Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Výtka většině fór v Kuřárně - Klikni zde pro originální téma
hovnajs
Zdravim všechny čtenáře Kuřárny v Groweru vůbec. Moc zajímavé počtení. Rozhodně to nejsou kydy jako třeba na některých chatech "...kdo ještě nejste zkouřenej balim brčko... " to je ztráta času. Líbý se mi postoje a přístup většiny z přispěvatelů a s většinou bych i souhlasil. Nicméně k té výtce -je pěkné se rozplývat nad tím, jak se člověk napálenej pěkně projde v přírodě, jak si zapřemejšlí dá věci do kupy, zaposlouchá muziku, výborně popovídá s přáteli, na nějakou výstavu zajde(doporučuji veletržní palác 3. patro), do kina, počte, je toho hromada a je to pravda a rozhodně velké plus marihuaně. Ale nikde jsem se nedočetl o tom "všedním", možná až zbytečném jointu. Pochybuju, že každý váš joint má nějaký podtext, který by využíval rozšířené imaginace. Občas se podle mě stane každému, že se to nějak nepovede, že si pak řikám, no toho jsem si mohl odpustit, přídaně, že se člověk spálí jen proto, že je to tak zábavnější než normálně. Dle mého by se pak člověk měl trochu zastydět a snažit se mít z každého brka nějaký užitek a ne je pálit ze srabárny, že se normálně bavit neumim, nebo umim, ale nemá to ty grády.

Tak koukám, že z toho ani nějaká velká výtka není. Tak snad aspoň nějaká reakce.

.:Jen:.
Wes37
hovnajs -¨souhlasim s tvojim nazorem - že hodne brček by se mohlo vynechat a nekdy je to fakt zbytečné - třeba me poslední dobou uplne jebe - jit v patek, sobotu do hospy na pivko a pak se jdou všichni zhulit - a pak zase pivko .- myslim, že je to mrhnani brkama - ja uz asi budu jen lopat, nebo hulit (co se tyče hospod) a jinak když se nudim tak si klidne zajdu tady k ribniku a zahulim si sam.

Wes
fasmos
jo ono ti po fest době hulení docela začně hrabat a udeš vymaštěnej a vyhrabanej jako já:)
Hicks
Já to říkám furt : všeho moc škodí :D

Taky mě to občas připadá zbytečný - sme v hospě nemáme špeka a skoro všici: ty voe, měli bysme sehnat něco na špeka..., proč jen nezachlastat, dyť je to taky prdel :beer: .
Na druhou stranu zajít občas do restauračky "in high" je taky mňamka :smoker: .
LooK
proc to nezhulit kdyz uz to jednou vzrostlo...........
pored je proc hulit teda obcas taky pridu na to ze mi nejak pohrabava
jenom me jebe to ze se proste nezhulim.... a to se nejak nesetrim;)


:satan:
hovnajs
Jo to mate pravdu, ze nejmarkantnejsi je to zbytecny huleni v hospode. Misto aby si clovek vychutnal pivka bez paleni, tak se pri prvni prilezitosti bezi pred hospodu napalit(sam sebe tim stvu). Obcas kdyz vydim nektery particky(zvlast tech mladsich) jak jenom behaj palit co nejvic jointu a pak tam sedej jak blumy - hlavne aby pak bylo o cem vypravet, jak se vcera napalili, ze meli 5 brk skera... to je cesta do prdele. Ne osobni prdele ale do prdele v pristupu ke ganje. Tohle ciste konzumni pristup, vzdyt by to mela byt i trochu svatecni chvilka a ne prostredek, jak se co nejdriv zborit.
Asi na groweru nepopularni, ale neuznavam ani paleni jointu a hrani fotbalku.
psilos
hulení a fotbálek, k tomu pivko, jo , to je pro mě woprawdu relax. A když něco z toho chybí, tak je to takový nedotáhlý. Je fakt, že plno mých špeků v životě bylo zbytečných, ale proč se omezovat, když mám svátek každej den??
hovnajs
Jasně nehodlám do toho někomu kecat - to rozhodně ne. Jen jsem chtě říct, že se tady mluví o kladech mařky, případně pokud o záporech, tak o tom, jestli jeden joint škodí jako 2, 6 nebo 20 cigár normálních. Ale dle mého škodí nejvíce právě tím bezduchým hulením ze setrvačnosti. Jo je to zábavnější někde sedět zmaštěnej než jen tak "na sucho", ale myslím si, že, jako všechno ostaní, ani toto není zadarmo, že se to někde negativně odráží a tím nemám na mysli jen ty paměťový buňky, ztráty koncentrace nebo ty jedovatosti, co člověk vykouří.
Hovnajs:jo, ja s tebou naprosto souhlasim. Snazim se i o tenhle pristup. Myslim, ze huleni by tu nemelo byt jen kvuli zabave...teda spis jen minimalne k zabave.
Dneska uz prakticky vubec nepiju alkohol, nechodim do zadnejch hospod,...
Kdyz kourim dymcicku, tak vetsinou za nejakym ucelem...treba na koncerte pro lepsi splynuti s kapelou, v prirode pro lepsi vnimani,...
Dnes jsem na tom uz tak, ze ani v ty prirode kourit nepotrebuju, ze ty veci uz vnimam i bez toho...ze me tam dnes to koureni uz spis omezuje...
Nechapu moc pristup lidi, kteri opravdu huli kazdy den a vcelku nic jinyho neznaji. Ze to vyrostlo, tak proc to nekourit? Co se treba podelit, nebo z toho udelat nejakou masticku?
S lidma, co kazdy den huli neni poradna rec, ani je nebavi se bavit s lidma, ktery kazdy den nehuli, ocitaji se v uplne jinym svete...
Docela me mrzi, ze jsem par lidi naucila hulit a oni se na tom snad stali zavislymi :-/, dnes se mi ozvou uz jen kdyz nemaji co kourit a kdyz se vidime, tak taky hned dupou dymku nebo balej jointa...nechapu
Hicks
Souhlas, vždycky je to o lidech, nemám chuť si sám dát pifko ani brko, ale s dobrou bandou nebo kámošem, je to jiná :smoker: .
sam 3
šťouráte se v tom jak na sezení vyléčenejch feťáků, aď si každý hulí jak chce.......
BohouR:ja nemluvila o tobe...mluvila jsem o svy zkusenosti...s kamarady (ci spis dnes uz se znamejma) tyhle problemy bohuzel mam
hovnajs
Plně souhlasím s Enfantterrible. Souhlasim a obdivuju jeji odrosteni od mařky pri prochazkach po lese.
PORSCHAK
Souhlasím s Bohourem a Hruucoonem

Nikdo nevypálil špeky jen za nějakým účelem, holt po čase, když už člověk to brčko v ústech párkrát měl, podlehne a smotne si ho protože má a chce.Což se mi stává, když hulim hodně a pak třeba ani nemusim( jako že jsem sám, mám třeba doma nějakou práci a můžu ten čas využít i k tomu, abych nebyl pořád zhulenej, že).
Říká se tomu psychická závislost a ta u mě vzniká po dvou dnech marihuanové abstinence.
Zjistil jsem, že když období tří dnů překlenu, vydržim bez brčka navěky.
O lidech, co se musí zmastit pokaždý, jak maj volnou chvilku, můžu říct, že jsou závislý a měli by o tom přemejšlet. Já o tom přemejšlim, akorát s tim moc nedělám, protože hulim třikrát tejdně.
Ještě nejsem úplně ztracenej případ, minulej pátek jsem jenom pil a bylo to jak jsem čekal, výborný. Jen houšť a větší kapky, potom si budu trávy možná víc užívat. Ale jak všichni dobře víme, je to začarovanej kruh, vydaří se vám skvělej zhulenistickej večer a druhej den to chcete zase, nevyjde to však tak úplně skvěle, ale řeknete si, nu co, bylo mi fajn, tak co.
Kdyby šli dopředu vyselektovat jen ty úplně skvělý chvíle, tak bysme všichni asi hulili míň.
hovnajs
jo i s PORSCHAKem souhlasim, je to tema take trochu o psychicke zavislosti - ne uplne, rozhodne nestoji stranou. Jinak ja osobne jsem to take stahnul tak na tri smoukersky dny v tydnu. Jestli je to moc nebu snad malo netusim, ale osbne mi to pripada unosny a to i v tom ohledu, aby si clovek na to brko par dni pockal a pak si ho vic uzil. Mimochododem zkouseli jste nekdy hulit treba po 14-ti denni pauze? To je potom parada.
Hovnajs: jo, hulit po nejaky ty pauze je vzdycky vyborny. Je to uplne jiny, nez hulit kazdej den.
Uplne nejlepsi je si dat tu pauzu (i nejakou delsi) pred zacatkem huleni nove urody :-))...to to pak sakra chutna

Jo a psychicka zavislost je sviň...a bohuzel spousta hulicu (myslim ty psychicky zavisly) si ji nechce priznat...
venda
jo, taky si myslim ze palit speqy vo sto pero ti nic moc neda. jednak te to pomalu vymatlava a huste nabourava psychiku. neco takovyho sem sam na sobe zjistil a proto sem se rozhodl nejakou dobu nehulit. nepaleni mi vydrzelo hooodne mesicu a ted sem prisel na to, ze je vopravdu lepsi si fouknout jednou za cas...clovek si to vic uzije.
k jaky prilezitosti si zapali je uz na nem...jestli na prochasce prirodou, v hospode, k muzice, fotbalku, koncertu, vareni, oprave auta...kazdej ma rad neco jinyho a tim sme jedinecny.
nimomu ale nerikam, at nehuli denne 4 brka. to uz je prece jenom a jenom na vas !!!
z3zzz
. . . . nerek bych ze je jadro pudla f tom esli sou naaky brka v nakych situaciich vhodnaa ci nikoli .... esli sem vykouril naaky brka uuplne zbytecne a vlasne sem si ani neuvedomil sfou hlavu .... mno asi de o spuusob zivota a komunikaci s okoliim .... pohybuju se mezi lidmi keri pali kasdej den a ani jim to nepriide .... zastavam nazor ze nejlepsii trumpeta je dycky ta prvnii ze dne .... a prave ty dalsii uz sou mozna zbytecnyy . . ale dycky priidou a dyz mam chut // jakozhe joo / a mam nakej materiaalek tag balim ....
Vyhozeney
já bych na to kouknul takhle:

když přijdeš hladovej do krámu a nevíš na co máš chuť tak nakonec doma zjištíš, žeš utratil hromadu peněz za plno věcí, který nepotřebuješ.
Podle mě je trochu hazard do hulení prostě spadnout a jít do toho bez předchozího promyšlení, jestli a proč to chci...
Snad každej hulař, kterýho znám si prošel/prochází obdobím, kdy hulí furt (když má co). Ta zkušenost není k zahození, ale je potřeba to včas ukočírovat. Nejde jen o psychickou závislost, ale o prostředí, když seš zvyklej kupovat a máš delší dobu vymletou hlavu tak není problém se dostat k tvrdším věcem. Neberte to jako ten žvást, že trávou začíná závislost na tvrdejch drogách to ne, ale tráva ukazuje směr jakým se tam dostat, takže mě trochu mrazí po zádech když vydim 15 letý fagany jak vypalujou zobáky, že nejsou schopný vydat rozumný slovo...

Prostě hulení je hračka, Šiva přeci konopí vysel na svazích Himaláje všem lidem pro užitek a potěchu.
hovnajs
Jo pravda, že ty hodně maldý "smoukři" jsou dost děsivá záležitost. A vůbec bych se nebránil tomu, aby jim do toho nějak kecali Poliši a hlavně, aby šli i po těch co jim to dávaj. Tim nemam na mysli jen dealery jako takyový, ale i to, když dáte nějakýmu hodně maldýmu kámošovi na špeka. To je špatný. Je ať si chvilku počkaj ono jim to neuteče. Nechci nějak stanovovat hranici, kdy kdo může a nemůže, ale třeba 14-ti letej týpek se špekem mi nepřijde v pořádku.
Teda, že by byl pěknej pohled na stůl "mladých mužů" co čumí do blba a jen balí jednoho vuřta za druhym ani se nebavi jen občas nějaký smích kolem toho kolik už vypálili, případně jak je něco hustý nebo dokonce nejhustší... taky nic moc.

Kurnik na druhou stranu nebudu nikomu kecat do toho, co má dělat nakouřenej, ať si třeba... (BTW. už jste si zkoušeli vyhonit vypálený? - doporučuju)
Blondacek
Hmm.. no tak ja nevim.
Jeden mesic sem hulil 5 brk za den,kazdy den,o vikendech i 8 a jednou sem se dostal na 15!! za den.. Zkouril sem celou urodu za 1 mesic a byl sem UPLNE v hajzlu.. nevedel sem skoro jak se menuju, zadna pamet hmm jen teseni se na speka a tak.
No a ted.. kamos ma kvalitni modylky - Jack Herrer,WW a tak .. a hulime prilezitostne-na vylete nebo do telocviku a je to 1000x lepsi nez byt porad mimo. No.
Akorat ted sem to prehnal - cekal sem na kamosku tak rikam - dam brko , ale trochu sem neodhad kolik .. tak prisla a ja jenom koukam cervenyma ocickama a proste skoro sem ani nemoh chodit , no desny ;)) A vo tyhle stavy je nouze kdyz se huli porad. Tak asi todle no.. ;
kilan
zdravim curaku:)
co se zbytecnejch vurtu tyce .... ono to taky zalezi na tom mam nemam...a proto sem uz taky premyslel nad tim jestli ma cenu toho vypestovat hafo jako letos kdy pokazdy kdyz nekam vyrazim mam plnou krabicku a kdyz kdokoliv chce tak sup tam s tim a nebo si vystacit s malem a cudit prilezitostne nemam to slovo rad ale"svatecne"....na druhou starnu si rikam vypil bych jinak vic piv alespon tolik neutratim:)

chtelo by to proste se dostat do stadia kdy kdyz nekam jdu jsem schopnej se vratit domu zastrizliva....si porad rikam ze s vekem to prijde a kde nic tu nic
oton
dát si špeka a pak pivko to je pro mě dost častá záležitost, pít se něco musí a z limonády bych se asi poblil :D, a pivečko to je přece lahoda, sem zvyklej dát si jedno maximálně 2 brka za večer a třeba něco kolem 4 pivek

poslední dobou se ale u mých mladších kamarádů stává, že si koupěj nějaký hustý skéro, a balí špeky, a vyhulej toho snad víc než vypijou piv, prostě mluvim o tom, že právě tohle mi přijde naprosto zbytečný, zbytečný plejtvání dobrým kuřivem, a přesně jak tu někdo napsal, pak dřepěj v hospodě, jsou uplně mimo a skoro nic se neděje, hlavně mi to taky připadá jako naprosto debilní vztah ke ganje

a nejhorší je na tom to, že si myslej, že kdo vyhulí za den víc brk, tak ten je strašnej machr, a obdivujou třeba nějakýho typa ze školy, co dá za den 20 brk skéra, to mi přijde naprosto zcestný, nehledě k tomu, že (aspoň u mě) když hulim hodně brk za sebou tak mi to potom už skoro nic nedává a může to bejt sebelepší modelína,

prostě tohle moc nechápu, ale možná je to jen muj osobní názor a ostatním se zdá blbej, co vy na to?

no teď mě napadlo, že to taky může bejt tim že těm kámošům je 18 a mě 26 :D a už jsme asi každej trochu jinde...
oton
netvrdim že jsem nikdy za večer nevyhulil hodně špeků :D ale neni to moc často!
t3
co k tomu dodat, lidi jsou ruzni ale kazdej "jedinec" hleda podobne jedince ci skupiny, s kterymi by si nejvice rozumel/uzil/pokecal a nasel spolecne zajmy. a v podsate se timto vytvari v kazde oblasti nekolik skupin (nejen lidi kolem travky) jak je patrne i v tomto threadu...

nekdo smoukne 3 speky za mesic, jinej za tyden a dalsi za den. a to jak casto kdo kouri a kolik zavisi na zvyku/okoli ve kterem se vyskytuje. proste jsme jen odrazy prostredi ve kterem zijeme/jsme zili.

podle toho vznika i nazor a usudek na travku pozitivni/negativni a v jakem pomeru toto je, tak se nam vryva do podvedomi - PODvedomne. (zjednodusene)

to ze se tady budeme dohadovat co/kdo je lepsi v tom co dela a jaky nazor udava ci uznava nas bude jen stepit/delit, coz jiste nepotrebujeme.

prece mame vsichni neco spolecneho. neco co nas privedlo na tento server. vsichni zde k NI mame urcity vztah a laska k ni nas primela delat mezi sebou ""nenavist"", ale jsme si jisti ze to ona chce?????

ona, stejne tak jako vsechno ostatni se chce jen infiltrovat do nasich rad :)) (hehe) a tak nam nakonec stejne pujde o to ji legalizovat a postavit ji mezi tabak a alkohol.

hlavne at tento thread nevede k tomu !!"""KDO NE/HULI, JDE PROTI ME"""!!! to by pak bylo v prd...

budte v pohode, nehledejte chyby na ostatni, ale nejprve na sobe a uvidite tu spokojenost
blijak
opravdu moc dobry thread,škoda že ho moc lidí mepochopila myslim ze v něm šlo o to aby lide z konopí dostavali neco do svého mozku ale ne jen tak jak zkourit aby se mohli bavit popripade machrovat jak nejsou vykoureni ze oni jsou ti raví hulici kterí na vse¨chno serou.



Objevujte svuj mozek


satan
Bamboo
S hulenim hodne brk najednou mam svy skusenosti a rikam neni to dobry.Hulim rek bych dost ale naposledy sem udelal neco podobnyho jako f patek. Vlastni hulex uz davno dosel (teda vlastne kamosuv loni mi to nejak nevyslo) Dohodli sme se ze koupime neco peqnyho na vecir nakonec sme brali za 750 herera s tim ze za 500 nebylo nase ale vezli sme to nekomu jinymu. Autobus nám jel az za 25 minut a tak sme srotli malou peqnou zilku pro dva lidi.......:satan: byl to narez 10minutova jizda busem byla jako vecnost. Dorazili jsme do "retauracniho zarizeni" dali sme si ocenou kofolu a brko pote este jedno brko. kamos ten den slavil narozky a proto sem musel odejit, jenom na chvili, nakonec sem skoncil se 7mi speqama herera v sobe a byla to :death: uz nikdy vic, od ted uz vzdycky jenom do pohody
SJ | Ivanhoe
jj to byla Kasche zu Kasche :death: :crazy: :mutant: :punk: :slizoun: :frog: :satan: :pimp: :bandit: <- tak takhle to asi vypadalo
fak.gesho
blijak ty si magor ;), ne, nic ve zlym, ale neber hulo zase jako "kristovo semeno" :) nebo nevim ten spravnej nazev, nejni to zas nakej intergalaktickej vodstrel do nejtajnejsich zakouti tvyh mozku. Jasne je to rozhodne jinej pohled, mnoho inspirace a prehrsle nedotazenych myslenek, ale Satana bych vtom nevidel ;P

ne to je jinak, chtel sem rict, ze nemam vubec nic proti paleni jointu kazej den, jesli to nekdo zvladne? proc ne (ja bych to nesved), klidne si palte :), ale jen pozor, aby ste tim neublizovali ostatnim lidem - treba kamosum atd. to uz je pak trochu zbytecny, chte nechte to cloveka hodne zmeni...

Ja si davam opravdu jen na tyhle prilezitosti nebo relaxace na grower jsem slaboch hulic, skoro abstinent (1 za 14 dni zhruba, ale nekdy nmnohem miiin, nekdy viiic), ale zase vam pridavam jinde ;), proste ja si svy jointiky uzivam co to jde, to si piste. Ale nekdy se taky necham stahnout k peknymu hospodskymu spicku, posledni dobou urcite. No co, ak uz bylio receno, Kazdemu co jeho jest.

peace
cilum
2 hovnajs: nic proti ale to co si napsal o tom fotbálku je naprostá píííííííííííííčovina jo a psal si že je to o tom aby ti něco ganja dávala.

A co smysly já dyž fotbálek hraju dobře zmaštěn tak mě to de 100000000000000000000000000000000000x líp a je to super.

A jinak myslím že hulit dyž není co dělat není špatný jen se to nesmí přehánět a já dyž se tak s někým zkouřím tak si dycky perfektně pokecám a není to o tlemění se do zdi no i když aspoň někdy bych se rád odpálil naprosto do prdele ale jaxi to nejde

Jo a nejlepší je stejně ganja+bongo no ale ten fotbálek je taky určitě v popředí
Nejvetsi sracka je ze i kdyz sem kolikrat fakt dost spalenej tak chci bejt porad vic....vite nekdo co myslim??
How_High
Jo,taky mě štve,když někdo hulí,ikdyž je na něm evidentně vidět,že už měl dost.Osobně znám jednoho takovýho blázna.Občas mě připadá,že už ganju bere jako cigára.Když ho vidím totálně zničenýho tak,že už sotva sedí s očima neznámo kde,jak nabíjí další dýmku a cpe to do sebe pod tlakem,je mi ho dost líto.
Myslím,že lidi začínají brát všechno jako samozřejmost.Ale to je chyba, měli by být vděční a za všecko dobrý,co je v životě potkalo,vážit si toho a zacházet s tím rozumně.Vždyť přece nic netrvá věčně...
Deadly
Tak tohle je dost DEBILNI myslim to ze nekdo rekne "je to psychycky navykove" nebo "moji 18leti kamosi to kouri ´k pivku a me je 26 ( aby se clovek ktery to pise vytahl jaky neni machr ze je mu 26 a ze nekomu komu je 18 je snad menecenny oproti nemu ... trosku fasos ale to je putna ) ... ja chodim kourit s lidma hodne vekovych skupin ( myslim tak od 15cti do 40ti a vic obcas ) obecne plati ze ti starsi uz k cudce pristupuji uplne jinak nez mlaci ( jako by se ji uz nabazili driv ) ... co se me tyce hulim skoro porad a spatneho na tom neni zkola nic spis si myslim ze tohle ... takovehle diskuze ...tady na groweru vyvolavaji lidi co nemaji vecne co hulit ( vecinou protoze byli zdechli si co vypestovat ) ... vzdyt je to jasne clovek huli kdyz se mu chce a aby se mu chtelo tak na to musi mit naladu a kdyz na to ma naladu tak je k tomu vhodna prilezitost !!! .... jo a o tom fotbalku to mohl napsat leda nejaky dusevne chory skoroclovek ... ja fotbalek zboznuju ... mimoto je to sranda a o tu jde :)
Registredanonym
nebo se hold smiris s tim ze si davas castej nez je zdravo ale snazis se byt nevymazanej
treba ted si dam protoze je vecer a chce se mi a protoze si pudu zapremyslet do vany a co? no hold...hulit na sucho neni ctnost ale porad lepsi nez chlastat jen tak a pak byt agresivni, takhle clovek ublizuje jen sobe a to je kazdeho vec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma