Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
NFT-400W-AutoBlueberry - Klikni zde pro originální téma
breeder83
Zdravím rozhodol som sa prvý krát ísť hydro :
-NFT 20L; hnojky AH + úprava pH; HomeBox S 80x80x160; 400W-HPS a MH; UFO PK400m3/h. Model AutoBlueberry (fem. od DUTCH PASSION) Rastlinky majú 14 dní .

Prosím o rady: Po tom co rastlinky prerastly cez rockwool kocky a vypustili korienky čo trvalo 2 týžne od vylezenia zo semienka tak som ich supol do NFT - pH 5,5 2xdenne znizujem bo mi to vyskakuje na 6,3 ; EC 1,0 ; teplota 23 C˚,
Roztok im tece 1hodinu každé 4hodiny zatim, pokial nepustia poriadne korene.

Chcel by som sa opytať ako často prečistovať (enzym-voda) či už musim začať prvý krát po prvých 7 dňoch v NFT s hnojkami ??? :confused:
Elimi
Nazdar breeder.. na tomto fóru najdeš ke každé otázce sto různých názorů. Každý má svůj 'ověřený' postup. Někdo enzym nepoužívá vůbec, někdo přidává pořád, spolu s s hnojivy a někdo jenom na proplach.
Můžeš se orientovat podle bushdoctor kalendáře

Chce to teď vysokou vlhkost vzduchu. Jestli jim topíš 400W, tak ti to UFO možná udrží teplotu, ale vytáhne vlhkost z boxu.
breeder83
No to mas pravdu Elimi je tu toho dost na cteni, este som sa chcel opytat ci je normálne že roztok v NFTcku mirne páchne ako čpavek ?
Easy Grow
Vysoká vlhkost aspoň 70-90 % ať se ti to pořádně rozvětví a stěma enzymama bych se ze začátku nějak nepáral máš malé EC takže se to bude zasolovat minimálně ale tak záleží jak dlouho je pojedeš na růstu abych ti poradil kdy začít ale jak psal Elimi je to individuální.Já enzymy přidávám co 2hý týden do roztoku ale každý druhý týden proplachuju tak hodinku denně jen enzymama a vodou.Mám ale DRIP a hnojiva od Dutch Pro a ty enzymy co druhý týden do roztoku mají v tabulkách.

Ten čpavek bude nejspíš od AHček.Nijak bych se nebál pokud nejsou nějaké negativní změny na kytinách :)
Grazzl
zdravím vypadá to pěkně jen škoda toho výběru já to teď dojel a s autoblueberry sem celkem nespokojenej 3 odlišný phenotipy ale všechno takový řídký jinak voní to fakd pěkně po boruvkách a chuť taky dobrá tak sem zvědav jak to dopadne tobě
breeder83
7.den v NFT: 400W-MH ešte 5dni potom prepínam na kvet aj keď pri autofloweringoch to je asi jedno lebo už sa objavili prvé fúziky ;)
; pH5,5-6,0; EC 1,3; teplota 21-26Cº;teplota roztoku 23Cº; roztok 90min teče / 30min pauza, tak to necham ešte 3-4 dni.

Variantu flushingu som zvolil každé 2 týždne 12h enzym/voda (ešte uvidím ako EC možno budem flushovat každých 7 dni) zmeriam EC 8.den a uvidim.
hoj :D tebe tie automaty v hydre zacali nakvetat po 7 dnoch ? ak som to pochopil dobre :D
[QUOTE]Původní příspěvek od breeder83
[B]7.den v NFT: 400W-MH ešte 5dni potom prepínam na kvet aj keď pri autofloweringoch to je asi jedno lebo už sa objavili prvé fúziky ;)


cau automaty se neprepinaj osobni zkusenost nemam ale 100% se jim ma svitit alespon 18hodin denne a prej 20 je este lepsi. proto nechapu proc si davat automat indoor zda se mi to neuspora na energii ale to jsi asi nevedel? zato venku to muze bejt fajn sklizet uprostred leta za plneho slunka.... :D Fúziky sou pestiky?
sunking
reverend videl si niekedy čo spravi automat v hydro ? Autoflower ma velky potencial ktory treba len vyšpičkovať starostlivostou a laskou a vrati sa to inak krasny grow breeder83 budem sledovať :)
ja sem nerikal nic proti tomu jen ze to vyjde energeticky narocneji tim padem i draz... a ja bych to in nedelal.... ale urcite nekrytyzuji automaty. jen ta energie.... taky je to krizeny s ,,slabym,, ruderalis tak nemislym ze to bude lepsi nez puvodni sativa/indica nic mene verim ze se muze vyrovnat.... ale stale tu je ta neuspora energie... ale kdyz ma nekdo auto rad proc ne...
ja osobne mam v planu kostnout to letos venku a zkusim to hydro kdyz sun... rika ze to je pecka :D
breeder83
No neviem presne či nákvet Aragone ale checkni photoz tam som naznačil prvé "pestíky" ;) (dúfam že už správne reverende :D ). ktoré sa objavili po prvých 7 dňoch v NFT.
Inak tieto fotky sú z dneska ( 11 den v NFT) no je tam už vidieť prvé zaštipnutie vrcholčeka.
sunking
http://www.dutch-passion.nl/blog/20...the-grow-diary/ myslim si tento članok povie dosť :)
citace:
Původní příspěvek od breeder83
No neviem presne či nákvet Aragone ale checkni photoz tam som naznačil prvé "pestíky" ;) (dúfam že už správne reverende :D ).

ja jestli to znamena to co myslim... neumim zas tolik slovensky....
a smal sem se protoze se mi to vase slovo libi....
sada mada faka :D ked som to videl obrazky az mi joint zhasol :D

vidim prvy krat automatiku v hydre ale jake to je hunate no pecka :D
citace:
Původní příspěvek od breeder83

no je tam už vidieť prvé zaštipnutie vrcholčeka.

Neni moc dobrý zaštipovat automaty, ale třeba nás vyvedeš z omylu ;)
breeder83
14. den v NFT prepnute na HPS-kvet; pH5,4-5,8 ; EC 1,0 davkovanie hnojek podla tabulky AH-kvet + grow/bloom axcellarator; teplota roztoku 22-24 C˚; 13. den prebehol flushing 12hod. enzym+voda; výška 24cm :driver: .
Už sem ti psal že automaty se nepřepínaj.... to co jsi vyděl na těch ,,užasných,, videech ti tam asi nevyroste když jim budeš svítit jen 12H
a jestli jo tak kdyby si svíti těch 18-20 vykvete ti to eště mnohem líp automaty se prostě pěstují jinak než klasicky indiky/sativy ale dělej si co chceš.
breeder83
21. den v NFT HPS-kvet; pH5,2-5,5 ; EC 1,3 davkovanie hnojek podla tabulky AH-kvet + grow/bloom axcellarator; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 48cm; Jinak korene sú trochu do hnedo/ružove ale to bude tou teplotou roztoku myslím.
breeder83
:help:Neviete mi poradit co ma za nasledok ze sa takhle kroutí a prohýbají nové výhonky listu :confused:?
citace:
Původní příspěvek od breeder83
No neviem presne či nákvet Aragone ale checkni photoz tam som naznačil prvé "pestíky" ;) (dúfam že už správne reverende :D ). ktoré sa objavili po prvých 7 dňoch v NFT.
Inak tieto fotky sú z dneska ( 11 den v NFT) no je tam už vidieť prvé zaštipnutie vrcholčeka.


JJ na tej druhej fotke je to vidiet paradne :) nakveta :D tak tento automat ma fakt laka pozerat .

len som zvedavy ako to bude vyzerat po zastrihnuti :) nemali by sa automaty strihat su nachylne na stres :) no bata cert to vem co s toho bude :D
mmamon
)
citace:
Původní příspěvek od breeder83
:help:Neviete mi poradit co ma za nasledok ze sa takhle kroutí a prohýbají nové výhonky listu :confused:?


Ked sa im krutia listy v hornej casti ako je kvet a dole ked niesu pokrutene listy je to zapricinene teplom skus znizit teplotu alebo pridaj ofuk na vrcholce.

Jo a jak hovori kolega nadomnu automat periodu by som nemenil v ziadnom pripade na 12/12 skor by som ju pozmenil na 20/4 preto sa im hovori automatika lebo nakvetaju bez ohladu svetelnej periody ina genetika ako su satyva alebo indica
citaj FAQ :P

precitaj si tento cely clanok :P
http://grower.cz/pestovani/navody/vegetace/4.html#9
breeder83
No stou fóliou maš pravdu mmamone - na nu som úplne zabudol .:rolleyes: už je na ceste.
Aragone di radu skusim tie vrcholce viecej schladiť ja som myslel ze to bude asi pH mat na starosti to krútenie ,tak uvidime.
sunking
autoflowerom je uplne ukradnute kolko im svietiš...
breeder83
No tez si to myslim Sunkingu, ale sak uvidíme ;)
breeder83
28. den v NFT HPS-kvet; pH5,2-5,5 ; EC 1,4 davkovanie hnojek podla tabulky AH bloom 3ml/1l ,micro1ml/1l + grow/bloom axcellarator 1ml/1l; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 60cm; V noci 10h prebiehal flushing enzym+voda.
breeder83
35. den v NFT HPS-kvet; dnes som dvihol na pH5,4-5,8 ; EC 1,3-1,4 davkovanie hnojek podla tabulky AH bloom 3ml/1l ,micro1ml/1l ; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 66cm.
breeder83
:help: Mám problém s listami , objavili sa zvláštne hnedé malé škvrny na niektorých listoch, (ale na jednej nič čisto) podľa mna to bude nízkym pH lebo sem tam mi to padlo až pH4,9 - 5,0 - 5,1 tak som dvihol radšej na pH 5,4-5,8 myslite že to pomôže???:confused:
aresek
zespodu toho listu nic nemáš? jinak si nemyslím že by to bylo PH, mrkni na thready ohledně listů je tam už celkem dost variant tak si určitě vybereš:)
breeder83
Viem aresek je tu toho kopy hladal som no nič rovnaké tu nevidím.
helemese
Zdar,tak bych rekl,ze to bylo Ph,v kvetu kytky Ph snizujou,takze me to obcas ujelo z 5.1 pod 5 a flicky jsem mel podobny. Jinak pekny to mas:) 1 tydne zkalibruj Ph metr
breeder83
42. den v NFT HPS-kvet; pH5,4-5,8 ; V noci 10h prebiehal flushing enzym+voda ; Rozhodol som sa skoncit o 14dni skor nechcem to moc stoned, takže som nasadil Final solution; teplota roztoku 23-24 C˚; výška 65-70cm. Dutch Passion odporuča 10 týdnů od semienka ja myslím že tomuto modelu to ide v hydre rychleji tak preto kočím v 8 týdnu (56 dní).
breeder83
Mirex mal pravdu ; není vůbec dobrý zaštipovat automaty alebo minimálne tento model ; ja som tak učinil na 2 a 1 som ponechal tak; no a na tych dvoch som přišel o výnos z centrálnych palíc. :(
breeder83
63.den = 56 dni od semienka + 7 dni prebiehal flushing (Final solution 5dni a 2dni voda pH7,4)
breeder83
"dry buds" po 63. dňoch aj s flushingom 98,5g nic moc :rolleyes:

KONEC Threadu vďaka za postrehy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma