Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny zahradníky ....tohle bude moje 4 kolo,tak doufám že se mi povede minimálně jako strýčku Pompovi.
Osazenstvo bude 4 krát Chronic od kamárádky ..tady musím napsat, tyhle klony vypadali naprosto senzačně jeden jak druhej fakt paráda ještě jednou děkuju.
Květináče použiji 11L tentokrát trochu protáhnu vegetační fázi minule to byla sativa tentokrát dominuje indika počet vrchů bude asi 16 aspon mi krásně prokoření květníky....... tak mi držte palce začínáme.
substrát atami bio grow mix+asi 5cm ve spod na drenáž keramzit možná se vám někomu bude zdát 5cm moc ale tenhle substrát drží vodu festovně.
Vodu beru z kohoutku dva dny si postoji potom zhruba 5 kapek 59 kyseliny fosforečné na 1 litr a má mnou požadovaných ph 6.0.
hnojky mám jako minule to jest
PLAGRON ROOTS
ALGA GROW
ALGA BLOOM
PLAGRON PK 13a14
skřín homebox xs 60 - 60-120cm
světlo-125w blue 6400k elektrox- na růst fakt bohatě stačí
počátek květu tj prvních 14 dní 200w plug and grow -červená
na finále nasadím 250w gib sodiček
odtah 135m3 vko potrubní ventilátor+regulace otáček ted jede tak na půl potom bude rád,když bude stíhat já ostatně taky...
na mixování vzduchu používám 20cm ventilátor s klipsnou je to už druhý první mi vydržel 3 kola tak sem zvedavej asi nic moc kvalita.
tady hodím fotku kýtí sou 11 den na růstu po druhým zástřihnutí celkově dostaly 3 zálivky ztoho 2krát kořenák 1ml na litr naposledy dostaly alga grow taky 1ml na litr teplota přes den je kolem 27 stupnu vlhkost asi 60 procent zvlčovačku nemám tak do skřine věsim ručník v noci teplota padá na 19 stupnu vlhkost je zhruba 65 procent.
Vpravo dole na fotce budete vidět další 4 kousky chronicu ty budou ještě asi 20 dní na růstu,potom vyberu 2 lepší kousky a ztěch si udělám nějaky řezany na jaro na zahrádku,jako světlo použiju tuhle 125w ůsporku .
Dnes tu mame 3 den květu a ve skřínce došlo hned k několika změnám oproti původnímu plánu ta nejdůležitější je ,že tentokrát vynechám 200w red ůsporku protože druhy stínidlo používám na rostlinky do přípravky na zahrádku,takže mi jede sodík na plny koule hned od květu.
Kytičky rostou celkem vyrovnaně až na jednu černou ovci je nejmenší nejpomalejc vysichá a celkově je pozadu no tak se uvidí jestli dotáhne náskok.
Teploty a vlhkost mám v normě ofuk jede nonstop holky vypadaj zdravě tak doufám ,že na dalším příspěvku už budou vidět nějaky paldy.
Ještě kté nejmenší kytce mám v plánu zalit květovým hnojivem ty 3 zbývající přece jenom už sou celkem suchy a tak trochu doufám že bez fosforu se ta poslední přepne o něco pozdějc a mezitím dožene rozdil v růstu a potom bych ji nechal třeba o týden dýl na květu ale ono se ještě uvidí jak se to vyvrbí.
12 den květu chronic po přepnutí vystřelil jako prase možná sem to mohl přepnout hned po posledním zástřihu.
Celkově vypadaji dobře hnojím podle dávkovací tabulky akorát když mám zvýšenej počet vrchu do každé zálivky přidavám 0,5ml PK13a14 aby to bylo zčeho živit.
12 den květu kytky mi po přepnutí pěkně vylítly vypadaj zdravě zálivku dostávaj podle tabulky +0,5ml pk13a14 do každé zálivky..... možná sem je mohl přepnout hned po posledním zástřihu.
22 května slečny pěkně kvetou včera dostaly 4ml alga bloom + 1ml pk13a14 teplota a vlhkost je v normě dolu doprostřed mezi ty 4 květináče sem přidal potrubni vko ventilator jako ofuk fouka samo od spodu nahoru a zlepšuje tak proudeni vzduchu ve skříni.
27 den květu kytky už začínaj pěkně kynout a přestaly růst ,dnes dostaly 4ml alga bloom +0,5ml PK13a14+1ml kořenáku ten sem dal ted už naposledy na 1litr zálivky celkově dostaly 1250ml na hlavu.
Teplota je ve skříni přes den 27 stupnů a vlhkost 59 procent asi 20 minut po zálivce.
31 den květu kytky kynou tak nějak dle očekávání kraje lístku už se začínaj kroutit směrem nahoru asi už pocitujou to Pkčko včera dostaly vodu s 0,5ml pkčka obvyklou zálivku 1250ml na kus teplota 26 stupnu vlhkost dnes ráno 59 procent ...... asi je venku trošku vlhko vlastičko.
34 den květu kytky včera večer tj začátek dne v boxu dostali hnojky 4ml alga bloom +0,5ml PKčka taky sem je včera zlehka ostříhal celkem asi 2 hrsti listečku převážne spodek +něco málo z vršku co clonilo paličkám sem taky odstranil ,odpad zrecykloval můj králík ferda ........evidentně mu to chutná.
37 den květu včera večer sem trošku přidal na PKčku na 1ml na litr obvyklou zálivku 1250ml na kytku co 3 dny dnes tu hodím 2 fotky jedna bude z profilu,aspon si můžete udělat představu ,jak je ten box využitej do mrtě..................... jo vyška boxiku je 120 čísel.
41 den květu v pátek večer dostaly hnojky 4ml alga bloom +0,5ml PK 13a14 na litr celkem 1250ml na osobu voda měla ph 6,4.
Tenhle systém 4 kytky v 11 litorvych květinačích se zdá být tak akorát jednoduchej na udržbu větší počet vrchů rovná se možnost,že by to tentokrát mohly unést a odrůda chronic taky bezesporu patří k těm výnosnějším strainům no ...........už ted sem zvědavej jak budou vypadat tak za 2 až 3 týdny tak at vám to pěkně kvete.
43 den květu včera večer dostaly holky PKčka co se do nich vlezlo 1,5ml na litr jako obvykle 1250ml na kytku a koukam z kvetináče skoro nic nevyteklo jak byli za ty 3 dny v těch vedrech vysušeny,jo dole u kvetinaču mám teplotu až 26 stupnů kolik je navrchu raději ani nezjištuju.