Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Stiham jeste zasadit? - Klikni zde pro originální téma
Mam ted kytky na balkone ale je to noname.. tak se chci zeptat jestli by jeste nejaky kytky stihnuly vykvest nebo poradte nejaky rychle rostouci odrudy bylo by to pak zase na zasklenym balkone kam sviti pekne slunce
dr.schrapnel
Já zrovna klíčím další várku autoflowering semínek a chystám se je dát v úterý/středu do země... Pevně doufám, že to vyjde! První várku budu sklízet cca po 9 týdnech od zasazení, takže by to mělo být v pohodě (vychází to na přelom září a října). Taky pěstuju na balkóně, viz moje galerie.
Jak je to s odrůdama, který nejsou AF, to nevím... Ale AF doporučuju!
A co mas za model?
Subatomic
hoja, ja daval klicit svoje letos uz druhy AFka minulý týden, do zeme sli vcera, posledni dneska... myslim ze to urcite stihnes ale asi to nebude takova parada jak kdyz to sazis kveten/cerven, navic v rijnu uz nebýva moc jasne pocasi tak mozna budes bojovat s plisni...byt tebou kouknul bych po nejakych prckach co dozravani kolem 60ti dnu :)
šapša
Pokud to není řezan bo AF je to bez šance na nějakou solidní urodu před 3 rokama jsem to prubnul touto dobou klíčit a katastrofa.
dr.schrapnel
Semínka jsou od člena přes grow bazar, je to kříženec Ak47 auto x Lowryder2, říká jim "Ryder Killer 47"...
MaaaYaaa
Od Tibetha to dneska dávam do vaty a počítam že v půlce října budou - měly bejt na příští rok, ale padla mi většina out kytek tak musim něco nahnat na AFkách jelikož z řízku teď bude míň než z AF, myslim že tak max ještě měsíc porostou a konechotovokvět. Minulá várka RK47 trvala 2 měsíce a 2 týdny od klíčku po kosu. Byli to sice prckové,ale za to mohlo přesazení a málo sluníčka v druhý polovině jejich růstu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma