Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 9x ERSB+600W=
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

8x ERSB+QUASAR+600W= Příspěvek č. 1

Čaute vážení, tak jsem opět uvedl do provozu svojí milovanou místnůstku. Setup opět: 120x120x180, 2-4ofuky(postupně přidávám), venťas TT160, výbojky MH a sodík. Hnojiva jedu opět od biobizzu. Holky jsou u me od 8. září a celou dobu pod 600w mh.

kytky měly bohužel od matkáře svilušky, ale jinak jsou to good klony. na svilušky jsem použil svůj osvědčený výluh z habanero papriček a není po nich ani památek.

holky zatim dostávaj 1ml/grow, 1,5ml/l al-g-m, 2ml/l root plus jsem jim do posledni zalivky hodil 0,75ml/l bloom abych je připravil na květ a ony mi rychleji začaly kvést. ph držím mezi 5,8 a 6,1 u každé zálivky. každou druhou až třetí zálivku dávám vodu s nebo bez peroxidu vodíku(jen pár kapek na pročištění). postřik provádím občas taky s peroxidem občas bez a holky si zatim nestěžujou.

1. foto je z prvního dne
2. foto z 2. dne
3. foto z 11. dne

EDIT: na třetí fotce vpravo dole zaměněný quasar za ersb

Naposledy upravil toketoy 04-11-2012 v 15:07 PM

Old Post 20-09-2012 v 10:33 AM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

krása ed je fakd parádní budu sledovat jak jede tobě příští týdne přidám fota svýho eda to fakd pomáhá ten výluh z habanero jo?? hh mám tu nějeaký jolokie tak bych to taky zkusil jak to funguje zajímaj mě tvoje zkušenosti s tím mě se osvědčil vertimec 1,8 ec ale tohle vypadá dost zajimávě ať se daří

chlast je prostě chlast......

Old Post 20-09-2012 v 17:08 PM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jj vazne to facha, jednak jsou kytky pro svilusky asi ostry a jednak se podle me udusej, pac tam pak vypnu ventilaci a necham to tam zavreny hodku dve....ale nevim jak to funguje, pro me je hlavni ze mi to dycky zabralo....

spis jsem zvedavej kdy budou zraly na prepnuti. zatim to vypada nak kolem 19-20 dne, ale uvidime. chtel bych je mit aspon kolem 80-90 cisel a ed se udajne vytahne aspon na dvojnasobek. ten diamond reflektor to podle me prosviti raz dva

EDIT:

tak foto z dalsiho dne a to už č. 13. dnes jsem dal kazde holce napit neco kolem litru(chlastaj moc..) a do toho na jedne litr 3ml root juice, 1,20ml grow, 0,7ml bloom a 1ml alg-a-m. ph srovnano na 5,9 a ec 1,6 + postrik H2O2+H2O. roste to moc pekne, vejska holek 28-29 cm(vsechny vyssi zohybany na pozadovanou vysku)

Naposledy upravil toketoy 22-09-2012 v 11:51 AM

Old Post 20-09-2012 v 19:16 PM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

tak jsem tu s dalším updatem, vše jde jak má, leju jim už 1,2l co 3 dny ph stále 5,8-6 a na výtoku 5,9 takže pohoda. v neděli nejspíš přepnu, co myslíte? táhne se ed hodně?

Old Post 28-09-2012 v 11:06 AM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

vse jede jak ma, co myslite mam uz prepnout? jak se moc ed vytahne? prostor do stran uz je skoro zaplnenej viz foto a koreny jsou projety 11l kvetinacema

Old Post 28-09-2012 v 11:18 AM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

vse jede jak ma, co myslite mam uz prepnout? jak se moc ed vytahne? prostor do stran uz je skoro zaplnenej viz foto a koreny jsou projety 11l kvetinacema

Old Post 28-09-2012 v 13:15 PM
alpa
Stálý Člen

Karma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% PěstitelskáKarma uživatele alpa - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jeste neprepinej jinak budes svitit na hlinu a podlahu

Old Post 28-09-2012 v 14:21 PM
alpa je offline   Profil uživatele alpa   Find more posts by alpa   Foto galerie člena alpa   Click here to Send alpa a Private Message   Add alpa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

To jsem rad ze jsi mi potvrdil co jsem si myslel, necham to tak jeste tyden a bude to snad akorat

Old Post 28-09-2012 v 14:23 PM
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

ed se táhne celkem dost ale jak už psal alpa s tím přepnutím bych ještě počkal

chlast je prostě chlast......

Old Post 28-09-2012 v 15:24 PM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

26. den 18/6 přepnul jsem dnes na 17/7 abych je připravil na přepnutí, který nastane nejspíš v neděli. ed se krásně větví, nádherná genetika, všem doporučuji. listy velikosti dlaně už teď, většina 6-7cípé, nejeví známky nedohnojení ani přehnojení.

teplota v noci min 18 přes den max 25(topení zapnuté non-stop s vestavěným termostatem, který je nastaven na 5), ph na výtoku 6. už jsem vypotřeboval cca 80-100 tvarovacích kolínek. zálivky už vypijou 1400ml, jen jedné dávám 1200, ta nějak nechce pít.

svilušky jsou snad definitivně pryč, dnes opět proběhla kontrola všech holek a nebyla objevena ani jedna ďáblova bílá tečka.

Jsem zvědav na květ, už teď to slušně voní a také jsem na většině kytek už napočítal kolem 10 vrcholů (FIM+supercropping+ohýbání).

Old Post 04-10-2012 v 12:41 PM
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Nádhera, bomba, paráda.. uplne se mi po Edovi zastesklo, pristi kolo ho musim opet vzit.. vypadaji perfektne.. ale ten reflektor mi pije krev musis poridit vlaštovku

Old Post 04-10-2012 v 15:45 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

tak po 33 dnech na rustu prepnuto na kvetovou fazi. leju 1,6l na kytku, box je uz ted celkem preplnenej a jsem hodne zvedavej jak se tam vejdou az doletej do vysin. doufam ze tentokrat nekam poletej, minuly kolo mi po prepnuti vyrostly jen o par cm. pred prepnutim vyska 33cm, nyni uz 35. Dnes je mimochodem 3. den 12/12.

Old Post 14-10-2012 v 11:37 AM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Welcome to the jungle we've got fun and games

6.12/12

EDIT 19.10.:

holky letí do nebes, od včera nárůst 5cm. dnes mají už 45-50cm. jelikož musím v místnosti boxu topit, konečně jsem se dokopal ke koupi termostatu na topení. vybral jsem si digitální termosta ATC-300 pro terária. teplotu drží obstojně, od jeho zapnutí se pohybuje teplota v boxu od 18 do 25 stupňů, předtím to lítalo mezi 15 a 33, takže se to ukázalo jako dobrá koupě. můžu jen doporučit každému kdo musí upravovat teplotu ve svém pěstebním prostoru topením.

Naposledy upravil toketoy 19-10-2012 v 11:05 AM

Old Post 17-10-2012 v 19:15 PM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

tak holky se zastavily na 60cm, dále byl identifikován jedinec pochybného původu o kterém jsem tušil že je to buď řez z jiné matky nebo jiný model. ukázalo se že je to quasar. ten jediný má k 70cm.

MH vyměněna za sodík, takže už je opět vidím žlutě

jinak se snažím stále držet ideálních podmínek teplota 19-22 stupňů, ph zálivky 5,8-6,1, EC 1,7-1,9 víc se edovi nelíbí, 1,85l/květina přičemž jsem do poslední zálivky už přidal 1ml/l topmaxu, spolu s growem bloomem a vitalizérem. po každé zálivce ještě stále rosím roztokem H2O2 a H2O. Škůdci se mě od vyhubení svilušek zatím stále bojí a můj box obcházejí obloukem (naštěstí). Fotky dodám při přístím updatu.

Old Post 04-11-2012 v 15:04 PM
desertwolf
Stálý Člen

Karma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% PěstitelskáKarma uživatele desertwolf - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

me se Ed vytahl uplne stejne. dnes jedu 68 den a zacinam proplachovat cistou vodou. sice uz je tak 80% chloupku hnedych, ale trychomy porad kristalove pruzracne. tak pocitam, ze to setnu mezi 80 az 85 dnem. matkar mi poradil nestrihat, ale jednu jsem nechtene zastrihl a bude na ni asi nejvic. sice je tak o 5 cisel mensi, ale zato 4 krasny vrcholovky.
budu sledovat. mas to pekny, i kdyz podle me moc velka busch

Old Post 12-11-2012 v 21:20 PM
desertwolf je offline   Profil uživatele desertwolf   Find more posts by desertwolf   Foto galerie člena desertwolf   Click here to Send desertwolf a Private Message   Add desertwolf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

busch neskutecna, už to tam mám problémy narvat pomalu. jediný štěstí je že ten quasar půjde ven dřív, tak snad přírůstek volného místa pomůže proti plísni... jinak já zastřihl kytky všechny jako vždy a edové mají min 8 a max asi 13 vrcholků ve víceméně jedné rovině +- 2cm. a z boxu už se opět táhne ta nádherná vůně.

a abych vás informoval o všem co se děje, tak jsem teď začal takovej test. na cannafestu jsem dostal green sensation a byl na pokecu v biobizzu. jednomu edovi dávám místo topmaxu green sensation a jednomu edovi nesrovnávám PH.

v biobizzu jsem se bavil s chlapíkama, kteří mi trvdili, že v jejich výzkumných střediscích v izraeli, kde testují hnojiva (také se tam používají na pěstování lékařské mmj), mají po přidání hnojiv ph 7,2 a prej jim to tam krásně roste. snižování ph pomocí kyseliny mi nedoporučili, z důvodu vyvraždění některých microkultur z vody. Co si o tom myslíte? já vždycky ph srovnával a kytky vypadaly supr, teď teda zkouším jedné zálivku nesrovnávat a leju jí ph 7,1. zdá se mi to jako brutálně moc, ale za pokus nic nedám(max začne žloutnout tak se na to vyprdnu). jedu to přece pro zábavu a ne na výnos , takže experimentuju rád. jakejkoliv odbornej názor/názor zkušenějších na tuto problematiku uvítám. osobně si myslím, že se brzo ukáže nedostatek určitých složek které je kytka schopna přijmout až kolem ph 6, ale údajně jejich hlína a hnojiva to po cestě z vody do kytky změněj a kytka to má přijmout...uvidíme.

jo a k fotkám, ty mám, ale jsou na nich už zas ty pruhy jak to fotim mobilem a foťák jsem teď dvakrát nebral, takže foto update čekejte ve čtvrtek. konečně uvidíte toho mýho černýho pasažéra(quasar) a rosenthalovic famílii jak vystrkujou hlavy z džungle

Old Post 13-11-2012 v 11:16 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás