Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dovoluju si Vám představit můj letošní Magic Garden Autoflowering
Osazenstvo :
Autoblueberry Dutch Passion
Automazar - též DP
Buddha AF grow mix 10 ks
Hnojiva:
Hesi na květ, ale nehodlám nějak extra hnojit. Pro růst jsem zvolil zeminu natěženou na zahradě, byla vedle hnojiště, bude dobře živená. Na růst taky budu zalívat biohnojivem ze zetlelé trávy namočené ve vodě
Mám je v poměrně velkých kýblech kolem 15l
Doufám, že se to povede, celkem se těším na Blueberry.
Dohromady mám 16 semen, takže pojedu 8 a 8, 2 várky. Teď tam mám 2 Berry, 3 Mazary a 3 z toho Buddha balíčku
Tak jedem, holky!
Dneska 11.5. jsem si hrál a udělal jednoduché autozavlažování, proděravěl jsem krátkou hadici, která je ve fólijáku a tu pak přes redukci připojím k hadici, kterou zaléváme zahradu, pěkně to orosí celou magic chaloupku a zaleje květináče. Třeba se to holkám bude líbit
Nechal jsem je asi na 24-48h ve vodě. Pěkně prasknou a vylezou klíčky. Pak do hlíny a čekat s pevnou vůlí Už mi vylezla další Blueberry, takže technika je to podle mých zkušeností asi nejlepší. Rozhodně nedoporučuju vatu na klíčení, ale to už je otázka idividuální.
Přeju hodně zdaru.
no zase je to tak ze vo vate sa koren zachiti a potom sa neda dostat von a vtedy hrozi ze sa odtrhne koren druha skusenost co mal kamoš semena dal ich do priamo do vody tak mu zacali ako keby hnit alebo plesniet voda ako keby zozelenela
na tak to je super potom mne maju dnes prist mazariky tak som zvedavy a aku mas podu ? cisto zeminu zo zahradky alebo si kupil nieco alebo ako to mas ??
Tak, přináším menší update. Nebylo možné dřív, protože jsem neměl foťák.
Kytičky pěkně vyletěly, 2 mi něco sežralo a 1 Mazar nevylezl. Jinak vše probíhá hladce. Trošku mě mrzí, že nevím, co za odrůdy jsou z toho buddha mixu, takže nezbývá než se domnívat.
Nejhezčí jsou Mazary, za nima Berrušky, ale mile mě překvapily i buddhy. Hnojit jsem začal hned, když se objevily první náznaky paliček. Hnojím skoro každou zálivku, občas jim dopřeju prolití čistou vodou. Nakonec mám nachystaný final, který vytáhne hnojky a nechá paličky řádně nakynout, jak se od nich očekává So, let's check fotos!
Jinak každé ráno chodím kouknout a každé ráno vidím nějakou změnu Kyne to pěkně Ta jedna malá (sežraná) se pochlubila. Čekal jsem, že na ní nic nebude a ona má krásný skéro pálky Ukážu fotky
Na první fotce je kytka, kterou sežrali slimáci, ale vypadá lákavě ^^
Na druhé je palička Blueberry.
A třetí je taková moje malá outdoorová vsuvka Hraju si s jedním Shiva skunkem a tahám ho po zemi Vypadá celkem zajímavě