Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st grow, pomoc pri vybere - Klikni zde pro originální téma
Zdravím vás. Rozhodol som sa vyskúšať mikropestovanie, ale ako nováčik nemám žiadne skúsenosti a neviem ake semienka mám kúpiť. Chcel by som hlavne dačo nenáročné. Našiel som veľa druhov v rôznych cenových kategóriach, no nechcem zbytočne investovať do niečoho, z čoho nemusí byť nič. Celkom ma zaujal skunk, no čítal som že to nie je najlepšia volba pre nováčika. Chel by som kúpiť niečo od sensi seeds...
...za celou dobu, co se venuji pesteni,pokladam nemene problematicke pestovani odrudy Skunk#1 jak co se vyzivy tyka,tak i odolnosti vuci stresu a plisnim...na druhou stranu,neni to zadna pecka,jen takove lehke koureni,ale zkusit to muzes.tato strain se da kourit celej den a porad dopohody,zadnej zabijak.
Ze startu zkus levnejsi seminka,sensi jsou strasne drahy.
Ja si udelal takovou prcu a koupil Growshop seeds, no a ted cumim jak krasne kvete rostlinka z feminisovanyho seminka za 60kacek.
http://www.cannasutra.cz/cz-detail-...ssian-10ks.html

...thread pro predstavu...
http://grower.cz/forum/showthread.p...71&pagenumber=2
doxenon
Já jel jako nováček super skunk bez jediné předchozí zkušenosti a můžu jen doporučit, vůbec žádnej problém, krátká doba květu.
KOSMEJ
Možná to je jen subjektivní pocit, ale jako nejsnažší k pěstování se jevil Pot of Gold (od Flying Dutchmen). Ale myslím, že semínka nejsou k dostání ve feminizované podobě. A myslím, že to je ten důvod, proč jsem po pár kolech a po nakvetené matce jejich pěstování ukončil. Teď jen čekám, až to zase bude mít někdo v okolí, abych si z něj mohl udělat řízek.

Většinově indica, květ cca +/- 60 dní, celkem slušná úroda a příjemné účinky, i když trochu sedativní indicu to v sobě nezapře.

Ještě Mazar je docela slušný plevel, který roste sám. Zdá se mi docela blbuvzdorný. A je i fem. Tedy pokud ti DP nedodá nějakého mutanta (já zatím u fem. varianty mám dobrou zkušenost). A účinky silné a dobré.

p.s. Skunk#1 mě tedy ničím nezaujal (jednou jsem ho dostal jako bonus k semenům, tak jsem 1 samičku zkusil (ze 3 naklíčených).
kosmej: zrovna toho skunka som už objednal. Nečákám od toho zázraky hneď po prvýkrát. Ešte taka otázka k tomu klíčeniu: piesok alebo toaleťák? Viem že téma tu o tom už je, ale je tam toľko možností že neviem ktorú mám vybrať.
KOSMEJ
citace:
Původní příspěvek od banzai
kosmej: zrovna toho skunka som už objednal. Nečákám od toho zázraky hneď po prvýkrát. Ešte taka otázka k tomu klíčeniu: piesok alebo toaleťák? Viem že téma tu o tom už je, ale je tam toľko možností že neviem ktorú mám vybrať.


Já osobně používám papírové kapesníčky (bez parfému). Přijde mi, že ideálně sáknou vodu a taky je mají v každém krámu. A občas je mám i doma.
http://grower.cz/home/potw.php?acti...w&photoid=18804

...rostlo to v garazi pres zimu,totalni vlhkost,teplota primotopem,totalni spotreba ;-) Jedna se o skunk#1 shodou okolnosti taky bonus od gypsy nirvana,totalni bonus lol

tady ti hodim link na celej thread,at vis,na co se muzes pravdepodobne tesit :)

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

...jinak ja klicim taky jako KOSMEJ jen s tim rozdilem,ze davam seminka klicit do pap.ubrousku,ktery pak supnu na tacek a dam je do sacku,protoze kliceni probiha bez pristupu kysliku,nebo chces-li vzduchu.Usetris se zbytecnych starosti s neustalym vlhcenim.
doxenon
Klíčím tak, že dám do plastové misky s víčkem navlhčený odličovací tampon a druhým navlhčeným to přikreju. Misku přikreju, ne na těsno a uložím na tmavé chladnější místo. Už za zhruba 24 hodin se něco začíná dít.
Dík moc za rady. Stále premýšlam aky box urobyť. Napadlo ma využiť polystyrén čo zostal z chalupy... Neviem či je to dobrý nápad, lebo to asi bude držať teplo, no na druhej strane v izbe mávame okolo 22 stupňov. Čo myslíte?
polystyren si nech tak na izolaci zvenci,jinak bych doporucoval klasickou skrin...pokud to mas v pokojovych podminkach,klidne i homebox s plachtou http://www.cannasutra.cz/index.php podle me zbytecne drahy...ale skladny.
nicmene doporucuji precist FAQ, nez se zacnes ptat.dival jsi se tam?

http://grower.cz/pestovani/navody/?
FAQ som si zbežne prečítal medzi prvými vecami. Skrinka sa už našla 40x55x50 a chcel by som začať s 2-3 rastlinami.
...na vysku minimalne metr...
Mam to ako docasne riesenie. Co najskor chcem zacat s vystaubou vacsieho...
takze vcera sa objavili uz prve listky, no ako som si vsimol tak na jednom su take 2 male biele skrvy. Je to normalne alebo moze ist o plesen?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma