Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Zápal pankreasu /Zánět slinivky břišní - Klikni zde pro originální téma
mark330
Zdravím
Nedávno som prekonal zápal pankreasu (zánět slinivky břišní) a tak som sa vás chcel spýtať či by ste mi radili pokračovať v húlení ? Má húlenie na pankreas (slinivku břišní) dáke negatívne účinky ?
Prosím o radu v čo najkratšom čase
Vopred ďakujem za vaše odpovede :)
klasické hulení kde dochází ke spalování obsahu je škodlivé na celé tělo ale je otázka tvé imunity kde se to projeví a které spouštěče to aktivuje .
Takže jednoznačná odpověď není ,ale jako prevence je přestat hulit ta lepší volba ,dá se přejít na eletronickou cigaretu či vaporizér ,
třeba se tu ukáže opravdový doktor (ne praktikant) který snad tuhle teorii dokáže osvětlit.
carlos
Určite stejně negativní jako kouření např. cigaret.
mark330
Len rozdiel je v tom že cigariet keď som fajčil som vyfajčil 20 a brčko 1-4 !
Chcete povedať že 20 cigariet = 1-4 brka ?
To určitě ne , ale co víš kolik tvoje tělo potřebuje k oslabení imunity a k projevu nežádoucích učinků? Klidně i pasivní kuřák může být ohrožen a stejně tak člověk co kouří brčko denně.Prostě když si zapálíš tak zdravé to nebude hotovo.
chuck53
Zdar. taky už mám dva roky od restartu. Vyšel sem celkem bez újmy, ale musím dávat mrtě bacha. Třeba teď sem rok chodil v práci na obědy do hospod a už na mě šel druhý restart. Takže teď nemůžu ani pivko a cíga mi rozhodně přitěžujou. Po každém kouři jsem rozbitý a je mi těžko. Nijak blbě mi po tom není, ale rozhodně mi není úplně do skoku. Prostě cígo na dojeb doslova. S hulením to není tak hrozné a naopak si někdy dám luxusní jídélko s chutí, což se často nestane.

To kouření nemá přímo dopad na slinivku jako úplně přímo,ale myslím že sem někde četl, že to brutálně zatěžuje játra. No uvidíš sám jak ti bude. Hlavně nechlastej a nepij kafe. To je dobrá cesta k utrpení :)
stick
a co kdyz ty, pro nas, "nezadouci" ucinky jsou pro telo zadouci. jako treba kdyz des na velkou,tak ta vune urcite neni zadouci, ale to co se deje je podstatne zadouci. co kdyz to chapeme trochu jinak nez to vypada? co kdyz to probiha vsechno jinak nez zname? kazdej by mel poznavat na sobe co mu vyhovuje. univerzalni rady z pravidla nefungujou, protoze je kazdej jinej, takze je to o nahode. a kdyz neco prijde tak se zase vyradi vsechno nezdravy.
mimochodem, nemel si pred tim zapalem nejakou udalost, se kterou si se musel urcitym zpusobem vyrovnat, ktera nesla treba "stravit"?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma