Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
400W/kokos - Jack Herer + Ultimate, druhý kolo - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Bude celou dobu venku, jen jsem nevěděl jestli ji mám trápit nebo radši hodit slepicím ať se mají jednou taky dobře :-)
Jinak zajímavý je že ve skleníku jsou tak skokový teploty a kytky jedou jako blázen. Brzy ráno teplota 8 - 9st. teď odpoledne na slunci 45st, vlhkost jen 10% a jedou jak blázen, nechápu...
homer simpson
servus mam dotaz keby že sa rozhodnem to rozje presne podla teba mm očakavat že to bude doma citit? jak je to s pachem u tebe?a ešte jeden dotaz maš predstavu kolko ta stala elektrika na celi pjest? daj echo- dix, jo a klobuk dole vy Češi ste v tomto jednotka
doxenon
Čau, cítit to bude vždycky :-), já mám odtah ze skříňe přes strop na půdu a ven, přítah mám teď v létě ze sklepa a teď když končím tak to je panečku vůně !!!
Myslím že i pacháč to jen částečně utlumí ale do skříňe potřebuješ chodit a pokaždé když ji otevřu, tak hned dostanu tou vůní po rypáku :-)
Odběr za celej pěst mám jak vidíš na fotce zaokrouhleně 530 kwh (v neděli končím), noční proud nemám, takže sazba je nějakejch asi 5.30kč kwh, tak to je +- 2800 kč za pěst ale jestli máš noční proud, tak jsi za vodou ale samozřejmě píšu jen o čtyřkile.

Tak dnes holkám ráno zhasla lampa a zůstane to až do neděle, je hotovo. Ráno zkontrolovány trichomy mikroskopem cca 80 - 90 % zakalených, pestíky taky z větší části hnědý, tak dnes a zítra tma a v neděli ráno tradáááááááááááá.
Poslední foto holek za jejich života a v neděli R.I.P.
doxenon
Všem velikej dík za káčka, vážím si toho.
doxenon
citace:
Původní příspěvek od Easy Grow
Mám ten samý :) prostě to co máš velkýma číslama vyděl 100 a máš výsledné EC...Tkaže 02 je 0.2 což máš parádní vodu a 0.9 je ten kal.roztok :)

To je asi pejčovina kámo, stáhnul jsem si manuál a tam píšou že se to má násobit a ne dělit stem ale i tak je asi ec metr špatnej, zkusil jsem druhej kalibrační roztok a ten ukázal č. 11, tak se mlátím do hlavy že jsem tu kokotinu vůbec kupoval !
EDA45
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Čau, cítit to bude vždycky :-), já mám odtah ze skříňe přes strop na půdu a ven, přítah mám teď v létě ze sklepa a teď když končím tak to je panečku vůně !!!
Myslím že i pacháč to jen částečně utlumí ale do skříňe potřebuješ chodit a pokaždé když ji otevřu, tak hned dostanu tou vůní po rypáku :-)
Odběr za celej pěst mám jak vidíš na fotce zaokrouhleně 530 kwh (v neděli končím), noční proud nemám, takže sazba je nějakejch asi 5.30kč kwh, tak to je +- 2800 kč za pěst ale jestli máš noční proud, tak jsi za vodou ale samozřejmě píšu jen o čtyřkile.

Tak dnes holkám ráno zhasla lampa a zůstane to až do neděle, je hotovo. Ráno zkontrolovány trichomy mikroskopem cca 80 - 90 % zakalených, pestíky taky z větší části hnědý, tak dnes a zítra tma a v neděli ráno tradáááááááááááá.
Poslední foto holek za jejich života a v neděli R.I.P.

Krása,na to,žes to hnojil tou "špinavou vodou Atami" :teef:,tak to vypadá fakt dobře,což..? ;)
Krásně si to v tom kokosu ukočíroval,no problem.. I bez ECmetru..;)
doxenon
Jo jo Edo, Zítra se nalodí nová posádka a opět bordel zn. Atami :-)
Srovnával jsem fotky z prvního kola a teď bude vážně víc i když mě na nějakým gramu navíc nezáleží. Když vidím co tam lidi lejou zbytečně předraženejch sraček v domění že to něčemu pomůže jen kroutím hlavou, za ty ceny by mohli mít třeba kvalitní klacky na celej rok.
Nedělám reklamu Atami ale ať počítám jak počítám tak na dvě kola mi vystačí hnojky v ceně do 500kč. A+B+PK 13 - 14 nic víc a jak si holky chrochtaj :-). Nevěřící Tomášové zkuste to tak taky.

Tady ještě pokus o nějakej detail ale mám mrdku foťák a večer jsem byl na kvasu a asi se mi klepou ruce. Tapetka na telefounu k tématu :-)
fiste
Hele tady nikdo netvrdil, že Atami je špatný hnojivo. Jenom že existuje lepší..

Jasně že se dá jezdit ve Favoritu s podobnym výsledkem, jako v Octavce, ale já už bych si Favorita nekoupil..

Kdo nezkusil Metrop, neví o čem mluví..

Jinak moc hezký pálky, ale taky dost volnýho prostoru.. Ec metr to chtělo koupit nějakej, co ukazuje ms. Jde to ještě vrátit/vyměnit?
myguláš
To sou kecy,,,,divimse že sis kupoval měřič rychlosti když ti to valí jako v octávce všechno bez problémů a máš to tak hezký.Ať se nadále tak daří
fiste
citace:
Původní příspěvek od myguláš
To sou kecy,,,,divimse že sis kupoval měřič rychlosti když ti to valí jako v octávce všechno bez problémů a máš to tak hezký.Ať se nadále tak daří

Měřič rychlosti? A odkudpak jsi k nám přiletěl? :D
doxenon
To fiste: Já netvrdím že tady někdo tvrdil že je Atami špatný hnojivo, zároveň netvrdím že nejsou lepší hnojky než Atami ale mě se prostě v kokosu osvědčily, tak nemám důvod to měnit.
Lákalo mě zkusit Jungle in da box na který slyším samou chválu ale říkám si proč?
EC metr pojedu v pondělí reklamovat a jsem fakt debil že jsem ho vůbec kupoval, dvě kola jsem odjel v klidu bez něho a teď vyhozenej litr za nějakej zmetek ! Milwaukee mám i ph metr a ten je v pohodě a nemá ani nějak výraznější odchylku když kalibruju ale prostě ten ec metr nechápu.
Jinak už se těším na zítřek protože nový klony brutálně rychle prokořenily malý květináče a nutně potřebují přesadit :-)
EDA45
citace:
Původní příspěvek od fiste
Hele tady nikdo netvrdil, že Atami je špatný hnojivo. Jenom že existuje lepší..

Že to je předražená špinavá voda...Zde to máš přenesené z bullova trýdu..Pak jsme tam také počítali..V přepočtu na množství připravené zálivky za stejné peníze, Metrop vychází v průměru o 40% dráž...
Ale nutno pdotknout,že by tedy měl sám hlídat správné Ph..
To mě ale nějak moc nebere,mě berou spíš ty kytky,co tu kluci s tou špínou naprosto bezproblémů vypěstovali,to je nádhera...;)

EDA45 : Určitě bych to nenazýval drahou špinavou vodou..
citace:

Tak to já samovolně taky ne, ale jestli máš nějak definovat hlavní rozdíl od Metropu, pak ano..

Tvá definice hlavního rozdílu Metropu od Atami..Drahá špinavá voda...
Z toho se nevykroutíš..
V tom trýdu ale stejně šlo o cenu,tedy mě,protože Wamp tam prohlásil,že Atami sou drahý a špinavý..Ty ses přidal,viz tvůj quote o rozdílu,definici rozdílu mezi hnojivy..
Já tam ale nikde netvrdil,že je Metrop špatný,ale drahý.. ;)
A to je pravda,a je úplně jedno,komu se to líbí,nebo nelíbí,prostě to tak je...Ten rozdíl v ceně je cca 40%..Ale ve prospěch Atami,nikoli Metropu..
Je to prostě přesně naopak..
Rozdíl v ceně se dá spočítat..
Rozdíl v kytkách pěstovaných v tom nebo v tom (ve prospěch Metropu) nevidím,ty ano..?Podle mě jsou ty hnojky dobrý oboje,a spousta dalších také..;)

Doxenon : Sorry,kámo,nechci tu flameovat,ale když někdo něco tvrdí,tak mi vadí,když ve finále říká,že nic netvrdil..Peace
fiste
citace:
...
Kdo nezkusil Metrop, neví o čem mluví..
...

A tvym poslednim příspěvkem to dokazuješ..

Já se z ničeho nevykrucuju, spíš se mi zdá, že ty to úmyslně překrucuješ nebo nechápeš o čem tady píšu..

No a ten 40% rozdíl v ceně, to ale porovnáváš Atami v akci s Metropem, kterej akce dělat nepotřebuje. Nebo zase ty hnojky do hlíny..
EDA45
citace:

A tvym poslednim příspěvkem to dokazuješ..

Já se z ničeho nevykrucuju, spíš se mi zdá, že ty to úmyslně překrucuješ nebo nechápeš o čem tady píšu..

No a ten 40% rozdíl v ceně, to ale porovnáváš Atami v akci s Metropem, kterej akce dělat nepotřebuje. Nebo zase ty hnojky do hlíny..

Ale ty tu porovnáváš Metrop s něčím,cos v životě neměl v kytkách ani v ruce,víš o tom velký kulový.. haníš to tu.. ale na to nemáš kredenc..;)
Když o něčem,o čemkoli prohlásím,že ve srovnání s Metropem,jako definice rozdílu vůči němu, je to jen drahá špinavá voda,tak to pak neberu zpět a hlavně ta voda je o 40% levnější,v běžnejch cenách...žádná akce,zas jen kecy,zavádějící..,ale cokoli od nich,Ata Terra-hlína,Ata Awa - hydro,Ata coco,B,cuzz coco..5+5l balení v cenovým rozpětí cca 520 -750 Kč..Že Metr. drží stálejší ph,no to zdaleka není jediný hnojivo,co to umí,ok,je to jeho plus..Nikde jsem nepsal,že to je sračka..No a kdo to nezkusil,tak neví,no pochopitelně,tak to je..
Taky když nevim,neprohlašuju něco,co sem v životě neviděl,mám s tím nulovou zkušenost,za špinavou,drahou vodu,což už je úplná kravina.. tvoje evidentní,zbytečný a rádoby zkušený, zavádějící kecy..:rolleyes:
Míň kaktusů v podpaží,víc zkušeností a víc soudnosti a bylo by líp...Nejdřív si vychvaloval AH a pak ses zamiloval do Metropu..a vše ostatní je srajda..??
Po svých třech odjetých indorech nemáš tyhle anii jiný kecy podložený absolutně žádnou vlastní zkušeností,v životě si nedávkoval Atami ani spoustu jiných hnojiv do kýble a nelil do kytek,o čem nic nevíš,nemel do toho,když plácneš hovadinu,nelži pak žes ji neplác,už je tu s tebou podobných zkušeností celkem dost,stačí mrknout na tvý tři pokusy..máš hodně načteno a nakoukáno na youtube,a podáváš to tu po různu po groweru jako pravdy booží,ale to je o hovně...chlapče.. ;)

doxenon : Prosimtě nech si to pak smáznout,nerad ti sem píšu věci mimo tvuj povedenej pěst,ale čeho je moc,tak je prostě příliš a musel jsem reagovat,takhle,veřejně.. Eda
fiste
Atami jsem jel a rychle jsem ho nahradil Metropem, takže celej tvuj předchozí příspěvek je o hovně.. chlapče.. a neni jedinej..

Edit: Zkoušíš se opírat o argument, že nemám zkušenost s Atami a přitom sám nemáš zkušenost s Metropem. Když na někoho můžeš rozhazovat moudra, tak nic mazat nechceš, ale když se spleteš, hned bys to mazal. Vytrháváš věci z kontextu aby sis zachránil jméno. Egofórummasturbátor, tak mi začínáš připadat..
myguláš
citace:

Měřič rychlosti? A odkudpak jsi k nám přiletěl? :D

Beru to za dobrý vtip když vidíš jak mu to hezky jede a přirovnáš jeho jízdu hnojiv k jízdě favorita vs octavca,jen sem se přidal s vtipkovánim do vaší pranice se srát nechci to jsou jak sem psal jen kecy..(každej si přec musí sám ozkoušet a jed než najde to SVOJE,,cena je neco jinýho ale s cenou jde nahoru zas jiný potenciál ale to tu už zminujete)
EDA45
citace:
Atami jsem jel a rychle jsem ho nahradil Metropem, takže celej tvuj předchozí příspěvek je o hovně.. chlapče.. a neni jedinej..

Edit: Zkoušíš se opírat o argument, že nemám zkušenost s Atami a přitom sám nemáš zkušenost s Metropem. Když na někoho můžeš rozhazovat moudra, tak nic mazat nechceš, ale když se spleteš, hned bys to mazal. Vytrháváš věci z kontextu aby sis zachránil jméno. Egofórummasturbátor, tak mi začínáš připadat..

Ne,nejel..Tý epizodě ve svým druhým pěstu snad nechceš říkat jízda..? ;)Akorát si s nima ve svým druhým pěstu ty umělče,s tou ředěnou vodou :teef:,spálil 5cm prcky ze semen,protože si jim v druhým tejdnu po vyklíčení rval poloviční doporučenou koncentraci ..:frog: Nemehlo..A ty kecy o favoritu a octavce..Tys to byl schopnej i s tim řídkým favoritem narvat po týdnu ježdění v 40tce do zdi.. mistře..A budeš tu něco soudit,s čím si se nedohrabal k žádnýmu výsledku,krom toho spálení,kvůli svejm školáckejm chybám..,ne kvůli hnojivu,který za to fakt nemohlo..Lidi co maj rozum a hned na začátku svýho pěstění nse nesnaží vzbuzovat dojem,kaký jsou zkušený borci,tu s tím favoritem dělaj výsledky,o kterejch se tobě zatím ani nezdá..
Vždy,kdyžs něco posral,hned si to svedl na něco jiného,nikdys nebyl schopen uznat svý začátečnický omyly,kterejch nebylo málo,stačí mrknout do tvých třech kol,a vždy ses jen hádal,že za to může cokoli jinýho,než ty,zpětně pak mazal,editoval,abys svojí hloupost co nejvíce zakryl..Nebo,že tu kravinu,kterou děláš,děláš správně a celej grower se mýlí..
Si tu v tomto už provařená "firma",asi ta nejprovařenější na groweru,každej ať si udělá obrázek sám.. lol

to myguláš :
Spíš hloupej,špatnej vtip..Navíc od někoho,kdo do toho "favorita" na chvíli sednul a totálně hned první jízdu na začátku posral..A pak se tu do něj opírá..prostě o ničem..
fiste
Jo spálil, bylo to moje 1. kolo v kokosu a lil jsem tam hnojiva jak do bubbleru.. Psal jsem, že se dá ve Fáčku dojet dost podobně, ale taky že je to v Octavce o dost pohodlnější jízda, to tu ostatně píšu celou dobu..

Edit: Nemyslim si, že nejsem schopnej uznat chybu a začátečnický chyby dělá většina začátečníků, teď nemyslim jenom pěstování, ale třeba i přispívání na grower.. Mimochodem ředěnou vodou jsem nic nepálil a nejhůř to snášela Vanilla, to nesvádim na model, to tak prostě je..
EDA45
citace:
Jo spálil, bylo to moje 1. kolo v kokosu a lil jsem tam hnojiva jak do bubbleru.. Psal jsem, že se dá ve Fáčku dojet dost podobně, ale taky že je to v Octavce o dost pohodlnější jízda, to tu ostatně píšu celou dobu..

Edit: Nemyslim si, že nejsem schopnej uznat chybu a začátečnický chyby dělá většina začátečníků, teď nemyslim jenom pěstování, ale třeba i přispívání na grower.. Mimochodem ředěnou vodou jsem nic nepálil a nejhůř to snášela Vanilla, to nesvádim na model, to tak prostě je..

Atami = podle tebe předražená špinavá voda..už mě ty tvý vyjádření nebaví hledat a přenášet..je to furt dokola..mam jiný starosti,good luck...
doxenon
Serte na to kluci, nehádejte se, každej hnojí čím mu to vyhovuje a je to každýho věc, já taky nejsem žádnej zkušenej mistr světa, doteď čerpám tady z Groveru od vás všech tady a bez vás bych asi vypěstoval leda tak piču z ryby :-)
U Atami zůstávám s toho důvodu že jde hned poznat na kytkách kolik čeho má a jde to během chvíle doladit, u Bio Bizzu se to projevilo až za pár dní čímž ovšem nechci tvrdit že tohle hnojivo je špatný, jen mi prostě víc vyhovuje Atami.
Přece se tady nebudeme jebat a urážet mezi sebou, jsme přece na stejný lodi.
EDA45
citace:
Původní příspěvek od doxenon
Serte na to kluci, nehádejte se, každej hnojí čím mu to vyhovuje a je to každýho věc, já taky nejsem žádnej zkušenej mistr světa, doteď čerpám tady z Groveru od vás všech tady a bez vás bych asi vypěstoval leda tak piču z ryby :-)
U Atami zůstávám s toho důvodu že jde hned poznat na kytkách kolik čeho má a jde to během chvíle doladit, u Bio Bizzu se to projevilo až za pár dní čímž ovšem nechci tvrdit že tohle hnojivo je špatný, jen mi prostě víc vyhovuje Atami.
Přece se tady nebudeme jebat a urážet mezi sebou, jsme přece na stejný lodi.

Jo kámo,o tom to právě je,proč urážet hnojivo,se kterým fiste vlastní vinou něco posral a jiní,kteří neposrali s ním jedou supr výsledky..Ani já to nechápu a vůči tomu se tu ohrazuji a taky vůči lžím o cenách hnojiv..
Soudnej člověk to pochopí..
Sorry za flame,promázni si přes nějakýho moda tenhle suprpěst od těch flejmů..,měj se..;)
doxenon
Takže vás zase zdravím, další kolečko úspěšně dokončeno, holky se suší na tmavé půdičce v průvanu, jsem spokojen, právě naloďuji novou posádku 9x SSH ale o tomhle v dalším threadu.
Jak bude usušíno, přidám opět foto + výslednou gramáž, díky vám všem za podporu a káčka.
EDA45
Čau..Teď mi docvaklo,že ty SSH předjíždíš ve skleníku..
Pořádně to prohlídni,než je dáš in..Sviluše nikdy nespí a do skleníku si umí najít cestu,ať si něco nezatáhneš dovnitř.. ;)
doxenon
Zdar, prohlídnuto lupou i mikroskopem a absolutně čistý, v nejhorším případě Biool mám :-)
Grazzl
tak co jak to vypadá se smoke reportem a uzavření tohodle kola jsem zvědav na výslednou gramáž pěkný
doxenon
Zítra napíšu + foto, ještě zbývají dvě zpracovat, je sezóna tak nestíhám, jsem od rána do večera v robotě :-(
doxenon
Takže v rychlosti, ještě něco mám, tohle kolečko bylo zase lepší než první, je toho přesně 328g + spodky (popcorny) který jsem nevážil, odhadem 10 - 12g

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma