Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To mám ale hezkej roomek co???...no to asi né, tohle se mi asi nikdy nepodaří, ale když jsem to tam viděl poprvý na vlastní oči, tak jsem tomu ani nechtěl věřit a zbylo my jen slintat!!minulej rok jsme letěli s kámíkem do Amstru a až teď jsem se dostal k tomu sem postnout ňáký fotky, aby jste z toho taky něco měly...Tahle první foto je z Muzea marihuany a hashise v Amsterdamu, zacvakly jsme každej cca 6 euro, taková hezká rošťa nás pustila dovnitř a začala procházka..chodíme a řikáme si, že je to docela shit za šest eur, samý technický zpracování konopí a tak až jsme došli k takovýhle krásný pěstírně..vlevo jsou vidět na takovym stole kytí, který jsou tak řek bych 14 dní přeplý a napravo, ty už asi pravděpodobně čekají na harvest a že to byly
opravdu tlustý topáááály...
..jo a málem bych zapoměl měly tam dvě 400W a promiňte kvalitu, je to pouze obyč. shit foťák s bleskem
..a tohle je pěstírna která je uvnitř, když přejdete celej krám..je za skleněnejma tabulema, v takovym výklenku..na ty foto je napravo-(ty megový kytí, mely fakt obrovský toppy a byli ve 100-litrovejch květináčích v ňákym drip systému pod 600W) White Widow, uprostřed-(ty malý) Nordem light a ty na levo (ty vytáhlý) Jack Herrer..pod 400W no byly húúústý
..tohle je jeden coffeeshop a hned naproti byl smartshop Alien Visitors, takže jste se tam mohli jít zkouřit, vylízt a jít si dát hned naproti třebe psylocybe cubensiss..,měly tam výbornej bubblegum..
..kdyby jste se někdo chtěl podívat na celej ten vobrázek, tak na něj jen cvakněte a von se sám votevře..ňák mi to nešlo poštelovat..
Jo na léto mam taky naplánovanou návštěvu Holandu takže už se fakt těšim ...... jak dlouho jste tam byli ??? Myslíš že tak 2-3 jsou na návštěvu optimální ???
ja tam byl dvakrat jednou 4 dny a bylo to malo podruhe tejden a stejne jsme toho nestihly ani polovinu co jsme chteli priste uz nechci do Amstru,nekam bliz k hranicim mensi mesto vsechno levnejsi a usetreny kilometry.kdo jede ale poprve tak Amstr rozhodne doporucuju
Tak bych se Vás co jste Holand už navštívili chtěl zeptat, jaká je nejlepší cesta tam. Mám sice auto, ale dost starý - takže bych radši volil jinou cestu buď vlakem nebo busem. Máte s takovou dopravavou někdy zkušenost?
to my jsme si to dali libově vzdušně...odlet z Ruzyně v 7:15, přílet do Amstru v 8:20...no pohodička akorát jsme stihli v letadle sníst chálku a welcome Amsterdam..akorát ta cena vo špičku sezony za zpátečku pro jednoho 10 000,- je fakt RANEC!!!, ale ta pohodičkááá...