ostrihat ať do nich kytka zbytečně nepumpuje energii kterou můžou využít vrchní palky..
Mahnee
Zdar jj da se tim merit i voda je to dobra vec. Jen je natom to ze to neni digital tak presne nevidis desetiny ale jsou tam dobry ukazatele;-)funguje to skvele. A dik za radu budu strihat;-) ty mas nejaky tema kde bych mohl sledovat?;-)
Anuvin
Zdarek, ok tak do toho taky půjdu. Přijde mi to lepší než kapky..
Mam v podpisu. 400w
Mahnee
jj je to pohoda snad budes spokojenej ja jsem;-)a kouknu na tebe..
Mahnee
Tak pridavam 17.den rustu

Kyticky se mi docela libi vypada to ze nakonec by se mohli i trosku opalickovat :-D
Ph drzim porad dobry..
Od te doby co jsem pridal dalsi 150w tak mi prijde ze jde vse o mnohem lepe..
Mahnee
u
Mahnee
Tak dnes prislo novy nadobicko a v patek se jde do opravy boxiku ;-) tedkon uz ho musim vymazlit o neco lip tech nedostatku noveho co jsem si udelal predtim bylo dost. tak tedkon tomu nemuzu dovolit :-D
Mahnee
Tak a pridavam stavbu noveho domku. Prace v pohode a vysledek snad asi taky v pohode;-)dnes uz jsou v domku stare kyticky Swet Cheas 3x a tedkon uz tam jsou i prírustky 5x orange dud a 3x Power Kush holky pojedou od nakličených seminek tak snad se jim bude darit. Hlínu mam PlagronLight mix. tedkon v malich kelimkach a potom presadím do hranateho 11L kvetniku..Jinak starsim holkam si myslim dari dobre..
Mahnee
.
Mahnee
dalsi foto
Mahnee
asd
Mahnee
Ahoj lidi. Prosím potreboval bych co nejdrive poradit. na kytkach se mi udelalo neco co si myslim ze tam nema byt :-(Seminka jsem koupil normalne v obchode jako Sweet Cheese feminizovaná 3ks a na jedny kytce ktera je normalne pokrytak samicima palicka tak na dvou slahounech se mi udelalo tohle. pridam foto a budu rad kdyz nekdo poradi nez by traba mohlo byt pozde. Dekuji
Mahnee
Ahoj lidi. Prosím potreboval bych co nejdrive poradit. na kytkach se mi udelalo neco co si myslim ze tam nema byt :-(Seminka jsem koupil normalne v obchode jako Sweet Cheese feminizovaná 3ks a na jedny kytce ktera je normalne pokrytak samicima palicka tak na dvou slahounech se mi udelalo tohle. pridam foto a budu rad kdyz nekdo poradi nez by traba mohlo byt pozde. Dekuji
Mahnee
Ahoj lidi. Prosím potreboval bych co nejdrive poradit. na kytkach se mi udelalo neco co si myslim ze tam nema byt :-(Seminka jsem koupil normalne v obchode jako Sweet Cheese feminizovaná 3ks a na jedny kytce ktera je normalne pokrytak samicima palicka tak na dvou slahounech se mi udelalo tohle. pridam foto a budu rad kdyz nekdo poradi nez by traba mohlo byt pozde. Dekuji..
Mahnee
Ahoj lidi. Prosím potreboval bych co nejdrive poradit. na kytkach se mi udelalo neco co si myslim ze tam nema byt :-(Seminka jsem koupil normalne v obchode jako Sweet Cheese feminizovaná 3ks a na jedny kytce ktera je normalne pokrytak samicima palicka tak na dvou slahounech se mi udelalo tohle. pridam foto a budu rad kdyz nekdo poradi nez by traba mohlo byt pozde. Dekuji
Mahnee
????
určitě s tim pryč zatim vypadaj nevypučený a doufat že se to neobjeví na více místech a kontrolovat a kontrolovat ale jestli je to jen na jedný možná zauvažuj o jejim přestěhování :( nic milého to není já preferuji klony nic takového se mi nikdy nestalo
co to bylo za banku ?
Mahnee
Jj dam to tedy pric a jakou myslis banku?
jo už vidim koukam že to maj jen sweet seeds to nemam radost :(
před týdnem mi kamarád ze španělska dovez 3 x Cream caramel :( také od nich
ale je to nějaká genetická chyba no :( jistej samčí květ
Mahnee
tedkon mi jeste napsal jeden kolega ze jsem to mohl jen nejak vystresovat a proto se to takhle zmenilo. V patek jsem delal box a mel jsem je venku tak je to mozna tim :-(ale je to jen na jjedny kytce tak ji poslu svetem neda se nic delat..:-(
Mahnee
Tohle je foto jak by to melo vydat hotovy kdyz nato kouknu tak to vypada taky jako mali vacky ale asi to neni to co ja mam na tech kytkach co?
nn to neni to samý :( takhle to kyne nakonci no ale dobře koukni že co váček to hnědej chloupek kdežto u těch tvejch fotek z těch kuliček nejde chlup žádnej a měl by tam bejt aspoň bílej
je to fakt škoda ale nemyslim si ani že by to bylo tim stěhovánim co ja prováděl první kolo který se mi nepovedlo :D to by nevěřil nikdo . ve 14 dnech květu šli z NFT do hlíny a normálně sem je dojel sice nic moc ale ani takovej šrumec je nestresnul
jinak dopporučuju ti tyhle stránky abys nemusel koukat na 5semen :D
http://en.seedfinder.eu/strain-info...se/Sweet_Seeds/
Mahnee
A prosim te jeste jednu vec jestli muzu uz jsi zkuseny ;-)ja jedu prave prvni kolo. Hnojil jsem celou dobu Terra Max bloom cycle a tedkon jsem si koupil Plagron alga Bloom. Je lepsi hnojit tim cim jsem zacal a nebo to muzu vymenit ci treba smichat? Pridal jsem ktomu jeste Advanced Natural power Enzymes +..snad to nejak nevadi??dekuji
Mahnee
dobry odkaz ;-)
no pokud ještě máš ten Terra max myslim že bude lepší ho dojet a Plagron použít třebas až na ty malý nový co sis dovez. nemám s něčim takovym zkušenosti ale moc bych s tim neexperimentoval a enzymy určo nevadí. já se jen držim zásady jet vše od jedné firmy max něco dodat od jiné ale moc to nekombinovat a nepřehánět :D
Mahnee
Na rust mam taky Plagron alga grow akorad ten plagron jsem koupil az tedkon ale dojedu teda ten terra a na dalsi kyti budu pouzivat stejne. Moc ti dik ;-)
sk8
To je hrůza, každá druhá seedbanka má dneska hermáče, nebo rovnou chlapíky z feminizovanejch semen. No nic, už nikdy nekupuju feminizovaný semena.
Mahnee
Je to v hajzlu po tomhle uz na to s.....nejhorsi je to ze jeste 11 takovych semen mam:-Dsice jiny druhy ale mam. Zkusim ty a kdyz se ukaze nejaky problem budu muset sehnat nejaky rezi:-D
Škopejda
Jedu v kokosu a měl jsem teď docela štěstí na regular semínka. Z 10 semínek jen jeden samec. Mám za sebou 14 dní květu a vypadá to moc dobře hnojím Advanced Nutrients + green sensation od Plagron. Jinak jak se ptáš na to míchání těch hnojiv, tak jsem jel celou růstovou fázi na Plagron coco a+b a ted v květu mám tu zmíněnou Advanced nutrients Sensi bloom a+b. kytky si chrochtaj :D
Škopejda
jinak K+ za šikovné ručičky ;)
Mahnee
Zdarec ja mam jeste taky peknou zkousku z 11seminek tak jsem zvedav jak dopadnu jeste jednou:-Da diky za kacko byla fuska ale zase dobra zabava;-)a prosim te je moznost se zde kouknout jak to slape tobe?;-)
Škopejda
Ta možnost tu není, zatím jsem sem ještě nic nedával, ale mám to v plánu, možná dnes, zítra.... sleduju tvoje vlákno a kdyžtak ti sem dám pak odkaz. Taky jsem kutil, ale tohle je pecka! :)
Mahnee
Tak o.k taky se pak rad podivam;-)tohle me celkem vyslo na 700kc . 500kc jsem dal za material a 200 za pivo co jsme u toho vypili:-Dtakze levna zalezitost z maximalni spokojenosti. Jen me mrzi ze jsem mohl pri kazde pridelane strane mohl natahnout folii tedkon mi to obcas odlepi tak musim pridelavat znovu ale bomba.
Škopejda
tak už jsem to založil, tady to je http://grower.cz/forum/showthread.p...769#post1059769
Mahnee
Kluci je mozny ze by se hermos mohl oběvit z prilis velkeho otrhani listu? nekde jsem se to tu docetl tak jestli by mohl nekdo potvrdit zda je to mozny dekuji.
Stanton
citace:
Původní příspěvek od Mahnee
Kluci je mozny ze by se hermos mohl oběvit z prilis velkeho otrhani listu? nekde jsem se to tu docetl tak jestli by mohl nekdo potvrdit zda je to mozny dekuji.


Ahoj,
hermac muze vzniknout pri velkem stresu rostliny,hlavne FEM osivo byva od nekterych seedbank dost nachylne napr.DP.Myslim ale ze to nebude tim ze jsi odstranil listy,spis bych typoval spatne PH nebo nepravidelna svetelna perioda ci vysoka teplota.Dalsi moznost je ze je to semenem a feminizace nebyla provedena dost kvalitne takze ma porad hodne samcich genu.Tohle jsou podle me nejcastejsi duvody.Doporucuju kupovat FEM semena u osvedcenych kvalitnich seedbank.Posilam K+ pro stesti a za snahu.
Mahnee
Ahoj dekuji za tipi myslim ze jak jsi to napsal tak mas pravdu protoze mam v boxu 31 stupnu pres den a25 pres noc tim jak se doma topi:-(takze asi tady bude ta chyba. Budu muset pridat jeste jeden vetrak dam ho tam jeste dnes je to docela delo takze si myslim ze mi teplo dostane pryc:-Dakorad se bojim toho ze uz bude pozde uvidim vecer az se podivam do boxu a zkontroluji zbyle 2 kytky. jinak dekuji za rady a za k+;-)
Škopejda
Nahoď nějaké další foto ;)
Mahnee
Ceho kytek jo?;-)jestli myslis kytky tak muzu nejdriv v 11 to prijedu z prace;-)
Mahnee
Tad davam to foto. Zatim musim 3x zaklepat jak se rika ale nevipada ze by zbyli 2 holky meli stejnou nemoc jaky ta jedna co uz je na kompostu kde zas pestuji vatovce :-D :-D
scunk
Zdarec kolego.
Máš to opravdu moc hezký. Ze semen od Sweet Seeds bych absolutně strach neměl. Prakticky tuhle banku jedu pořád a žádný problém nebyl. To, že si občas nějáká holka zahermí je podle mých zkušeností dané stresem(teplota, ledová voda na zálivku a časté vytahování z boxu na delší dobu-světelné šoky atd.). Samozřejmě je také možné, že se jedná o genetickou vadu jako mám třeba v tomhle kole já, ale ta se konkrétně projevuje jiným vzhledem rostliny(vypadá jako několikapatrová chobotnice).
Jinak máš ode mě zasloužené K+.
Mahnee
Ahoj. Bude to to jak pises jak jsem furt predelaval z boxu do boxu a tim jsem kytce nejspis ublizil. Teplotu jsem mel kolem 30-31 ve dne a tedkon uz tam dam vetrak a ten mi teplotu bude udrzovat;-)a vodu mam odstatou uz i dyl nez 24h jak se pise.jinak dekuji;-)podivam se k tobe;-)
Mahnee
Ahoj tak dnes jsem na 26.kvetu a holky jsi zatim drzi sve pohlaví. Hnojím je porad terra max 5ml na litru vody. pridavam ktomu 1ml enzymes+..Muze nekdo poradit jestli mam porad drzet stejne mnozstvy hnojiva nebo jim trosku pridavat?? meli by mit jeste +(-) 35 dni rustu tak abych neco nepodelal;-)Ktomu rovnou pridavam fota noveho osazenstva po 4 dnech rustu. Mam 5xorange bud a 3x power kush. 2seminka orange bud jsou nejaky spozdeny nevim jestli si rekli ze na slunce se jim moc nechce nebo jim to bude o neco dyl trvat uvidime :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma