Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Durban Poison,Purpurea Ticinesis,Orange Bud,LSD,Purple and AF-Northern Lights - Klikni zde pro originální téma
Aladin
Zdravím ve spolek. Takže po zimní pauze jsem zpět. Málem jsem nesehnal řezy,ale naštěstí vše dobře dopadlo a já se mohu věnovat tomu,co mě tak baví.

No teď k věci,letos se budu snažit něco vymáčknout z těchto modelů:
1 x Durban Poison
1 x Purpurea Ticinesis
1 x Orange Bud
1 x LSD
1 x Purple

Autoflowering :
2 x Northern Lights
1 x Mazar

Hlína: substrát pro Pelargonie

Hnojiva: růst-Fish mix,Hesi TNT Complex
květ-Hesi Bloom Complex,Hesi Phosphorus
Konec-Ripen

Zalévám vodou ze studny s upraveným pH,jelikož v těch kýblech s tím jsou občas problémy.
No a co se týče řezů,dva jsou napadeny sviluškami ,nebo něčím,ale včas jsem si všiml,takže kropím vodou a otírám hadříkem,dnes asi provedu postřik.No a nějakou náhodou je asi mám i na AF ,ale taky jsem si včas všiml. Akorát nevím jestli je něčím postříkat,nebo ne,jelikož zrovna přepnuly na květ no,ale uvidím. Nevím kde se ty svině berou,teda aspoň na AF,mám za to,že jsem je nabral se substrátem od Agra,ale to je jen tušení. Snad to vše vyřeším a bude to Ok. Fotky přidám až vše nafotím.
EDA45
Zdar,v agru bývají,ve forestině sem je ještě neměl....Ale teď si sviluše můžeš přinést z venku,prostě na hadrech..Někde dřepneš,lehneš na zahradě do trávy a je to..Nebo ti je domů přinese pes,kočka..Sviluše jsou fakt dobrý cestovatelé..
Aladin
Takže jsem si udělal čas hodit sem nějaké to foto.
První fotky jsou z 2.6. ,to je asi den poté,co jsem ty řezy sehnal,teda kromě D.P a Purpurea,ty mám asi o den déle.
1. AF Northern Lights
2. AF Northern Lights
3. AF Mazar
4. Purpurea Ticinesis a D.P.
5. LSD a Purple a Orange Bud,ten ovšem pošel,nevím proč,ale co nadělám-uprostřed( ostatní je asi vše LSD,ty mám jen na hlídání:-D)
Aladin
No a tady jsou fotky ze 7.2. Vše už zakořenilo a začalo růst.
AF jsou maximálně týden v květu,včera jsem je pohnojil Hesi Bloom Complex.
Co se týče těch nejmenších řezů,ty už se také po zasazení zakořenily,včera pohnojeno Hesi Root Complex+trochu jsem nalil i k AF Mazaru. Jsem zvědav jak to povalí.
D.P. a Purpurea Ticinesis jsem pohnojil Biobizz Fish-mix
Aladin
1. AF Northern Lights
2. AF Northern Lights
3. AF Mazar
4. D.P a Purpurea Ticinesis
5. Zde LSD ,Purple a zbytek
Aladin
No a abych nezapomněl,letos jsem se rozhodl si udělat menší foliák. Konstrukci jsem už měl doma,takže jsem jen dotáhl šrouby a oplachtoval to. Tady jsou fotky.
Aladin
Zdravím ve spolek,po nějakém čase jsem zpět s aktualizací.
Konečně je hezky a všechno roste jak divé.
Také jsem vysadil další a poslední várku AF Mazarů,první z nich vylezl už ve čtvrtek a ty dva asi v sobotu,nebo tak nějak,nebyl jsem doma takže přesně nevím.
Všechny řezy jsem zastřihl a už se pěkně větví,zítra asi zastřihnu podruhé.
Aladin
Začnu Automatama. AF-Northern Lights se ještě relativně vytáhly,jsou teď cca 17 dní v květu,už asi i přestali růst a už jen kvetou,ta vyšší rostlina má asi 60 cm.Dvakrát jsem je hnojil Hesi Bloom Complex. Nejsou tak velké jak by mohly,ale ze začátku jsem jim moc pozornosti nevěnoval,jelikož jsem semena vyměnil za sušinu a minulý rok jsem moc dobré zkušenosti z AF neměl. Letos se ovšem vše změnilo a jsem mile překvapen,musel jsem minulý rok udělat nějakou chybu,letos jsem ovšem dělal vše jak mám a vyplatilo se to,dá se říci,že minulý rok byl v pokusném duchu.
Jinak AF Mazar,který jsem dostal se také vytáhl,z určitého hlediska mohl být větší,ale na to že ve svém útlém věku přišel kořen a musel tvořit další,je to dobré. Byl hnojen asi dvakrát a to Hesi Root a TNT Complex.
No a poslední jsou na řadě nejmladší AF Mazary,na těch toho zatím moc k vidění není,ale jeden dostal trochu pokouřit od sluníčka,když jsem tu nebyl,teď už ale nevypadá,že by nějak střádal,jen děložní lístky jsou na kraji trochu spálené.
Zde jsou fotky všech AF :
1. AF Northern Lights
2. AF Northern Lights 1-květ
3. AF Northern Lights 2-květ
4. AF Mazar
5. AF Mazaři
Aladin
No a teď jsou na řadě řezy,ty opravdu poskočily,hlavně ty nejmenší a to Purple a LSD,ve čtvrtek jsem je i zastřihl a zítra zopakuji.
Jsou dvakrát hnojeny poprvé Hesi Root Complex a podruhé Hesi TNT Complex. Ve foliáku se jim asi daří a tak skáčou jak diví.
Co se týká D.P a Purpurea Ticinesis,ty jsem také zastřihl a zástřih v dohledné době taky zopakuji.Jsou asi 3x hnojeny,z toho 2x Fishmixem. Zde fotky:
1. LSD(vlevo) a Purple
2. D.P(vlevo) a Purpurea Ticinesis
Aladin
Ještě jsem zapomněl dodat že jsem se za pomocí přípravku SviluStop zbavil všech,nebo většiny svilušek. Stačily max. 3 postřiky+možná to ještě párkrát preventivně stříknu.
Aladin
Takže po delší době zase zpět. Myslím,že dřív to nemělo cenu,ale teď už je na co koukat,tak sem s tím.
Aladin
No co se týče Purpurea Ticinesis a Durban Poison,tak ty opravdu jedou,dvakrát jsem je zastřihával a přesazoval. Takže teď čekají jen na poslední přesazení do velkého květináče,zastřihnutí taky asi zopakuji,to ale ještě počká,bude záležet jak se to bude vyvíjet . Přidávám fotky-
1. Durban Poison(vlevo) a Purpurea Ticinesis - foceno 3.7.
2. Durban Poison(vlevo) a Purpurea Ticinesis - foceno 5.7.
Aladin
Dále jsem dostal jednu rostlinu Holland Hope,takže jsem zvědav co z toho bude.
Aladin
Teď je na řadě osazenstvo ve foliaku.
Mám tam tři asi něco málo přes dva týdny staré Auto Mazary+jednoho velkého,který tak týden kvete,překvapilo mě že tak vyrostl a ještě asi vyroste do takové velikosti. Ty malé si myslím budou ještě větší,jelikož těm nemusel růst znovu kořen :-D
Jinak tam mám ještě Purple a LSD,ty jsem přehnojil,chvíli se zdálo že to bude bez následků,ale to by nebylo ono kdyby se něco neposralo. Hned po přehnojení jsem je proléval vodou s upraveným pH na cca kolem 6,po pár dnech jsem to i přesadil a už víc jak dva týdny jsem je nehnojil,přesněji jsem nehnojil nic,abych něco nepřehnojil,jelikož jsem vše přesazoval a v substrátu živiny tak na dva týdny jsou. No a i když nehnojím,u těchto dvou řízků stále přetrvávají potíže typu,hnědých teček na listech a následném žloutnutí,není to tak strašné,ale moc nadšený z toho nejsem a kytky asi taky ne,jelikož mohly být větší než jsou a stále se jim moc nechce. Takové problémy už jsem tu předminulý rok měl a nikdy jsem vlastně nepřišel na to čím to vlastně je,protože i po upravování pH,nehnojení,hnojení a prolévání vodou,to prostě nikdy úplně nezmizelo. No uvidím jak to bude,musím jen doufat.
Aladin
A nakonec to nejlepší!
AF Northern Lights kvetou a bobtnají,jednou za týden hnojím Hesi Bloom Complex a teď při posledním hnojení jsem tam lupl i Hesi Phosphorus,teď to ještě aspoň jednou pohnojím a pak už asi jen voda,před tím možná trochu Ripenu. Co já odhaduji tak mají ještě maximálně tři týdny před sebou,ale to je jen odhad,myslím ale že to tak nějak bude.
Aladin
Zde ten druhý
Aladin
No a na úplný závěr dnešního reportu,jsem si nemohl odpustit sem přidat toto foto. Dělal jsem to přes ICE BAGy z nějakých menších orosených listů co mi zbyly od obírání palic a hodil jsem do toho nějaké středy z Himalaya Gold,které neměly využití,jelikož to bylo řídké a listnaté a já jsem moc rozežraný a jen tak něco nekouřím. Nakonec si myslím,že vyprat to bylo nejlepší. Přidávám foto
Aladin
Zdravím,nemohl jsem si pomoci a tak jsem předevčírem v noci vyfotil kvetoucí AF Northern Lights a rozhodl jsem se to sem přihodit. Už to vypadá docela dobře. V pátek jsem to naposledy hnojil,teď tomu dám trochu Ripenu a za cca dva týdny to skosím. Plíseň zatím žádná ,takže není kam spěchat. Jinak AF Mazar ,už taky začal pořádně kvést,zatím ještě roste a možná přeroste i foliak,což by bylo super. To se ale uvidí,foto ostatních přihodím zase až to za to bude stát. Přidávám zmiňované noční foto.
Aladin
Ještě jednu :-D
Aladin
Takže po čase zase zpět. Počasí moc nepřálo,ale i tak to docela porostlo.
Několik rostlin jsem přesadil do většího. Nějak jsem teď v poslední době ani nehnojil.
Aladin
Tohle je Purpurea Ticinesis. Tuhle rostlinu jsem přesadil do cca 40 litrového kýblu. Předevčírem potřetí zastřihnuta. Jelikož je asi týden přesazená a živiny tam jsou,zatím nehnojím.
Aladin
Dále tu máme Durban Poison,je přesazen také do velkého a finálního květináče. Je trochu takový povadlý,ale začíná se mu dařit,počkám týden a když se sám nespraví,trochu ho pohnojím a uvidím. Mám u něj podezření na nedostatek draslíku,jelikož má jakoby spálené špičky a občas kraje listů,listy potom trochu ztratí barvu a celá rostlina je taková slabá a povadlá,ale až na tohle roste dobře.
Aladin
Zde je Holland Hope. Od té doby co jsem jej dostal je nehnojen,jen jsem ho přesadil do velkého kýblu a podruhé zastřihl. Můžu říci že se mu daří docela dost dobře a na to,že to bylo takové koště,začíná vypadat hezky.
Aladin
LSD,tohle je odrůda na kterou jsem zvědavý. Četl jsem že může mít až halucinogenní účinky,ale to asi můj případ nebude. I tak se těším co z toho bude. Jednu dobu se jí moc nedařilo,zprvu jsem ji přehnojil,a dlouhou dobu se z toho nemohla dostat,teď ovšem roste a vypadá že se ji daří. Také je asi měsíc nehnojena a dvakrát zastřihnuta. Během pár dní bych ji chtěl také přesadit do velkého květináče.
Aladin
Poslední řez je Purple. Ten byl obdobně přehnojen jako LSD,akorát se z toho ještě stále moc nedostal,ale zdá se mi ,že se pomalu spravuje. Také mám v plánu přesadit.
Aladin
Teď jsou na řadě nejmladší AF Mazary, necelý týden už kvetou. Velikostně jsem s nimi spokojen. Jednou pohnojeno na růst ,teď tomu dám týden bez hnojení a pak do toho prubnu Hesi Bloom Complex.
Aladin
Zde další AF Mazar. Ten je něco přes 20 dní na květu. Jednou jsem ho hnojil na květ,bohužel asi víc než chtěl,docela hodně listů odumřelo,snad to tolik vadit nebude.Hold budu muset být opatrnější.
Aladin
Na závěr tu mám dozrávající AF Northern Lights. Nehnojeno 17 dní,v těch 17 dnech jsem tomu dal jen Ripen a týden zalévám jen vodou,včera jsem do obou nalil 20 litrů vody,tak to snad bude prolité pořádně. Touhle dobou už jsem chtěl sklízet ,nebo mít sklizené,ale vlivem špatného počasí to moc nezrálo. Jeden se zdá být trochu napřed,ale i tak zatím na kosu není. Dávám tomu čas maximálně do pátku. Zkrátka až to bude tak to bude.
Aladin
Tohle je ten méně zralejší,oproti tomu druhému má i řídké palice,není to tak strašné,sice jsou i na oko větší,ale na toho druhého to nemá.
Aladin
Tento je o poznání zralejší a obsypanější. Palice jsou sice drobnější než u prvního,to ale doženou svou tvrdostí. Co se týče vůně,tak první i druhý voní sladce,ale vůně se stále trochu mění,takže uvidím až ve finále.
Aladin
No když už jsem jich tolik nafotil,přidám zbytek pro úplnost. Možná sem ještě hodím nějaké noční foto. Jinak se zatím loučím.
Aladin
No takže se objevila první plíseň,což mění celou situaci. Musel jsem odebrat kousek vrchní palice na zralejším AF Northern Lights,a pokud se to začne rozlézat,jde okamžitě pod kosu. Zase tolik toho není,natož aby mi to sežrala plíseň.
Aladin
Zdravím,kvůli již zmiňované plísni jsem byl donucen ustřihnout vrchní palici na zralejší AF Northern Lights. Jednou jsem z ní už plíseň odstraňoval,ale plíseň se rozšířila o trochu víc,což jsem tak nějak čekal. Takže už jsem na nic nečekal a palici radši odstřihl celou a je pokoj. Myslím,že je to lepší,než-li to tam nechat a tu plíseň z toho pořád vybírat. Takhle jsem probral co šlo použít a napadené kousky vyhodil. Teď mám klid a zatím to může v poklidu ještě pár dní zrát. Kromě vrchní palice ,se plíseň zatím nikde jinde neobjevila.
Tady jsem nafotil pár fotek ustřižené palice.
Aladin
Ještě přidávám fotky ze dne kdy jsem střihal tu vrcholovku. Z důvodu plísně tu jednu dnes asi skosím. Ta druhá nemá tak tvrdé palice,takže zatím vůbec neplesniví,mám v plánu ji ještě pár dní nechat. Dneska tu jednu vyfotím ještě naposledy na denním světle a večer hurá na šňůru.
Aladin
Zde ta co půjde dnes dolů
Aladin
Tady ta druhá
Aladin
Takže první AF Northern Lights už visí. Plíseň se rozlezla během jediného parného dne na více šišek ,takže už jsem doopravdy nad ničím nepřemýšlel a sekl to. Na druhém jsem sice taky našel plíseň,ale jen na jednom místě,takže jsem to vystřihl a dál se to zatím nerozšířilo. Fotky ostatních AF a řízků přidám během pár dní. Jinak tady jsou poslední fotky ze dne sklizně.
Aladin
Zdravím, první AF NL už je suchá,druhá stále ještě v zemi. Tu druhou mám v plánu sklidit dnes nebo v nejbližší době.
Dnes přidávám fotky suchého materiálu a zároveň vyhlašuji TIPOVAČKU. Doufám,že jsem to naaranžoval a vyfotil dobře,aby se lépe tipovalo.
No aby vše bylo úplné,tady je nějaký SMOKE REPORT-
Tato odrůda se zdá být docela ideální,dá se říci,že jsem něco takového nečekal. Překvapila mě jak tvrdostí,tak i obsypaností krystaly.
Po účinkové stránce je to také dostačující,nic extra silného,ale také nic co by mi nestačilo,zkrátka jsem spokojen.
Vůně není nijak výjimečná,možná to trochu voní po ovoci nebo něčem podobném s nádechem zeminy. Zemina jde cítit i v samotném kouři,jinak to chutná jako standardní kuřivo,které chutí neurazí ani neoslní. Ale kombinaci se všemi jejími vlastnostmi je to super kuřivo. Kdybych měl stupnici od 1 až do 5,tak bych dal 4.
swf
jesi to nanovinach je vse tak davam typ 44,4g ale přeju víc
MORZIK
ja tipuju takových 33,33g
krupier77
ja tipuju 28 a zaroven i chvalim, moc pekny kompaktni palice. AF NL jedu letos znovu taky tak uvidim jestli se tomuto alespon trochu priblizi... vychytal sem naprd pocasi na zacatek kvetu.. :-(
čau, no jsem zvědav jak ti dopadne purplice ;)
taky jsem si letos jednu vybral...
jinak pěkný...

btw: tipuju 47gs
Harvepino
muj odhad 35.2g
Balon
balon tipne 20g...
Aladin
Pěstu zdar,takže 3.8. byla sklizena druha Northern Lights. Zatím to ještě visí ve sklepě. Nějakých 27 dní nebyla hnojena a ta první asi 23.
Tipovačku zatím nechám běžet,uzavřu ji někdy v dalších dnech.
Zde jsou fotky
Aladin
Zde ještě celá rostlina
Aladin
Zdravím,dnes obohatím svou fotogalerii o fotky řezů.
Naposledy jsem je fotil asi před 24 dny. Za tu dobu už stihly docela porůst. Poslední jsem přesazoval do finálních kýblů asi před týdnem a něco. Myslel jsem že to moc velké nebude,ale vše jsem nějak dohnal a teď jen čekám o kolik se to ještě vytáhne.
Většina rostlin je na šířku tak na výšku stejná,některé ne,ale stejně jsou to všechno v pohodě keříky.
Aladin
Holland Hope-je tuším 4x zastřižen.Poslední tři týdny je hnojen,ze začátku nebylo potřeba,ale postupně jsem mu zvyšoval dávky hnojiv a teď už jsem na maximu,tipuji že ještě jednou dostane Hesi TNT Complex a pak najedu na Hesi Bloom Complex. Trochu jsem jej i roztáhl do stran ne nějak drasticky,ale do středu rostliny jde o dost více světla.
Aladin
Durban Poison-roste podobným stylem jako minulý rok,je také asi 4x zastřižen. Hnojen stejně jako Hollan Hope. V tomto případě nic neroztahuji a to proto,že bych to roztahoval dost dlouho.
Začíná už i pomalu nakvétat,v tomto případě bude příští zálivka už asi na květ.
Aladin
Purpurea ticinensis-taky už pomalu nakvétá,jako v případě D.P.
Zastřižena je snad i 5x,ale nejsem si jistý. Hnojeno stejně jako H.H. a D.P.
Aladin
LSD-ten jsem,přesazoval spolu s Purple nejpozději. Překvapil a docela dohnal co ztratil na začátku,když jsem jej přehnojil a nemohl se z toho dostat.Po přesazení zatím nehnojen.
Aladin
Purple-ten je na tom o poznání hůře,než ostatní rosliny,nějak ne a ne s z toho vyhrabat,sice trochu porostl,ale není to ono,stále nemá tu zdravou zelenou barvu a nesroste do keře. Ale něco z toho určitě bude. Také nehnojen.
Aladin
Na této fotce je LSD,Purple a Durban Poison,pro srovnání velikosti,jsem pod D.P. položil deseti litrovou konev.
Aladin
A nakonec vyhlásím vítěze tipovačky. Na novinách bylo 29,45 g. Vítězem se stal krupier77 s tipem 28 g. takže gratuluji a posílám K+.
Když ještě připočtu,že jsem něco málo plesnivého vyhodil ,něco střihl při ochutnávkách atd. Tak na kytce mohlo být 35 g. Ale plíseň je plíseň a s tím nic neudělám.
Fotky autoflowerů sem hodím časem,bohužel se mi tady poblíž v sousedství objevil 3 metrový samec a tři rostliny jsou oprcané,jedna byla naštěstí ve foliáku,takže aspoň ta vyvázla bez újmy.Ty ostatní na tom jsou o poznání hůře,kolik je tam semínek uvidím až to bude zralé a suché,takže se teprve uvidí. Ale kuřivo to bude dobré,myslím,že i lepší než auto N.L.
Harvepino
kdyby si nevihodil to malo plesniveho tak muj tip by bol nejblissi .neva gratulujem vitezovi
Aladin
Takže jsem si udělal čas a vyfotil automaty.
Nejzralejší AF Mazar má za sebou něco okolo 47 dní květu.
Ty ostatní AF Mazaři jsou +- ve 34 dni květu.
Jak už jsem psal,tak jsem měl tady blízko 3 metrového samce a tři ze čtyř automatů to dost schytaly. Jeden byl ve foliaku,takže vyvázl bez semen. No a na tom nejzralejším je jich docela málo,takže to snad nebude tak hrozné. Ale je tam jeden,na kterém je jich habaděj,no co nadělám.
Jinak jsem velmi spokojen,jsou o moc více orosené ,než-li AF N.L. a vůně je taky o dost exotičtější a lepší.
Tvrdost si myslím bude také dost dobrá,aspoň u toho jednoho neoprcaného,jinak zbytek je tak v normálu.
Ve foliaku je přes den max tak do 50 stupňů Celsia,možná je to víc než je psáno a dáno,ale nevypadá to ,že by jim to vadilo,ba naopak jsou obsypané krystaly a lepí jako žvýkačka.
Hnojím je jednou týdně Hesi Bloom Complex a Hesi Phosphorus(až na toho nejzralejšího,ten už je nějakou tu dobu jen o vodě).
Zde jsou fotky
Aladin
Tady ještě trochu detailnější fotky jediné neopylené rostliny.
Aladin
Zdravím,takže první AF Mazar už to má za sebou. Sekl jsem ho předevčírem v noci. Tuto rostlinu jsem tak nějak experimentálně nechal maximálně dozrát,doufám,že jsem to nepřehnal. Ale myslím,že to bude akorát takové více stoned což se někdy hodí.
Je to trošku oprcané,ale věřím,že to bude dobré kuřivo. Voní tak,že až smrdí. Vše se,ale uvidí až to uschne.
Tady přidávám denní i noční fotky,ze dne kdy jsem to sekl.
Aladin
Ještě přihazuji fotky,jedné z té další várky AF Mazarů+foto celé této várky.Tato už se v zemi také dlouho neohřeje,je nějaká napřed,což mi nevadí.Dávám jí tak tři dny.Není v ní téměř ani semínko,na rozdíl od zbytku.
Aladin
Na konec tu mám fotky řízků+Holland Hope ze semene.
D.P. , Purpurea Ticinensis a Holland Hope už v plné síle kvetou. Purple a LSD jsou tak o týden pozadu,což jsem tak nějak čekal.
Zde fotka všech pohromadě a pak to vezmu po jednom.
Aladin

Durban Poison- V pondělí poprvé hnojen na květ-Hesi Bloom Complex. Od posledně to ještě trochu vystřelilo do výšky,ale teď už to spíše jen pokvete a jestli poroste,tak o moc ne.









Purpurea Ticinensis- Hnojena stejně jako D.P. na květ. S tím růstem to je stejné jako u D.P.











Holland Hope- Také prvně hnojen na květ. To květenství sice není tak mohutné jako u D.P a P.T. ,ale znatelné ano. Vystřelil také ještě docela dost do výšky,neměřil jsem,ale 1,5 m by to mít mohlo.
Aladin






LSD- Opravdu jsem to nečekal,ale dorostl do solidní velikosti. Naposledy hnojeno ještě na růst.






Purple- Ještě hnojen na růst jako LSD. Tady to na velký výnos nevidím,ale pohraji s tím,aby to aspoň bylo kvalitní kouření a budu to kouřit jen příležitostně. Trošku tu pršelo a této rostlině to nějak nesedlo a asi se rozhodilo pH,snad to velký dopad mít nebude. Nechám to proschnout a pak to proleju pár litry vody a uvidí se.
Aladin
Takže jsem sekl dalšího AF Mazara,tento jediný není plný semen,jestli je jich 10 možná víc na celé kytce,to je mi jedno,rozhodně,ale nedopadl jak ty ostatní. Zkusil jsem ho i hodit na 24 hodin do tmy,ale že by se něco změnilo bych neřekl,zase tolik se v tom nevyznám,ale nevypustil ani další bílé chlupy. No to ale neřeším,hlavní je,že už visí a nemusím se bát že to zplesniví. Moc toho na něm nebude ,ale kouř je to solidní,ale na hodnocení počkám do té doby než to bude 100% suché. Voní zcela odlišně než ten první,ten první voní až smrdí,ale tohle je lehce citrusová vůně mísící se s vůní toho prvního.
Abych nezapomněl,ten první už je nastříhaný a téměř obraný,ještě jej musím obrat od semen,aspoň od těch co půjdou a pak to zrekapituluji.
Dva AF Mazaři ještě čekají,toho jednoho setnu ještě dnes.Teď hodím foto toho co jsem sekl předevčírem.
Aladin
No ještě dodám,že pár paliček na rostlině na fotce chybí a to i ta vrchní,musel jsem je ustřihnout kvůli plísni,naštěstí jsem vyhodil jen málo,vždy jsem to podchytil než se to rozlezlo a někdy to bylo jen na stonku tak jsem to odstřihl i s paličkou. No a i když jsem to nečekal ,Holland Hope začal solidně fialovět,takže se snad dočkám jinak barevné trávy,než je každý rok,Purple a Purpurea T. se zatím nijak nezbarvují,což mě zneklidňuje,ale to se uvidí,času je ještě dost.
Aladin
Zdravím,po poměrně dlouhé době jsem tu z aktualizací,nějak jsem neměl čas,takže proto taková doba.
Letos snad budu spokojen,ten samec tady vedle,co mi v létě opylil AF,pozdější úrodu naštěstí moc neovlivnil,pár semen na některých asi bude,ale nebude tak kritické jako před tím.
Jinak Holland Hope je fialový až to křičí.
Dvě kytky jsem z bezpečnostních opatření,jako každý rok hodil na balkon,tam je jim snad dobře. Akorát je tam teda trochu těsno,jelikož jsem tam dal do šíře asi největší rostlinu a to D.P. a o něco menší LSD,Holland Hope jsem tam cpát nechtěl ,je moc vysoký a překážel by při věšení prádla.
Během dneška přihodím fotky,mám jich tam více,fotil jsem to jak mě zrovna napadlo,takže snad trochu půjde vidět vývoj aspoň některých rostlin.
Hnojím všechny stejně a to jednou týdně plnými dávkami Hesi Bloom Complex a Hesi Phosphorus. Přemýšlím,že tam naperu ještě trochu Ripenu a nechám to v poklidu dojet.
Jamés
FOTO FOTO FOTO:)
Aladin
No byl jsem docela překvapen kolik jsem toho průběžně nafotil,takže tady to je,a je toho dost.
Začnu fotkami z 14.9.

1. Durban Poison
2. Durban Poison
3. Purpurea Ticinensis
4. LSD
5. LSD
Aladin
1. Purple
2. Purple
3. Holland Hope
4. Holland Hope
5. Holland Hope
Aladin
20.9.
1. Durban Poison
2. Purpurea Ticinensis
3. LSD
4. Purple
5. Purpurea T. a LSD
Aladin
Ještě Holland Hope
Aladin
23.9. - Foceny jen Durban Poison a LSD po přenesení na balkon

1. Durban Poison
2. Durban Poison
3. Durban Poison
4. LSD
5. LSD a D.P.
Aladin
25.9. - Foceny jen rostliny co nejsou na balkone. Tady už to vypadá docela pěkně,tak jsem těch fotek vyfotil trochu více.

1. Purple
2. Purple
3. Purple
4. Purple
Aladin
Purpurea Ticinensis
Aladin
Holland Hope
Aladin
Zdravím,přináším další fotky a informace o tom jak to vypadá. Zatím všechny čekají na svůj den.
Už nějaký ten pátek nehnojím,použil jsem akorát zmiňovaný Ripen a také Final Solution. Letos jsem zatím ani nenarazil na nějaké větší procento plísně,za což jsem rád,na některých jsem zatím nenašel ani kousek.
Za to ale se roztrhl pytel s housenkami,nevím co je to za druh,ale nějak velké nejsou,když už jsem tam minulé roky nějakou našel byla větší,tohle jsou jen takové malé svině,které se zbarvují podle toho na kterém místě jsou,takže je těžké je zpozorovat. Na fialově zbarvených částech rostlin jsou fialové na ostatních klasicky zelené. Ne že by mi nějak vadily,ale občas si ukousnou více než by měli poserou celou část kde se pohybují a pak to kvůli nim plesniví,nebo schne.
Jinak jde vše docela hladce. Mám tady fotky z více dnů,tak uvidím jak to dám dohromady.
Aladin
Takže první na řadě je Holland Hope,tady mám bohužel fotky jen z 5.10.
Tady to vidím tak maximálně na týden a půjde pod kosu. Voní velmi silně po citrusech a ovoci,tvrdost palic se dosti liší podle toho kde jsou,vrchní šišky jsou tvrdé tak akorát,ty spodnější jsou takové více řídké,ale to nevadí,jelikož jich tam moc není.
Zde jsem jednou aplikoval Ripen a už je to nějaký ten čas co je jen o vodě. Nalil jsem do něj snad 100 litrů vody,teď už mu dávám klidový režim.
Aladin
Další je Purple,tady se to dosti liší,moc se mu do toho zrání nechce,ale už je teď vím že budu velice spokojen.
Tvrdostí je na tom asi nejlépe,je to jak šutr. Vůně je velice sladká a agresivní ,jde cítit snad i před barákem a po celém dvoře.
Překvapil mě hlavně tím,že vůbec neplesniví i když má nejtvrdší palice. Zkrátka řečeno je to ideální model,a doplácí jen na to,že je začal kvést hodně pozdě. Zde byl dvakrát aplikován Final Solution,možná ho tam dám ještě jednou a pak jen voda.
Mám ale podezření,že je to LSD a řízkaři ,nebo mne se popletly popisky. Usuzuji z toho,že voní strašně podobně jako LSD,rostl dá se říci stejným způsobem a není fialový,ale to je jen má dedukce. Je mi jasné,že záleží na štěstí a fialové to být nemusí,ale aspoň že ten H.P. fialový je. Už tady jde vidět,že je to buď a nebo,jelikož známý má semena ze stejné várky a nemá fialového ani jednoho ze tří.
Aladin
Další je Purple,tady se to dosti liší,moc se mu do toho zrání nechce,ale už je teď vím že budu velice spokojen.
Tvrdostí je na tom asi nejlépe,je to jak šutr. Vůně je velice sladká a agresivní ,jde cítit snad i před barákem a po celém dvoře.
Překvapil mě hlavně tím,že vůbec neplesniví i když má nejtvrdší palice. Zkrátka řečeno je to ideální model,a doplácí jen na to,že je začal kvést hodně pozdě. Zde byl dvakrát aplikován Final Solution,možná ho tam dám ještě jednou a pak jen voda.
Mám ale podezření,že je to LSD a řízkaři ,nebo mne se popletly popisky. Usuzuji z toho,že voní strašně podobně jako LSD,rostl dá se říci stejným způsobem a není fialový,ale to je jen má dedukce. Je mi jasné,že záleží na štěstí a fialové to být nemusí,ale aspoň že ten H.P. fialový je. Už tady jde vidět,že je to buď a nebo,jelikož známý má semena ze stejné várky a nemá fialového ani jednoho ze tří.
Takže tady je foto z 5.10.
Aladin
Zde fotky z 13.10.
Aladin
Dále tu máme Purpurea Ticinensis,ta půjde co nevidět. Tady jsem také jednou použil Final Solution,ale nějakou tu dobu je už jen o vodě.
Obdobně jako u H.P. jsem do ní nalil cca +- 100 litrů vody,teď má také klid od všeho a čeká na kosu.
Voní obdobně jako D.P. ,palice jsou takové akorát,jak velikostí,tak tvrdostí. Jsou o něco tvrdší než na H.H.
Docela hodně ji zfialověly listy a vypadá to docela zajímavě,zvláště když je hned vedle H.H. ,tvoří to takový kontrast. Na jedné jsou fialové palice a na druhé listy,takže je to docela zajímavý pohled.
Zde mám taky bohužel fotky jen z 5.10.
Aladin
Zde je Durban Poison,vypadá podobně Purpurea T. ,z rozdílem toho,že má o dost objemnější a větší palice,tady budu taky hodně spokojen. Voní takovou řezavou agresivní vůní,neumím to popsat,takže to nebudu rozebírat.
Sklizeň této rostliny vidím v průběhu týdne,podobně jako Purpurea a H.H.
Aplikován Ripen,teď je také jen o vodě.Tady to vidím na hodně velkou gramáž.
Tohle jsou fotky ze 7.10.
Aladin
Durban Poison-13.10.
Aladin
A nakonec LSD. Tady to z kosou vidím ještě minimálně na týden.
Voní sladce,jako zmiňovaný Purple,ale jde z ní cítit řezavý ocas této sladké vůně.
Není úplně nejtvrdší a má malé palice,ale při doteku je cítit,že je doslova napuštěn pryskyřicí a tak jako většina rostlin letos,nějak nedává tíhu palic a některé větve se tíhou kroutí do všech stran. No ale třeba D.P je nakloněný na jednu stranu a všechny palice jsou nahuštěné v jednom místě.
Zde 2x Použit Final Solution.
Aladin
Ještě LSD
Aladin
Někdy v brzké době nahodím úplně aktuální fotky,některé možná ze dne budoucí sklizně. A jinak všem moc díky za K+ a všem přeji co pokud možno nejlepší sklizeň a prožitky s ní spojené.
Aladin
Zdravím,přináším další fotky. Tři kytky už visí a jedna z nich už je i sestříhaná do šišek. ¨

Jako první šla dolů Purpurea Ticinensis a to 15.10. Už je skoro suchá a nastříhaná do palic a roztříděna. Není to nějak tvrdé,ale ani ne řídké,zkrátka ničím neurazí ani nepřekvapí. Co se týče vůně,ta je naopak zvláštní a žádná kytka mi tak ještě nevoněla. Účinky jsem zkoušel,ale zatím je to takové zkreslené,počkám až to se to pořádně uleží a uschne a pak to nějak okomentuji.
Tady jsou fotky z noci kdy šla pod kosu,jiné bohužel nemám,tak to snad bude stačit.
Aladin
No mám tu ještě dvě,tak je přihodím.
Aladin
No a Holland Hope už to má taky za sebou. Sekl jsem jej společně z Durban Poison 20.10.
H.H. je ještě mokrý,takže zatím nebudu nic odhadovat,ale řekl bych,že to také zase moc tvrdé nebude,ale uvidíme. V tomto případě mám ještě i denní fotky ze 17.10.
Aladin
A tady jsou už ty z noci kosy.
Aladin
A zatím poslední ze sklizených je Durban Poison. V tomto případě mám také fotky i ze 17.10.
Jinak D.P. je vizáží hodně podobný ,Purpurea T. ,s rozdílem toho,že má větší a tvrdší palice a má pronikavější vůni. V tomto případě budu asi velmi spokojen,bude toho na něm asi dost,to se ovšem ještě uvidí.
Aladin
Zde ty poslední
Aladin
a ještě....
Aladin
A na úplný konec tu mám ještě fotky Purple ,nebo co to na konec je.
Vypadá fakt krásně a s tvrdostí to tato kytka letos vyhrála na plné čáře.
Tuto bych chtěl seknout někdy v příštích pár dnech.
Aladin
No a LSD bohužel vyfocenou nemám,ale pokusím se to napravit. Vypadá to s ní obdobně jako s Purple,obě jsou teď v suchu na balkoně a čekají.
Zde ještě poslední dnešní fotka na rozloučenou. V příštích dnech přidám fotky dvou přeživších.
Aladin
Zdravím,sice mi to trvalo,ale jsem zpět z dalšími zprávami.
Takže 25.10. byly skoseny poslední dvě rostliny a to LSD a Purple.
Vše je už tak nějak suché,roztříděné a něco už i úplně odlistěné.
Tyto dvě poslední byly cca něco přes tři týdny bez hnojiv a jen o vodě,a dvakrát jsem na ně použil Final Solution.

Obě mají asi nejzajímavější aroma.Je to taková sladká vůně mísící se se smradem z pořádného skunku,což by docela odpovídalo,jelikož LSD je kříženec Skunku a Mazara. A smrdí tak obě dvě,jelikož je to asi opravdu jak jsem si myslel a to tak,že Purple je LSD. Po tom co to uschlo,se vůně ustálili a obojí voní a vypadá stejně. Tak doufám,že má domněnka je správná.
Přikládám jejich poslední fotky,omlouvám se za kvalitu,ale Nokia C6:00 zkrátka nezvládá některé situace,jako je focení večer atd. Některé fotky se trochu povedly tak tam snad něco bude vidět.
Takže začnu fotkami Purple(LSD) :-D
Aladin
Zde LSD
Aladin
a další....
Aladin
Takže,už jsem se docela pohnul. Už mám většinu vrchů obraných,až na Holland Hope,pak ještě středy a je to. Spodky a listí půjdou na hašiš a masti. Pak bude i tipovačka a až se to uleží i Smoke-reporty.

No a chtěl jsem ještě jednu věc,sice je doopravdy brzo něco takového řešit,ale nechci aby to dopadlo jak to dopadlo tenhle pěst. Jedná se mi o řezy na příští rok, potřebuji jen sehnat někoho kdo řezy dělá už dlouho,má zkušenosti a ví co jo a co ne. Takže jestli toto bude číst nějaká osoba která splňuje mé požadavky ať mi napíše do PM,chtěl bych se s někým aspoň předběžně domluvit.
Nechci totiž narazit na nějakého usmrkance co si chce jen vydělat a marihuaně ví jen že zhuluje a musí se zalívat...
PS: Nejlepší by bylo ,kdyby dotyčná osoba byla někde ze Zlínska,případně Brněnsko...
Aladin
Zdravím,jsem zpět a přináším výsledky letošního úsilí. Mám obrané vrchy a část středů,nebudu čekat zahájím tipovačku,toho co jsem obral. Nějak extra moc toho není,ale že bych byl zklamaný se říci nedá.
Začnu jednotlivými fotkami vrchů. K Holland Hope jsem se ani nedostal,jelikož mě zklamal a nemám ani náladu to nějak obírat atd.,takže to nechám na někdy jindy a bude to samostatná etapa. K tomu proč mě zklamal se vrátím někdy jindy.
Takže vrchy:

1. Durban Poison
2. Purpurea Ticinensis
3. LSD
4. Pracovní název je Purple,ale nakonec to bylo také LSD
Aladin
Tady to samé,ve stejném pořadí ,akorát rozložené na papíře.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma