Durban Poison,Purpurea Ticinesis,Orange Bud,LSD,Purple and AF-Northern Lights - Klikni zde pro originální téma |
Aladin |
No omlouvám se za kvalitu fotek,ale telefon přece jen není foťák ať má mega pixelů kolik chce.
Zde to mám tak nějak pohromadě
1. Jen vrchy
2. Vrchy spolu s obranými středy
3. Vrchy spolu s obranými středy+neobrané středy s Purpurea T. |
|
|
Aladin |
Takže ZAHAJUJI TIPOVAČKU. Tipujte z druhé fotky z příspěvku č. 101.
Vítězi poputuje K+. Jinak spodky mám všechny bokem,ty půjdou na hash,před tím je zvážím abych věděl kolik jich bylo a kolik bude výsledného produktu. Časem snad oberu středy z Purpurea a zmiňovaného Holland Hope. Doplním i smoke-reporty |
|
|
RaScaL |
Zdravim... 366g ale preju vic :) |
|
|
markal |
nazdar tak mislim tak 338 hmhm |
|
|
mongoose |
285G's, ovšem přeju více |
|
|
Aladin |
Zdravím,jsem tady z vyhlášením,nějak jsem na to úplně zapomněl. Tak tedy začnu. Na fotce z které jste tipovali bylo 259 gramů. Takže nejblíže byl Zenga a posílám mu K+
Jinak,mám obraný taky Holland Hope,až jej zvážím tak to sem hodím. Nebylo toho moc,jelikož dobré byly jen vrchy a zbytek byl docela bordel. No středy z Purpurea T. jsem nestihl obrat :-D ,ale bylo jich asi tolik jako z D.P.
No a kdybych měl shrnout kolik z čeho bylo- Durban Poison(vrchy-58 g,středy-cca 40g)
-LSD 1 (vrchy-35,44g,středy-20,50g)
-LSD 2 (vrchy-40,15g,středy-23g)
-Purpurea T. (vrchy-59g,středy cca 40g)
Holland Hope musím ještě zvážit,a pak sem hodím i jeho gramáž. Rovnou bych přihodil Smoke Reporty. Do té doby se mějte. |
|
|
|
|