Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Magic Garden Autoflowering - Klikni zde pro originální téma
Rastafara
Zdravim Growery!

Dovoluju si Vám představit můj letošní Magic Garden Autoflowering :D

Osazenstvo :
Autoblueberry Dutch Passion
Automazar - též DP
Buddha AF grow mix 10 ks :D

Hnojiva:
Hesi na květ, ale nehodlám nějak extra hnojit. Pro růst jsem zvolil zeminu natěženou na zahradě, byla vedle hnojiště, bude dobře živená. Na růst taky budu zalívat biohnojivem ze zetlelé trávy namočené ve vodě :D

Mám je v poměrně velkých kýblech kolem 15l

Doufám, že se to povede, celkem se těším na Blueberry.
:flamer:
Btw: přemístěno na plnou palbu do skleníku :D :flamer:
Rastafara
Dohromady mám 16 semen, takže pojedu 8 a 8, 2 várky. Teď tam mám 2 Berry, 3 Mazary a 3 z toho Buddha balíčku :D
Tak jedem, holky! :D :whip:

Dneska 11.5. jsem si hrál a udělal jednoduché autozavlažování, proděravěl jsem krátkou hadici, která je ve fólijáku a tu pak přes redukci připojím k hadici, kterou zaléváme zahradu, pěkně to orosí celou magic chaloupku a zaleje květináče. Třeba se to holkám bude líbit :D :bravo:
Rastafara
Tak včera mi vylezly 3 rostlinky. Jedna Berruška a dva Mazary ^^
Don MihaiL
cavko

a sadil si vsetky semena priamo do zemi ? alebo si ich daval aj klicit ? :D
ja mam tiez objednavku 3 automazary od DP maju prist piatok tak som zvedavy

nech ti to rastie jak huby po daždi :D
Rastafara
Nechal jsem je asi na 24-48h ve vodě. Pěkně prasknou a vylezou klíčky. Pak do hlíny a čekat s pevnou vůlí :D Už mi vylezla další Blueberry, takže technika je to podle mých zkušeností asi nejlepší. Rozhodně nedoporučuju vatu na klíčení, ale to už je otázka idividuální.
Přeju hodně zdaru.
Don MihaiL
no zase je to tak ze vo vate sa koren zachiti a potom sa neda dostat von a vtedy hrozi ze sa odtrhne koren druha skusenost co mal kamoš semena dal ich do priamo do vody tak mu zacali ako keby hnit alebo plesniet voda ako keby zozelenela
Rastafara
Myslím, že po 24 hodinách plesnivět nezačnou, nafouknou se a puknou.
Don MihaiL
a vsetky ti viklicili za jeden den ??
Rastafara
Naprostá většina praskla a vylezl klíček. Blueberry hned, mazar taky, ten buddha mix trval o den dýl myslím. Ale bylo to všechno do dvou dnů. :heart:
Don MihaiL
na tak to je super potom :D mne maju dnes prist mazariky tak som zvedavy a aku mas podu ? cisto zeminu zo zahradky alebo si kupil nieco alebo ako to mas ??
Don MihaiL
dosli mi akurat mazary dal som ich klicit :D a ako sa dari vojim kitkam nemozes pridat fotky neake lebo som fest zvedavy :D
Rastafara
Tak, přináším menší update. Nebylo možné dřív, protože jsem neměl foťák.
Kytičky pěkně vyletěly, 2 mi něco sežralo a 1 Mazar nevylezl. Jinak vše probíhá hladce. Trošku mě mrzí, že nevím, co za odrůdy jsou z toho buddha mixu, takže nezbývá než se domnívat.
Nejhezčí jsou Mazary, za nima Berrušky, ale mile mě překvapily i buddhy. Hnojit jsem začal hned, když se objevily první náznaky paliček. Hnojím skoro každou zálivku, občas jim dopřeju prolití čistou vodou. Nakonec mám nachystaný final, který vytáhne hnojky a nechá paličky řádně nakynout, jak se od nich očekává :D So, let's check fotos!
Rastafara
1.Buddha
2.Buddha
3.Buddha
4.Buddha
5.Blueberry
Rastafara
Fotky
1.Buddha
2.Buddha
3.Buddha
4.Buddha
5.Blueberry
Rastafara
Next :starwars:
Toto jsou Mazary
Rastafara
máte někdo tip, kolik g bude? :D

Jinak každé ráno chodím kouknout a každé ráno vidím nějakou změnu :D Kyne to pěkně :D Ta jedna malá (sežraná) se pochlubila. Čekal jsem, že na ní nic nebude a ona má krásný skéro pálky :D Ukážu fotky:smoker:

Na první fotce je kytka, kterou sežrali slimáci, ale vypadá lákavě ^^
Na druhé je palička Blueberry.
A třetí je taková moje malá outdoorová vsuvka :D Hraju si s jedním Shiva skunkem a tahám ho po zemi :D Vypadá celkem zajímavě :)
Rastafara
Nějaká makra palic
První je Mazar a ostatní jsou Blueberry
Rastafara
První a čtvrtá -Z buddha balíčku, voní citronově, je hodně listnatá, ale šišku má teda řádnou :D :bravo:

Druhá a třetí fotka je ta kytka, ze které jsem myslel, že nic nebude :D Vybarvila se pěkně, je taky z toho buddha mixu. Ale vypadá a voní fakt lákavě. :busted:

Pátá je Mazar, který se přepnul později, není tak nafouklej jak Blueberry, ale myslím, že má ještě čas na zrání :D Klidně ať ještě roste
:girldevil
Rastafara
Dopi*e, dopi*e, dopi*e, dopi*e, dopi*e....
U vrcholku se na jedné blueberry objevila plíseň, okamžitě jsem to ustřihl a modlím se, aby se to nešířilo dál...To by mi tak scházelo, plíseň do skanku :/
Rastafara
Tak dnes jsem rozjel další round, sklidím tohle a do skleníku letí ještě jedna várka :D 5x buddha a 1 Blueberry :D Uvidíme na podzim. Jinak jsem celkem zvědavej, kolik toho sklidím z aktuální várky ^^

Skleník dozrává, osypává se krystalkama a krásně voní. Občas tam útočí plíseň, zasedla si na Mazara na vrcholovku, ošmikal jsem to opatrně, aby se to nešířilo dál. Doufám, že nebudu muset useknout celej vrch :/
Rastafara
Toš chlapi, (a děvčata). Dnes ukázaly hlavu 3 nový budhy ^^ Mám radost. Ze skleníku jsem vyházel kytí dokynout na posledních pár dní ven, a pak půjdou pod kosu, zalil jsem to finalem, ještě zaliju jednou a končej :D Jednoho Mazara nechám dýl, je takovej nezralej oproti ostatním.
Rastafara
Trošku fotek :D
Tak první dvě jsou Blueberrky
Třetí fotka je buddha :)
Čtyři, pět jsou mazary, ta poslední fotka je mazar bez vršku, kterej jsem setl kvůli plísni celej, ale co jsou ven ze skleníku, je to lepší...hold míň vlhkosti :titanic:
Rastafara
Kdybych tak mohl napsat svoje pocity...Ráno jako každé jiné, vstanu, uvařím si kávu, jdu si přivonět k paličkám a pozdravit nový den...jenže něco nesedí...kde jsou květináče? Kde jsou moje tolik opečovávané rostoucí přítelkyně?
Jsou v prdeli! Nějakej čurák, teda jeden z mých "přátel" neudržel svůj chtíč a závist na uzdě a sprostě mi je vyrval a odnesl si je usušit do svého doupěte, kde si je plné hnojiv a né úplně zralé usuší a skouří...Můj pocit, se nedá vyjádřit, je to...bezmoc, vztek a lítost. Zbyly mi jen právě vylezlé Buddhy...Paráda, přesně takhle šťastný konec mého prvního kola autoflowerů jsem si představoval.
Život jde dál. Na další kolo si pořídím ostnatý drát a 24h ochranku...
U nás v ČR se nemusíme bát policie...musíme mít strach ze závistivců a ubohých zhulenců, co jsou líní strčit semínko do země.
Je mi k pláči
MaaaYaaa
K ostnáči a ochrance přidej lepící pásku a použij ji vždy, když se někomu z tvých kamarádů budeš chtít pochlubit..
Rastafara
Další kolo jede, vypadá to, že mi zbyly 3 buddhy, blueberrka zatím nevylezla, tak uvidíme, co z nich bude.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma