Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Moj prvy indoor :) - Klikni zde pro originální téma
moskyt666
Ahoj všem,pridavam svoj prvy in pokus a zaroveň prosim skusenych o rady,kritiku a pod...
doxenon
Tak ať se daří chlape.
EDA45
citace:
Původní příspěvek od moskyt666
Ahoj všem,pridavam svoj prvy in pokus a zaroveň prosim skusenych o rady,kritiku a pod...


Začal si dobře,žes dal substrát jen do poloviny květníků..
Až poporostou výš,dosypeš až k děložním lístkům..
Přidej pak nějaký info o tvém setupu,světlo,hnojky,taky co to je za genetiku a tak..Ať se daří;)
moskyt666
Tak neco malo k tomu mojmu in :)
Ted svitim 125W usporkou white/blue 6500k,až budu prepinat na květ tak mam už pořizen sodik 150W.Pachač nejaky coco eco filter 260-360 m3 nevim jak to popsat jinak moc do toho nevidim-dal sem na radu prodavajiciho.Hlinu sem taky kupoval je to Plagron/growmix prej predhnojena ale nevim kdy mam dohnojit a hlavne čim/je toho spousta a mate me to :( Jo a jinak je to Northen Light - chtel sem white widow ale nemeli tak sem zas dal na radu :)
Hnojit se začíná většinou na 3. týdnu, dřív ne (teda myslim, se mi to nák vykouřilo z hlavy :D ) a jinak já třeba používám jen Biobizz a to Grow/bloom jsou levné, a myslím dostačující pokud nehledáš nic profi ;)

Jinak ať ti to roste ;)
moskyt666
No tak sa nam to zatial pekne zelena :) toto je 18.den akurat mam dilema-strihat či nestrihat???
moskyt666
Tak tu mame 21.den,ked tak mi niekto poradte ci uz mam zastrihovat...Dik
moskyt666
21.den
koogi1
Čest čéče máš to pěkné,jak psal kolega výše substrát je předhnojen na 3týdny dopředu,ale pokud budeš dávat malé% hnojiv nic se nestane.
No radil bych zastřihnou ty nejvyšší ať nemáš zbytečné výškové rozdíly
mezi rostlinami.
S hnojivy se špatně radí,ale vyber si bio hnojiva která jsou na etiketě dobře a stručně popsané co a v jakém poměru na (L)vody přijde dát,nemělo by se ti stát že je přehnojíš.
K zaštipování najdeš něco tady- http://grower.cz/pestovani/navody/vegetace/4.html
A tady něco o hnojích- http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=13994

a ještě něco:) http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=2

Jinak většinu věcí najdeš SPONZORING · FÓRUM · FAQ· HLEDÁNÍ.mezi těmito třemi nápisy na své liště:)
Ať to roste budu sledovat.
koogi1
Jo a s genetikou si nemusíš dělat starosti je to dobrá volba,varieta je indica takže ti nevyroste moc vysoko a má dobrý výnos za málo starostí
o kitky.
Mimochodem i já s tímto modelem začínal v indoore :D
moskyt666
Tak som použil hnojku od Plagronu Alga grow,je to bio a prej je dobry tak uvidim...
koogi1
JJ Alga g je good,a kolik jsi ředil hnojů na litr vody?
Přihoď nějaké foto krasavic:)
moskyt666
Ahoj tak tu mame 39.den a zda sa mi že mi to nejak pomaly rastie ale to asi neva.či hej?tu hnojku riedim 4ml na liter vody.ešte mam dotaz-tie male palice čo sa tlačia zo spodu mam asi odstrihnut,je to tak?
moskyt666
a ešte nejake foto
koogi1
Hnojíš dobře vypadají spokojeně,ale to že se ti to moc netáhne do vrchu tak můžeš malinkou trochu přidat na hnojích a přizvedni stínidlo zdá se mi
že jej máš příliš nízko,to by mělo pomoct na ten růst.
Nevím co myslíš tou spodní hlavou,ale jestli to jsou větve
tak to poskytni lepší foto toto toho co se ti nezdá:)
moskyt666
no dnes mi znamej řikal že až prepnem na kvet tak to ešte vyroste 2x tak.je to pravda?ak hej tak už musim prepnut lebo mi nebude stačit priestor :)
Astronaut
kazdej model se tahne jinak neco naroste klidne z20 cm na 60. rekl bych ale ze ten northern light sw vytahne tak jednou tolik hodne taky zale i na podminkach teplota ziviny svetlo atd.. cim lepsi tim vic se vytahnou, a naopK.
koogi1
JJ kolega výše má recht většinou se kitky vytáhnou na objemu okolo 200%,z vlastní zkušenosti Northern L se táhne do těch 80cm a pak už jen radost pohledět na květ:D
moskyt666
Tak tu mame 9.den květu
Zdarec je to pravda ja idem cisto pod usporkamy aj kvet a moja vyrastla cca o 100 % tak nech ti neprerastie ale to o kolko povyrastie po prepnuti na kvet myslim ze dost zalezi na genetike .
moskyt666
No diky všetkym za rady,moc mi to pomohlo.Teraz už len sledovat a dufat že všetko dobre dopadne.Ak sa zdvihnu na tych 90cm tak by to bolo uplne super ak viac tak super pruser :)
moskyt666
Čaute tak mi to pekne rastie,pridavam aktual foto.
koogi1
Zdarrrrr jj pěkně nakvétají a mají krásnou barvu držím palce!
:)
moskyt666
tak takto to dopadlo :)
moskyt666
Foto
koogi1
No to bude pokouřeníčko:D pak napiš jak to chutná a kouří.
moskyt666
Ahoj tak jako nečakal som to ale zatial len sama chvala.Na to že je to poprve som mimoriadne spokojny (už ma to aj poslalo do postele) :D a už sa tešim na dalšiu sklizen tentokrat pojdem asi do white widow od dutch passion snad to je dobra volba.
Astronaut
hele osobni skusenost nemam ale je tu v posledni dobe dost spiny dutch passion tak sik to nejdriv projdi a dobre si to rozmysly....
moskyt666
a jeje tak to si mi teraz zamotal hlavu,ked tak niekto poradte nejaky dobry tip.radsej teda RQS?
koogi1
Vyhledej si dobrého matkáře s dobrými výnosnými klony a máš zaděláno na dobrý pěst nemusíš spoléhat na semena.
moskyt666
:) no jo ale ja moc lidi co sa venuju mojmu koničku nepoznam tak som ešte teraz vsadil na rady predavajuceho a vzal som super skunk...od sensi seeds snad dobra volba.ale do buducna by som šiel radšej do tych klonu...
Astronaut
citace:
Původní příspěvek od moskyt666
:) no jo ale ja moc lidi co sa venuju mojmu koničku nepoznam tak som ešte teraz vsadil na rady predavajuceho a vzal som super skunk...od sensi seeds snad dobra volba.ale do buducna by som šiel radšej do tych klonu...

SUPER SKUNK OD SENSI MAM V MATKARNE I .... JE TO DOBREJ MODEL AKORAT BACHA AT HO NEPREHNOJIS PREDTIM SEM JEL CHRONIC A JACK FLASH A TY ZRALY MNOHEM VIC... ANI VYNOSY NEJSOU NEJVYSI ALE ROZHODNE NEJSOU K ZAHOYENI A TA CHUT S TOU KVALITOU ZA TO STOJI + KRATKA DOBA KVĚTU PROSTE TO MA SPOUSTU PLUSU AKORAT VYNOS JE PRUMERNEJ. (NIKDE SE TO PODEPSAT PRECI MUSELO...)
moskyt666
o.k. a ešte mam dotaz.Oplati sa ten skunk zaštipovat a nechat ho ist do širky,alebo ho proste nechat len s jednou palicou???Skusim do toho mojho boxu (60x60x140)dat 3kusy a mam toto dilema....Vraj niektore odrody nieje dobre zaštipovat.a ak mate niekto nejaky odkaz na niečo o zaštrihavani pls mi ho sem hodte lebo zatial som našiel len zakladne rady a bojim sa aby som to nedomrdkal :D
Astronaut
no tezko rict vetsinou pro zastip uz moc nejsem a SS se mi na to zdá celkem vhodnej...je to hlavne na tobe jestli chces jednu velikou sisku s velikym stonkem nebo vic malejch z malima stonkama... je fakt ze ty mensi palicky mi prijdou lepsi na chut samo nemyslym zadny spodky ale vrchy
ze zastiply kytky nebo stredy s klasicky... ps omlouvam se za to psani ale od ty doby co jsem si fikl prst pisu kam mi ruka padne a nejak to neopravuju....(myslim gramatiku...)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma