Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
teplota-vazny problem - Klikni zde pro originální téma
NaprcanyKacer
Zdravim, vim ze se to tady 100x resilo, ale nenasel jsem uspokojivou odpoved tak snad me neukamenujete a venujete jednomu nadsenci pro kyticky par minut. Mam pet kytek v DarkStreet II 120x120 s 600w hps v cooltube chlazeny TT150 (560m3) v nezavislem obvodu s odtahem ven z mistnosti+ odtah primo ze skrine TT125(220m3) ktery odtahuje vzduch primo do mistnosti kde je stan a pritah je pasivni. Problem je ze i prez toto sofistikovane (podle me) reseni mam teplotu po 3 hodinach sviceni na vic nez 30°C urovni (maximalka byla 33,4°C) na ofuk pouzivam jeden ventilator typu Hurikan (klipsnak). Zvlhcovacka (1 membranova, 0,3l/h) jede nonstop a vlhkost se i tak nedostane nad 50%. Co delam spatne? uz jsem to tady procetl 100x, ale nenapada me nic cim bych to ochladil (snad krom klimatizace na kterou nemam). Dekuji za radu pratele :)
MDe_
Máš možnost dát skřín někam do chladnější místnosti ? Pokud ne tak silnější odtah a přidát ještě ventilec
Bárt
Pokus se mít co nejkratší potrubí a případně svítit v noci. Chápu, že jsi stále na růstu , až přepneš, tak to bude trochu lepší.
spunkmajer
Jak teplej je ten vzduch, kterej ti fouká do skříně? ( ne ten v nezávislém obvodu )
NaprcanyKacer
To je asi kamen urazu, nedostanu se pod 22°C. Stejne uz jsem to vzdal a poridim 6x125w red a zavesim na verikal. mit skrin primo pod strechou proste v lete neni to prave orechove :)

Ale i tak dekuji za rady panove :)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od NaprcanyKacer
To je asi kamen urazu, nedostanu se pod 22°C. Stejne uz jsem to vzdal a poridim 6x125w red a zavesim na verikal. mit skrin primo pod strechou proste v lete neni to prave orechove :)

Ale i tak dekuji za rady panove :)


Jo,podkroví,to je v letě trochu pech,taky mám room v podkroví..
Ale abys nebyl překvapenej,kolik tepla ti dají 6x125 úsporky..Myslim,že si moc nepolepšíš..Ty horký dny jsou teď na delší dobu pryč,chtělo to vydržet a teď se už chladí parádně..A na květu pak při nočním svícení už se to těch dvanáct hodin dá uchladit i v létě..
Chybu bych viděl i v tom jednom odtahu zpět do místnosti,chtělo by to komplet vzduch z boxu hnát ven a přítah vykoumat odněkud ze spodních místností,kde je i v létě chládek.,ale nevím,jestli toto u tebe jde technicky pořešit..
NaprcanyKacer
pro EDA45: tak bohuzel pritah vzduchu z dolnich pater bych musel resit prorubanim 30cm betonu, podlahoveho topeni a izolace = nerealne. Ale jak tak holky sleduju (porad jsou pod 600w) tak se jim nedari az tak spatne, krasne se vetvi ale nerostou do visky (po 3 tydnech na rustu maji 20-30 cm) vcera jsem prepl a snad to tech 60 dni jeste nejak udrzim. Svitim jim ted 20:00-8:00 a teploty se trochu zlepsili. Trochu tomu i pomohl automatizovany rozprasovac (vresk z rosprasovace + akvarijni cerpadlo) a dalsi ofuk. Stejne je to jen test jak to vse funguje v indoor podminkach protoze jedna vec je teorie tady na g. a jina vec je to nejak ukocirovat doma. No snad aspon tech 100-150g dam at je na leto co kourit :) ale nadchl jsem se pro ty CFL a urcite je vyskousim a to ve stylu 6x125w na vertikal. Snad se vam nekdy pochlubim :)
bruno.kudrna
Zdravím
Já sice nemám skříň pěstuju ve skleníku no a když se sluníčko do něho opře tak 45-50 stupňů není problém.Kytkám to nijak nevadí,aspoň to není vidět jedou pěkně.
Zdárek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma