Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, vim ze se to tady 100x resilo, ale nenasel jsem uspokojivou odpoved tak snad me neukamenujete a venujete jednomu nadsenci pro kyticky par minut. Mam pet kytek v DarkStreet II 120x120 s 600w hps v cooltube chlazeny TT150 (560m3) v nezavislem obvodu s odtahem ven z mistnosti+ odtah primo ze skrine TT125(220m3) ktery odtahuje vzduch primo do mistnosti kde je stan a pritah je pasivni. Problem je ze i prez toto sofistikovane (podle me) reseni mam teplotu po 3 hodinach sviceni na vic nez 30°C urovni (maximalka byla 33,4°C) na ofuk pouzivam jeden ventilator typu Hurikan (klipsnak). Zvlhcovacka (1 membranova, 0,3l/h) jede nonstop a vlhkost se i tak nedostane nad 50%. Co delam spatne? uz jsem to tady procetl 100x, ale nenapada me nic cim bych to ochladil (snad krom klimatizace na kterou nemam). Dekuji za radu pratele
To je asi kamen urazu, nedostanu se pod 22°C. Stejne uz jsem to vzdal a poridim 6x125w red a zavesim na verikal. mit skrin primo pod strechou proste v lete neni to prave orechove
Původní příspěvek od NaprcanyKacer To je asi kamen urazu, nedostanu se pod 22°C. Stejne uz jsem to vzdal a poridim 6x125w red a zavesim na verikal. mit skrin primo pod strechou proste v lete neni to prave orechove
Ale i tak dekuji za rady panove
Jo,podkroví,to je v letě trochu pech,taky mám room v podkroví..
Ale abys nebyl překvapenej,kolik tepla ti dají 6x125 úsporky..Myslim,že si moc nepolepšíš..Ty horký dny jsou teď na delší dobu pryč,chtělo to vydržet a teď se už chladí parádně..A na květu pak při nočním svícení už se to těch dvanáct hodin dá uchladit i v létě..
Chybu bych viděl i v tom jednom odtahu zpět do místnosti,chtělo by to komplet vzduch z boxu hnát ven a přítah vykoumat odněkud ze spodních místností,kde je i v létě chládek.,ale nevím,jestli toto u tebe jde technicky pořešit..
pro EDA45: tak bohuzel pritah vzduchu z dolnich pater bych musel resit prorubanim 30cm betonu, podlahoveho topeni a izolace = nerealne. Ale jak tak holky sleduju (porad jsou pod 600w) tak se jim nedari az tak spatne, krasne se vetvi ale nerostou do visky (po 3 tydnech na rustu maji 20-30 cm) vcera jsem prepl a snad to tech 60 dni jeste nejak udrzim. Svitim jim ted 20:00-8:00 a teploty se trochu zlepsili. Trochu tomu i pomohl automatizovany rozprasovac (vresk z rosprasovace + akvarijni cerpadlo) a dalsi ofuk. Stejne je to jen test jak to vse funguje v indoor podminkach protoze jedna vec je teorie tady na g. a jina vec je to nejak ukocirovat doma. No snad aspon tech 100-150g dam at je na leto co kourit ale nadchl jsem se pro ty CFL a urcite je vyskousim a to ve stylu 6x125w na vertikal. Snad se vam nekdy pochlubim
Zdravím
Já sice nemám skříň pěstuju ve skleníku no a když se sluníčko do něho opře tak 45-50 stupňů není problém.Kytkám to nijak nevadí,aspoň to není vidět jedou pěkně.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky