| 
| 
| 
| EDDY42 |  
| Zdarec lidi pokud děláte olej nebo máslo vyplatí se to taky zbavovat chlorofilu? Myslím přelívat horkou vodou? nebo je to zbytečné? |  |  |  
| 
| 
| BloodyBeer |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od EDDY42 Zdarec lidi pokud děláte olej nebo máslo vyplatí se to taky zbavovat chlorofilu? Myslím přelívat horkou vodou? nebo je to zbytečné?
 | 
 
 urcite se to vyplati ....
 |  |  |  
| 
| 
| zborka |  
| Zdravím, znáte někdo nějaký "nejjednodušší" návod jak si něco na zmaštění? Časově málo náročné, účinné a bez nějakého velkého zápachu při přípravě? |  |  |  
| 
| 
| BloodyBeer |  
| zdarec 
 uvar si mliko - navodu na pripravu tu je vic nez dost ... ale casove narocne to bude asi vzdycky :D
 |  |  |  
| 
| 
| zborka |  
| Hledal jsem nějaký nejryhlejší způsob, jak to z matroše dostat, ale nikde nic... A mlíko je na dost dlouho :) |  |  |  
| 
| 
| BloodyBeer |  
| no na tu extrakci je treba nespechat, aby mel tuk dostatek casu navazat na sebe co nejvice THC - cim dele, tim lepe... |  |  |  
| 
| 
| vylefi |  
| Zdravíčko, někdo tady psal o "likéru" vyrobeného z kořene rostliny. Rád bych tenhle rok zkusil udělat ganja likér (normálně z nějaké té paličky), a taky nějaký ze stonku rostliny. Thc by měl také obsahovat (jak už tady bylo napsáno, taky likér ze stonku fungoval)...
 Jde mě jen o to:
 vyvařovat X nevyvařovat (před vložením do alkoholu)?
 ovlivní vyvaření/ odmočení chuť jako u listů?
 Už to někdo zkoušel ze stonku, popř. kořene?
 
 
 Normálně bych stonek vyhodil a tohle se mě zdá jako zajímavé řešení :)
 |  |  |  
| 
| 
| Don MihaiL |  
| a to maslo by som mohol natriet aj na chlieb  ?? :D :D |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| Zdravím labužníci, chtěl bych se informovat o dobrem receptu na maslo a o vynikajicim chutnem receptu na cookies(kolačky suche). (predpokladam, ze na kolacky musim mit maslo) 
 Ta trava mi moc nechutna kdyz to je načichlé..
 
 Diky moc
 |  |  |  
| 
| 
| jufik |  
| Suroviny: 250 g másla
 2 vejce
 660g hladké mouky
 140g cukru krupice
 10g prášku do pečiva
 lžička vanilkové esence
 2 lžičky mléka
 
 
 Načteno z internetu, já tam nedával vanilku, ale dochutil jsem si to podle sebe. Čokoláda, buráky, kokos ...
 Množství je na dva a více plechů.
 
 Postup:
 Všechny suroviny (pokojové teploty) smícháme do hladkého těsta, necháme v ledničce půl hodiny ztuhnout. Rozehřejeme si troubu asi na 180°C.
 Uděláme kuličky. Ty položíme na plech vyložený pečícím papírem (vysypané moukou) a zmáčkneme vidličkou / čímkoli.
 Takto nachystané sušenky pečeme asi 10-15 minut dozlatova (hlídat). Upečené sušenky necháme vychladnout. Za horka jsou ještě měkké..
 
 Do hodiny udělané, snězené ...
 |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| Zdravím, zajímalo by mě, zda-li ty sušenky vydrží třeba i pul roku? (podle mě by se to muselo skladovat v lednici, poněvadž kdybych to nechal třeba v šuplíku tak by se to máslo v těch sušenkách zkazila, či nikoli?) 
 A nějaký dobrý návod na kvalitní máslo byste neměli? (ověřený v praxi)
 Budu mít asi 3-4 igelitové nákupní tašky listí a malých šišek (spodků). Zajímalo by mě, jestli tam můžu nechat i stonky, či to budu muset oddelit od stonku a delat to jen z listi a ze šišek..?
 
 Díky a přeji hezký večer všem.
 |  |  |  
| 
| 
| novator_one |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od Kmotr007 Zdravím, zajímalo by mě, zda-li ty sušenky vydrží třeba i pul roku? (podle mě by se to muselo skladovat v lednici, poněvadž kdybych to nechal třeba v šuplíku tak by se to máslo v těch sušenkách zkazila, či nikoli?)
 
 A nějaký dobrý návod na kvalitní máslo byste neměli? (ověřený v praxi)
 Budu mít asi 3-4 igelitové nákupní tašky listí a malých šišek (spodků). Zajímalo by mě, jestli tam můžu nechat i stonky, či to budu muset oddelit od stonku a delat to jen z listi a ze šišek..?
 
 Díky a přeji hezký večer všem.
 | 
 
 Ahoj...kdyz ty susenky udelas z prepusteneho masla, tak neprohloupis. Staci maslo v hrnci chvili povarit a dat pryc penu z hrnce kde budeš mit zlatave ghi a odebranou penu můžeš pouzit na peceni ! Fajn je taky ze Jde stále experimentovat s ochucovadly co pak staci dat do testa..receptu tu v threadu je dost...susenky ti vydrzi v lednici,na mrazaku urcite dlouho...good luck
 |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| Zdravím, tak mám cca 900g drťky a chci z toho udělat máslo.. Můžete mi prosím říct, kolik másla mám dat na 900G, aby kolačky byly opravdu silne? a Nejaky navod (poprosil bych stručně) jak udělat dobré máslo.. je tu docela dost receptů, ale pořád nechápu jak to funguje..
 |  |  |  
| 
| 
| Skaff |  
| Hele ptáš se tu už 2. měsíc. Opravdu je tak těžké napsat do googlu : Jak udělat konopné máslo. Nebo do hledání na groweru napsat : máslo ?? Já máslo dělal tak 100x, recept si nepamatuju, ale když na něj dostanu chuť tak si to jednoduše za půl minuty najdu :D |  |  |  
| 
| 
| Astronautr |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od Kmotr007 Zdravím, tak mám cca 900g drťky a chci z toho udělat máslo..
 Můžete mi prosím říct, kolik másla mám dat na 900G, aby kolačky byly opravdu silne? a Nejaky navod (poprosil bych stručně) jak udělat dobré máslo.. je tu docela dost receptů, ale pořád nechápu jak to funguje..
 | 
 co na tom nechapes.
 |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| někde se píše že musím vyvařit tu travu nekde se pise ze musim oddelat penu, nekde se pise ze musim udelat GHI a nekde se pise ze to mam rozdrtit tu travu nekde zase ze ne..  a kolik toho masla teda na cca 900g?? |  |  |  
| 
| 
| !ZAU! |  
| ja delam maslo tak ze: material co nejvic nadrtim,dam do misky a preleju varici vodou.To opakuju dokud voda neni cira.Poradne to vyzdimu.Mezitim si hodi. Do hrnce mezitim hodim 3 kostky masla,rozpustim(nikdy jsem penu nesundaval)hodim material zaleju trochou vody a pozvolna varim a stale dolejvam vodu.Varim to klidne na 5x .Vyvarim vodu a dam do lednice.A kdyz je cas a vim ze nekdo neprijde tak sup stim na ohen.(kdyz jsem to varil nikdo semnou nechtel doma bejt,silene to smrdi)Pak to jenom precedis,zchladis,udelas diru vylejes vodu znova zahrejes a das do misek.Dobu vareni odhaduju tak cca 10h.Jinak k te vaze.Je neco jineho varit z palic,listu z palic a obyc listu.Ja jsem na 3kostky pouzival tak 300g listu z palic a obyc listu a muzu ti rict ze to byla fakt sila.Hodne lidi si ode me uz nic nevezme :D A mel jsem to na dlouho.Delal jsem kokosove kulicky a stacila jedna max dve.Rekl bych ze maslo je ayi nejlepsi,dlouho vydrzi v lednici a da se uvarit hodne veci
 |  |  |  
| 
| 
| Postman16 |  
| Toto sem dostal od přítelkyně jako dárek hehe :D |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li by tady mi někdo nehodil návod jak prevarit (na kolik stupnu) travu od chlorofylu a jak udelat konopný olej z listu indooru? díky... nejlepe do zitrka, rano bych to chtel zacit delat. |  |  |  
| 
| 
| nikola3 |  
| Myslíte si,že v případě častého konzumování mléka musíte zvyšovat dávku? Super se mi na tom usíná a mastí kulky..
 |  |  |  
| 
| 
| bruno.kudrna |  
| 
	| citace: |  
	| Původní příspěvek od nikola3 Myslíte si,že v případě častého konzumování mléka musíte zvyšovat dávku?
 Super se mi na tom usíná a mastí kulky..
 | 
 
 Zdravím
 Kámo co ty kulky:smash: Většině lidí je u zádele co ty si po čem mastíš:jerk:
 Zdárek:sun:
 |  |  |  
| 
| 
| nikola3 |  
| Zdravím,kolego To byl jen lehký forek,ale jestli pohoršil,tak se velice omlouvám )
 |  |  |  
| 
| 
| nikola3 |  
| Já jedu 2 Litry mléka, 0,5 l. vodky a někdy to zahustím smetanou. Nechám to povařit 2 max 2,5 hodky. Jemný var a scedím. Nejlepší je ,když se udělá nahoře škraloup...ten sice není moc chutný,ale zčoudí tě. |  |  |  
| 
| 
| Kmotr007 |  
| Zdravím, můžete mi doporučit kvalitní recept na máslo, kde i vyvarim chlorofyl, aby to nechutnalo jako ganja ale jako cookies. (budu dělat cookies) diky |  |  |  |