Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus, takže na začátek o boxu. Na kytky svítí jedna 17w úsporka a jedna 24w. Box mám vylepený černobílou folií. Ventilaci zajišťují dva pc větráky. Jeden jako odtah tepla ze stínitka a druhý na celkový odtah, přítah mám pasivní. Hnojivo na květ mám biobizz monster bloom, na růst sem používal Advanced hydroponics of holand AH grow. zanedlouho nafotím a vložím obrázky.
Jak hnojíš ? Když to přeženeš, tak se listy kroutí nahoru a máš i hnědý okraje listu, ale je to první co mě napadlo, počkej si na názor zkušenějších :-). Snad na to přijdeš a přestane to GL.
Původní příspěvek od Seriou Jak hnojíš ? Když to přeženeš, tak se listy kroutí nahoru a máš i hnědý okraje listu, ale je to první co mě napadlo, počkej si na názor zkušenějších :-). Snad na to přijdeš a přestane to GL.
přehnojené to není, každou druhou zálivku namíchávám hnojky.
čus, tak jsem to celkem slušně posral s tím kypřením. Takže to vrátím na růst, nechám rozrůst a nechám to ať se vzpamatuje. S tím perlitem by to asi nešlo, ta kytka je půl roku stará takže takže substrát je kompletně prorostlý kořeny.
hoj, takže jsem na tom tak, že mi zbyla 1 kytka, ta větší bonsai, ostatní jsem daroval bráchovi. Takže ji roztahám po celém boxu a budu mít 1 velkou kytku. dneska dám nabíjet baterky a nafotím to.
tak jsem zpět! Zbyla mi teda 1 kytka jak jsem psal, tu si roztahám po celém boxe a dám ji na květ. Do hlíny jsem také přidal perlit, zlepšilo se to o dost, díky Mr.Nobody za radu. Před 2 dny zalito, bez hnojiv pouze ss upraveným ph. Nic se jinak nemění. Možná že na květ seženu 85w cfl.