Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Kontrola jen o víkenku - Klikni zde pro originální téma
Ahoj, měl bych otázku má cenu pěstoval indor když bych kytky mohl kontrovat jen o pátek, sobota, neděle? Skříň bych udělal ze staré lednice, teplotu by kontrolovalo teplotní čidlo..
petis__
Všechno jde, ale musel bys pořešit Drip, 5 dnů bez vody by pro ně nebylo nic super.
No pvávě nad tím stíle důmám jak to pořešit...
asfalt
bublák?
v pohodě vydrží bez kontroly tejden, v nouzi i dva, ale to je na hraně..
IcanLearnUgRow
tropf blumat jasná volba pokud necheš jet hydro nebo drip. http://www.synsy.cz/zavlaha/
jatro
zavlažovací systém Příspěvek č. 40

IcanLearnUgRow hm, zajimave, to by se mohlo nekdy hodit ;)
chlapeczlesa
Mam dobrou zkušenost s tropf blumat...jsem taky pořád pryč.
http://www.synsy.cz/shop/blumat-nas...t-lahev-xl.html co říkáte na tohle ? Průtok 0,3l vody za 24 hodin není to moc/málo ? ;) Dík za rady...
to zalezi na svetle velkosti kvetniku na fazi kvetiny atd... ale mohlo by to stacit.
Myslím že bych měl nějaké 3.5 litrové květníky.. potřebuju jen aby mi to udželo přes týden o víkendu to můžu zalít... Ještě řeším jedno dilema když budu mít takouvouhle závlahu tak mám mít uzavřené květníky a dole drenáž neco klasické z dírama a dole podmisku ?
asfalt
v uzavřenejch bych se bál, ze to shnije, já měl vždy s dírama a podmiskou..
Čau!
Kamarád má sice 12ti litrový květníky, hlínu growmix od Plagronu, zalejvá ručně každou Neděli a v pohodě mu to vydrží.
Plánuješ 150w?
nad osvětlením zatím důmám .. mám doma takovou přenosnou žářivku co jsem měl na akvárku tak bych do ní koupil jen nějakou vhodnou trubuci + když by to nestačilo tak nějaké úsporky k tomu
Pokud vim tak úsporky moc netopěj tudíš ti to nebude tak rychle vysychat jako pod HPS, si myslim že těch 5 dní by to mohlo vydržet když to vždycky v Neděli řádně proleješ.
tuffgong1
Mě vydrželi pod 125w CFL(rust) kyti v kokosu 4 dny , ale bylo to dost na hraně a s tim že měli plný podtacky vody :D Ale měl jsem celý hory nerva ,že přijedu domu a v boxu bude mrtvo :D
já to budu mít v hlíně...
tuffgong1
ja sjme to pal proto , aby bylo vydět že i v kokosu to daj 4 dny , takže v hlíně bych se problémů bál ještě míň :-) ale možná bych popřemýšlel o dripu být tebou :-)
bull
cau, mám to podobně a vydrží to zalitý v klidu. Čím větší květináče, tím víc vydržej mokrý.. Ale pozor na přelívání, ono na začátku je to těžký nepřelít, dáváš tam klony s minimem kořenů a ty moc nepijou. Rozhodně přežijou nějaký to sucho spíš než přelití..
Mě se to povedlo přelít hned po zasazení klonů, bál jsem se že to hned vyschne ale trvalo to pak 8 dní!
Ale toho kokosu bych se bál, při častym vyschnutí pak hrozí jeho zasolení - samozřejmě vyschnout musí, ale ne na dlouho. Hlína toho odpustí víc.
Abych to shrnul, nikdy se mi nestalo, že byse na kytkách projevil nedostatek vláhy ale její přebytek ano - je to pak začarovaný kruh, protože kořeny nepijou v důsledku přemokření a přelitý substrát tak prakticky nevysychá. Pak se na to můžeš vlastně jen dívat jak to neroste a čekat na opětovné proschnutí :)
Zavlažování, větrání a vše potřebné mám již vyření teď řeším už jen to osvětlení. Sehnal jsem si 70W sodík na květ ale prodejce říkal že to pod ním taky poroste... ale nevím nevím (řeknou většinou vše aby to prodali) nemám tam na růst dát sodík a nějaké úsporky k tomu ? Pokud ano mohly by jste mi posím hodit nějaký odkaz na tu úsporku (nějakou obyč bude to můj první indoor tak zatím 4fun). Děkuju všem kteří mi tu radí a nenadávají že to tu už bylo řešeno ;)
S pozdravem SN!P3R


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma