Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
Ganja - kuchařka . - Klikni zde pro originální téma
Werron
Konopné kakao

Do nádoby s dvojitým dnem nalejte půl litru plnotučného mléka (nebo 1/4 l plnotučného a 1/4 polotučného) a dejte vařit. Jakmile je mléko horké, přimíchejte 1 až 2 čajové lžičky konopného téru, 2 až 4 čajové lžičky medu a 1 čajovou lžičku vanilky. Pokud chcete, můžete přisolit i špetkou soli. Nehlídáte-li štíhlou linii, přidejte ještě 1 až 2 čajové lžičky másla ke zvýšení obsahu tuků za účelem zlepšení asimilace. Podávejte ve dvou šálcích a ozdobené šlehačkou. Recept je určen pro dvě osoby.


Konopný koktejl ( nebo zmrzlina )

Smíchejte přibližně 15 g jemně rozdrolených marihuanových listů a květů (bez stonků a semínek) a 1/2 litru smetany a mléka (půl napůl). Přidejte zarovnanou lžičku lecitinnových granulí. Mixujte ve šlehači nebo mixéru 1 až 2 minuty. Přelejte směs do rendlíku s dvojitým dnem a vařte na mírném plameni 10 minut. Dávejte pozor, abyste směs nepřevařili, poněvadž při vyšších teplotách by se z mléka začal tvořit tvaroh. Ještě za tepla přimíchejte několik polévkových lžic medu. Směs přelejte do nádoby mixéru, přidejte 1/2 čajové lžičky vanilkové esence, zakryjte a dejte zchladit do lednice. Po vychlazení nasaďte nádobu na mixér a 30 vteřin mixujte. Podávejte ve vysokých koktejlových sklenicích s brčkem. Chcete-li připravit místo koktejlu zmrzlinu, přidejte jedno syrové vejce a důkladně rozmixujte, až začne směs pěnit. Nalijte do nějaké vhodné nádoby, výborně se hodí plastikové obaly od různých pomazánek či margarínů nebo sklenice na puding. Uzavřete víčkem (sklenice voskovým papírem) a strčte do mrazničky. Se zmrazením nijak neotálejte, jinak se napěněná směs přemění do své původní kapalné podoby. Zmrzlina či koktejl se dá vyrobit i z hašiše nebo haš oleje. Tento materiál se však nejprve musí rozpustit v troče másla nebo ghí. Rozpuštěný hašiš či haš olej přimícháte ke směsi mléka, smetany a lecitinu, dále je postup již shodný.
Niga
Nechcem ti kazit radost z pisania ale tento thread tu uz je a to tu::frog: http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=kucharka
Vyzera to rovnako aj tvojom aj v tomto threade.

Zabudol si podotknut ze tieto recepty su z knihy: Vaříme s konopím , od Adam Gotlieb

Este stale si sa nenaucil pouzivat hledani?:slizoun:
lopman
To je zajímavý, že sem nikdo neposlal recept na nejjednodušší recept co znám. Stačí střední hrnec, hafo listí (podle hrnce), voda, mlíko, kakao, vařečka, nebo něčo na míchání, trochu cukru, a cokoli co je sladký a máte to rádi.

Nejdřív dáme asi tři hrstě listů a ty se asi hodinu vyvařujou ve vodě, dokud voda nebude zelená. Potom se ty listy přeceděj a voda se vymění za mlíko a v tom se to vaří asi tři hoďky, takže ňákej ten čas na jointíky. Během toho vaření Přidaj tak 2 hrstě cukru a pár lžic kakaa a cokoliv sladkýho. Po těch třech hodinách se to přefiltruje přez ňákou vhodnou látku, my to filtrovaly přez plátno. No a pijeme ještě za tepla. Nevyplácí se dělat bang, když se hned nevipije, protože se rychle kazí.
Taker
Werron - heleď tak sem ti to propojil, na tobě teď nechám aby sis to tu prošel a pak to svoje upravil podle toho co už tu bylo a co ještě ne....:)


tipuju že toho moc nezbyde :D
Werron
Taker: Hi ,tak jsem to probral a přece jen něco zbylo... ;)
A sorry za ten thread ,ale fakt jsem se nejdřív díval ,jestli tu něco takovýho je, ale nic jsem nenašel...
Zdary
Sleg
Chci si neco navarit, ale nevim kolik tam toho dat... gdyz pozerete brka v mnozstvi ktery vas totalne zhuli, tak mate:
stejny stavy / lepsi stavy / slabsi stavy
nebo zalezi natom co varim?

doufam ze to nak poberete... :D
Ježíš
jak kdy ale musis tam toho naprat rozhodne vic nez do brka:sun: pekl sem uz kolace s coko polevou a se mnou to skoro nic neudelalo a kamos lital jak na papiru. pak sem varil mlicko a to je jina liga:punk:
barnie
doporucuju ti spenat ,jednoducha priprava,hodne dlouhy a dobry stav, jen se neznervoznuj z pomalejsiho nastupu tak 2 h
inf3cti
sorry ak som to niekde prehliadol, ale nikde na groweri som recept na spenat nenasiel - jedine ako plnka do Sroogovho mariuhanoveho zavinu. Aky spenat mas na mysli ty? Pol na pol ganjove listy a spenat, alebo iba ganjove listy uvarene do spenatovitej konzistencie? Alebo obycajny spenat, ale s konopnym maslom?

Stale je co skusat :)
HELLEN
já už náký zkušenosti taky s vařením mám.....už jsem dělala perník,koláčky a samozřejmě mlíko....ten perníček je obzvlášt povedený.Koupím sypkou směs na přípravu perníku, a přidám už jen travku - a to v poměru 1:1 se sypkou směsí...no a je vymalováno:-))...a tedko se chystám na konopný máslo...tak sem zvědavá, jak to dopadne.Ale co jsem slyšela, tak to je prej nářez.Poreferuju:-)
Thcmh
čokoláda se papá taky náramně :D a mlíko též nástup cca 30-60min. co vím z vlastní zkušenosti :D
Sleg
Capnete kus palice (dle modelu, brutalniho skunku staci trosku), peclive rozemelte, narvete nakymu bobikovi co nehuli do svaciny (nesmite to prehnat! precejen nehuli :D ), nebo pokud vite co bude mit na svacu tak mu pripravit stejnou a pak vymenit... a priblizne po hodine preju good fun... (doporucuji se pri nastupu ucinku na "bobika" poradne vyhulit) fakt lepsi zabavu sem jeste nevidel... :D
inf3cti
Slegu, nieco ine je, ked sa vypraskas sam, nez ked ta vypraska niekto iny, ked na to nemas naladu, alebo je to pre teba v tej chvili neziaduce alebo neprijemne. A hlavne v situacii, kedy z toho moze mat dost pruser - v skole, v praci a tak. "Bobik" sa bude divne chovat, mozu ho poslet na testy - a voila, dojebal si niekomu zivot (zposobil problemy) pre vlastnu zabavu. A to uz ani neriesim moznost, ze ten clovek si proste zo svojho presvedcenia drogy vo svojom tele nezela. Napadlo ta niekedy take nieco? Kolko mas rokov, prosim ta? Som zvedavy, ako by si reagoval ty, keby ti niekto hodil do svaciny par krystalov LSD...
Ked nechapes, co som tym presne myslel, ozvi sa, rad ti to vysvetlim lepsie. Netesi ma zit medzi ludmi, ktori nerespektuju prava ostatnych.

A ked uz sme pri tom vareni: moja mensia polovicka si celkom oblubila take tie Muffiny v prasku. Prida sa tam myslim maslo a este nieco, a len sa to premiesa a naleje do papierovych kosickov (ktore su k tomu tiez prilozene). Ano presne tak, maslo je ta "tricky part". Tak na to som celkom zvedavy, lebo inak su tie muffiny hotove za pol hodiny - a to vratane cesty do obchodu, miesenia aj pecenia :) A su mnamkove :D
BOOTHA
2 inf3cti: Powěz mi něco wíc o těch Muffinech w prášku kámo!
Jak se to menuje a kde bych to mohl sehnat w ČR?W ňákým hypermarketu nebo snad i w normal potrawinách?Jo a to do toho cpeš marihuanowý máslo?
Ježíš
Zdar. Stala se mi nemila vec-z jedne krasne princezny se mi vyklubal osklivy zabak (samec). Mam hned tri dotazy:

a)Kdy bude nejlepsi ho sestrelit, z vasich prispevku bych ho nejradsi sel sejmout hned a zacit varit:smoker: (tj. jestli se obsah THC v samci jeste bude menit)

b)jestli kdyz si udelam maslo-(povarim listy samce s rostlinnym maslem a vodou ze?) a necham vychladnout, pak znova po urcite dobe maslo rozpalim, udelam na nem topinky a necham znova vychladnout a pak to soupnu do lednicky a vyndam az kdyz zacne party jestli to bude mit jeste grady jako predtim. Z vl. zkusenosti vim ze neni dobre si pozvat bandu a 4 hodiny cekat nez se to uvari-lidi zacnou byt nedockavi a pak uz je to bong za bongem a nikomu se nechce jit michat:D

c) Na kolik posezeni mi jedna kytka vydrzi? Je to samec 1,5m z nakyho docela slusnyho noname skunku. Kdyz to rozdelim na dve pulky mohlo by z toho byt slusny mlicko a treba ty topinky?

Diky moc za fundovane odpovedi:smoker:
BOOTHA
2 Ježíš: Ježíšku na křížku pokud tam máš i ňáký samice,tak toho swiňáka sestřel co nejdříw pokud je nechceš mít oprcaný :)
inf3cti
2 BOOTHA: tie muffiny som kupil normalne v Bille, treba sa len pozerat medzi takymi tymi kolacmi v prasku (Krtkuf dort a pod.). Predavaju ich v takom zltom obale, krabicka tak cca 15x22x6 cm. Su strasne jednoduche na pripravu, najtazsie je hadam len ich dobre upiect a nepripalit :D To ganjove maslo som do nich este nedaval, nemal som ziadne k dispozicii - ale nevidim dovod, preco by nefungovalo, tie kolaciky su pomerne lahko stravitelne. Ked vyskusas, napis referencie :)
BOOTHA
2 mc.LaRWa: Souhlasím s Tebou kámo!!!
Já to taky wyvářím wíckrát(wětšinou tak 5krát po 3min.) a taky to proplachuju.Zbawím se tím chlorofilu a dalších nežádoucích "příměsí",které mají příšernou chuť.A mlíko nebo popřípadě jiná chuťowečka je pak wážně skwostná.
Ježíš
tak me napadlo jestli jste na nejaky kalbe zmastili konopnym jidlem osobu ktera o tom nevedela :smoker: ja snim o tom udelat treba bramboraky a vecer je naservirovat rodicum:wink:
vata
nevim jestli to uz nekdo nezkousel,ale i tak.nejdriv si pripravyme konopne mleko,nejlepe plnotucne kunin[cerveny obal].zcezene smeti zbavene mleko na mirnem plameni srazime tim,ze do nej nakapeme citronovou stavu.prikapavame tak dlouho,dokud se srazi dalsi bila hmota.kdyz se uz zadna hmota nesrazi,prelejeme
smes pres platynko.nevim co ze syrovatkou,ale to co nam zbyde v platynku je chutnejsi.tuto hmotu je mozno dle chuti osolit ci okorenit.ja to nechavam v tom platynku.zamotam to a vyzdimu.
vzniklou kouli [i z tim platynkem]dam do hrnce z vodou zatizim a necham tak tyden aby se to spojilo.no je z toho neco jako mozzarela.a z jednoho litru plnotucnyho mlika je toho celkem dost[pro jednu osobu].jim to jen tak,nebo na pizzu atd...
pišta
A zítra se jdou smažit bramboráčky!:))
Ahojky lidi, jestli můžu taky nějakou tu dobrůtku doporučit, tak si pište:

Je to trochu upravený recept na horký bhang z vaříme s konopím od Gottlieba

Na pánvičce rozpusťte asi třetinu másla (nejraději mám moravskobudějovický máslo s krávou :-) ). Jestli chcete, aby si chuťový pohárky užily, tak lžičkou odeberte takovýty bublinky, co skotačej na hladině.
Potom na tu pánvičku hoďte hrstičku pěkně rozdrolenejch paliček a lístečků (tak 1:1) a asi minutku smažte. Odstavte z ohně a přilijte asi půl litru vodky. Dejte znovu na oheň a nechte asi 40 sec povařit (záleží to na vás, kolik tam budete chtít mít alkoholu) Čím dýl vaříte, tím míň alkoholu. V kuchařce píšou, že když ten alkohol chcete celej vyvařit, tak tam máte přidat trochu vody. Podle mě je to zbytečný, ale můžete, nic nezkazíte. A teď moje zlepšení - do skleniček (3dl) nalít do půlky med a dolít to tím zeleným tukem. Počkat až se to vychladí natoilk, že si nespálíte jazyk....ale voní to tak, že čekání jsou hotový muka....pak to do sebe kopnout a užít si tak 8-10 hodin nechápání...
TWiSTY
nema nekdo receptik na mleko?:)
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od TWiSTY
nema nekdo receptik na mleko?:)


nemáš čas si to tu přeba přečíst? thread už jsi trefil, teď to stačí jen prolistovat.
Vladbur
Jamajské kuře
Vemte si celé mražené kuře,a nechte ho rozmrazit,dejte ho na pekáč, a podlejte ho olejem,nebo máslem,nacpěte do něj co nejvíc usušených palic,a nekolik usušených nadrobených palic nasypte do pekáče kolem kuřete,polejte kuře z vrchu olejem,nebo máslem,a posypte ho nadrobno nasekanýma palicema,který sou usušený,a pak ho podle chuti osolte a opepřete,a pak ho dejte zapíct do trouby,a pečte ho na tolik stupnů tak dlouho,jako se běžně kuře peče.

NA TENDLE RECEPT SI PŘIPRAVTE DOBRÝCH 100g DOBRÝHO HULENÍ,je to fakt jízda tendle recept,to THC se vsákne do toho oleje,nebo másla,a pak to dělá divy je to tak pro 1-3lidi:D

Cannatopinky
Asi každej zná ghí-tedy marihuanové máslo.Tak to ghí dejte na pánev,a udělejte na něm klasickou topinku z chleba,dbejte na to aby to ghí bylo vyrobeno z dobrých sušených listů,nebo palic,aby bylo dost silné.

Čím více másla a chleba,tím víc lidí si užije stavy,pro 1 človeka stačí 2 topinky,účinek zaručen:D

tak to je co mě napadlo co je docela dobrý,tak dobrou chut!:D:D:D:D
Vladbur
Zhulený Šunkofleky
Asi určitě všichni znaj šunkofleky,takže nemusim vypisovat recept,prostě přidejte tam toho hulení kolik si myslíte že bude stačit,a zapečte,ale pak to už budou veselý šunkofleky:D

Medový hlavy
Tenhle recept se často dělá v Maroku,je asi nejjednodušší,kupte si klasickej med,je jedno jestli vosí nebo včelí,prostě med,a do toho medu dejte usušený palice dobrýho indooru,a v tom medu to promíchejte,bud tam dejte tak 1g palice,což je nejlepší,nebo do toho dejte nadrcený palice,a vznikne vám taková kašička která krásně voní a chutná,a když tam dáte víc 1gramových palic,tak pěkně změknou a dobře se jí,když to teda máte promíchaný,tak to uzavřete někde ve špajzu,a počkejte pár dní než vám med zcukernatí,až to zcukernatí,tak se to může podávat,to THCse vsákne do okolního medu,a zustane i v palicích,je to fakt super sladkost,v Maroku se to dává jako zákusek po jídle,3 1g palice v medu jsou pro jednoho člověka,je to chutovka:D

Superden
To je návod jak mít celej den veselej:D
Snídaně-Joint,Ganja koláčky s Majunem a k tomu pít Kakaový Bhang,nebo Kávu s hašišem

Oběd-Joint,Cibulačka ruderalis,Jamajské kuře,a jako zákusek Medový hlavy

Večeře-Joint,Cannatopinky nebo Zhulený Čunkofleky,Creme de Grass

no a jestli ještě po večeři si dejte vodnici něčeho dobrýho,nebo bongo:D
NA TENHLE DEN SI PŘIPRAVTE DOCELA DOST HULENÍ:D
dloob-pRo|gameR
Jelikoz je tu malo kucharu tak sem se rozhodl prilozit ruku k dilu a uvarit palacinkoZ a tady sou nejake fotecky doufam ze to stalo za to, a ze sem tam nelalatal prilis skorapek :D Jinak uz se nato tesim, (je to z tri samcu afghan a hollandhope ) za nedlouho se odebereme do vecnych lovist
dloob-pRo|gameR
aaa dalsi
dloob-pRo|gameR
posledni a nejlepsi vysledny produkt :))
Vladbur
Co to je v té petlahvi vedle palačinky,to bílý neni to Bhang?:D
Protiva
Taky jsem tehle tejden něco zkuchtil.
Konopní olej.
Listí bylo 3x převařeno. A do čisťoučkýho listí jsem přidal po litru oleje a wodky. Celé za opčasnýho promíchnutí, vařeno 2 hodiny.
A co takovym olejem???
Bramboráčky, topinky, prostě fantazie :wink:
Protiva
Další recept.
"M-manovou" hyper mlíko v pudigový upravě :D

Potřebujeme k tomu dva hrnce, hmnoždíř a hulení* :)
* Směs listí a paliček


Potom, co převaříme hulení*, začneme směs vařit v plnotučnim mléce. Po pěti minutách, přelejem přes plátno mlíko, tím vysegreguje hulení. Plátno nacpem do hmnoždíře. Systémem nalij mlíko do hmoždíře, potluč s hulením, posléze vyždímej do hmoždíře, přefiltrujeme do druhého hrnce. Může se dochutit skořicí, však všichni známe. Necháme uležet a podáváme :p:

Pudigová úprava
Jak se dělá puding si každej přečte na sáčku :wink:
Ale pozor, nechce to moc tuhnout. Jsme to wokouřily slabě zvíšenou dávkou. A přesto to šlo stuha. Tak se nebojte tam dát klidně pytlík navíc :D




Tak tu máme report
Po hodině, je cejtit přijemnej háj, žádný hnusní komatický stawi. Zmaštěn jsem hrál hodinu fotbálek. Celkově nalítáno čtiři hodky, šel jsem ve dvě spát.
Ježíš
chci se zeptat-kdyz si udelam M maslo a pak z nej usmazim treba placky, vydzi to treba tyden v lednici aniz by ztracely na ucinku? Jinak minuly tyden se mi to konecne podarilo! Zorganizoval jsem uz asi 5 dychanku, kdy jsem varil mlicko a nebo pekl kolacky (i z palic) ale vysledek byl dost rybi-vetsinou jsme to nevydrzeli a behem vareni se zhulili a i po konzumaci jsem mel normalni stav-zadny 8 hodinovy tripy jak tu kazdej druhej popisuje-asi slaby huleni. Pak jsem na vareni zanevrel a az minuly tyden, po protrhani zbylych dvou kytek, jsem z opravdu hrsticky listu uvaril v lazni mlicko (listy dvakrat prevarene ve vode). Ochutil jsem to grankem a mouckovym cukrem-chut vynikajici, zadna chlorofylova pachut. Jeste s dvema kamarady jsme si kazdy dali tak 1,5 dl a pak to zacalo. Najezd necekane brzo, tak 15minut po konzumaci, (po pul hodine jsem se pristihl jak se v zachvatu smeju cervene kravate moderatora Klepetka), pak 5 hodin stale se menicich stavu ktere gradovaly. Pak jsem sel radsi spat, ale verim ze jeste par hodin bych vydrzel hucet. To vsechno z 50g cerstvych (nesusenych) listu skunku.
Woo
citace:
Původní příspěvek od Ježíš
chci se zeptat-kdyz si udelam M maslo a pak z nej usmazim treba placky, vydzi to treba tyden v lednici aniz by ztracely na ucinku?



CAu, podle mych zkusenosti se ucinek ( pocitam ten tyden, dyl mi to doma nikdy nevydrzelo,byly to bebe dobre rano na masle) nemeni... jen aby byly po tydnu pozivatelny :-)
Ježíš
dik ja si to jen potreboval potvrdit. prave delam maslo, rekl bych ze neprezijou dyl jak pul tydne :D a propos tys vzal kupovany susenky a jen je opraskl na masle? jaky byly ucinky? prijde mi to jako zajimavej napad.
Woo
zalezi na kvalite masla, jak ucinkove, tak chutove, pri trose snahy jde udelat maslicko nebo olej, ze z nej huleni neucejtis no a k tomu je dobra volba koupene susenky, nejlepe ty co dobre a hodne sajou...

ale pozor! takova susenka nasaje celkem dost a nezridka se mi stalo ze me odpraskla 1 jedina, jinak tak prumerne 2-3 a ahoj :-)
Ježíš
tak dik za tip, tohle je 100g kvalitniho maslicka, z vetsiny neco ukuchtim a zbytek necham na susenky. fetovani zdar! :D
Marty.SX1
Ha lidi dneska sem poprve zkusal robit maslo, ted mi to tuhne v lednicce sem zvedav co z teho bude, pac sem ty listecky otrhal smoji nej kytisky bo uplne mega smrdi z asi od 20 dne rustu....takze tu bude extra model, no sem zvedav ;) ale mate gut recepty :-)
noo tak aj ja davam recept podla vlastneho receptu:

Puding:
dame asi 5 hrsti čerstvych listov stoniek a všetkeho čo pride pod ruku z našej rastlinky, dame material prevariť horucou vodou a prevarame do vtedy kym vode nebude zelene, kto nema čas dlho sa s tym piplať stači asi 3xprevariť teplou vodou.

Potom tieto listy zalejeme pol litrom mlieka dame minimálne 4 lyžičky cukru a varíme aspon 45 minú, kto ma čas môže aj viac.

Ked už je to uvarene aspon tych 45 minut precedime listy cez sitko a mlieko znova dame variť, pridame do neho puding a trochu mlieka prilejeme asi deci, a za staleho miešanie varime asi minutu kým nezhustne a je to hotovo.

Cele to trva asi hodku a pol a učinok sa dostavi asi za 30 min od zjedenia :-)))

dobru chuť
gustav makovec
nésu teda nějak genitální, myslivecká a rybářská a šukatelská a vůbec jakákoliv latina se mi líbí, ale tohle je poměrně hustéé:
Medový hlavy
Tenhle recept se často dělá v Maroku,je asi nejjednodušší,kupte si klasickej med,je jedno jestli vosí nebo včelí,prostě med,a do toho medu dejte usušený palice dobrýho indoor....přesuň to do sekce ftipy,než ti někdo napere negativní karmu.........
vata
mam jeden mali dotaz:da se varit z neususene travy?
Marty.SX1
jo da....ale najdi si prislusnej recept ;)
vata
to chces rict ze je jen jeden recept jak varit z cerstve travy?
ja bzch chtel udelat maslo.ale nevim jestli to nema byt suchy.nebo se to v pohode aktivuje tim varenim?
Marty.SX1
jak rikam najdu si recept, prvni hledej nez napises prispevek...treba u toho masla to tam mas napsane.....
vata
uz sem to nasel,ba covic.hermafrodyt uz je procisten horkou vodou,a namrazen na mrazaku.zitra od rana budu varit maslo,hec.
a jednu jeho palicku susenou na gpu jsem pred 5ti minutama natahl do plic.
ale stejne po tom provareni mi to nedalo,vzal jsem cocky a pozoroval povrch zelene hmoty.sou tam! ty mali cervici leskly se opravdu vodou a michanim ne odstranily.
a okvalite toho hermafrodita uz ted vazne nepochybuji. -:):+)cha,cha,cha......................................................................................
Tub
lidi chci se zeptat.. prave sem dovaril muj druhy pokus o maslo (prvni pokus se extreme vydaril), ale u druhyho se mi stalo ze sem odesel na pul hodky pryc a vyvyrila se mi vsechna voda.. 10-15minut se to jen smazilo, listy ktery sem ted vyhazoval vypadaj jak kdybych je varil ve fritaku.. vznikl mi z toho nakej olej, smrdi to jak spalenej olej (asi taky je spalenej), je to cely zeleny, prijde mi ze to zezelenalo az kdyz se vyvarila ta voda, pac sem to prubezne checkoval a vypadalo to furt do zluta (na zacatku sem 4x proplachoval varici vodou aby to ztratilo tu pachut).. uz je to v lednici a ne a ne to ztuhnout :(
chutna to jak spalenej olej

zajimalo by me:
-nevysmazilo se z toho thc?
-nebudou v tom naky sra*ky? je to skoro nepruhledne zeleny (muj prvni maslovej pokus byl celej zlutej s velmi jemnym nadechem do zelena), proplachovani jsem na zacatku delal v obou pripadech celkem peclive
-ztuhne to do podoby masla? jestli ne tak by me zajimala rada na co by se to dalo pouzit, napadaj me bramborcky nebo tak .)
Woo
2 tub
taky se mi to stava :-), thc jde v techto pripadech do prde. e, ale ne vse( zalezi jak dlouho se to smazilo) ztuhne to ale zalezi na tobe ted je to prepalenej tuk - no a to je peknej humus (chutove + prepalenim tam urcite nevzikne nic dobryho... ale na ty bramboraky asi nejlepsi... hodne cesneku..
Tub
hehe uz to ztuhlo.. chutove nic moc.. no nekdy to s necim okostuju esli to ma vubec naky ucinky

edit: :) hehe, tak po vcerejsim veceru z kteryho si skoro nic nepamatuju musim rict ze i kdyz clovek to maslo 15minut prepaluje a vsechna voda se z toho vyparila tak nic neni ztraceno .)
lutemnik
http://www.dumpalink.com/media/1156...arijuana_Part_1

http://www.dumpalink.com/media/1156...arijuana_Part_2

http://www.dumpalink.com/media/1157...arijuana_Part_3

http://www.dumpalink.com/media/1157...arijuana_Part_4

http://www.dumpalink.com/media/1157...arijuana_Part_5
Wokap
No, tak sme se se ségrou pustili do narozeninovýho dárku, už se těšim až ho večer předáme! :D

...korpus je obyč dort, ale náplň je vejbrutálnější vanilkovej pudink, letošní listí je hustý... :D Jo a zahuštěnej je želatinou, nechtělo mi to tuhnout, asi sem tam dal toho másla moc...
Toxikoman
citace:
Původní příspěvek od carlos


Myslíš? Tvrdím, že semena konopí neobsahují žádné THC!


obsahuju ...ale len DNA THC :)
HCSBUBI
Vzpoměl jsem si na usušený listí a tak mě napadlo udělat mlíko.Sli sme ke kámošovi zahulilia pustili se do toho.Byl to dobrej model a i dobý listí na vaření.No vyhlastali sme tak 1 litr ve třecha co nas debily nenapadlo.Takže sme koukali na nějakej dost hustej horor.Samá krev a psychopati a na tom filmu sem měl pěkný záchvaty a haldy jag se byl f prdeli.
braniqo
takze my sme mali velmi variaci den takze to bolo maslo mlieko cokolada a popravde som cakal od toho o dost viac ako sa SLUBOVALO :( akoze v podstate varil by som aj nabuduce ale urcite skor ajcit
jo mliko skoda ze se neda odhadnout jaky bude pred tim nez najede, s kamosem jsme udelali z 2.5 litru mleka hrnek a pul kazdy vypyli pulku! nehorazne zmlikovaní zrovna jsem koukal na Texas Rangers :D kdys jsem chtel jit ven tak sem se zasekl pred barakem kazdej krok mi bylo cim dal hur a roztacela se mi hlava jako o zivot rychle jsem se obratit a sel domu otevrel dvere a nekolik minut ujizdel na zemi u dveri vazne nehorazne. Radsi jsem sel do postele kde jsem si uzival zmlikovane sny:)
smoke4ever
Já jsem vařil letošní out :) zhruba 100g palicek a lístků v litru mlíka, smetany a kostky másla.... dal jsem si jednu půlku,, za hoďku se mi to zdálo málo ( ejhle jaká chyba :D ) tak jsem dal další.... v takové kaši jsem ještě nebyl,,, a ani být už nechcu :D jinak když se správně dávkuje je mlíčko cool
Das
Knižní klasika "Vaříme s konopím" je i na internetu - http://konopi.wz.cz/
Hromada receptů od Adama Gottlieba.

Dobrou chuť
Dr.House
Je to pěknej humus už jsem to jednou zkoušel
Real-Shit
No maslo osobně radši dělám tak, že když vařim mlíčko tak do toho hodim 2 kostky 100% másla nechám pořádně vyvařit, přecedim přes nějakej textil,pořádně vymačkám. Poté dám schládnout do mrazáku. Po řádném schládnuti je z másla tvrdej "puk" ten vezmu, hodim do hrnce s dvojitým dnem a vrhám se na výrobu čokolády ptz konopné máslo neni moc dobry :D
čokoláda: funkční máslo,holandské hořké kakao a cukr!
do hrnce s dvojitym dnem hodim máslo, přiměřené množství kakaa, cukr a nechám povařit do uplného rozpuštění cukru. podle potřeby můžeme dochutit třeba rumíkem, mandlovou esencí etc......
Dobrou chuť :D
jo - ta kniha je dobrá. je tam hlavně vysvětlený co jak proč a tudíž snadno vytvoříte vlastní recept. ale stejně se ptám : ))))

podle návodu sem si udělal čokoládu.


Čokoláda:
Postavte dva hrnce na sebe tak, aby dno horního tvořilo víko spodního. Do spodního hrnce dejte vodu a uveďte ji do varu. Do horního hrnce, který je ze spodu zahříván vřící vodou, takže jeho teplota nepřekročí 100 stupňů celsia, dejte rozpustit marihuanové máslo. Přidejte kakao a cukr, rozmíchejte. Míchejte důkladně, aby se cukr dobře rozpustí. Můžete přidat kokos, oříšky, mléko... Nechte ztuhnout v ledničce.

...

zkoušel sem množství. njedřív sem si dal tak sedum prstů. po 40m cejtim dobrej nájezd ale je to krátký. stav asi jen hodinu.
potom sem zkusil rohlík si namazat. z toho nic. pak kámoš dal dva. taky nic. včera sem ještě prohnal zbytky z toho vaření jen přes máslo (bez vody) a přidal spolu s kokosem a mlíkem a oříškama a kakaem k čokoládě.
dneska sem si dal čtyry rohlíky z toho novýho a za hodinu odjezd...

máslo sem dělal cca z dvaceti gramů najemno a 700g pravýho másla + z toho zbytku a tak 50g másla (hodně másla se přeměnilo na páru, takže takovej tučnej brutus to neni). kvalita trávy - půlbrkovka indica

no, chci se zeptat jestli je to (myslim to, že je to neni silnější) spíš tim že sem máslo vařil jen půl hodiny (podle návodu aspoň hodinu) nebo množstvim trávy. .. ...

PS:
ale po čtyřech rohlících je to fakt dobrej stávek :frog:
tojekrasnypocit
Krémeš z BB keksov

Potrebujeme: 2 l mlieka (najlepšie je plnotučné), 2 bal. Zlatého klasu, 2 bal. vanilkového cukru, 20 dkg cukru akéhokoľvek, 2 lyž. hladkej múky, 6 vajec, 3 bal. práškovej šľahačky, 2 stužovače šľahačky, 3 bal. BB keksov, čokoládovú polevu

Ako na to:
Najprv si uvaríme mliečko...presne 2 litre (asi pol litra sa vyparí) a keď sa uvarí, pol litra odložíme a necháme vychladiť. Zo zvyšku uvaríme puding + 2 bal. Zlatého klasu, 2 bal. vanilkového cukru, 20 dkg cukru, 2 lyž. hladkej múky. Pridáme doň 6 žĺtkov (keď ich budeme pridávať je dobré ich vymiešať s práškovým cukrom) a neskôr sneh zo 6 bielkov. Občas krém premiešame, aby nechytil silnú kôrku. Pripravíme si pol litra mlieka uvareného a vychladnutého, v ktorom vymiešame 3 bal. práškovej šľahačky a 2 stužovače šľahačky. Treba vymiešať na pevno a šlahať šlahať šlahať !!!! Trvá to hodne dlho ) Na plech poukladáme BB keksy, na ne vrstvu pudingu, potom šľahačku, potom opäť BB keksy a nakoniec polejeme čokoládovou polevou. Budeme potrebovať asi 3 bal. BB keksov. Uskladníme v chlade. Po určitom čase BB keksy zmäknú. Dobrú chuť... Mňam

Tento koláč sme ozdobili piškótami, lentilkami, bolo málo čokolády, tak sme roztopili, akú sme našli ) aaa je tovenované kamarátovi ako darček k narodeninám ! Dúfam, že bude chutiť, ham ham ! ;P
Zenga
To vypada fakt super,cejtis tam tu chut travy?
MIRIS :
urcite delkou pripravy
ja delam bezne kolem 10hodin klidne prerusovane
tojekrasnypocit
zenga: no ak fanju dobre prevaris vo vode par krat aby sa vsetko z toho dostalo von, tie pachute tak to chuti skvele, trosku bola citi ta specificka chut ale ked to nespoznal ani clovek co travu nema rad a papkal v hojnom pocte tak to bolo super ;-))) zalezi len na tebe ako to bude citit, toja trpezlivost pri vareni je prvorada... a este dodatok aj tosuper bolo, kazdy si pochvaloval...
DeathCell
kurňa,dala bych si...:D jinak tu knížku "vaříme s konopím" mám taky a je mazaná,sem z tama zkoušela akorát máslo....mňam:) a chystám se na nějaky koláčky....jen nemám na ty koláčky ňákej dobrej recept...
granko je nouzovka, kdyztak prave kakao.
Luxus je>
Med, vanilka
jsem se spletl, vsnilka jde taky, ale na prebiti vanilkovy cukr
inf3cti
mel jsem jednou v ruce mleko a rikam si tak co s nim... udelal jsem vanilkovy pudink a byl fakt skveelyy.. vanilkove aroma se vhodne kombinovalo s chuti ganjoveho mleka. chutne a funkcni, doporucuju!

naopak, silne varuju pred varenim pudinku z mleka ktere chuti silne po ganji - je to na pobliti!
Wertes
zdar ja se chci zeptat jestli je lepsi varit mliko ze suseneho nebo jeste zeleneho cerstve otrhaneho listi kamarád rikal ze to musi byt susene ale ja nevim chci to delat poprve tak zadam o radu dik za odpovet
tojekrasnypocit
for Wertes: je jedno ci je susene alebo prave vytrhnute... len ked robiss este z mokreho tak to musis viackrat povarit vo vrelej vode lebo tych nechuti sa zbavujes tazsie ako zo suseneho... ja som naposledy varil z malych samcov a urobil som vyse pollitra mlieko co som myslel ze je tak pre 5 ludi... chytil to jeden odvazlivec, ktory vzdy dopadne rovnako a vypil to skoro cele :)))))
asi 2 hodiny nadaval ze to bola obycajna zelina... potom sa vyvracal a dorana uz len spal... no medzitym sme ho hodili obleceneho do vody ako hrdinu :)))))))
Brihaspati
Mlieko som robil vždy iba z presušených listov (priemernej kvality) úplne na drobno mletých (v rukách) a použil som 4 litre plnotučného mlieka a dve sladké smotany (tuk 33%), prípadne 100g masla, varil som dve hodiny = to úplne stačilo a zostalo mi z toho 2,5 litra THC mlieka, ktoré som precedil a iba trochu ochutil cukrom, to stačí. Nechal stuhnúť a pri podávaní som mal mierku 0,5 dl a vždy to maximálne odrovnalo aj toho najvačšieho huliča. Odskúšané viac krát.

Ide o to čím viac listov tam dáš tým silnejšie...a nikdy som nedával šišky = zbytočné.

Robil som aj maslo, ale to bolo slabé tak už som to viac neskúšal...
gona
fuj tak to je iny humus nepil by som to...
El_Liberal
briha proc to meles ty listy ??? projdi si to tady a podivej se ze i mleko z listi muze byt chutne... v tomhle bych souhlasil s gona, bleeeee
Brihaspati
Neide o chuť, ale o stav... keď si chcem pochutiť tak navarím niečo iné ... a čím sú listy viac pomleté tak sa tam viac toho zmestí a tým pádom nemusíš dávať kvalitný materiál...

to gona: ked to precedíš tak je to OK nebuď fajnový aj tak chceš byť iba zhulený nie?
hellraiser
chcem sa spytat,aj ked to je asi dost blba otazka.
ale da sa nieco uvarit aj z 1gramu? :D lebo nic nepestujem a ani nikto koho poznam,a ani nikto koho poznam nepozna niekoho kto pestuje.
tak ked mam chut musim si kupit.no a este nikdy som nemal nic taketo.mlieko a tak.
ved z 1gramu sa nahuli asi kazdy:)
a co keby som to vyvaril v alkohole? napr vo vodke.alebo v plnotucnom mlieku. bolo by nieco z toho?
inf3cti
hell: myslim ze ano ale neni to to prave. ja jsem treba mel jednu dobu nekolik palek z outu, ktery byly celkom OK, ale na muj vkus trochu slabe, nechtelo se mi je hulit.

tak jsem je teplym vzduchem (ne mikrovlnka!) ususil a rozdrtil na prasek, pak jsem hodil na panvicku olej, chvilku v nem na mirnem (!) plamenu prasek opekl a pak tam svihnul vajicko a udelal smazena vajicka. na chuti to moc poznat nebylo, ucinky to nejaky melo, takze OK, ale na druhe strane .. nic moc. urcite bych do toho nesel kdyby ten material byl hulitelny, nebo kdybych ho nemel hodne.
sancha
uvařila sem rostlinej tuk s rozdrceným listí, stonkama, tobolkama od semen, semenama prostě všim, .. vařim to s vodou kterou pak vyleju i s bordelem .. listí úpředtim neproplachuju, škoda skafu ...

to tenhle vyvařenou trávu jsem pak ještě zalila trochou plnotučnýho mlíka a hlavně smetanou /ne na vaření, ta má asi 13% tuku, ale na šlehání, ta má přes 30/, lehce jsem to ohřála, aby se ten zbylej tuk v trávě spojil s tou smetanou .. a nechala při pokojový teplotě přes noc stát, pak jsem to přes utěrku přecedila a dobře vymačkala do formiček na led .. .. do kafe je to výborný :D


edit
a samozřejmě do mrazáku s tim ;)
macabo
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=9
navod na vyrobu bonboniery v obrazoch
Vojtw10
Cau chtel bych se zeptat na branboraky z ganji nebo neco sou cokoladou atd. kolik mám dat ganji do kolika branbor nebo cokolady a neco tak kolem toho dik
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Vojtw10
Cau chtel bych se zeptat na branboraky z ganji nebo neco sou cokoladou atd. kolik mám dat ganji do kolika branbor nebo cokolady a neco tak kolem toho dik


......prvni stranka prispevek cislo 7... ..a brambory se pisou s M :baby:...
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Udelej si bramboraky .

10-15g Ganji 1litr Vodky 1litr oleje (prirodni) dat do hrnce a varit 1-2hod podle toho jak rychle se vyvari vodka , vznikne ti zelena kase . V prubehou vareni michat . Kasi precedis (pres hadr) a mas olej . V oleji potom normalne osmaz bramboraky ,na todle mnozstvi doporucuji tak 1-2kg brambor . Bramboraky delej normalni velikosti prumer 10-13cm a tlostka tak do 0,7cm
v prubeho smazeni bramborak olej natahne z tyhle varky jsme udelali asi 35bramboraku . Tri lidi jsme varily a snedli jsme jich kazdej asi 5 v prubeho vareni (nedoporucuji ) lidi z nasi bandy to pak jedli 1-2kusy a moooooc si to pochvalovali ,huceli na tom skoro 8hodin!!!!, potom uz nemusis hulit , nastup je tak do hodiny max. My co jsme ukusovali - jeden se poblil druhej byl totalne apatyckej a ja mel co delat abych to rozchodil . V kazdym pripade doporucuji , brzo to zese po nekolikaty zopakujem :)


už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od zoe69
už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.

a cim to bolo? bol slaby ten olej, alebo sa ho tie placky malo nacucali? skus urobit olej (alebo maslo - moje oblubene) a urobit z toho kolac, alebo nieco podobne. Olej by mal samozrejme fachat aj sam, este si spominam ako som s istou nemenovanou smaskou zrali zemle namazane nazelenalym maslom...

EDIT: a tiez je to treba robit z nejakeho rozumneho matrosa - technika nefacha...
citace:
Původní příspěvek od zoe69


už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.
to jsi asi blbě postupovala,páč já s kámošem dělal přesně podle návodu od Hlavy..udělali jsme jich asi 10...měly tak 15cm v průměru..snědl jsem dva a za hodinu jsem nevěděl,která bije...tak 6ti hodinovej setík:teef:dobrý to bylo:frog:
Sol
lidi, potrebuju se nutne zeptat - jak dlouho vydrzi maslo pri priblizne 17-18stupnovych teplotach ve sklepe?? Vcera sem ho uvaril, ale bohuzel nemuzu vyuzit lednici tak jedina moznost je sklep kde je z celyho baraku nejvetsi zima..
uz me bylo parkrat celkem hodne spatne ze zkazenyho jidla, tak nechci riskovat, proto se radeji ptam :)
lednici budu mit zpet az tak v sobotu-nedeli, tak do te doby bude muset byt ve sklepe

pokusil sem se ho ocistit pri vareni od te hnusne bile peny a po vareni od vody a toho hnusu kterej se diky vode vytvori tam dole.. pamatuju si ze na nejakym obalu od masla jsem cetl ze se ma skladovat pri teplotach pod 15stupnu, tak nevim aby mi pri skladovani pri 18stupnich nebylo za par dnu z toho maslicka brutalne spatne :)
macabo
No tak v pivnici ti viac jak nejaké 3 - 4 dni nevydrží...to aby si tento víkend napiekol nejaký dobrý dezertík :)
Zenga
Zkonzumuj to hned,do 2 dnu to podle me zezlukne.
citace:
Původní příspěvek od Sol
lidi, potrebuju se nutne zeptat - jak dlouho vydrzi maslo pri priblizne 17-18stupnovych teplotach ve sklepe?? Vcera sem ho uvaril, ale bohuzel nemuzu vyuzit lednici tak jedina moznost je sklep kde je z celyho baraku nejvetsi zima..
uz me bylo parkrat celkem hodne spatne ze zkazenyho jidla, tak nechci riskovat, proto se radeji ptam :)
lednici budu mit zpet az tak v sobotu-nedeli, tak do te doby bude muset byt ve sklepe

pokusil sem se ho ocistit pri vareni od te hnusne bile peny a po vareni od vody a toho hnusu kterej se diky vode vytvori tam dole.. pamatuju si ze na nejakym obalu od masla jsem cetl ze se ma skladovat pri teplotach pod 15stupnu, tak nevim aby mi pri skladovani pri 18stupnich nebylo za par dnu z toho maslicka brutalne spatne :)


ahoj, pokud se jedna o prepustne maslo, tedy ghi, bud v klidu. Skladovalo se vzdy v minulosti, a v mene rozvinutych (jak v cem :D ) zemich stale skladuje tak, ze to ciste prepustene maslicko nechas na dne nadoby, a zalijes cistou studenou vodou plus necim zakryjes. Voda zabrani pristupu vzduchu k maslu.

Mír
cimrman
no potřebuješ toho víc ale nějakejch zbytků mě by se třeba moc hulit listy nechtělo to si radš udělám čokoládu a ještě si moc pochutnám :-D
S.O.L.
Čus mám dotaz pro kuchtíky. Našel jsem si pár ganja drinků které si hodlám zhotovit,ale nechce se mi čekat nějaký 3 měsíce,tak dlouho ta flaška nevydrží. A tak se chci zeptat,jestli by se vyluhování kořene či palic nedalo urychlit vložením otevřené flašky do hrnce s vroucí vodou???:einstein:
S.O.L. >
nevim jak je to po technicke strance s varenim alkoholu, myslim ze z otevrene nadoby by se to dosti rychle odparilo. Ja jsem to zrychloval za topenim nebo ve vodni lazni. Ale pocitej s tim ze to je sice drive udelane, ale neni to takova parada jaka by mohla byt.
inf3cti
SOL: myslim ze je to jako s cajem: opravdu dobry ledovy caj udelas tak, ze caj nasypes do studene vody a nechas pres noc v lednici. Ziskas lahodny napoj. Kdyz ale na to same mnozstvi pouzijes varici vodu, v mziku ziskas nechutnou horkou brecku co se nebude dat pit.

Ucinne latky se ti pri zvysene teplote vylouhujou, o tom zadna. Ale abys to nakonec nemusel vylit do hajzlu....
S.O.L.
Na to odpařování sem taky myslel,tak mě napadlo že bych přilil trochu vody,která by se stejně vypařila,ale alkohol by zůstal v přibližně stejném poměru. Vyvařený drink bych rozhodně nechal nějakou dobou ještě ležet,třeba tak 2-3 tejdny. Jinak myslim že břečku bys měl i po tich 3 měsících luhování,určitě by se to muselo v obou případech přefiltrovat.Jinak nevim jak by to muselo chutnat abych vylil tequilu do hajzlu...:-))
macabo
Alkohol ma o dosť nižšiu teplotu pri ktorej sa začne odparovať ako voda, na tom princípe funguje destilácia. Ak do toho pridáš vodu tak ti to nič nepomôže, lebo ten alkohol sa aj tak odpari prvý a budeš to mať ešte viac vodové. Ja bych to určite na tvojom mieste nechal poriadne prelúhovať za studena ak chceš kvalitu.
karezz
zdravím, ...

Chtěli by jsme s borcama udělat mléko ale nevíme kde sehnat listy. Naštěstí vím o venku který je docela v poho ..... za levno.
A teď k věci: přečetl jsem tu toho hodně ale vždy tam všichni používají listy... kolik tak gramů palic budu muset dát do litru mléka aby to vystačilo pro 5-6 lidí ?? tak 20 g nebo 30g ?? vůbec nevím a mám docela srach protože jsem jeste mléko nevaril natož pil ....

předem děkuji ...
BloodyBeer
urcite se daji pouzit palice - mnozstvi zalezi na tom jaka je kvalita materialu. Ale rekl bych ze to vychazi o neco vice nez kdybys to mel vykourit - lepe bych vzal asi tech 30g ;) kdyz je to pro tech 6 lidi - a ma to trochu pozdejsi nabeh, tak to neprezente :D
marw
KARE být tebou řídil bych se takovým pro mě dost podstatným pravidlem a to dobou varu funguje to asi tak

1 hodina varu - stav celkem vyvážený sem tam skok do neznáma

1,5 hodiny varu - slabší povahy přestávají komunikovat

2 hodiny a více brekeke

Toš at vám z teho není zle ogaři.
Bratři v tripu
Zdarec,
jaky mate nejlepsi recept na potravinu z listu? Jake mate zazitky, co ucinnost?
pochlubte se fotkou! :)

Ja dneska varil uz ponekolikaty bhang, porad stejnou metodou, jen jsem pridal 2 baleni salka a vodku. Je to fakt sila, obrovsky high a pak uspavacka :D Barva mi pripada skvela, vareno 6 hodin.
Bratři v tripu
fotka z vareni, asi v polovine
Bratři v tripu
hotovy produkt mel barvu hasise :D
Bandita
na groweri by mohol byt aj receptar,ale taky skutocny, nie konopny, kolki z nas ste z hulenia hladni jak vlci? ak je dobry napad tak niekto zalozte novy thread.
diky
emk
Dakujem za skvely recept na Ganjove maslo, pouzil som 0,5l vody, 26g nadrobno nadrvenych sisiek (Durban Poison), 1x 250g kocka masla, cele sa to pomaly varilo 1h 30min - 2h, nasladne to scedzime napr. do 7dcl zavaraninoveho pohara, a dame na chladne miesto na par hodin ( na noc ), maslo sa oddeli od vodi, zvysok vylejes :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma