Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
první květ pod úsporkama - Klikni zde pro originální téma
čus, takže na začátek o boxu. Na kytky svítí jedna 17w úsporka a jedna 24w. Box mám vylepený černobílou folií. Ventilaci zajišťují dva pc větráky. Jeden jako odtah tepla ze stínitka a druhý na celkový odtah, přítah mám pasivní. Hnojivo na květ mám biobizz monster bloom, na růst sem používal Advanced hydroponics of holand AH grow. zanedlouho nafotím a vložím obrázky.
takže takhle vypadá ma bonsai která je na květu 4 den. Je to power plant ze semínka, feminizovaná.
dále tu mám druhou bonsai, také power plant ale je ještě na růstu. Další tři fotky jsou řízky.
a ještě pár fotek. Stínidlo s úsporkama, odtah, odtah ze stínitka.
a teď dotaz, nevíte co se děje s listy?
Seriou
Jak hnojíš ? Když to přeženeš, tak se listy kroutí nahoru a máš i hnědý okraje listu, ale je to první co mě napadlo, počkej si na názor zkušenějších :-). Snad na to přijdeš a přestane to GL.
Mr.Nobody
To by chtělo s tím světlem trochu přihulit , kup na květ aspon 125w :)
citace:
Původní příspěvek od Seriou
Jak hnojíš ? Když to přeženeš, tak se listy kroutí nahoru a máš i hnědý okraje listu, ale je to první co mě napadlo, počkej si na názor zkušenějších :-). Snad na to přijdeš a přestane to GL.
přehnojené to není, každou druhou zálivku namíchávám hnojky.
citace:
Původní příspěvek od Mr.Nobody
To by chtělo s tím světlem trochu přihulit , kup na květ aspon 125w
čau, bydlím u rodičů a jsem rád aspoň za tohle. Větší watáž by mi asi nedovolili.
sWei
Mě by celkem zajímalo jak to pod touhle watáží nakvete takže jsem pro nechat to tak jak to máš, ;)
citace:
Původní příspěvek od sWei
Mě by celkem zajímalo jak to pod touhle watáží nakvete takže jsem pro nechat to tak jak to máš, ;)
hoj, určitě to tak nechám, maximálně dokoupím druhou úsporku co má 24w místo te 17w+ na květu budu asi přisvicovat fialovou trubicí(na zkoušku)
Jinak ty listy, to už je vyřešené, bulo to půdou, nebyla vzdušná. Prokypřil jsem ji a potrhal mnoho kořínků, nevadí dorostou :D
Mr.Nobody
Prokypřil?Doufám žes tam narval aspon pár hrstí perlitu , jinak nějaký kypření (chápu to tak žes do substrátu šťoural špejlí) bylo celkem k výkalu :D
čus, tak jsem to celkem slušně posral s tím kypřením. Takže to vrátím na růst, nechám rozrůst a nechám to ať se vzpamatuje. S tím perlitem by to asi nešlo, ta kytka je půl roku stará takže takže substrát je kompletně prorostlý kořeny.
hoj, takže jsem na tom tak, že mi zbyla 1 kytka, ta větší bonsai, ostatní jsem daroval bráchovi. Takže ji roztahám po celém boxu a budu mít 1 velkou kytku. dneska dám nabíjet baterky a nafotím to.
tak jsem zpět! Zbyla mi teda 1 kytka jak jsem psal, tu si roztahám po celém boxe a dám ji na květ. Do hlíny jsem také přidal perlit, zlepšilo se to o dost, díky Mr.Nobody za radu. Před 2 dny zalito, bez hnojiv pouze ss upraveným ph. Nic se jinak nemění. Možná že na květ seženu 85w cfl.
foto
a makro 1 větve.
4. den květu
Takže jsem zpět. Kytka už čtvrtým dnem kvete, objevily se svilušky tam jsem kytku postříkal přípravkem OMITE. Před dvěma dny hnojeno hnojivem na květ. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s modelem BLACK DOMINA http://www.growshopfm.cz/detail/sem...domina-5ks.html
14. den květu
Takže jsem zpět. Kytka hezky kvete, objevují se první blizny. Kvete fakt hezky, už se těším na ochutnávky:leaf: :rasta:
Ještě bych chtěl poprosit o nějaký ten koment. dělám to pro vás a připadá mi že to dělám pro sebe. Díky
sWei
no vida už to kvete, zatím to vypadá velice pěkně, rostlinka je očividně zdravá a doufám že bude v dané situaci co nejvděčnější :D .... tak ať roste/kvete
Nexius
Pěkná práce na tak malý výkon :).

Z vlastní dřívější zkušenosti s úsporkami můžu říct, že je potřeba jim dodat kvalitní a přiměřené hnojiva, vzduch, větrání, teplotu, vlhkost, správnou vodu, etc.. aby jsi alespoň částečně dorovnal deficit z nedostatečného světla. Kytky se ti aspoň trochu odvděčí, dál určitě doporučuji jít do větší watáže, jestli ti koníček vydrží, sám na to přijdeš :))

Hodně štěstí! budu sledovat
23. den květu
Tak jsem zpět, kytka kvete a já jsem měl tu možnost dostat se k MONSTER BLOOMU ood GROTEKU http://www.growexpert.cz/eshop/3_hn...ster-bloom-130g . Zatím se ji tím ještě nehnojil ale chystám se na to asi v pátek, až pořádně proschne substrát.
a ještě něco...
54. den květu
zdar groweři a growerky, jsem po delším čase zpět. Takže to vypadá následovně. Každý den prolívám hlínu čistou vodou s upraveným Ph, takz snižuju periodu sveětel, každý den o jednu hodinu. Teď je to 9hodin světla a 15 hodin tmy. Přidal jsem také fialovou zářivku 20w. Pomalu prostříhávám velké listy. V pondělí nebo v úterý ji už seknu.
poslední foto je zmiňovaná 20w zářivka. Poprosil bych o nějaký ten koment. Díky
Zefram Cochrane
Ahoj, kytičky máš moc pěkné a žádné obrovské chyby a přešlapy nevidím. Já miluji skutečné mikro pěstování (250W opravdu za mikropěst nepovažuji, snad do 150W je to mikro) a s chutí a radostí sleduji každý mikropěst pod obyč zářivkami a úsporkami. Jasně že mají pravdu ti, co tvrdí, že pod tím nic moc nevypěstuješ, ale něco při troše péče bude vždy. A kdo pěstuje hlavně pro radost ...
Pokračuj, určitě tě budu s napětím sledovat a držet palce.
Sám zkouším dokonce matky pod zářivkou, ale chci to zveřejnit až trošku ucelené a s nějakými výsledky. Jen se nesmí podcenit pH, přelití a hnojení.
hoj, já pěstuju mikro jen kvůi toho, že bydlím u rodičů a ti mi nepovolí víc jak 50w. Kdybych měl svůj byt tak už jedu 600w.Jinak tohle byla chvíli matka, pod úsporkama je to super. Nechápu lidi co maj matky třeba pod 600 kilem.
Hojte lidi, takže jsem ji dneska sekl, předtím jsem prolil kořeny horkou vodou. Zvolil jsem klasický způsob sušení, vzhůru nohama pověšenou v boxu. Nevypadá to nejhůř, můžete tipovat kolik toho je, nejpřesňejší dostane K+. Díky za sledování pěstu(i když moc lidí nesledovalo).
sWei
8,5 gé ale přeju ti víc :)
Zefram Cochrane
Tipuju na trochu pro potěchu 7,8g, ale také ti přeju mnohem více.
Kdypak budou výsledky? ;-)
jkb
Tak já zkusím 9,2 g:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma