Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Micro Grow 2x24 CFL - Klikni zde pro originální téma
ennbi
Zdravím vás groveři/ky po dlouhé době jsem neměl zase co dělat tak sem si sestrojil malou skřín
Světlo: 2 Úsporky Osram 24w ,1445lm a 4000k (doufám že sem zvolil dobře)

Skřín: Sestavena z dřevotřísky..Rozměry: Výška 56,Šířka 46,Délka 48
Ventilace: 1xPc větrák 14cm..(Odtah),Přítah : 8cm.....Ofuk 9 cm :
Stínítko:Stínítko jako vše homemade.
Osazenstvo:Nějaký kříženec shamana a noname skéra..
Odraz:Zatím aluminiová fólie později přijde zahradnická nebo diamantová..
Hnojivo :Biobizz bohužel teďka nevím jaké časem dodám

Tak včera jsem dal semínka naklíčit a začal jsem s prácemi na boxu.Box jsem dneska dodělal a zasadil naklíčené semínka zde přikládám pár fotek mého boxu..
Doufám že se vám můj grow bude líbit :)
ennbi
Opět vás zdravím groweři/ky tak dneska mě všechny kytičky vylezly na svět ...Zatím to vypadá nadějne fotoupdate přidám až budou trošku větší a půjde na těch fotkách něco vidět.Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto folií http://www.bio-farm.cz/bio-farm/esh...00-x-0-07-mm-CB ..A ještě jak vyřešit vlkost v boxu?(postavit normálně půlitry s vodou ? mokrý hadr?
Podle mě by bylo lepší to natřít jen bílou barbou.. A tu ALU folii vyhod pohlcuje více než odráží...
S pozdravem SN!P3R
ennbi
Tak dneska jsou kytičky druhý den na světětak přidávám nějaký fotky(Omluvte kvalitu foceno mobilem) ..Vlhkost udrzuju rozestavenými sklenkami s vodou a vypadá to že kytkám nic nechybí rostou jako z vody..Na květ jsem se rozhodl že mam malou watáž tak sem se rozhodl že koupím http://www.growshop.cz/katalog/deta...vetove-spektrum nebo popřípadě 70 w (vůbec nevím jaký kdyžtak poradťe děkuju).Jinak kytky rostou v rašelině.
ennbi
Tak kytičky rostou jako z vody(vlastně rostou z vody :) ) zatím to vypadá že jim nic nechybí doufám že to tak i zůstane.Nevíte na kolik by vyšel 70w sodík?.. ¨

1.Všechny spolu
2.Nejvetší kytička
Vegan
Nazdar ennbi zatiaľ to vyzerá celkom fajn..ja sám som akurat skončil svoj prvý micro, síce predčasne, ale budú z toho nejaké fajnoty....
o sodíku som rozmýšlal ajja a bolo mi povedané že v takých rozmeroch to neuchladím...inak výbojky aj s predradníkmi a všetkým potrebným napr. tu http://www.jancaelektro.cz/?page=ce...slo=&kategorie=

teším sa na nové fotky :D
ennbi
Tak dneska dávám opět update kytkám se vede velice dobře myslím, že můžu i říct že rostou doslova ,,před očima'' tak přidávám nějaký fotky.. Jistě jste si všimly že přibyli další 2 kytičky ty předpěstovávám jednomu známému..Ještě jsem dnes musel předělat ofuk aby kytičkám sílely pořádně stonky...Pěstu ZDAR ... S pozdravem ennbi.
Mr.Nobody
Hoď na ně nějakou folii , petflašku , nebo mikroteňák ... porostou ještě rychleji :)
ennbi
Tak takto jsem vyřešil takový malý pařníček
ennbi
Zdravím vás uplynulo zase pár dní a na kytkách to jde zase vidět 2 kytky co byli v bílých kelmcích tak ty si dneska vzal známý . Ale už jedu další předpěst moje kytičky si vedou velice dobře aspoň to tak vypadá pořád se mi zdá že mi rostou před očíma :) :) :) Tak přidávám pár fotek teďka jsem je vyfotil foťákem tak by to bylo být ok :)
Doufám že se bude líbit
ennbi
Zdravím groweři tak jsem tady opět zase s dalším updatem dnes je to týden co první kytka spatřila světlo světa tak přidávám pár fotek ..

1.Všechny spolu
2.Největší kytka
ennbi
Zdravím grower.. Po 2 dnech přináším zase update..Kytky vypadají velice vitálně vypadá že jim nic nechybí..Teplotu neměřím ale bu tam tak 21-25 stupňů.Zatím zalevám vodou která má ph 6.Kytky si hoví v rašelině.Vlhkost vypadá taky dobře myslím musím si pučit vlhkoměr a změřit.Tak kytky za ty 2 dny porostly o celkem velký kus.U největší kytky místo 3 lístku už byl náznak 5 lístku..Zatím nehnojím ničím.Hnojit plánuju až na květ Hnojivem Biobizz AlgaBloom.. Za 2 dny se ukážu znovu s dalším updatem.
1.Všechny pospolu
2.Druhá největší kytka
3.Největší kytka
4.Box v kterém rostou
ennbi
Tak jsem se rozhod pro 70w sodík a vzal bych tento http://www.kupzarovky.cz/elektromag...30v-p-5049.html
http://www.kupzarovky.cz/philips-so...e27-p-1831.html
je to ok? bude to fakat? :) díky všem za odpověd
ennbi
Tak zitra jsi du pro nový box... Akorát mám problém s listy začínají se na nich dělat hněde fleky ale jen u spodních... Hned jak si dovezu box natru ho na bílo vyřežu otvory koupím nové světlo a začnu dá se říct od znova.. :)
MDe_
Tak bud to máš nedostatek živin, nebo plisen jedno z toho to bude :)
ennbi
Vypadá to na ph... dělají se hnědé fleky a časem list sežloutne :)
ennbi
Tak stavba skříň bude snad do pátku poté dodám photos :) ... Kytky se všechny zbrchaly nechal jsme proschnout hliny a zalevám jen odstatou vodou.
ennbi
Tak kytky se začínají zbrchávat pošpatném ph které bylo přes 7.. Ale vypadají velice pěkne zkoušel jsem jednu zastihnout ale nevyšlo to rostou jí lístky dál.. nevadí. :D tak zde přikládám foto.
Jinak nehnojím..Na doporučení jsem oddělal alobal
1.Tato mi zatím dělá radost byla po zadu ale začíná je dohánět
2.Všechny pospolu.
ennbi
2.Nějak mi to blbne nechtěla se nahrát(Všechy pospolu:)
ennbi
Zítra objednávám sodík 70w do nového boxu a chtěl jsem se zeptat jak má být vysoko nad vrcholky? :) díky za rady všem .. Box by měl být v provozu v neděli pokud půjde vše podle plánu ,Jinak dneska jsme začal ohýbat větší kytky a rostou dále dál,Kdybych se jim tak mohl omluvit za to ph :) GROWU ZDAR!! :)
punkure
citace:
Původní příspěvek od ennbi
Zítra objednávám sodík 70w do nového boxu a chtěl jsem se zeptat jak má být vysoko nad vrcholky?


Viz faq: Jak vysoko nad vrcholky rostlin zavěsit lampu?
http://grower.cz/pestovani/navody/l...tleni/2.html#27
ennbi
Tak zítra dojde výbojka v sobotu se dám do boxu zitra si budu hrát s výbojkou poté dodám par fotek ze stavby boxu už to nebude tak odbyte jak teďka uhladím sodík normal odtahem nebo je nutno koupit iso flex? :)
Zedy
Zdarec, samotnej odtah má jen pár čísel vysokej lem při jeho ústí i výstupu, pro lepší napojení na pachovej filtr a vytažení okruhu ven ze skříně se bez aluflexy neobejdeš, hodně zdaru;)
ennbi
Zdravím tě tak uvidím co to udělá kdyžtak dokoupím lepší odtah + aluflex tedka je tam 12 cm myslím ze starýho pc ale fouká teda dobře.. Uvidíme co to udělá :) Du dělat náčrt na stavbu .. Growu zdar:)
ennbi
Tak dneska došel sodík zapojil jsem a jede bez problémů musím říct ,že celkem jsem spokojen .Zítra začnou práce na boxu .) dodám foto
ennbi
Tak po delší odmlce přidávám menší update už svítím sodíkem a kytky se o dost povytáhli. a vypadá to že v novém boxu se jim libí ...Rozměry nového boxu 90 x57x57
ennbi
Kolik nechat kytky vyrust aby je sodik 70w pekne prosvitil? tak 30-35 cm? Jinak dneska zastřihnuto
ennbi
Tak dneska se ukázali 3 samice 1 samec a ještě nevím co bude ta poslední.U samce mati řekla že si ho nechá jako dekoraci do obývaku .. Tak ať to roste.. Později přidám foto
ennbi
Chtěl jsem se zeptat jakou odrůdu do 700kč zvolit do boxu? Pro začátečníka .. Předem díky za odpověd .Zatím jsem vybral http://www.5semen.cz/shop/detail/15...ana-5ks-indoor-
Vegan
citace:
Původní příspěvek od ennbi
Chtěl jsem se zeptat jakou odrůdu do 700kč zvolit do boxu? Pro začátečníka .. Předem díky za odpověd .Zatím jsem vybral http://www.5semen.cz/shop/detail/15...ana-5ks-indoor-


počuj a prečo si nezoženieš radšej nejaké klony?
lacnejšie a istejšie....btw ta tvoja máti je klasa..haha
aj moja mamka je taká super, je jej ľúto že nemáme
záhradu aby som si mohol pestovať..:D
Taky bych to viděk na nějaký řezy...
SN!P3R ;)
ennbi
Tak dneska přepnuto na květ a zítra dostanou holky první várku Biobizz Bio-Bloom tak snad jim to prospějě jinak po dojetí toho kola budu sadit a zárověn testovat Fair Seeds Great White Shark 5 rostlinek venku a 5 po sodíkem :)..Jinak z 5 kyti byli 2 samci .Jeden samec měl štěstí a teďka si hoví v obýváku :)
ennbi
Tak po delší době přicházím s photo updatem tak se kochejte zatím jsou 2 jisté samičky u 3tí pohlaví neznámo a celkem zklamání ale uvidíme:) ..
Kytky jsou na 2 dnu květu :) a pravidelně dostavají biobizz bio bloom :)

1.Největší krasavice :) (Dělá mi jen radost)
2.Tatéž z boku
3.Nejmenší samička
4.Neznámé pohlaví
5.Znovu z boku

Tak doufám že se líbí na konci týdne by měl dojít great white shark tak další kolo pojeud tuto odrůdu :)
ennbi
Tak ještě jedna fotka z boxu :) ..Jinak myslím si že ten 70w sodík do mého prostoru akorát ..Možná další rok přijde něco silnějšího
ennbi
Co říkáte zrušit tyto kytky ?? a nechat jen great white shark:? myslim tím že bych to tozjel uplně od znovu z 5 kytkama
sWei
na to ty kytky vypadaj moc dobře než abych je zrušila ;)
sWei
ale kdybys je nechtěl určitě si je velmi rád někdo vezme takhle předpěstěný
ennbi
Tak přináším další update:) Semínka došly velice jednoduše zabalené v dealeráku a takové jakkdyby skumavce.Jinak všechny vypadají naprosto stejně jak velikostně tak i barvou .Semínka od growshop.cz alá fairseeds dal jsem klíčit 5 na ven 2 pukly a už sou v rockwoolu další 3 jsou puklé už jen ať vyleze klíček takže jsou nad moje očekávání z 5 vyklíčílo všech 5 uvidíme dál jak jsi povedou :)
ennbi
Tak dneska se píše žraločí den proteže všichni Great white shark jsou už venku jen jeden vypadá tak trochu nezdravě žlutě
ennbi
Jinak zde foto update jak si holky vedou v boxu..Už vím u všech pohlaví všechno to jsou samice.Jinak teďka když rostou malý žraločí prcci tak v boxu svitím 18/6 a předělávám kytky na květu do starého boxu .. kde mají 12h tmu :)
ennbi
Jelikož maličcí žraloci potřebují 18h světla a 6h tmy tak předělávám kytky které jsou teďka v boxu na 12h tmy do starého boxu .. :) Jinak kytky žraloků vypadají vitálně.Tak zde fotky boxu a kytek které jsou 7 dní na květu jinak hnojím BIOBLOOM od BioBizz .Můžete porovnat a kolik narůstl box.
ennbi
12.Den Květu ...... :Tak z jedné kytičky té druhé mojí favoritky se vyklubal samec tak teďka máme 2 samice a vypadají velice pěkně usudťe sami jinak hnojivo dostávají pořád stejný
ennbi
Jinak koho to zajímá tak odrůda great white shark od FAIR SEEDS zatím jede velice pěkně jen z jedné rostlinky místo 2 rapatých listků vylezl jen jeden ale jinak vypadá zdravě fotky dám až budou kytky větší foťák špatně zaostřuje.
ennbi
Tak přicházím s dalším update... kytky se velice pěkně rozjeli jinak je to 17.Den květu začínají se dělat mikro šištičky ;)..Dostavají plnou palbu BIOBIZZ AlgaBloom ... Omluvte kvalitu opět nemím foťák.. :)..Jelikož se box musel přesunout dosklepa tak trochu bojuji s teplotou ..Mám tak před den tak 22 a přes noc 19 neustále pracuji na zvýšení doufám že mi tepla pomůžou ;)
ennbi
20.Den květu a přináším další foto update kdytkam se daři velmi dobře a začínají kynou jinak ohýbám co to de aby je sodík prosvítil další kolo přemýšlím nad 150w sodíkem uvidíme... Jinak problém s teplotami vyřešen dal sem pod box 10 polystyren aby tam nebyla zima od podlahy ..Tak co na ně říkate? :)
sWei
pěkně ti kvetou, mě teď taky začala kvést Big bang AF
ennbi
Tak zase přináším update 25.den Květu kytky začínají pěkně smrdět a na to že je to nn vypadají velice pěkně a zaplnují box. tak se kochejte... zatím nic moc ..
Onelove
pekne si to rozjel :) také kríčky :p: .. len tak ďalej..drž sa, som zvedavý aké budú tie šišky na koniec :teef: k+
ennbi
|tak po delší idmlce se opět vracím ale ze špatnou zprávou vše zhermatilo... tak sem se na to vybod a letelo to do mastí teďka jsem sehnal 2x Great White Shark feminised co ted sadíme i venku tak tyhle 2 zbylé chudin ky dám do boxu ..Dneska jsem je dal klíčit jakmile vylezou tak dám foto ;) Doufám že tohle kolo už vyjde :) Jinak osvětlení stále 70 w Soda


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma