Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Lesní gRow 2012 - Klikni zde pro originální téma
Rumcajs
Nazdar ve spolek,
máme tady další rok a s ním i další pěst. Letos pojedem dost pravděpodobně jen 1 stálé místo. Už jsme to byli předpřipravit. Hlína je prohnojená masokostní moučkou, rohovinou a doředěná dalšími 150L čerstvého substrátu. Máme nachystáno ještě 150L kompostu a zbytek substrátu(cca.200L) se dokoupí. Přes týden tam dotáhnem další várku hlíny, prohnojíme NPK a necháme ještě 2-3týdny uležet. Poté zase zmeříme Ph a popřípadě provedeme korekce.

Pojedeme výhradně v pytlích ve kterých bude zhruba 60 až 80L substrátu. Na růst budem dohnojovat granulovaným koňským hnojem popřípadě Hoštickým guanem. Tekuté hnojiva na doladění budou Guanokalong Grow, Fishmix a enzymy. Dále použiji symbiotické houby Symbivit a Polyversum.

Semínka dána na předklíčení 14.4.2012.



Letošní osádka:


Dutch Passion

5x Durban Poision
2x Frisian Dew
2x Passion1
2x Shaman

Dinafem

3x Critical+
3x Moby Dick

Paradise Seeds

3x Nebula




-------------------------------------------------------------------------
Rumcajs
Předpěst už frčí:) Chytlo se 100% semen.
Rumcajs
Kytičky mi nějak začly žloutnout a přestaly růst. Zmeřil jsem Ph a bylo kolem 6,5-6,8. Na substrátu bylo napsáno 5-6,5, tak nevím jestli jsem trefil nějaký extra zásaditý pytel. Do toho ještě kupa mušek...no prostě úplně na hovno. Tak to dopadá, když člověk koupí levný substrát.
Na přesazení to má ještě moc malé kořínky, takže jsem do zálivky nakapal od oka citron, doladil to fishmixem, hodil jsem je odpoledne na okno a doufal v zázrak :) Večer už vypadaly, že chytly barvu a mušky odvál vítr. Dosypal jsem jim více hlíny, zalil zase vodou s citrnem a fishmixem, teď jen budu doufat, že jsem to utrefil a kytky porostou tak jak mají.



Foto č.1-3 - celkový pohled
č.4 - Shaman
č.5 - Nebula
ABORTED
Čus:) hezké místečko.jinak mi se moc zlute nezdaj.vypadaji zdrave:)

tak at to roste:)
Rumcajs
Přesazeno do substrátu pro palmy, tak se doufám spraví. Na růstu jsou skoro 3 týdny a přijde mi, že rostou nějak pomalu.




2,3 - Frisian Dew

4 - Nebula

5 - Moby Dick
Rumcajs
Zdravím po delší odmlce. Nějak nebyl čas ani důvod jezdit na pole. Bylo pořád sucho takže jsou to takové vytáhle košťata. Doufám, že se ještě spraví když teď pár dnů prší.
hollyholly
Sorry, ale je to bida..
Knigh Rider
Hoď to normálně do země, uděláš líp, než to mít v těch pytlích.
citace:
Původní příspěvek od Knigh Rider
Hoď to normálně do země, uděláš líp, než to mít v těch pytlích.
při tomhle počasí, dva týdny vedra dva týdny hnusně určitě do hlíny líp se s tim vyrovnaj ale jinak hezky rostlý kousky :)
Rumcajs
citace:
Původní příspěvek od hollyholly
Sorry, ale je to bida..



Velice konstruktivní koment... Mělo to mít nějaký význam nebo ses špatně vyspinkal? Nebyl jsem tam dva měsíce, takže se není čemu divit. Počasí udělalo svoje.


citace:
Původní příspěvek od Knigh Rider
Hoď to normálně do země, uděláš líp, než to mít v těch pytlích.



Nechci to mít přímo v hlíně, protože při normálním počasí je tam bažina. Letos je extrémní sucho a to nijak neovlivním.




Příště si projděte historické pěsty než mi budete psat takové komenty. A aspoň to pište do PM nebo karmy. Díky.
hollyholly
Tak nepěstuj když na to nemáš čas a dva měsíce se tomu v růstu nevěnuješ.Ty kytky jsou chudáčci..stačí se podívat na foto jak jsou rostlý, nevětví se, jsou povadlý, žluté listy...
děsí mě tvá věta "nějak nebyl čas ani důvod jezdit na pole"...
A historické pěsty mě momentálně nezajímají, zajímá mě aktuální pěst, historie je pasé...
ganja-steve
citace:
Původní příspěvek od hollyholly
Tak nepěstuj když na to nemáš čas a dva měsíce se tomu v růstu nevěnuješ.Ty kytky jsou chudáčci..stačí se podívat na foto jak jsou rostlý, nevětví se, jsou povadlý, žluté listy...
děsí mě tvá věta "nějak nebyl čas ani důvod jezdit na pole"...
A historické pěsty mě momentálně nezajímají, zajímá mě aktuální pěst, historie je pasé...


O co ti jde??? At si to pestuje, jak chce ne?!? WTF! ty kytky to neboli:D A nikoho nezajima, jestli tebe zajima historie nebo ne.
Apartman
Zdar-myslím, že kdybys udělal na dně kýblů pořádné otvory, aby se mohly spojit kořeny se zemí (byť méně kvalitní), eventuálně pak trochu přihrnout nádoby zeminou, tak by to vyřešilo problém zalití a vitality. Kytky v kýblích jsou dobré, když je máš po ruce nebo potřebuješ s nimi hýbat, ale takhle v přírodě nevidím moc důvod... ;)
Rumcajs
Čau ve spolek,
už jsou vetšinově přesazené do velkých pytlů, každá dostala navíc 50L zeminy. Ty menší to nepotřebují tak jsem je jen dosypal. Díry na dně samozřejmě byly a ty co prorostly jsou velké, akorát při přesazení jsem jim potrhal trochu kořeny.

Jelikož je to plevel tak pevně veřím, že se ještě vzpamatují. Troška vody a budou v poho. Letos to holt nebude na žádné extra výnosy, ale při tom množství se to ztratí :) Tento týden je zajdu roztáhnout a pak se tam zas měsíc neukážu pokud počasí dovolí :D

Na příští rok už jsem vymyslel projekt abych mohl sadit do země, ale bude to chtít velké terenní úpravy. Pokud prší tak jak má tak bez gumáků ani ránu.
Aladin
Zdravím,zajímalo by mě jak si našel takového skvělého fleka. Něco takového jsem hledal,bohužel ale nenašel. A to jsem projel celé okolí na kole a na babetě a nic jsem nenašel. To sis ten flek vysekal,nebo už to tam tak bylo? Taky tady máme,dá se říci bažiny,ale prý tam už pár lidi zařvalo,takže tomu moc nevěřím. Jde mi o to,že když už najdu dobrého fleka,tak je tam moc zvěře,a kde je zvěř jsou myslivci a posedy.Takže spousta míst nelze využít,kvůli nějakému posedu atd. Jo a jestli se mohu zeptat,zastřihával si to? Některé asi jo že? Já jen,že by jim to holkám bodlo,teda aspoň některým.Jinak kdyby něco tak to smažu.Takže ti posílám K + za toto místo.
Rumcajs
S hledaním fleku je to jednoduché, koukám po co největším bordelu kde by nikdo dobrovolně nelezl:) Samozřejmě tam musí svítit slunce a být dostupná voda. Problém se zvěří se dá vyřešit ohradou, popřípadě nějakou alternativou. Další kriterium je dobrá dostupnost, ten flek na fotce je kousek od rodinných domů. Pod svícnem bývá největší tma :)

První rok jsem na tom místě pěstoval na dřevech, protože tam bylo po kotníky vody a tekoucí potůček. Jak jsem místo rozšiřoval tak více vysychalo a letos už nemám ani čím zalívat:) Na příští rok tam vykopu automatické zavlažování a zkusím trochu změnit metodu pěstovaní ať tam nemusím lozit vůbec. S dobrou půdou není třeba hnojit vůbec, leda na květ pro dobrý pocit a s vyřešeným zavlažováním mi bude stačit max 5 návštěv za sezónu.


p.s.- pište prosím přes vzkazy nebo karmu, ma to být fotogalerie a ne diskuzní kroužek :)
spunkmajer
Flek máš fakt super. Jen mě hned napadlo, aby ses sám neprásknul těma bílejma kbelíkama. Pokud by se někdo dostal do blízkosti, ta bílá barva v takovým '"bordelu" je trochu do očí bijící. Jak už někdo psal, zkusil bych to dát do hlíny. Aspoň jednu, na zkoušku.
Rumcajs
Tady jsou týden staré fotky. Bohužel jsem si vzpomněl na focení až když se setmělo, takže kvalita fotek je bídná. Většina kytek už je v pytlích a má zhruba 80l zeminy, ty v kýblech mají půlku. Letos už do hlíny nic dávat nebudu, dojedu to tak jak to je a na příští rok udělám změnu. Jinak kýble probleskovaly z křoví když okolní stromy neměly listí, ale schoval jsem je když jsem připravoval hlínu. Letos už to udělám hned na podzim a k tomu pořádný kompost. Teď mám na místě zhruba 1300l zeminy a pořád je mi to málo :D
Inspiroval mě letos projekt jedné ohrady od Mirexe a chci něco podobného aplikovat. Budu muset vyřešit odvodnění a odizolování kytek od původní půdy, protože je hodně jílovitá.
Další návštěva je plánovaná zhruba za týden, kdy provedu další prostříhání spodků a roztažení.
Rumcajs
Mám tady čerstvý update přímo z pole. Kytky přesazené do pytlů jsou úplně v pohodě a ty v kýblech byly trošku povadlé, ale nic zásadního, prostě návštěva v pravý čas :) Ostříhal jsem spodky a postříkal je Phytaminem +Cropmaxem +Fishmixem. Zálivka Guanokalong +Fishmix +Enzymy. Při poslední návštěvě dostaly masokostní moučku a NPK, takže jim nic nechybí.

Ve studni bylo max 50L vody a 6 mrtvých myší... Na zalití to stačilo, ale o víkendu se tam musí znovu pokud nebude pořádně pršet. Jen se děsím toho, jestli tam budu táhnout vodu půl kiláku, obzvlášť když bych potřeboval aspoň 50l. Pro pořádné zalití potřebuju zhruba 150l. Holt budu spoléhat na déšť :)
Rumcajs
Pár dnů staré fotky. Kytky mají ostříhané spodky a daří se jim výborně. Díky vydatným deštům v posledních dnech už nebude o vodu nouze do konce pěstu. Teď už se jen dokopat k roztažení a prostřižení okolní jungle :)
Bohužel jsem použil na popis cedulek nějaký mizerný centrofix a většina se smyla, takže nevím co je co. Aspoň budu mít na konci dobrou tipovačku :D












Rumcajs
Fotky z půlky minulého týdne. Dost už jich kvete a zbytek určitě brzo začne. Provedl jsem prořez okolních stromů, takže mazlíci budou mít maximum světla :)

















Rumcajs
Všechno parádně kvete. Trochu jsem to poroztahoval a příště to dodělám:) Vody je zase málo, takže další návštěva bude za pár dní. Jinak poprvé hnojeno Guanokalong Bloom. Přemýšlím jestli koupit nějaký květový booster, ale je to drahé jak cyp.
Rumcajs
Čorky našly fleka a odnesli 10 nej kytek. Hledal jsem je po okolních zahradách, ale zatím bez úspěchu. Problém je, že nemám ten zbytek kam dát. 4 už jsem dneska odvezl a zbytek zítra. Ještě najít fleka.
Jamés
hmmm tak to je nemile...bohužel i takoví mezi námi jsou...
Mít to doma a za vratama psa je jistota:)
Rumcajs
Nedalo mi to a zasel jsem se na flek zase podivat. Zlodejum evidentne nestacilo, ze odnesli 10 kytek a vratili se pro nasup. Ostrihali vrchy na kytkach, ktere kvetly necely mesic... Nechal jsem jim vzkaz at mi ten zbytek nechaji, ze si uz snad nakradli dost, tak uvidim jestli to bude mit naky uspech :) Kazdopadne uz mam vytipovany jeden barak, kde by to mohlo byt, tak se tam zajdu kouknout pristi tyden. Uz to ani nefotim pac na to uz nemam naladu.

Ctyri kusy mam presunute uplne jinde a doufam, ze z nich neco bude. Jedna kytka se mi pri presunu zlomila, tak jsem ji nechal asi 50m do fleku smerem k mistu kde parkuju a ta me mile prekvapila. Sice prezila jen jedna vetev ze dvou, ale jsou na ni krasne paldy a ma neco pres 2m. Jelikoz ji nenasli tak mi potvrdili smer odkud chodi. Pokracovani detektivky zas priste :)
yara
Zrovna jsem si říkal, že v těch kýblích a pytlích to je nápadný a každý si všimne, že je to tam vysazený úmyslně.
Kdyby to bylo rovnou v hlíně, tak by si toho možná nikdo nevšim a vypadalo by to jako shluk kopřiv.Teď je to místo navíc profláklý.
No jo no - houbařská sezona - lidi zavítají všude.
slepecC
Nj lidi jsou hovada... s kamošem jsme měli luxusní místečko 8 kytek v zemi... kvetlo to tak 2-3 týdny, dojdem tam pár dní nazpět a kytky s kořeny vykopané a pryč a to jsme si byli jistí že to tam nikdo najít nemůže :/.. snad aspoˇty něco sklidíš


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma