Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
plants from Amsterdam, see you!!! - Klikni zde pro originální téma
VYTáHLO
:flamer: To mám ale hezkej roomek co???:)...no to asi né, tohle se mi asi nikdy nepodaří, ale když jsem to tam viděl poprvý na vlastní oči, tak jsem tomu ani nechtěl věřit a zbylo my jen slintat!!minulej rok jsme letěli s kámíkem do Amstru a až teď jsem se dostal k tomu sem postnout ňáký fotky, aby jste z toho taky něco měly...Tahle první foto je z Muzea marihuany a hashise v Amsterdamu, zacvakly jsme každej cca 6 euro, taková hezká rošťa nás pustila dovnitř a začala procházka..chodíme a řikáme si, že je to docela shit za šest eur, samý technický zpracování konopí a tak až jsme došli k takovýhle krásný pěstírně..vlevo jsou vidět na takovym stole kytí, který jsou tak řek bych 14 dní přeplý a napravo, ty už asi pravděpodobně čekají na harvest a že to byly
opravdu tlustý topáááály...


..jo a málem bych zapoměl měly tam dvě 400W a promiňte kvalitu, je to pouze obyč. shit foťák s bleskem
VYTáHLO
:flamer:
..tak tohle je asi největší a nejstarší growshop v Amstru..:)
VYTáHLO
:flamer:
..a tohle je pěstírna která je uvnitř, když přejdete celej krám..je za skleněnejma tabulema, v takovym výklenku..na ty foto je napravo-(ty megový kytí, mely fakt obrovský toppy a byli ve 100-litrovejch květináčích v ňákym drip systému pod 600W) White Widow, uprostřed-(ty malý) Nordem light a ty na levo (ty vytáhlý) Jack Herrer..pod 400W no byly húúústý;)
VYTáHLO
:flamer:
..tohle je jeden coffeeshop a hned naproti byl smartshop Alien Visitors, takže jste se tam mohli jít zkouřit, vylízt a jít si dát hned naproti třebe psylocybe cubensiss..:),měly tam výbornej bubblegum..
..kdyby jste se někdo chtěl podívat na celej ten vobrázek, tak na něj jen cvakněte a von se sám votevře..ňák mi to nešlo poštelovat..
fasmos
jo hezký.......taky bych tam chtěl
Ant
Jo na léto mam taky naplánovanou návštěvu Holandu takže už se fakt těšim :) ...... jak dlouho jste tam byli ??? Myslíš že tak 2-3 jsou na návštěvu optimální ???
mesr
V holansku je fajn a ty modeli
VYTáHLO
:flamer: nejlepší by bylo na 2-3 roky , ale to se ti asi nepovede... byli jsme tam 6 nocí no a mooc jsme toho ani nestihli..;)
hell
ja tam byl dvakrat jednou 4 dny a bylo to malo podruhe tejden a stejne jsme toho nestihly ani polovinu co jsme chteli priste uz nechci do Amstru,nekam bliz k hranicim mensi mesto vsechno levnejsi a usetreny kilometry.kdo jede ale poprve tak Amstr rozhodne doporucuju :)
fantom
Tak bych se Vás co jste Holand už navštívili chtěl zeptat, jaká je nejlepší cesta tam. Mám sice auto, ale dost starý - takže bych radši volil jinou cestu buď vlakem nebo busem. Máte s takovou dopravavou někdy zkušenost?
digo
2 Fantom
nejlepší je to stopem, jinak dle finančních možností.
Killer_Queen
to fantom: Nekde tu byl thread jak se levne dostat do holandu a zpet.Uz si ale presne nepamatuju kde...Zkus hledani
hell
fantom a killerQueen:tohle by mnelo bejt vono jestli se nemejlim:D
http://grower.cz/forum/showthre...t=holandsko+tam
VYTáHLO
:girl: to my jsme si to dali libově vzdušně...odlet z Ruzyně v 7:15, přílet do Amstru v 8:20...no pohodička akorát jsme stihli v letadle sníst chálku a welcome Amsterdam..akorát ta cena vo špičku sezony za zpátečku pro jednoho 10 000,- je fakt RANEC!!!, ale ta pohodičkááá...:girl:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma