Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
indoor rozjetej venku? - Klikni zde pro originální téma
Tommy92
Zdravim mám takovej dotaz. teď pojedu po druhý indoor, stan mám 1m2 svítim 600w a uchladil sem to jen tak tak přes noc asi před 2 měsícema, to byla ještě docela zima, tak že teď se blíží léto a nemám šanci to uchladit. tak že sem přemýšlel že bych si kytky nechal vyrust venku a pak je hodil do stanu už jen na květ. při 12 hodinách svícení bych to už uchladil , ale nevim jestli to takhle bude fungovat, a jestli je to dobrý nápad. díky za odpovědi :-)
Se ptáš jestli můžeš dát kytky na 1000W superultradouble spekrum?
Problém bude v parazitech, který si můžeš přitáhnout do boxu z venku.
Pokud je můžeš dát ven, dej.

Pokud uchladíš květ v boxu přes červenec a srpen, tak si je můžeš i odkvést indoor.
Ano je to dobrý nápad,pár lidí to takhle normálně dělá je tu i pár témat kde je to ukázané,hledat ti je nebudu sry
ganja-steve
vetsinou kazdej rok dojizdim nakvetly outdoori vevnitr. Davam je tam vzdycky koncem zari(cca 30. den kvetu), kdyz uz zacina bejt hnusne. Vysledek je vzdycky libovej:D ta sama kvalita jako indoor.
Tommy92
díky kluci to sem chtěl slyšet. Myslim že když porostou venku tak by to mohlo být možná i lepší pro ně než aby rostli pod lampou nebo ne?
spunkmajer
Akorát budeš muset zajistit, aby ti to venku moc nepřerostlo. Dvoumetrový stromy by si do skříně dostával asi špatně. Lámat, zaštipovat atd...
Tommy92
citace:
Původní příspěvek od spunkmajer
Akorát budeš muset zajistit, aby ti to venku moc nepřerostlo. Dvoumetrový stromy by si do skříně dostával asi špatně. Lámat, zaštipovat atd...

nad tim sem už přemejšlel.. jakou výšku by měli mít kytky podle tebe, ve chvíli kdy to pujde do skříně na 12/12 ?? chtěl bych tak metrový kytky ve finále já myslim že je nechat vyrust tak na 40-50cm by mohlo stačit ne?
EDA45
Jednou mě k tomuhle donutili lesní dělníci,začátkem září křoviňákem ožínali paseku a já jen taktak stihl večer vykopat a převézt kytky domů,druhej den ráno by je zkosili jako křoví,který stíní smrčkům..Květy SSH a Pot of Gold v outdoor rozměrech ale indoor kvalitě,dojely krásně,akorát ty SSH měly přes 2 metry,tak to byla celkem prdel..,svítit na to doma.. Připadal sem si v roomu trochu jako tarzan v džungli.. ;)
spunkmajer
Pokud je chceš při sklizni metrové, tak těch půl metru si myslím že je akorát, víc rozhodně ne, může to pak na květu ještě značně vyrůst. Jestli s tím nemáš zkušenosti, najdi si ve FAQ techniky, pomocí kterých se reguluje výška rostlin. Nesmíš to podcenit a věnovat se tomu, určitě víš, jak to venku roste...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma