Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
9x ERSB+600W= - Klikni zde pro originální téma
toketoy
Čaute vážení, tak jsem opět uvedl do provozu svojí milovanou místnůstku. Setup opět: 120x120x180, 2-4ofuky(postupně přidávám), venťas TT160, výbojky MH a sodík. Hnojiva jedu opět od biobizzu. Holky jsou u me od 8. září a celou dobu pod 600w mh.

kytky měly bohužel od matkáře svilušky, ale jinak jsou to good klony. na svilušky jsem použil svůj osvědčený výluh z habanero papriček a není po nich ani památek.

holky zatim dostávaj 1ml/grow, 1,5ml/l al-g-m, 2ml/l root plus jsem jim do posledni zalivky hodil 0,75ml/l bloom abych je připravil na květ a ony mi rychleji začaly kvést. ph držím mezi 5,8 a 6,1 u každé zálivky. každou druhou až třetí zálivku dávám vodu s nebo bez peroxidu vodíku(jen pár kapek na pročištění). postřik provádím občas taky s peroxidem občas bez a holky si zatim nestěžujou.


1. foto je z prvního dne
2. foto z 2. dne
3. foto z 11. dne

EDIT: na třetí fotce vpravo dole zaměněný quasar za ersb
Grazzl
krása ed je fakd parádní budu sledovat jak jede tobě příští týdne přidám fota svýho eda to fakd pomáhá ten výluh z habanero jo?? hh mám tu nějeaký jolokie tak bych to taky zkusil jak to funguje zajímaj mě tvoje zkušenosti s tím mě se osvědčil vertimec 1,8 ec ale tohle vypadá dost zajimávě ať se daří
toketoy
jj vazne to facha, jednak jsou kytky pro svilusky asi ostry a jednak se podle me udusej, pac tam pak vypnu ventilaci a necham to tam zavreny hodku dve....ale nevim jak to funguje, pro me je hlavni ze mi to dycky zabralo....

spis jsem zvedavej kdy budou zraly na prepnuti. zatim to vypada nak kolem 19-20 dne, ale uvidime. chtel bych je mit aspon kolem 80-90 cisel a ed se udajne vytahne aspon na dvojnasobek. ten diamond reflektor to podle me prosviti raz dva

EDIT:

tak foto z dalsiho dne a to už č. 13. dnes jsem dal kazde holce napit neco kolem litru(chlastaj moc..) a do toho na jedne litr 3ml root juice, 1,20ml grow, 0,7ml bloom a 1ml alg-a-m. ph srovnano na 5,9 a ec 1,6 + postrik H2O2+H2O. roste to moc pekne, vejska holek 28-29 cm(vsechny vyssi zohybany na pozadovanou vysku)
toketoy
tak jsem tu s dalším updatem, vše jde jak má, leju jim už 1,2l co 3 dny ph stále 5,8-6 a na výtoku 5,9 takže pohoda. v neděli nejspíš přepnu, co myslíte? táhne se ed hodně?
toketoy
vse jede jak ma, co myslite mam uz prepnout? jak se moc ed vytahne? prostor do stran uz je skoro zaplnenej viz foto a koreny jsou projety 11l kvetinacema
toketoy
vse jede jak ma, co myslite mam uz prepnout? jak se moc ed vytahne? prostor do stran uz je skoro zaplnenej viz foto a koreny jsou projety 11l kvetinacema
alpa
jeste neprepinej jinak budes svitit na hlinu a podlahu
toketoy
To jsem rad ze jsi mi potvrdil co jsem si myslel, necham to tak jeste tyden a bude to snad akorat
Grazzl
ed se táhne celkem dost ale jak už psal alpa s tím přepnutím bych ještě počkal
toketoy
26. den 18/6 přepnul jsem dnes na 17/7 abych je připravil na přepnutí, který nastane nejspíš v neděli. ed se krásně větví, nádherná genetika, všem doporučuji. listy velikosti dlaně už teď, většina 6-7cípé, nejeví známky nedohnojení ani přehnojení.

teplota v noci min 18 přes den max 25(topení zapnuté non-stop s vestavěným termostatem, který je nastaven na 5), ph na výtoku 6. už jsem vypotřeboval cca 80-100 tvarovacích kolínek. zálivky už vypijou 1400ml, jen jedné dávám 1200, ta nějak nechce pít.

svilušky jsou snad definitivně pryč, dnes opět proběhla kontrola všech holek a nebyla objevena ani jedna ďáblova bílá tečka.

Jsem zvědav na květ, už teď to slušně voní a také jsem na většině kytek už napočítal kolem 10 vrcholů (FIM+supercropping+ohýbání).
UncleBatman
Nádhera, bomba, paráda.. uplne se mi po Edovi zastesklo, pristi kolo ho musim opet vzit.. vypadaji perfektne.. ale ten reflektor mi pije krev :D musis poridit vlaštovku :)
toketoy
tak po 33 dnech na rustu prepnuto na kvetovou fazi. leju 1,6l na kytku, box je uz ted celkem preplnenej a jsem hodne zvedavej jak se tam vejdou az doletej do vysin. doufam ze tentokrat nekam poletej, minuly kolo mi po prepnuti vyrostly jen o par cm. pred prepnutim vyska 33cm, nyni uz 35. Dnes je mimochodem 3. den 12/12.
toketoy
Welcome to the jungle we've got fun and games

6.12/12

EDIT 19.10.:

holky letí do nebes, od včera nárůst 5cm. dnes mají už 45-50cm. jelikož musím v místnosti boxu topit, konečně jsem se dokopal ke koupi termostatu na topení. vybral jsem si digitální termosta ATC-300 pro terária. teplotu drží obstojně, od jeho zapnutí se pohybuje teplota v boxu od 18 do 25 stupňů, předtím to lítalo mezi 15 a 33, takže se to ukázalo jako dobrá koupě. můžu jen doporučit každému kdo musí upravovat teplotu ve svém pěstebním prostoru topením.
toketoy
tak holky se zastavily na 60cm, dále byl identifikován jedinec pochybného původu o kterém jsem tušil že je to buď řez z jiné matky nebo jiný model. ukázalo se že je to quasar. ten jediný má k 70cm.

MH vyměněna za sodík, takže už je opět vidím žlutě :(

jinak se snažím stále držet ideálních podmínek teplota 19-22 stupňů, ph zálivky 5,8-6,1, EC 1,7-1,9 víc se edovi nelíbí, 1,85l/květina přičemž jsem do poslední zálivky už přidal 1ml/l topmaxu, spolu s growem bloomem a vitalizérem. po každé zálivce ještě stále rosím roztokem H2O2 a H2O. Škůdci se mě od vyhubení svilušek zatím stále bojí a můj box obcházejí obloukem (naštěstí). Fotky dodám při přístím updatu.
desertwolf
me se Ed vytahl uplne stejne. dnes jedu 68 den a zacinam proplachovat cistou vodou. sice uz je tak 80% chloupku hnedych, ale trychomy porad kristalove pruzracne. tak pocitam, ze to setnu mezi 80 az 85 dnem. matkar mi poradil nestrihat, ale jednu jsem nechtene zastrihl a bude na ni asi nejvic. sice je tak o 5 cisel mensi, ale zato 4 krasny vrcholovky.
budu sledovat. mas to pekny, i kdyz podle me moc velka busch:)
toketoy
busch neskutecna, už to tam mám problémy narvat pomalu. jediný štěstí je že ten quasar půjde ven dřív, tak snad přírůstek volného místa pomůže proti plísni... jinak já zastřihl kytky všechny jako vždy a edové mají min 8 a max asi 13 vrcholků ve víceméně jedné rovině +- 2cm. a z boxu už se opět táhne ta nádherná vůně.

a abych vás informoval o všem co se děje, tak jsem teď začal takovej test. na cannafestu jsem dostal green sensation a byl na pokecu v biobizzu. jednomu edovi dávám místo topmaxu green sensation a jednomu edovi nesrovnávám PH.

v biobizzu jsem se bavil s chlapíkama, kteří mi trvdili, že v jejich výzkumných střediscích v izraeli, kde testují hnojiva (také se tam používají na pěstování lékařské mmj), mají po přidání hnojiv ph 7,2 a prej jim to tam krásně roste. snižování ph pomocí kyseliny mi nedoporučili, z důvodu vyvraždění některých microkultur z vody. Co si o tom myslíte? já vždycky ph srovnával a kytky vypadaly supr, teď teda zkouším jedné zálivku nesrovnávat a leju jí ph 7,1. zdá se mi to jako brutálně moc, ale za pokus nic nedám(max začne žloutnout tak se na to vyprdnu). jedu to přece pro zábavu a ne na výnos :), takže experimentuju rád. jakejkoliv odbornej názor/názor zkušenějších na tuto problematiku uvítám. osobně si myslím, že se brzo ukáže nedostatek určitých složek které je kytka schopna přijmout až kolem ph 6, ale údajně jejich hlína a hnojiva to po cestě z vody do kytky změněj a kytka to má přijmout...uvidíme.

jo a k fotkám, ty mám, ale jsou na nich už zas ty pruhy jak to fotim mobilem a foťák jsem teď dvakrát nebral, takže foto update čekejte ve čtvrtek. konečně uvidíte toho mýho černýho pasažéra(quasar) a rosenthalovic famílii jak vystrkujou hlavy z džungle :)
toketoy
malá ochutnávka ersb
Pokuston
Zdarec,koukam krasa :) Mas to nadherne. Budu sledovat a ucit se :) Jinak uz mam taky sve kotatka venku a dari se jim vyborne,kdyztak se mrkni. Pestu zdar a at se dari
toketoy
trochu makra ve 42. dnu
toketoy
tady na porovnání jediný quasar a jeden z edů
toketoy
tak zasílám update z 52. dne. palice tam jsou celkem velký, ale je to strašná džungle. už aby ten quasar vypad, kosu mu plánuju na 66. den a pak už tam bude trochu místa navíc....ed pojede tak do 75.-80. bych řekl

jinak jsem quasara proplách asi 15l vody, počáteční ec na výtoku kolem 2,2 na konci už jen 1,2. jen bude problím u eda, že nebude mít tak vydatnej proplach, nemám dost odstáté vody. potřeboval bych tak 100l sud, ale nějak levně....

EDIT: jinak koukám že mi přilítlo pár karem, za ty díky a jsem rád že někdo čte staty a kouká na moje holky :)
toketoy
57. NOC , bojím se plísně vlhkost mám 60% v noci a to už není dobrý...
Jointza
citace:
Původní příspěvek od toketoy
57. NOC , bojím se plísně vlhkost mám 60% v noci a to už není dobrý...

A odtah ti jede permanentně? Mě to nejde přes 50 tak se ptám .)
toketoy
Jj odtah nonstop 520m^3/h. Pres den toje pohodicka kolem 40, ale pres tu noc to takhle stouplo v poslednich dnech... Vzdy se ale snazim mit hodne malejch palic nez naky monstra, prave abych se vyhnul plisnim, tak snad to i tentokrat bude fungovat, ikdyz ed i pres velky mnozstci palic je schopnej je celkem vydatne nafukovat...
UncleBatman
já dojížděl bez plísně i s 65% a bez problému.. na Edovi nebyla plisen vubec, myslim, ze je odolnej
apfel
Ed je opravdu velmi odolnej na plíseň, ale hlídat to chce. Jak mám vypnutou ventilaci v noci kvůli zime tak se plisen objevila.
toketoy
zajímal by mne Váš názor na proplach s biobizzem? minule jsem ho dělal 13 dní a stačilo to, tentokrát bych ho alespoň u jedné z kytek (chci aby mi uschla do silvestra-jsem už na suchu a nechci na silvestra nic shánět) zkrátit na 7 dní, myslíte že to bude stačit? dal bych jí 2x proplach 20l odstáté vody po třech dnech, ale zas to nechci mít hnojivový... a šla by na kosu 70. den, ostatní půjdou 76. (aktuálně běží 60. den a první proplach bude 63. den-každá kytka 20l vody)
growmajk3
jestli chceš urychlit pruplach tak misto odstate vody pouzij rozpusteny snih...
ma Ec jako destovka nekde mezi 0,01-0,05
toketoy
Zkusim, dik :) ec odstaty vody mam 0,5 takze by to mohl bejt celkem velkej rozdil
UncleBatman
uplne citim tu vuni edy :))) Jako kočičí chcaní :D .. s tim sněhem mě to pobavilo docela :D to uz tam rovnou nalej destilku.. neee, nehrot to.. normalne cista voda klasika
toketoy
tak snih musim tak jako tak uklidit tak ho akorat dam do barelu a doplnim vodou z kohoutku a budu mít nižší EC. sice trochu práce navíc, ale co bych pro holky neudělal. ale jak jsem koukal do boxu, tak se fakt hodně netěšim na sklizeň to zase bude zas na 10 hodin s takovym počtem palic. příště možná zkusim jet jen pár centrálních palic na každé kytce aby ubylo práce při sklizni (zase je zvýšený riziko plísně ve velkých palicích, tak nevím...)
UncleBatman
ty vole proplachuje se, aby jsi nemel hnusy z hnojiv v rostline, aby jsi to pak nehulil, pripada toi, ze je ve vode z vodovodu neco zdravy zavadnyho? :D
toketoy
no ve vode co tece z kohoutku jsou vselijaky sracky ktery se tam dostanou pri procesu cisteni v cisticce (napr chlor kvuli kterymu to nechavame odstat, ale to neni zdaleka jedina vec ktera tam je, schvalne si zkus dat vodu na rozbor a uvidis co tam vsechno je..). nakonec sem se na to vyprd, ale obecne je nejlepsi zalejvat destovkou si myslim, kterou treba ani nemusis upravovat kyselinou=nezabijes v ni vsechny mikrokultury jako s pouzitim kyseliny. to mi bylo take potvrzeno zamestnanci biobizzu na cannafestu.

jinak ed kterymu jsem neupravoval ph (taky da doporuceni lidi z bb) tak ma nejvetsi palice a vypada ze z nej bude nejvic i presto ze jsem si na ten test vybral prumernou az jednu z tech nejhur vypadajicich kytek. vic bude mozna jedine z eda kterej papal green sensation (ten ale uz pred nasazenim green sensationu vypadal dost dobre).

EDIT: ed v 66. cyklu 12H, zítra zkrátím na 10h, už to chci seknout
toketoy
SKLIZENO, quasar uz pred nejakou dobou a hodil pouhych 37gramicku. Hlavne to bude tim ze quasar neni vhodnej na zastip a ja (protoze jsem nevedel ze to je quasar) ho zastip dokonce dvakrat pac byl nejvetsi a ja ho chtel zbrzdit. Kvuli tomu mel hrozne moc vetvi ktery byly jako paratka a klatily se ze strany na stranu, vytvoril kvuli tomu taky obrovsky mnozstvi palic-samy malinkaty. To se podepsalo na vynosu asi nejvic, eda jsem seknul teprve dnes a tak maly palky jak quasar na nem skoro ani nejsou, takze doufam ze mi to vynahradi :) klidne posilejte tipy, nejblizsimu tipu poslu karmu. Muj tip je bez quasara 480g (průměr 60g na kytku) a doufam ze se trefim :)

EDIT: ed šel v 76. dnu, poslední den tma tzn 75 dní pod sodíkovou výbojkou, takže doufám, že se mi kluk odvděčí chutí a účinkama když se potřeboval tak dlouho slunit...
Grazzl
zdarec pěkný zrovna si u toho teĎka eda pohuluju kámoš jel v podobným systemu ale 16 kytek moc sladkej kouř a mega tvrdý pálky tipuju teda u tebe tak 399 g ale přeju samo víc:D
desertwolf
servus, já ho štípnul nakonec v 90. dnu květu a určitě jsem ho chtěl nechat do smaragdového zabarvení trichomů. leč se objevil zárodek plísně, tak to šlo pod kosu vše a jsem maximálně spokojen. z 13ti kytek 636g naprosto suchého a bez stonků, což dělá cca 49g na kytku.
uvidíme, jestli se dostaneš na 60g za kousek. typuju 400g
vitiv
já odhaduji asi 426 g ,ale doufám víc
Vitiv
toketoy
Tak nakonec 451g plus quasar 36g takze to celkove dela 487gecek. Nejvetsi ed mel 63g nejmensi 51g, z toho bez upravy vody nakonec bylo 56 a z toho co mel misto topmaxu green sesation taky 56. Ale je to zvlastne ususeny. Susiljsem to jen 5 dni a uz se mi to zda presuseny, pritom mam v boxu 50% vlhkost tak by me zajimalo cim to je. S gramazi spokojenost, pristi pest pojedu uz jen 4 kytky tak jsem zvedavej jak se gramaz vyvine priste. Zatim 1.kolo -12 kytek 420g a tohle viz vyse s 9 kytkama. Uvidime se u pristiho pestu v autopotech

EDIT:tak jsem zjistil, ze jsem vážil špatně zkalibrovanou váhou, bohužel už je něco spotřebováno a rozdáno, ale vážila asi o 10% méně, takže tam mohlo bejt něco mezi 520-550


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma