Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
125_200_250 watů záře ve skříni 4 krát Chronic - Klikni zde pro originální téma
meděd09
Zdravim všechny zahradníky ....tohle bude moje 4 kolo,tak doufám že se mi povede minimálně jako strýčku Pompovi.:banana:

Osazenstvo bude 4 krát Chronic od kamárádky ..tady musím napsat, tyhle klony vypadali naprosto senzačně jeden jak druhej fakt paráda ještě jednou děkuju.:bravo:

Květináče použiji 11L tentokrát trochu protáhnu vegetační fázi minule to byla sativa tentokrát dominuje indika počet vrchů bude asi 16 aspon mi krásně prokoření květníky....... tak mi držte palce začínáme.
meděd09
pro tohle kolo použiji

substrát atami bio grow mix+asi 5cm ve spod na drenáž keramzit možná se vám někomu bude zdát 5cm moc ale tenhle substrát drží vodu festovně.
Vodu beru z kohoutku dva dny si postoji potom zhruba 5 kapek 59 kyseliny fosforečné na 1 litr a má mnou požadovaných ph 6.0.

hnojky mám jako minule to jest
PLAGRON ROOTS
ALGA GROW
ALGA BLOOM
PLAGRON PK 13a14

skřín homebox xs 60 - 60-120cm
světlo-125w blue 6400k elektrox- na růst fakt bohatě stačí
počátek květu tj prvních 14 dní 200w plug and grow -červená
na finále nasadím 250w gib sodiček
odtah 135m3 vko potrubní ventilátor+regulace otáček ted jede tak na půl potom bude rád,když bude stíhat já ostatně taky...:grrr:
na mixování vzduchu používám 20cm ventilátor s klipsnou je to už druhý první mi vydržel 3 kola tak sem zvedavej asi nic moc kvalita.
meděd09
tady hodím fotku kýtí sou 11 den na růstu po druhým zástřihnutí celkově dostaly 3 zálivky ztoho 2krát kořenák 1ml na litr naposledy dostaly alga grow taky 1ml na litr teplota přes den je kolem 27 stupnu vlhkost asi 60 procent zvlčovačku nemám tak do skřine věsim ručník v noci teplota padá na 19 stupnu vlhkost je zhruba 65 procent.

Vpravo dole na fotce budete vidět další 4 kousky chronicu ty budou ještě asi 20 dní na růstu,potom vyberu 2 lepší kousky a ztěch si udělám nějaky řezany na jaro na zahrádku,jako světlo použiju tuhle 125w ůsporku .
meděd09
16 den růstu kytky dnes dostali každá 1 litr vody s 4ml alga grow+1ml roots, tak do dvou dnů je znovu zastřihnu at mi krásně zhoustnou a zesílí.:)
meděd09
Dnes tu mame 3 den květu a ve skřínce došlo hned k několika změnám oproti původnímu plánu ta nejdůležitější je ,že tentokrát vynechám 200w red ůsporku protože druhy stínidlo používám na rostlinky do přípravky na zahrádku,takže mi jede sodík na plny koule hned od květu.
Kytičky rostou celkem vyrovnaně až na jednu černou ovci je nejmenší nejpomalejc vysichá a celkově je pozadu no tak se uvidí jestli dotáhne náskok.
Teploty a vlhkost mám v normě ofuk jede nonstop holky vypadaj zdravě tak doufám ,že na dalším příspěvku už budou vidět nějaky paldy.

Ještě kté nejmenší kytce mám v plánu zalit květovým hnojivem ty 3 zbývající přece jenom už sou celkem suchy a tak trochu doufám že bez fosforu se ta poslední přepne o něco pozdějc a mezitím dožene rozdil v růstu a potom bych ji nechal třeba o týden dýl na květu ale ono se ještě uvidí jak se to vyvrbí.:smash:
meděd09
12 den květu chronic po přepnutí vystřelil jako prase možná sem to mohl přepnout hned po posledním zástřihu.
Celkově vypadaji dobře hnojím podle dávkovací tabulky akorát když mám zvýšenej počet vrchu do každé zálivky přidavám 0,5ml PK13a14 aby to bylo zčeho živit.
meděd09
12 den květu kytky mi po přepnutí pěkně vylítly vypadaj zdravě zálivku dostávaj podle tabulky +0,5ml pk13a14 do každé zálivky..... možná sem je mohl přepnout hned po posledním zástřihu.:shots:
meděd09
22 května slečny pěkně kvetou včera dostaly 4ml alga bloom + 1ml pk13a14 teplota a vlhkost je v normě dolu doprostřed mezi ty 4 květináče sem přidal potrubni vko ventilator jako ofuk fouka samo od spodu nahoru a zlepšuje tak proudeni vzduchu ve skříni.:frog:
meděd09
27 den květu kytky už začínaj pěkně kynout a přestaly růst ,dnes dostaly 4ml alga bloom +0,5ml PK13a14+1ml kořenáku ten sem dal ted už naposledy na 1litr zálivky celkově dostaly 1250ml na hlavu.

Teplota je ve skříni přes den 27 stupnů a vlhkost 59 procent asi 20 minut po zálivce.

Ps dík moc za káčka tak at nám to pěkně kvete.:flower: ;)
meděd09
31 den květu kytky kynou tak nějak dle očekávání kraje lístku už se začínaj kroutit směrem nahoru asi už pocitujou to Pkčko včera dostaly vodu s 0,5ml pkčka obvyklou zálivku 1250ml na kus teplota 26 stupnu vlhkost dnes ráno 59 procent :shots: ...... asi je venku trošku vlhko vlastičko.:)
meděd09
34 den květu kytky včera večer tj začátek dne v boxu dostali hnojky 4ml alga bloom +0,5ml PKčka taky sem je včera zlehka ostříhal celkem asi 2 hrsti listečku převážne spodek +něco málo z vršku co clonilo paličkám sem taky odstranil ,odpad zrecykloval můj králík ferda ........evidentně mu to chutná.:frog:
meděd09
37 den květu včera večer sem trošku přidal na PKčku na 1ml na litr obvyklou zálivku 1250ml na kytku co 3 dny dnes tu hodím 2 fotky jedna bude z profilu,aspon si můžete udělat představu ,jak je ten box využitej do mrtě..................... jo vyška boxiku je 120 čísel.:eek:
myguláš
krásný keříky :) ,,snad to na konci udržej
meděd09
41 den květu v pátek večer dostaly hnojky 4ml alga bloom +0,5ml PK 13a14 na litr celkem 1250ml na osobu voda měla ph 6,4.
Tenhle systém 4 kytky v 11 litorvych květinačích se zdá být tak akorát jednoduchej na udržbu větší počet vrchů rovná se možnost,že by to tentokrát mohly unést :banana: a odrůda chronic taky bezesporu patří k těm výnosnějším strainům no ...........už ted sem zvědavej jak budou vypadat tak za 2 až 3 týdny tak at vám to pěkně kvete.:flower:
meděd09
43 den květu včera večer dostaly holky PKčka co se do nich vlezlo 1,5ml na litr jako obvykle 1250ml na kytku a koukam z kvetináče skoro nic nevyteklo jak byli za ty 3 dny v těch vedrech vysušeny,jo dole u kvetinaču mám teplotu až 26 stupnů kolik je navrchu raději ani nezjištuju.:(
meděd09
dnes tu ještě hodím jednu fotku z večera celkovej záběr trošku sem si sni pohrál ve photoshopu...:death:
meděd09
48 den květu kytky pěkně kynou chloupky sou bíly tak z 90 procent včera nejspíš dostaly poslední porci hnojek 4ml alga bloom +1ml pkčka.

dnes sem hodím 3 fotky pohled na pálky pohled zboku pod uv tj horsky sluníčko a ta 3 fotka makro ukazující strukturu paliček.:flower:
meděd09
51 den květu kytky už flushuju vodou s ph 6,4 takže dojíždej poslední zbytky hnojiv z květinačů celkově vypadají zdravě možná až trochu moc nato že se blíží kosa listí je furt krásně zeleny ani stopa po žloutnutí palice pěkně pomalu kynou tak za 5 dní bych je rád vytáhl ven a potom prostříhal naposledy listečky a potom už budu jenom čekat na kosu.:hanged:
Cobee
Máš to fakt nádherný ! líp to ani nejde v tomhle boxíku z hlíny ! +
meděd09
54 den květu kytičky dostavaji jenom čistou vodu s ph 6,4 nevim jestli jste si toho někdo všimly, ale v příspěvku číslo 18 nahoře ve středu je vidět 5 světlejších míst a o 3 dny později zde taky........na stejnym mistě nevim jestli se mi to zdá ale dost možná se jedná o samičí květy.

ps ......... dnes potěch pivech nejsem schopnej je najit všechny palice vypadaj ůplně stejně to sem tam hleděl snad 15 minut no co už v nejhorším případě budu mit pár seminek.

pardon nějak sem tam šoupnul 2 stejny fota
meděd09
a tady je konečně to druhy foto:shots:
meděd09
56 den květu na jedné kytce sem našel 5 samčích květů všechny sem je zlikvidoval jinak pokračuju ve flushi dnes 1,5 litru vody s ph 6,4 ted sem hodím 3 makro fotky myslím že kosa má dobrej týden čas aspon se to krásně propláchne.;)
meděd09
61 den květu kytky pořád ne a né dozrát........:jerk: tentokrát se mi to kolo zdá být náky nekonečný jinak flush probíhá zdárně listečky už konečně začínaj žloutnout pěkně od spodu.:flower:
meděd09
62 den květu dnes tu hodím fotky na kterých je vidět jak sou pálky ještě bíly a jednu fotku z profilu jinak teplota a vlhkost je ok jo díky moc za káčka koukám že už mám 4 čtverce.;)

kurva ta 3 fotka vypadá nějak masakrálně.:frog:
meděd09
67 den květu kosa se nám blíží a bude tento víkend kytky maj trošku zpoždení.
Dnes sem hodím 3 makro fotky,konečně sou zde vidět barvy podzimu.:jumper:
meděd09
71 den květu přišla konečně kosa.
Chronic furt nějak nechtěl dozrát a myslím že když uvidíte fotky , ty sou ani ne hodinu stary, tak mi dáte za pravdu.

1 fotku hodím makro ps ta jediná je včerejší

2 fotka ukazuje pokus o udržení 2 kytek velká část hmoty se bohužel bortí do stran a přítelkyně má jenom 2 ruky

3 fotka nakonec sem tam ty 4 tak nějak dostal
meděd09
71 den květu přišla konečně kosa.:hanged:
Chronic furt nějak nechtěl dozrát a myslím že když uvidíte fotky , ty sou ani ne hodinu stary, tak mi dáte za pravdu.

1 fotku hodím makro ps ta jediná je včerejší

2 fotka ukazuje pokus o udržení 2 kytek velká část hmoty se bohužel bortí do stran a přítelkyně má jenom 2 ruky :shots:

3 fotka nakonec sem tam ty 4 tak nějak dostal:banana:
meděd09
sem už hodím jednotlivé fotky slečinek

slečny 1 až 4

5 fotečka konečně sem vyvětral tu vůni kytiček ke konci voněj po tropickym ovoci citron a trošku grep na fotečkách je vidět že maj ještě dost bílých vlásků jo ta vůně se objevila až ůplne ke konci asi až se vypláchli hnojky.

Celkově sem stímhle kolem spokojenej bohužel i tentokrát se ukázalo že to slečny neunesly i když oproti minulímu kolu kde sem jel stylem 4 vrchy na kytku to bylo zlaty,tam se mi valeli snad posledni měsic.
meděd09
dnes sem hodím ještě dalších 5 fotek

1 až 4 fotka slečinky jednotlivě+5 fotka sušára ze spodu

jo jinak kdo chcete si mužete klidně tipnout nejlepší tip dostane k+ a dík moc všem co ste to kolo sledovaly další update bude až usušenym matrošem.
meděd09
ješte tu hadím dalších 5 fotek

1 až 4 slečinky jednotlivě sušarna zespodu

nejak se mi tu nedaří uploadovat fotky tak to tu nahazím jednotlivě
meděd09
1 až 4 sou jednotlivě 5 je sušárna
meděd09
foto 2
meděd09
foto 3
meděd09
foto 4 ps tahle se povedla:crazy:
meděd09
5 sušárna celkovej pohled jo a tímto vyhlašuju tipovačku nejbližší tip dostane k+
Balon
moc pěkný... vidim to tak na 150g...
RastaKiller
tak 212g ...
RObash
vypadá to hezky.. :)
vidím tam 130g.. ale přeju samo víc ;)
TřiPaštiky
172 voňavých G :)
Cobee
pěkné pěkné.. 195 g, ale ať je vic !!
rasty
Krasnych 165 G. Posilam K + Rasty
Hy3nA
vidim to na 240g :) todle je fáákt povedený:)
S3RIOUS
Bude to 187,6g :)
JAHmaican
Rovnejch 200g. Vrcholovky jsou parádní a jestli i tvrdý, tak klidně i o 20 víc :) Rozhodně K+++
par
223 :) ale snad jeste vic
Seriou
Tak to je moc krásná práce :-) tipuju 176g .
Astronaut
234,398G
muscarius
vidim to na 230 geciek :D
fiste
250g bych si tip a máš u mě schovaný K+
bull
Tipuju 160g, ale přeju aspoň 200 :)
mikael
229,456g
224g
Prutov
278g
madman51
261g
Grazzl
202 gé a k+ :D
:Dr@m:
tipnu 189gé
podle fotek se ti chronic rozhodně povedl :p: ať chutná a K+ letí
meděd09
ahoj všem co sledovaly a tipovaly celkový výsledek činní rovných 226 gramů nejblíže se trefil scorpicco posílám samo k+ házím zde vysledek tak pozdě proto,že sem se stěhoval a vůbec nebyl čas jinak vršky sou pěkně tvrdy a pořádně lepí ale sou menší větší kousky maji tak 7 gramu ty menší samo mín fotku sem zatím nehodím pádž foták je někde v pytlech ještě jednou dík moc všem za káčka a doufám že se uvidíme v příštím kole tak at vám to pěkne kvete pánové.;)
273,6g
Hy3nA
když jsem viděl, že je v tomhle threadu další post - už po vyhlášení tipovačky - tak jsem přesně věděl, že to bude nějakej další tip. a přesně pod vyhlášením.. to prostě nechceš :D
:D :D musím se zasmát sám sobě, to je tak když někdo nečumí a jen tipuje. Jinak na 4 rostlinky je to mega výnos, já mám teďka doma taky 4 kytky pod 150w a budu rád když dám 100v ku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma